• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 21 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa basını ile iftarda buluştu

Okunma Sayısı: 1816
Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa basını ile iftarda buluştu
TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa’da yerel ve ulusal çalışan basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ AYDEMİR; ” 24 HAZİRAN’DA HEM CUMHURBAŞKANIMIZ İLK TURDA SEÇECEĞİZ AYI ZAMAN DA MANİSA OLARAKTA HAYALİMİZİN ÇOK ÜZERİNDE MİLLETVEKİLİNE ULAŞACAGIZ”

TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Manisa’da yerel ve ulusal çalışan basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

 Ak parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir;

”  24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanımız ilk turda seçeceğiz ayı zaman da Manisa olarak ta hayalimizin çok üzerinde milletvekiline ulaşacağız”

Yunusemre de bir restoranda düzenlenen iftar programına, Uğur Aydemir’in yanı sıra, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa Şube Başkanı Fatih Akova ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydemir, “ 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bu seçimler, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesi olacak.   Coğrafyamızda akan kanın durmasını istiyorsak, dünya da Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlere ihtiyacımız var. Bu liderlerin siyasette kalabilmeleri için de 24 Haziran seçimlerinin bizim için önemi 3 kat artıyor. Dolayısıyla dünya da Recep Tayyip Erdoğanların olabilmesi için 24 Haziran seçimlerini AK Parti’nin kazanması ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde de dünya liderimiz, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi lazım” dedi.

Yeni bir sistemle seçime gidildiğini vurgulayan Aydemir, “Hükümet ayrı sandıkta cumhurbaşkanı ayrı sandıkta meclis ayrı sandıkta oylanacak. Dolayısıyla yasama ve yürütmeyi 24 Haziran’da ayırıyoruz.  Biz araziye çıktık. Milletimizi bilinçlendiriyoruz.  Manisa olarak il teşkilatımızın plan ve programlarını uygulamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 “Geçtiğimiz pazartesi günü Cumhurbaşkanımızı Manisa’mızda ağırladık.” Diyen Aydemir, “Çok güzel bir miting oldu. Bu mitingde Manisa’mız Cumhurbaşkanımıza sahip çıktılar.  Seçim sürecinde AK Parti olarak üslubumuza çok dikkat ediyoruz. 24 Haziran’da seçim bitecek ve sonrasında hep beraber yaşamaya devam edeceğiz.  Biz burada milletimiz, hangi partiye teveccüh gösterirse göstersin 24 Haziran’da hangi sonuç çıkarsa çıksın millet iradesine saygı gösteren bir partiyiz.  Dolayısıyla milletimizi yanlış yönlendirmelerden veya milletimizin kandırılması konusunda onları uyandırmaya çalışıyoruz”  ifadelerini kullandı.

Milletin AK Parti’yi 2002 yılından beri yakinen tanıdığını belirten Aydemir,  “Yaptıklarımız ortada, milletimiz bize 24 Haziran’da teveccüh gösterirse 24 Haziran’dan sonra 5 yıl boyunca güçlü bir iktidar güçlü bir mecliste güçlü bir Türkiye olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Seçimlerimizin öncelikle Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Akhisar mitinginden çok memnun ayrıldığını kaydeden Aydemir, “ Çok güzel bir miting oldu.  Ve o coşku inşallah seçim boyunca devam edecek. Manisa’mıza çok güzel yatırım yapan güzel bir hükümetimiz var” diye konuştu.

Vatandaşların, Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a, partide ise başka partiye oy verin diye yönlendirilmeye çalışıldığını vurgulayan Aydemir, “Yani milletin aklıyla alay ediyorlar.  Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçileceğini görenler, hiç olmazsa bunu engelleyemiyoruz acaba vekil çıkarma sayısında biz azalma sağlayabilir miyiz?  diye düşünenlerin ortaya koymuş olduğu bir tür algı. Bu bir iki gün konuşuldu ama daha sonra Cumhurbaşkanımızın çıkıp bu münafıklıktır ifadesinden sonra da milletimiz bunun bir oyun olduğunu anladı, bu algıları tutmadı. Hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçiminde AK Parti’nin maksimum alacağı oyu kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

Son olarak bir gazetecinin Manisa’da kaç vekil hedefliyorsunuz sorusu üzerine Aydemir, en yüksek milletvekili sayısı almak istediklerini söyledi.

(AÜ)

tbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(1).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(2).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(3).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(4).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(5).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(8).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(9).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(10).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(11).jpgtbmm-kit-komisyon-baskani-ve-ak-parti-manisa-milletvekili-ugur-aydemir,-manisa’da-yerel-ve-ulusal-calisan-basin-mensuplari-ile-iftar-programinda-bir-araya-geldi-(12).jpg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.