• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Meme Küçültme Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Okunma Sayısı: 4120
Meme Küçültme Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Güzellik kavramı tarih boyunca insanlığın önemsediği kavramlardan biri olmuştur. Vücudun görüntüsünü etkileyen en önemli organların başında da göğüsler yer almaktadır.

 

Meme Küçültme Estetiği Hakkında Bilinmesi Gerekenler

 

Güzellik kavramı tarih boyunca insanlığın önemsediği kavramlardan biri olmuştur. Vücudun görüntüsünü etkileyen en önemli organların başında da göğüsler yer almaktadır. Tarihsel sürece bakılacak olursa,  göğüsler de en önemli güzellik kriterlerinden biri olmuştur.

Vücudun orantısının yanında kişinin özgüveni ve giyim tercihlerinde etkisi olan göğüsler birçok yönden kadın ve erkekleri etkilemektedir. Önemli bir organ olan memeler, doğurganlık ve cinselliğin bir parçasıdır. Göğüs operasyonları, günümüzde en çok yapılan estetik operasyonların başında gelir.  Meme büyütme yada küçültme gibi sıklıkla yapılan estetik operasyonları Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanları tarafından yapılır.

 

Meme Küçültme Estetiği Nasıl Yapılır?

 

Vücudun orantısına göre olduğundan büyük memelere sahip olmak rahatsız edici birtakım sorunlara yol açar. Memelerin büyük olmasından kaynaklı kıyafet seçimlerinde zorluk yaşanabilir. Ayrıca kronik sırt ve boyun ağrıları gibi fizyolojik sorunlar da hastaların sıklıkla karşılaştığı durumlardır. Ergenlik ya da doğumdan sonra ortaya çıkan bir durum olan meme büyümesinin çözümü estetik cerrahideki gelişmeler sayesinde güvenli, iyileşme süresi kısalan operasyonlar haline gelmiştir. Meme küçültme estetik operasyonunda uzman doktor, memenin hacmini azaltarak belirli miktardaki yağ dokusunu çıkartır. Kalan meme dokusu ise estetik görüntü ve emzirme işlevi için yeterli seviyede olacaktır. Genel anestezi yapılarak uygulanan meme estetiği ameliyatlarında çeşitli teknikler uygulanır. Meme küçültme estetiğinde T kesi ve lolipop kesi şeklindeki farklı yöntemlerden uygun olan seçilerek yapılır. Bu yöntemlerle fazla olan meme ve cilt dokuları alınmış olur. Meme Küçültme İstanbul estetik ameliyatları genel anestezi altında yapılır. Hastalar bir gün sonra hastaneden taburcu edilir. Hastalar, meme küçültme estetik ameliyatı sonrası 3 ile 4 gün içinde günlük yaşantılarına geri dönerler. Ameliyat sonrası sağlıklı beslenme, sigara kullanmama iyileşme süresini hızlandırıcı etmenlerdir

 

Meme Büyütme Estetiği Nasıl Yapılır?

 

Özellikle İstanbul’da çok fazla yapılan estetik operasyonların başında gelen meme büyütme elde edilen başarılı sonuçlar neticesinde estetik ameliyatların başkenti haline gelmiştir. Hastanın omuz genişliğine, boyuna, kalçasına uygun olmayan küçük göğüsler, hastayı rahatsız edebilir. Meme Büyütme estetik operasyonları ile bu sorunlardan kurtulmak günümüzde daha güvenilir ve kolay hale gelmiştir. Kişi tarafından yetersiz olduğu düşünülen ya da vücut ile orantısız boyuta sahip olan göğüsler, silikon meme protezleri ile ideal boyutlara ulaşır ve daha dolgun bir görünüme sahip olur.

Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden olan göğüs kanseri nedeniyle hastalar memelerini kaybedebilirler. Yaşanan göğüs kaybı fiziksel ve psikolojik açıdan hastaları kötü etkiler. Meme estetiği sayesinde göğüs onarımı yapılarak hastanın yaşam kalitesi yükselir özgüvenini yeniden kazanabilir.

Meme estetiği operasyonları uygun olan her yaşta kolayca uygulanabilir demiştik, göğüs kanseri sonrasında da tamamlayıcı olarak mutlaka önerilmektedir. 18 yaşını doldurmuş ve göğüs yapısı gelişimini tamamlamış olan kişiler meme büyütme estetik operasyonu olabilirler. Meme büyütme estetik ameliyatı olmak isteyen hastalar güvenilir estetik merkezlere gidip bilgi alabilirler.

Yaptığı başarılı operasyonlarla, adının gerek yurt içi gerekse yurt dışında duyulmasını sağlayan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Evren İşçi’nin İstanbul’daki Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nden güvenle bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Meme büyütme estetik ameliyatlarında genellikle silikon implantlar ile yağ enjekte gibi yöntemler kullanılır. Hangi yöntemin seçileceği hastanın genel muayenesi yapılarak karar verilir. Koltuk altı, meme altı, meme başı çevresi ve göbek yeri belli başlı kesi yeri bölgeleridir. Meme büyütme ameliyatlarında farklı kesi yerlerinden uygun olan biri seçilerek implantlar yerleştirilir. Meme büyütme estetik ameliyatları, lokal anestezi altında yapıldığı için operasyon sırasında veya sonrasında hiçbir zaman ağrı hissetmezsiniz. Meme büyütme estetik operasyonları 1 ile 2,5 saat sürer. Hatalar bir gün sonra hastaneden taburcu edilir. Ameliyattan sonra doktorunuzun talimatlarına uyduğunuz sürece herhangi bir rahatsızlık hissetmezsiniz.

 

Meme Estetiğinin Riskleri

 

Tıpkı diğer ameliyatlar gibi estetik ameliyatların da riskleri olabilir. Meme estetiği ameliyatlarında, işlem yapılan bölgede şişlik ve ağrı oluşabilir. Bu durum geçicidir. Enfeksiyon ve operasyon sonrası kanama ise oldukça nadir görülen bir durumdur. Meme Büyütme İstanbul ameliyatlarında kullanılan protezlerden kaynaklı da birtakım sorunlar oluşabilir. Protezin yırtılması çok nadir oluşan bir durumdur. Kapsüler kontraktür protezin etrafındaki yara dokusu protezi sıkıştırır ve  meme sertmiş gibi hissettirir. Tedavi edilerek bu sorun ortadan kaldırılır.

Silikon protezli bir memede kanser gelişmesi riski normal meme dokusu ile aynıdır. Bu gibi durumlarda protezli memede de kansere yönelik ameliyat ve diğer tedaviler standartlar doğrultusunda uygulanır. Protez içeriğinin balon dışına sızması vakalarında ise meme büyütmek için jel dolgulu protez kullanılmışsa bu maddeler doku aralıklarına sızarak kitle oluşmasına neden olabilir. Salin, dolgulu protez kullanılmışsa, dışarı sızan salin vücuda herhangi bir zarar vermeden dokular tarafından hızla emilir.

Meme Büyütme Estetik Operasyon Fiyatları

 

Meme büyütme estetiği fiyatları kişinin vücut yapısı gibi özelliklerine, isteklerine göre değişiklik gösterir. Ameliyat yöntemi ve silikon türü de fiyatı etkileyen faktörlerdir. Bu konuda bilgi almak istiyorsanız Op. Dr. Evren Tevfik İşçi Estetik Kliniğinden randevu alabilir ya da kliniğimizin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sitemizi ziyaret etmek için: https://drevrenisci.com/

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.