25 Nisan 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir21°C

FERMUAR İMALATÇILARI

Kıyafetlerin, valizlerin, çantaların, çizme ve benzeri ürünlerin kapanmasını sağlamak için fermuar kullanılmaktadır.

Fermuar İmalatçıları

29 Aralık 2021 Çarşamba 10:38

Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur

Kıyafetlerin, valizlerin, çantaların, çizme ve benzeri ürünlerin kapanmasını sağlamak için fermuar kullanılmaktadır. Fermuarlar ürünlere sonradan dikilerek yerleştirilmektedir. Birbirlerine geçirilebilen dişlere sahiptir ve sürgülü yapısıyla iki farklı kumaşı birbirine kenetlemektedir. Ürünlerin kapanmasını sağlayan fermuarlar, fermuar imalatçıları tarafından üretilmektedir.

Farklı birçok çeşitte fermuar üretilmektedir. Kumaşa ya da kullanım alanına göre çeşit çeşit tasarımlar bulunmaktadır. Kullanışlı ya da dayanıklı olmasının yanı sıra estetik görünümü de önemli hale gelmiştir. İmalatçılar sınırsız sayıda üretim gerçekleştirerek ilgili yerlere temin etmektedirler.

Fermuar Çeşitleri

Fermuarlar üretilmeden önce özel olarak çizimleri yapılmaktadır. Bu çizimleri de yine fermuar imalatçıları yapmaktadır. İnsanların her alanda kullanabilecekleri tarzlarda fermuarlar tasarlanmaktadır. Metal dişli, kemik dişli, naylon dişli ve plastik dişli fermuarlar üretilmektedir. Tüm bunlar kumaşın cinsine ve modeline bağlı olacak şekilde üretilmektedir. Spor giyim ve pantolonlarda metal dişli fermuarlar kullanılmaktadır.

Yağmurluk, kaban ve eteklerde kemik dişli fermuarlar kullanılmaktadır. Çocuk giyimde ise naylon dişli fermuarlar kullanılmaktadır. Fermuar çeşitleri için https://www.ecefermuar.com.tr/ sitesini ziyaret ederek ihtiyacınız olan fermuarları alabilirsiniz.

Yorumlar