• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Manisa 29 °C
  • İzmir 29 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Merkez Koleji’nde her öğrenciye 44 metrekare

Okunma Sayısı: 2258
Merkez Koleji’nde her öğrenciye 44 metrekare
Kampüs demek, bir öğrencinin hayatı demektir. Merkez Koleji 35. Yıl kampüsü Akhisarlıların doğal ve sağlıklı yaşam için en çok tercih ettiği Medar Mahallesi mevkisinde 7,5 dönüm arazi üzerine kurulmuştur.

Merkez Koleji’nde her öğrenciye 44 metrekare
Haber Merkezi

DOĞANIN MERKEZİNDE KAMPÜS

Kampüs demek, bir öğrencinin hayatı demektir. Merkez Koleji 35. Yıl kampüsü Akhisarlıların doğal ve sağlıklı yaşam için en çok tercih ettiği Medar Mahallesi mevkisinde 7,5 dönüm arazi üzerine kurulmuştur. Temiz havası ve şehrin gürültüsünden uzak huzurlu ortamı ile öğrencilerimiz sadece eğitime odaklanırlar. 

Merkez koleji Akhisar’ın ilk ve tek çelik konstrüksiyon okul yapısı olma özelliğini taşımaktadır. Yüksek şiddetli depreme dayanma özelliği bulunan okulumuzun yapısı, tamamen çelikten oluşturulmuştur. 35.YIL Kampüsümüz hem güvenlik görevlisi tarafından hem de güvenlik kameralarıyla 24 saat gözlenen bir yerleşkedir. Okulumuz mevkisi itibariyle okul dışından

gelebilecek her türlü güvenlik probleminden uzak bir konumda bulunmaktadır. Öğrencilerimiz sabah özel servisleriyle alınıp, akşam ders bitiminde yine aynı şekilde bırakılır. 

ÜNİVERSİTE HAZIRLIĞIN MERKEZİ

Özel Merkez Koleji eğitim açısından birçok velinin en büyük sorunu olan öğrencisine ders çalıştıramama ve takip edememe sorununu geliştirdiği portfolyo sistemiyle çözüm buluyor.

 

"Mermeri delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir."Bu nedenle belli zamanlarda daha çok çalışmayı değil, sürekli ve düzenli çalışmayı benimseyen sistemin odak noktasında öğrenci ile her hafta düzenli olarak görüşmeler yapan ve portfolyo kitapçığı ile öğrenciyi kontrolü sürekli hale getiren rehber öğretmenler bulunuyor. PORTFOLYO öğrencinin bir yıl boyunca bulunduğu sınıf özelinde

                               - Öğrenmesi gereken bilgileri,

                               - Kazanması gereken kazanımları,

                               - Yeteneklerini,

                               - Zayıf ve güçlü yönlerini,

                               - Öğrenme alanları ile ilişkini,

                               - Göstermiş olduğu çalışma ve başarı seviyesini  bir eğitim danışmanı tarafından takip edilmesini sağlayan kişiye özel bir gelişim takip dosyasıdır. Ayrıca öğrencinin düzenli çalışmasını sağlayacak bir izleme aracıdır. Portfolyo sisteminin esas etkili olduğu nokta ise rehber öğretmenin belirlediği haftalık programlar ile  öğrencinin branş öğretmenleri  gözetiminde ödev çalışmalarını hemen yapması ve eksik konularına  yönelik etütleri her hafta düzenli olarak gerçekleştirmesi.

Veliye Özel Rehber Öğretmen

Sadece veliden sorumlu olan rehber öğretmenlerle tüm bu çalışmalar ve sonuçları her hafta

düzenli olarak veliye sunulur.  Özel Merkez Koleji’nin tüm öğrencilerine bireysel olarak uygulanan portfolyo sistemi  sadece yazılı sınav dönemine bağlı kalınmaksızın, düzenli ders çalışma ve sonuç alma  garantisini öğrenciye ve  veliye sunuyor.

Kişilere değil Sisteme Bağlı Eğitim

MERKEZ KOLEJİ dershanecilikten gelen 35 senelik  tecrübesi ile geliştirdiği çalışmalarla öğrencilerini

üniversite giriş sınavlarına hazırlar. Her hafta uygulanan deneme sınavları, bire bir olarak yapılan

özel ders çalışmaları, haftalık quiz sonuçlarına göre hazırlanan eksik tamamlama etütleri,

branş öğretmeni gözetiminde yapılan soru çözüm saatleri bunlardan sadece birkaçı...

Öğretmenin branşında iyi olmasının tek başına bir şey ifade etmediği  günümüz eğitim dünyasında MERKEZ KOLEJİ 35 senelik kurum kültürünü  ve eğitim teknolojilerinin son imkanlarını öğretmenlerinin hizmetine sunar. Merkez Koleji kendine özel sistemiyle branşında iyi olan öğretmenini en verimli hale getirerek öğrencilerinin başarısını arttırmayı hedefler.

YAŞAMIN MERKEZİNDE EĞİTİM

MERKEZ KOLEJİ öğrencileri derslerde onlara anlatılan ve ders kitaplarında okudukları konuları

Proje Çalışmaları ile gruplar halinde jüriye sunarak hayata geçirirler. Grup olarak çalışmayı ve topluluk önünde sunum yapmayı yaşayarak öğrenirler. Teori olarak öğretileni pratik olarak yaşama aktarırlar. Öğrencilerimiz sadece yazılı sınavları ile değil, ürettikleri projelerle de değerlendirilirler.

KEŞFETMENİN MERKEZİNDE

Çok gezen mi bilir, yoksa çok okuyan mı? Merkez Koleji öğrencileri bu sorunun cevabını hem her hafta ders programlarında bulunan okuma saatlerinde hem de her sene birinci ve ikinci dönem  olmak üzere iki kere yapılan 1 ŞEHİR 1 ÜNİVERSİTE gezi etkinliğine katılarak arıyor. Bugüne kadar ülkemizde hem şehir kültürü hem de üniversite kalitesi açısından en  önde gelen yerleri geziyorlar, üniversite hayatını yerinde deneyimliyorlar.

SOSYAL HAYATIN MERKEZİNDE

Merkez Koleji öğrencileri, akademik eğitimin yanı sıra sosyal hayatta da aktiftirler. Sosyal kulüpler aracılığı ile organize edilen çalışmaların her aşamasında öğrencilerimiz aktif rol oynarlar. Her sene birinci ve ikinci dönem yapılmak üzere toplam iki kere yapılan 1 ŞEHİR 1 ÜNİVERSİTE gezi etkinliği geleneksel hale gelmiştir. Ayrıca öğrencilerimiz sosyal dayanışma adına çeşitli kampanyalara direkt katılır ve görev alırlar. Kampüste her hafta sosyal kulüplerin etkinlik saatleri gerçekleştirilir. MERKEZ KOLEJİ’nde aynı hobiler, meraklar ve hayaller etrafında diğer öğrencilerle bir araya gelebileceğin, dostluk kurabileceğin ve beraber etkinliklere imza atabileceğin sosyal  kulüpler seni bekliyor!  Sen de katılmak istediğin bir kulübün parçası olabilir veya o kulübü kurabilirsin

SPORUN MERKEZİNDE

Merkez Koleji 35. yıl kampüsü oksijeni bol havası ve geniş  uygulama alanları ile öğrencilerimizin birçok spor dalını uygulamalarına olanak tanır.  Kampüsümüzde 3 dönüm arazi üzerine kurulu kapalı spor salonu, halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları  öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Merkez Koleji Spor Kulübü bünyesinde futsal,futbol,voleybol ve kros takımları faaliyet

göstermektedir.

KAZANANLAR KULÜBÜ MERKEZ FEN LİSESİ

Merkez Fen Lisesi, öğrenci alımını  Milli Eğitim Bakanlığı liselere giriş sınavları sonuçlarına ve kendi uyguladığımız bursluluk sınavına göre gerçekleştirmektedir. Taban yüzdelik dilimi %7 ve üzerindeki öğrenciler okulumuza kayıt yaptırma hakkı kazanırlar. Bu yüzdelik dilimin altındaki öğrenciler okulumuz prensipleri gereği kesinlikle kabul edilmezler.  Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı Fen Liseleri Programı uygulanmaktadır. Özellikle 11.sınıf ve 12. sınıfta öğrencilerimiz için kurumumuza özgü yoğunlaştırılmış üniversite giriş çalışmaları yapılır ve bu yapılan çalışmalar deneme sınavları ile sınanıp eksik kalan konuların ve becerilerin geliştirilmesi için ek çalışmalar yapılır.

AYRICALIKLARIN MERKEZİNDE

Öğrencilerimiz Merkez Zone kartı ile  şehrimizin önde gelen birçok firmasından özel indirimler

kazanırlar. Merkez Zone logosunun bulunduğu tüm iş yerlerinde öğrencilerimiz Merkez Koleji

öğrencisi olmanın ayrıcalığını yaşarlar.   Kitap ve kırtasiye, giyim ve ayakkabı,lokanta,kafe ve pastane,parfümeri, berber, kuaför ve güzellik merkezi , müzik kursu , spor ve fitness  merkezi gibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik birçok noktada öğrencilerimize özel ayrıcalıklar sunulur.Kısacası Merkez Zone kart sadece bir  öğrenci kartı değil aynı zamanda bir ayrıcalık göstergesidir.

2-sosyal-mesafe-gorseli.jpg3-sosyal-mesafe-gorseli.jpg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.