Makedonya Ankara Büyükelçi Keskinoğlu Ravika Köyünü Gezdi!
>>>>>Kenan MOLLA
Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti Akhisar Belediyesini ziyaret ettikten sonra Keskinoğlu Şirketler Grubunun Ravika Köyünü ziyaret etti. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu tarafından Ravika köyü girişinde karşılandı. Mehmet Keskinoğlu Büyükelçi Melpomeni Kurnetiye Ravika köyünü gezdirdi. Ravika köyü seminer salonunda Keskinoğlu Şirketler Grubunu tanıtan 15.Dakikalık Cd izlendikten sonra Mehmet Keskinoğlu Ravika Köyü ile ilgili bilgileri Büyükelçi Melpomeni Kurneti ve misafirlere anlattı. Makedonya Büyükelçi Melpomeni Kurnetiye Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu Drama Yağhanesinde soğuk sıkım yöntemiyle üretildiği Ravika Zeytinyağı hediye etti. Mehmet Keskinoğlu Atatürk ile ilgili kitapları Makedonya büyükelçisi Melpomeni Kurneti göndereceğini söyledi.Büyükelçi Atatürk kitaplarını Manastırdaki Atatürk müzesine vereceğini söyledi.
Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu; Ravika Zeytinyağı 2005 yılında Keskinoğlu Şirketler Grubu tarafından kuruldu. Ravika zeytinyağları Manisa Akhisarın Kayışlar Kasabasına bağlı Ravika Köyünde, yaklaşık 100 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Keskinoğlunun kurucusu ve ebedi başkanı, merhum İsmail Keskinoğlunun anısına 1856 yılına ait tarihi makineler kullanılarak Ravika Zeytinyağı üretiliyor. Keskinoğlu Şirketler Grubunun kurucusu İsmail Keskinoğlunun 1900 yılında doğduğu, Yunanistanın Drama Kasabasına bağlı Ravika Köyü örnek alınarak iki yılda inşa edilen Ravika Köyünde özel olarak yetiştirilen zeytin ağaçlarından özenle seçilerek toplanan zeytinler, Drama Yağhanesinde soğuk sıkım yöntemiyle üretildiği için fark edilen bir lezzet üstünlüğüne sahip dedi.
Makedonyadan getirdiği kitabı Mehmet Keskinoğluna hediye eden Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti; Harika bir köy olmuş burada geçirdiğim 4 saatlik Akhisar ve Ravika köyü gezimi Makedonyada anlatacağım. Makedonyaya gelin ve görün çok küçük bir nüfus olabilir ama Makedonyayı görmenizi çok isterim. Büyük bir tarihsel Osmanlı tarihinin bulunduğunu bir yerleşim bölgesidir. Mehmet Keskinoğlu İş Adamımız Makedonyaya geldiklerinde ben en iyi şekilde ağırlayacağım. Böyle büyük bir iş adamının Makedonyada bulunması bizleri gururlandırır. İnşallah sizlerde babanız gibi o yaşa kadar yaşarsınız dedi.
Makedonya Ankara Büyükelçi Keskinoğlu Ravika Köyünü Gezdi!

Makedonya Ankara Büyükelçisi Melpomeni Kurneti Akhisar Belediyesini ziyaret ettikten sonra Keskinoğlu Şirketler Grubunun Ravika Köyünü ziyaret etti. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu tarafınd