28 Mart 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir23°C

AKHİSARLI ÖĞRENCİLER KROS MÜSABAKALARINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuşadası’nda yapılan okullar arası kros grup yarı finalleri müsabakası sonucunda Akhisar’ı başarı ile temsil etti.

Akhisarlı öğrenciler kros müsabakalarında Türkiye  Şampiyonasına katılıyor

11 Ocak 2022 Salı 10:30

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur

Akhisarlı öğrenciler kros müsabakalarında Türkiye  Şampiyonasına katılıyor
Haber Merkezi

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuşadası’nda yapılan okullar arası kros grup yarı finalleri müsabakası sonucunda Akhisar’ı başarı ile temsil etti.

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. olarak Türkiye son 12 takım arasına kaldı. Adana’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan öğrenciler hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yunus Emre Turan, Mehmet İlter, Halil Efe Yağlı, Hasan Uzun ve Mehmet Can Akbülen Adana’da yapılacak olan müsabakalar sonunda Türkiye Şampiyonası sözü verdiler.

akhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(1).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(2).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(3).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(4).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(5).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(6).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(7).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(8).jpgakhisarli-ogrenciler-kros-musabakalarinda-turkiye--sampiyonasina-katiliyor-(9).jpg

Yorumlar