• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kyani Şikayetleri Gerçek mi?

Okunma Sayısı: 2510
Kyani Şikayetleri Gerçek mi?
Kyani firması Networking Marketing yöntemi ile satış yapan özellikle son yıllarda, bütün dünyada hızla yayılan bir pazarlama biçimidir.

Kyani Şikayetleri Gerçek mi?

Kyani firması Networking Marketing yöntemi ile satış yapan özellikle son yıllarda, bütün dünyada hızla yayılan bir pazarlama biçimidir. Dünya da uygulanması çok daha fazla olsa da henüz Türkiye'de dünya standartlarına ulaşmış bir sistem değildir. Bu sebeple özellikle internette kyani şikayet yazılarına rastlamak mümkündür. Henüz Türkiye'de sistemin tam oturmamış olması beraberinde çok fazla önyargıyı da beraberinde getirmektedir. Bu nedenle insanlar özgürce yazılarını ve eleştirilerini yapmaktadır. Kyanii şikayet, bütün bunlara kurumsal hizmet kalitesi ile cevap verilse de tam olarak ortadan kalkması mümkün değildir. Ancak bunlar çok önemli olmayıp, birçok kişi ciddi kazançlar kazanmaya devam etmektedir. Çünkü Kyani bugün hedeflediği ciroya ulaşmış durumdadır. Bu da Kyani firmasının Her geçen gün daha sağlam bir zemine oturduğunun bir göstergesidir. Bundan dolayı Kyani şikayet yazıları asılsızdır diyebiliriz.

Kyani nedir

Kayani sağlık üçgeni adı verilen ürünler üreten bir firmadır. Sağlık üçgeni adı verilen ürünler alternatif tıp olarak bilinen özellikle kronik hastalıkların tedavisinde yardımcı tedavi olarak kullanılmaktadır. Alaska'da çokça yetişen yaban mersini ile ilgili yapılan araştırmalarda o bölgede yaşayan insanların bugün biz de çok yaygın olan kalp hastalığı, şeker hastalığı ve kanser hastalığının çok az olduğu hatta hiç görülmediği araştırma sonuçlarında belirtilmiştir. Dolayısıyla buradaki ürünler toplatılarak, insan sağlığını olumlu etkileyecek alternatif ilaçlar üretilmiştir. Kyani markası da ismini buradan almaktadır. Kyani kelimesinin anlamı güçlü etki sahibi olan ilaç anlamındadır. Bütün bu araştırmalar sonucunda üretilen sağlıklı alternatif ilaçlar dünyanın 64 ülkesinde ve Türkiye'de yaygın olarak kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Ancak Networking Marketing yöntemi ile çalışan firma Türkiye'de bu sistemin yani Networking Marketing sisteminin henüz tam olarak oturmamış olması nedeniyle, insanlarda Kyani şikayet önyargılarını oluşturmuştur. Bu önyargılar firmanın ürünlerinin daha çok kullanıcıya ulaşması, distribütör sayısındaki artışlar kyani şikayet yazılarını her geçen gün biraz daha geri plana düşürmüştür. Kyanii ürünleri dünyanın birçok ülkesinde kullanılmakta ve satılmaktadır. Satılan ülkelerde yasalar çerçevesinde Sağlık Bakanlığı onaylı olup, Türkiye'de de aynı şekilde Sağlık Bakanlığı onayı almış ürünlerdir.Yani yasal üretilen ve yasal dağıtımı yapılan alternatif ilaçlardır. Dolayısıyla Kyani şikayet bu anlamda da asılsızdır diyebiliriz.

Kyani üyelik

Kyani internet üzerinden ürünlerini pazarlayan bir firmadır. Sistemin adı Networking market sistemidir. Son yıllarda dünyanın birçok ülkesinde pazarlama ve ticari anlamda bu şekilde uzaktan satışlar yapılmaktadır. Kyani de bu sistemi kullanarak ürünlerini pazarlayan bir firmadır. Kyani, üyeler yani distribütörler katarak ürünlerini pazarlayan bir firmadır. Distribütörler aracılığıyla işleyen sistem, ne kadar çok distribütör Kyani ailesine katılırsa satış o kadar fazla ciro bir o kadar daha fazla ve kazancın bölüşümü de bir o kadar fazla olmaktadır. Kyani ailesine katılıp distribütör olan kişiler Kyani ürünlerinin bulunduğu bir paket satın alırlar. Bu pakette sağlık üçgeni de adı verilen Kyani ürünleri bulunmaktadır. Dolayısıyla üyelerini geliştirerek aynı zamanda kendisini de geliştiren bir firmadır. Bu yöntem dünyada çokça kullanılmasına rağmen Türkiye'de henüz tam olarak oturmamıştır. Bundan dolayı internette Kyani şikayet yazılarına rastlamanız mümkündür. Ancak bunlar belli bir süre sonra gittikçe azalarak bitecektir. Çünkü Kyani gerek ürünleriyle gerek pazarlama ağı ile kendini fazlasıyla kanıtlamış bir firmadır.

Kyani ürünleri

Kyani ürünleri doğada yetişen sebze ve meyvelerin bir araya getirilerek üretilmesi ile alternatif tıp alanında da kullanılan bitkisel tedaviye yardımcı ürünler olarak sunulmaktadır. Özellikle yaban mersini sağlık açısından son derece zengin bir meyvedir. Kyani ürünlerini oluşturan lahana, yeşil çay, elma, havuç, ahududu, pancar, Alaska yaban mersini, greyfurt, üzüm çekirdeği ekstresi, barbunya, avokado ve bunun gibi toplam 22 adet meyve ve sebzelerin konsantre biçiminde işlenerek üretilmesi sonucunda elde edilmiştir. Bu sebze ve meyveler vücudun temel metabolizmasını ve yaşam kaynağını oluşturan B12, B1, B3, B5, B6, folik asit, C vitamini ve B vitaminleri Kalsiyum, magnezyum gibi besin değeri açısından zengin ürünlerin elde edilmesi İle üretilmiştir. İlaç tedavisine alternatif olarak sunulan ürünler doğal koşullarda toplanıp organik ürünlerdir. Hiçbir kimyasal içermeyen Kyani ürünleri hakkında her türlü bilgiye internet aracılığıyla da ulaşmanız mümkündür. Ürün içerikleri, daha çok hangi alanlarda kullanıldıkları, ne işe yaradıkları hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz. Ancak doğru olarak analiz edildiğinde Kyani ürünlerinin kyani şikayet yazılarına rağmen çok daha tercih edilerek satıldığını da görürsünüz.

Kyani ürünleri fiyatları

Kyani, uzaktan pazarlama yöntemi ile ürünlerini pazarlayan bir firmadır. Networking Marketing adı verilen sistemi Kyani firması da kullanılmaktadır. Firmaya üye olmak yani distribütör olmak koşuluyla ürünlerin pazarlanması ve aynı zamanda planın hayata geçirilmesi sağlanmış olur. Kyani ürün fiyatları Kyani üyelik sahibi olan kişilere sunulan değişik ebatlarda ve değişik sayıda paketlerde bulunan ürünleri satın alarak başlar. Bu ürünlerin Kyani distribütörü olabilecek kapasitede bulunan insanlara hediye ederek o insanların da Kyani ailesine katılmaları sağlanmış olur. Dolayısıyla her bir paketin ürün sayısına göre fiyatı farklıdır. Ancak şunu söylemek gerekir ki Networking Marketing bir e-ticaret sistemidir ve Kyani firması da bu yöntemle ürün satış pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Kyani ürünlerinin bulunduğu paketlerden herhangi birini satın almakla kendi işinizi kurmuş ve oluşturmuş olursunuz. Kyani ürün paketi için ödediğiniz bedel sizin aynı zamanda işinizin kuruluş bedelidir, yani çok düşük bir maliyetle bir iş sahibi olursunuz. Ürünleri hediye ederek insanların kullanımına sunmak ve sunulan ürünlerin geri bildirim sonuçlarına göre satışı alanını genişletir. Daha çok distribütör eklemek ve daha çok satış yapmak koşuluyla genişleyip çoğalmaktadır.

Kyani para kazanma

Kyani ürünleri distribütörler aracılığıyla kullanıcılara ulaştırılmaktadır. Farklı iki paket türü mevcuttur. Bunlardan biri Kyani besin takviyesi içeren paket, diğeri ise dermokozmetik içeren paketlerdir. Bu paketlerin farklı fiyatları bulunmaktadır. Distribütör bu paketlerden birini veya ikisini alarak distribütör adaylarına hediye eder. Kullanıcılar bu ürünleri kullandıklarında beğenilerini veya karşı tepkilerini distribütöre iletirler. Ancak ürünlerin kalitesi ve içeriği konusunda bir sıkıntı bulunmayan ürünler genellikle beğenilerek daha fazla kullanmak ya da daha ucuza satın almak veya satın alınan ürünleri hem kendisi kullanmak hem de daha geniş kitlelere ulaştırmak için yeni üye veya distribütörü olurlar. Distribütörlerin çoğalmasıyla ürün satışı ve pazarlaması o oranda artar ve buradan bir kar ve ciro elde edilir. Bir üye 3 adet distribütör bulmak durumundadır. Her bir distribütör üçer distribütörler bularak sistemin yatay ve dikey olarak gelişmesini sağlamaktadır. Bu oranda kar ve kazanç birbiri ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Bu kazanç tüm distribütörler arasında bölünmektedir yani kim çoksatarsa ve satıldıkça kazanç elde etmek edilir ve sistem bu şekilde yürütülür.

Kyani kazanç planı

Kyani kazanç planı son derece basit bir yöntemle oluşturulmuş bir plandır. Planda bir distribütör 3 adet distribütör bularak sistemin işlerliğini sağlamış olur. Her bir distribütörün bulduğu üçer distribütörler sayesinde plan yatay ve dikey olarak genişler. Katılan her bir distribütör alt kadroya ve üst kadroya para kazandırır aynı anda kendisi de para kazanmaya başlar. Bundan dolayı Kyani şikayet yazıları özellikle sosyal medya üzerinden çok daha yaygındır. Ancak şunu söylemek gerekir ki bütün firmalar hakkında bu tür şikayet yazılarına rastlamak olasıdır. Bunun olmaması da çok fazla düşünülemez. Kyani şikayet yazıları da bunlardan farklı değildir. İnternet ve sosyal medya son derece özgür bir platformdur. Kyani kazanç planının en doğru ve en faydalı olarak anlatıldığı yerler Kyani eğitim seminerleridir. Kyani eğitim seminerleri belli periyotlarla düzenlenmektedir. Bu seminerler de bu plan ayrıntılı olarak anlatılır. Katılımcıların yanı sıra distribütörler de davet edilerek daha çok ciro ve kazanç nasıl elde edilir. Bunun bütün ayrıntıları eğitim seminerlerinde verilmektedir.

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.