20 Nisan 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir15°C

KERVAN GIDA CUMHURİYET MTAL ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR ETTİ

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) 21.03.2023 tarihinde organize sanayi bölgesinde yer alan Kervan Gıda A.Ş. firmasına 40 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan bir kafile ile iş yeri gezisi gerçekleştirdi.

Kervan Gıda Cumhuriyet MTAL öğrencilerini misafir etti

21 Mart 2023 Salı 17:25

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur

Kervan Gıda Cumhuriyet MTAL öğrencilerini misafir etti
Haber Merkezi

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) 21.03.2023 tarihinde organize sanayi bölgesinde yer alan Kervan Gıda A.Ş. firmasına  40 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan bir kafile ile iş yeri gezisi gerçekleştirdi.

Cumhuriyet MTAL öğretmenlerinden Muhasebe ve Finansman öğretmeni Mahmut DOĞRUYOL, Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Bülent AYGÜN ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Mehmet GÜÇYENER gözetiminde  ve okul müdürü Sayın İsmail KARABIÇAK yönetiminde 11 sınıf öğrencilerinden oluşan grup ile KERVAN GIDA’ya iş yeri ziyaretinde bulundu.

Geziye katılan öğrenciler ve öğretmenler gruplar halinde kalite güvence yetkilisi Nazlı ELBİR ile üretim mühendisleri Oğuzhan AYAZ ve Ozan DANIŞ eşliğinde fabrika üretim alanını gezerek üretim süreci hakkında bilgi aldılar. Ardından insan kaynakları yetkileri Mehmet Burak AKSOY, Ayşenur ERDEMİR, kalite güvence yöneticisi Figen YEL ve kalite güvence sorumlusu Sevda Nur ÖKSÜZ gezi grubuna toplantı salonunda üretim, işe alım süreci, staj olanakları, kullanılan bilişim sistemleri, muhasebe ve finans yönetimi hakkında detaylı bilgi vermiş ve öğrencilerden gelen soruları yanıtlamışlardır. Toplantı bitiminde öğrenciler fabrika yemekhanesinde diğer çalışanlar ile birlikte öğle yemeği yediler. 

Okul Müdürü Sayın İsmail KARABIÇAK ile yapmış olduğunuz röportajda bu tarz gezilerin öğrencilerin kişisel gelişimi için çok önemli olduğunu ve öğrencilerin staja gitmeden önce görerek ve yaşayarak iş hayatı hakkında çok değerli bilgiler edindiklerini ifade etti.  Geziyi gerçekleştiren öğretmenlere ve Kervan Gıda yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.














Yorumlar