• BIST 9645.02
  • Altın 2411.726
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.7944
  • Manisa 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı

Okunma Sayısı: 7876
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan İbrahim Uğurlu, başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan İbrahim Uğurlu, başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi. 3 listenin yarıştığı kongrede; 400 delegeden 383’ü oy kullandı. 208 delegenin oyunu alan mevcut başkan İbrahim Uğurlu, 2. kez MHP Akhisar İlçe Başkanı olurken, diğer adaylar Gürcan Yiğiter 117, Türkay Girgin 53 oy’da kaldı. Sayım sonucunda 5 oy ’da geçersiz sayıldı. Şölen havasında geçen kongrede, davetliler Turgutlu'dan gelen Mehter Takımı eşliğinde karşılandı. Mehter Takımı'nın seslendirdiği mehter ezgileri kongreye damgasını vurdu.

            MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Recai Bakek’in sunuculuğunu yaptığı kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ömer Faruk Aslan'ın "Bayrak" şiirini okumasından sonra Abdül aziz Işık hoca Kur'an Tilaveti okudu.

            4 Adayın olduğu seçimde Zafer Darınç, son anda adaylıktan çekildiğini açıklamasından sonra seçime 3 listeyle geçildi. 3 listenin çarpıştığı kongreye 400 delegeden 383 kişi oy kullandı. 5 oy'un geçersiz sayıldığı seçimi görevdeki Başkan İbrahim Uğurlu ve arkadaşları 208 oy alarak güven tazelerken, ikinci aday Gürcan Yiğiter 117, üçüncü aday Türkay Girgin'de 53 oy aldı.

             3 adayın ortak olarak verdikleri önerge ile Divan başkanlığına MYK Üyesi 23. dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Başkan Yardımcılığına Cemal Kutlar, Kâtip Üyeliklere Vedat Eldem, Mustafa Güvenç seçildi. Faaliyet ve Mali Raporları İlçe yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Recai Bakek ve İbrahim Sarısakal okudu. Cemal Kutlar, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajını okuduktan sonra salonu dolduran partililer ayakta alkışladılar.

           MHP güven tazeleyen İbrahim Uğurlu Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akçalı, Ali Gök, Alim Mestanoğlu, Fatma Yurtsever, Fatih Bilgen, Halil Öksüz, Halime Er, Haluk Ereceli, Hasan Dalar, İbrahim Sarısakal, İlkay Düztaş, Kani Üçerler, Mehmet Ali Özkaya, Osman Çelik, Ömer Binici, Süleyman Bakek, Tuncay Ceyhan ve Uğur Sırmay'dan oluştu.

MHP İl Başkanı Tanju Balatlı

            Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Tanju Balatlı;" Türkiye çok zor bir yılı geride bırakmıştır. 2014 yılı kayıp ve hüsran dolu bir yıl olarak tarihe geçmiştir. Adaletsizlik, asayişsizlik ve ahlaki düşüklük 2014’ü milletimize zehir etmiştir. Ekonomik sefalet, hayat pahalılığı, zam, vergi, faiz yağmuru her vatandaşın hayatını zindana çevirmiştir. İşsizlik engellenememiş, yoksulluk fren tutmamıştır. Türkiye kötü yönetimi nedeniyle ümitler kaybolmuş heyecanlar tükenmiştir. Türkiye üzerinden menfi hesapları olanların gerçek yüzü gerçek emel ve hedefi bir kez daha ayan beyan ortaya çıkmıştır. Kardeşliğimizi yaşatmak varken, küslük özendirilmiştir. Bin yıllık mirası, bin yıllık kaynaşmayı sağlaştırmak dururken, daha da sağlamlaştıralım, harcına bira daha atalım derken ayrımcılık türetilmiştir. Türk’e etnik yapıştırma yapanlar kaybedeceklerdir. Topraklarımızı parselleme hevesi olanlar kabusla tanışacaklardır. Dana ile kuyruğunu koparmak isteyenlere de emin olunuz rezil olacaklardır. Önümüzdeki seçimler bizim için çok keskin bir virajdır, ülkemiz için çok kesin virajdır. Bu virajı Allah nasip ederse hep birlikte tek vücut şeklinde bitireceğiz. Bizim kavgamız içerde değildir arkadaşlar, bize içerde kavga edenler ihanet yapanlar, ihanetin sonu da Ülkücü adapta bellidir. Kimse ülkücü hareket içersinde ihanet bulunamaz. Ülkücü hiçbir zaman ihaneti affetmez” dedi.

Gürcan Yiğiter

            İkinci sırada konuşan Gürcan Yiğiter, MHP'nin ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan çıkış umudu olduğuna vurgu yaptı. Gürcan Yiğiter konuşmasında, "12 yıllık AKP iktidarı süresince ülkemiz bir ateş çemberi içinde bırakılmıştır. Türkiye çok sıkıntılı bir süreçte ve çok keskin virajın olduğu tehlikeli bir yoldadır. Ülkeyi bu zor durumdan kurtaracak yegane parti MHP'dir.  MHP varsa henüz her şey bitmiş değil, tüm kapılar kapanmış değildir" dedi.

            Gürcan Yiğiter konuşmasının devamında ülkenin son yıllarda AK iktidarının yanlış politikaları yüzünden kaos yaşadığına vurgu yaparak, "Cumhuriyetimizin kurulduğu yıldan bu güne geçen süre içinde, karanlık ve hukuksuzluğun zirve yaptığı, hırsızın, arsızın ve bölücünün baş tacı yapılıp, onları yakalayan polisin, askerin sanık yapıldığı, genel kurmay başkanının terör örgütü lideri yapılıp, Bingöl'de otuz üç askerimizi şehit eden teröristlerin bu davada gizli tanık yapıldığı, bütün bunları özgürce yazan basın mensuplarımızın dahi göz altına alındığı, yasama, yürütme ve yargı erkinin tek kişide toplandığı, ana yasanın askıya alındığı, taraf olmayanın bertaraf edildiği, yürütmenin gerçekten yürütme, çalma telaşıyla ülkeyi bölücüye, hırsıza, arsıza peşkeş çektiği , Türk'üm demenin suç sayıldığı bir süreçten geçiyoruz. Bu gün 46 yıllık bir MHP tecrübesinin vatanın varlığına, milletin huzuruna, devletin bekasına kellesini adamış bir MHP kazanmak için buradayız." Dedi.

            Gürcan Yiğiter, 2009 seçimleri ve 2014 seçimleri arsında kıyaslama yaparak yaşan başarısızlığın sebebinin Akhisar ilçe teşkilatının olduğunu belirtti. Yiğiter; “2009 seçimlerinde birinci parti ile aramızda 1400 oy farkı varken 2014 genel seçimlerinde bu fark altı kat artarak 9700 olmuş ve partimiz üçüncü sıraya düşmüştür. 2009'da dokuz meclis üyemiz varken şimdi yedi meclis üyemiz vardır. Başarı bunun neresindedir? Geçmişimizi bilelim ki geleceğe sağlam bakalım. Başarmak için önce teşkilatımıza sahip çıkacaksınız. Akhisarlılara sahip çıkacaksınız. Sizinle birlikte kendisini ortaya atan, omuz omuza çalışacağız ülkü ocaklarına, ülkücü kardeşlerimize sahip çıkacaksınız. Türkiye 2015 seçimleri ile bir var oluş yok oluş mücadelesi verecektir. Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Seçildiğimiz takdirde arkadaşlarımla birlikte partimiz için en iyi şekilde çalışacağız. Bu gün kim kazanırsa kazansın kazanan MHP olacaktır." dedi.

Türkay Girgin

            Sözlerine Ya Allah Ya Bismillah ve MHP Genel başkanı devlet bahçelinin MHP Türkiye’nin geleceği diyen sözleri çalışmalarımın azmi olacaktır diyerek konuşmaya başlayan Türkay Girgin;” MHP iktidarı için herkesi kadın, erkek, genç, yaşlı demeden kucaklayıp gönüllerine dokunmak için varım, samimi duygularla varım, birlik beraberlik için varım. Türk ahlakına, Türk geleneğine, Türk ruhuna, Türk milletinin inançlarına uygun olarak vatanımın güvenliği ve bekası için MHP hizmet etmek, vatanıma hizmet etmek düşüncesine sahip olduğum için varım. Utangaç bir Türk değil, Türk olmanın gururunu Başbuğu Alpaslan Türkeş’in işaret buyurduğu suda kendi yüzünün yansımasını gören bir kurt gibi, bakışlarınızın keskinliğinden yansıyan enerjinizi herkese gösterin, emrini aldığım için buradayım. 2015 genel seçimlerinde Akhisar’da yüzde 50 oyu yakalamak, sandık koyarak Akhisar’dan bir milletvekili çıkarabilmek için varım. Kuşatılan Türkiye, yargılanan millet, sarsılan devlet, sorgulanan tarih, yozlaşan ahlak, parçalanan birlik, hançerlenen vatan, kaybolan nesiller, çürüyen değerler, çözülen dokusunu ortadan kaldıranlara MHP’nin iktidarıyla hesap vermeleri için Akhisar’da Milliyetçi hareketi güçlü kılmak için varım. Bu gün yüzü olmayanlara yaptıklarını yüzüne vuracak MHP iktidara taşımak için varım. Benim tek derdim vatandır. Atam’ın söylediği “Ne Mutlu Türküm Diyene” cümlesini haykırmak için varım” dedi.

İbrahim Uğurlu

            MHP İlçe başkanı İbrahim Uğurlu;" Bu kurultayın ev sahibi ilçe başkan adayı olarak, hepinizi,yüce Allah’ın, rahmetini, keremini, bereketini dileyerek en kalbi duygularımla selamlarım. Hepiniz kurultayımıza, toyumuza, şölenimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizleri bir araya getiren cenab-ı Allah'a hamdu senalar olsun. Her şeyden önce kongremizin, ülkemize, milletimize, camiamıza, güzel akhisarımıza hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kongreler teşkilat mensuplarının hesap verdiği, istişare yaptığı,onay aldığı proje ve programlarını anlattığı bir demokrasi ortamıdır. Allah’ın rızasını, milletinin duasını almak için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, görev aldığım 13 aylık süre içersinde, bu yüce davayı yüzümüzün akıyla, bayrağı yere düşürmeden, kirletmeden, siz değerli dava arkadaşlarımın huzurundayım. Şahsıma ve ekibime güvenerek bu görevi layık gören sayın genel başkanımız  Devlet Bahçeli’ye ve il başkanımız sayın Tanju Balatlı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Doğru yola, doğru insanlarla çıktığım için Allah’ıma şükürler olsun. Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları yönetimine, vatan aşkıyla büyüyen, sevgiyle çoğalan ocak başkanı ve yönetim kuruluna, ülkücü işçiler derneği ve yönetimine, değerli delege ve üyelerimize huzurunuzda teşekkür eder, haklarını helal etmelerini dilerim. Görev yapmış olduğumuz süre içersinde bir hatamız var ise af ola. Ülkücüler milliyetçi hareket partisinin can damarlarıdır. Yiğit olmadan kürşad, uykusuz kalmadan fatih, çile çekmeden alp, pişmeden derviş, idealist ve erdemli olmadan ülkücü olunmayacağını bilenlerdeniz. Milliyetçi Hareket Partisi için şahıslar değil, ülkü önemlidir. Milliyetçi Hareket Partisinin adayları bilirler ki savundukları dava; Özmen’in, Önkuzu’nun, İmamoğlu’nun, Esandağ’ın, Duracık’ın, Çöllü’nün ve nice dava arkadaşlarımızın uğrunda şehit düştükleri büyük ülkü yoludur. Milliyetçi Hareket Partililerin amacı seçilme kaygısından öte, kudretli ve güçlü lider ülke Türkiye'sini inşa etmektir." dedi.

            İbrahim Uğurlu;" Ben yaşım gereği 12 eylül öncesini Akhisar’da yaşamış biriyim. İçimizde o günleri yaşamış arkadaşlarımız da şahittir ki, o günlerde sokağa çıkamadığımız Akhisar’da, bugün salonlara sığmayacak hale geldiğimizi görünce inanın yüreğimiz kabarıp, gözlerimiz doluyor. Bu günlere gelmemizi sağlayan bütün dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Allah’a şükürler olsun ki; vermiş olunan mücadelenin sonucunda artık Akhisarımızda iktidar alternatifi olduğumuzu görüyoruz. Milliyetçi hareket partisinin dışında yapılan ülkücülük, Yahudi dükkanındaki bismillah tabelasına benzer. Tüm Türk milliyetçilerinin etrafında toplanacağı,kol kola gireceği,tek adres milliyetçi hareket partisidir. Başarmak için birliğe ihtiyaç vardır.bizler bu birlikteliği akhisarımızda sağlamak için var gücümüzle çalıştık ve çalışacağız. Artık kendini ailemizin bir bireyi olarak gören herkesin görev alma zamanıdır. Çünkü Türkiye’nin her zamankinden daha fazla milliyetçi hareket partisine ihtiyacı vardır. 1980 öncesi tehdidi doğru tanımlayan ve onunla mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi, 1980’den sonrası da, devletimizi tehdit eden, bölücülük tehlikesini de, herkesten önce tespit ederek, siyasi sorumluları sürekli ikaz etmiştir. Sayın genel başkanımızın yıkım projesi olarak nitelendirdiği, açılım süreci boyunca ortaya koyduğu tespitler ve çözümler, artık Türk milletinin genelinde kabul görür hale gelmiştir" dedi.

            MHP Akhisar İlçe başkanlığı 9. Olağan kongreye MYK Üyesi 23. dönem Milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhon, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Akhisar MHP Koordinatörü Vt. Doğan Ensivri, Manisa Ülkü Ocakları başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Manisa Büyükşehir Çevre Komisyonu Üyeleri, Akhisar ülkü Ocakları başkanı Mustafa Ulus, Çevre ilçe MHP ilçe başkanları, Belediye meclis üyeleri, Akhisar Siyasi Parti İlçe başkanları, Oda ve dernek başkanları ve partili üyeler katıldı.

MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı
MHP Akhisar İlçe Kongresi Büyük bir Coşkuyla yapıldı

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 54
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.