• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Manisa 26 °C
  • İzmir 25 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Habip Arvas, MHP’sinden Aday Adaylığını açıkladı

Okunma Sayısı: 3755
Habip Arvas, MHP’sinden Aday Adaylığını açıkladı
Akhisar Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Habip Arvas, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Manisa 28. Dönem Milletvekili Aday adaylığını Akhisar Ziraat Odası Konferans Salonunda açıkladı.

Habip Arvas, MHP’sinden Aday Adaylığını açıkladı

Akhisarhaber.com:Kenan MOLLA

Akhisar Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Habip Arvas, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Manisa 28. Dönem Milletvekili Aday adaylığını Akhisar Ziraat Odası Konferans Salonunda açıkladı.

MHP’sinden Aday Adaylığını açıklayan Habip Arvas;” Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız ve manevi desteğinizi benden esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor sizleri saygı ile selamlıyorum. Öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş olan rahmet iklimi Ramazan-ı Şerif ayınızı tebrik ediyorum. Bununla beraber Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis, Elazığ ve Adana’da meydana gelen ve milletçe hepimizi derin bir teessüre gark eden asrın felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve yakınlarını kaybeden afetzedelerimize sabr-ı cemîl diliyorum. Aziz milletimizin ve devletimizin el ele vererek bu felaketin yaralarını en kısa zamanda saracağından şüphem yoktur.

Değerli misafirler;

Cumhur ittifakı milletimizin ortak aklıdır. Cumhur ittifakı milletimizin sağduyusudur. Cumhur ittifakı Türkiye’dir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, işçimizin, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin, kısaca toplumumuzun tüm paydaşlarının geleceğe güvenle baktığı bu ittifak ülkemizin güçlü ve müreffeh yarınlarının teminatıdır. Manisa sanâyi bakımından ileri, mâdencilikte zengin, tarımda ise Türkiye’de en çok üzüm, pamuk, tütün ve zeytin yetiştiren bir ildir. Tarımda zirveye çıkan Manisa, sanâyi ve turizmde de zirveye doğru tırmanmaktadır. Geniş bir sanâyi bölgesi olan Manisa’mızda sanâyi her geçen gün hızla gelişmektedir. Manisa organize sanâyi bölgesi ilimize katma değer sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Arâzi ve mevsim şartları sebebiyle, tarım ürünleri çeşit ve miktar bakımından fazladır. Tahıl, baklagiller, sanâyi ürünleri, sebze ve meyvenin en çok üretildiği illerden biridir. Manisa’mızı iktisâdi, zirâi, sınâi alanlarda daha ileriye götürmeye yönelik projelerimi desteklerinizle hayata geçirerek ilimize hizmet etmeyi ülkü edindim. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben şuurunu şiar edinen ve bu şuuru yaşayışıyla bize en güzel şekilde gösteren, hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde hizmet neferi olduğum bu kutlu yolculukta 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığımı huzurlarınızda sizlerle paylaşmaktan büyük bahtiyarlık duyuyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum. Böyle önemli bir günde beni yalnız bırakmayan hemşerilerimize, Büyükşehir Belediye ve Belediye Meclis Üyelerimize; partimiz il ve ilçe yönetimine, mahalle temsilcilerine; Cumhur İttifakının kıymetli temsilcilerine; muhtarlarımıza; sivil toplum örgütünün kıymetli temsilcilerine; misafirlerimize; basınımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olun” dedi.

MHP’sinden Aday Adaylığını açıklayan Habip Arvas’ın basın açıklamasına MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Kaçep İlçe Başkanları, MHP ilçe ocağı değerli yöneticileri ve mensupları, Cumhur ittifakı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarları ve partili üyeler katıldı.

Biyografi Habip Arvas kimdir;

1985 yılında Van ili Gürpınar ilçesine bağlı tarihi bir kaza olan (Hoşab) Güzelsu’da dünyaya ‘geldi. Babasının kamu görevi sebebiyle atanmış olduğu Ankara Elmadağ’da ilkokul, imam hatip ortaokulunu bitirdi. Lise tahsilini ise Hasanoğlan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği lisans programını bitirdi. Van Özalp ilçesinde Ağabey Özbey Anadolu Lisesi’nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapmakta iken Akhisar Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokuluna tayin oldu. Ayrıca 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı lisans programını tamamladı.

Eğitimde yenilikçi bakış açısıyla çeşitli projelerde ekip üyeliği ve koordinatörlük yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Projesi ve Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi gibi çalışmalarının Akhisar’daki başlangıcı, yürütümü ve neticelenmesine öncülük etti. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün “eTwinning, Erasmus+, eSafety Label Türkiye (Güvenli Internet Etiketi)” gibi projelerinin Akhisar sürecinde yürütücülük, koordinatörlük görevlerini başarıyla tamamladı. Bu görevlerin bir parçası olarak Türkiye genelinde çevrimiçi mesleki seminerlerde eğitimci ve moderatör olarak görev yaptı. Avrupa Güvenli Internet Okulu platformunun Manisa koordinatörlüğünü yaptı. Bu çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığınca Başarı Belgesi, Akhisar Kaymakamlığınca da Üstün Başarı Belgesi ile taltif edildi. Mesai dışındaki zamanlarında ise Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türkiye’deki birçok il ve ilçe teşkilatında Milli Doktrin Dokuz Işık, Türk-İslam Ülküsü ve hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin grup toplantılarındaki ufuk ve umut yüklü mesajlarının daha geniş bir kitleye ulaşması için seminerler verdi. Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in yakın çalışma arkadaşı ve dostu Seyyid Ahmet Arvasi ile aynı aileden olan Habip Arvas, merhum Seyyid Ahmet Arvasi’nin Balıkesir’de Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’e verdiği söz doğrultusunda faaliyet göstermektedir. Bu doğrultuda Merhum Seyyid Ahmet Arvasi’nin Türk-İslam Ülküsü emanetine sahip çıkarak Ülkücü Harekete hizmet etme şuuru ve gayesiyle telif hakkı Ülkü Ocakları Genel Merkezinde olmak üzere il ve ilçe teşkilatlarında dağıtılmak üzere “Çocuklar İçin Hikâyelerle Türk-İslam Ülküsü” kitaplarının yazarlığını üstlendi. Hal-i hazırda TÜRKAV Akhisar ilçe koordinatörü olup evli ve iki çocuk babasıdır. İleri düzeyde İngilizce, iyi düzeyde Arapça, başlangıç düzeyinde Almanca bilmektedir.

 















































  • Yorumlar 4
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.