26 Nisan 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir24°C

BEYAZ SPOR HANGİ GÜNLER

Türkiye'nin en çok izlenen spor kanallarından birisi olan, sporun kanalı Beyaz Futbol takipçilerinin ilgiyle izledikleri bir program haline gelmiştir.

Beyaz Spor Hangi Günler

04 Ocak 2022 Salı 11:19

Bu haber toplam 2355 defa okunmuştur

Beyaz Spor Hangi Günler

Türkiye'nin en çok izlenen spor kanallarından birisi olan, sporun kanalı Beyaz Futbol takipçilerinin ilgiyle izledikleri bir program haline gelmiştir. Beyaz Futbol programı güçlü kadrosu ile uzun yıllardır olduğu gibi Beyaz Tv'de yayınlanmaktadır. Bol reytinge sahip programın sunuculuğunu ve moderatörlüğünü Onur Yıldız yapmaktadır. Programın yorumcuları ise Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'dır. Sadece Türkiye futbolu değil, dünyadan futbol haberleri ile de ilgi çekici hale gelmiştir.

Beyaz Futbol Programının İçeriğinde Neler Yer Alıyor?

Türk sporunun ses getiren ve her dönem merakla takip edilen programı Beyaz Futbol'da, futbola dair pek çok konu konuşulmaktadır. Uzun yıllar spor ve futbol camiasında bulunmuş olan hakem Ahmet Çakar, Galatasaray kulübü üyesi Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdulkerim Durmaz ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Sinan Engin'den oluşan kadro, her hafta süper ligdeki maçların analizlerini, tartışmalı pozisyonlar ve hakem kararlarını, ligin gidişatı ve takımların form durumları, futbolcu istatistikleri ve teknik direktör değerlendirmelerini detaylı bir şekilde tartışmaktadırlar. Süper ligin haricinde, Ziraat Türkiye Kupası maçları ve A Milli Takımın maçlarının yanı sıra futbol içerikli farklı mevzularda programın konusu içerisinde yer almaktadır. Ayrıca Beyaz Futbol programının çok fazla ilgi çeken bir program olmasının sebebi, mizahi ve komedi tarzındaki futbol anlatımından kaynaklanmaktadır. 

 Beyaz Futbol Hangi Günler Yayınlanıyor?

 İlgiyle takip edilen Beyaz Futbol programı süper lig maçlarını takip eden günlerde yayın yapmaktadır. Türkiye birinci süper ligi olan, Spor Toto Süper Lig'in maçları belirli haftalar haricinde çoğunlukla Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi yayınlanmaktadır. Beyaz Futbol programı da bu duruma binaen, yayın akışını buna göre belirlemiştir. Beyaz Futbol Onur Yıldız ve Sinan Engin'in yorumlarıyla her Cumartesi saat 23.30'da Beyaz Tv'de, yine Pazar günleri aynı saatte ise yorumcular Ahmet Çakar, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın da katılımları ile yayına girmektedir. Program Pazartesi günlerinde ise farklı bir isimle, Derin Futbol adı altında yayınlanmaktadır. Derin Futbol programının yayın saati de Beyaz Futbol programı ile aynıdır ve saat 23.30'da başlamaktadır.

Yorumlar