• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

​Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi!

Okunma Sayısı: 5742
​Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi!
2014-15 Ege Masterler Ligi Final maçında Salihli Mastarları, normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda penaltı atışları ile 4-3 mağlup eden Soma Masterler şampiyon oldu.

​Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi!
Haber Merkezi

2014-15 Ege Masterler Ligi Final maçında Salihli Mastarları, normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda penaltı atışları ile 4-3 mağlup eden Soma Masterler şampiyon oldu.

Ara transferde Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterler takım kaptanı Emin Kökçü’yü transfer ederek final müsabakaları oynayan Soma Masterler şampiyon olması Akhisar Gücü Mastırları da sevinçe boğdu.

Soma Masterlerler: 4

Salihli Bel. Master: 3

Stad: İzmir/Bornova
Hakemler:Fırat Acaroğlu-Sertay Yayla-Emrah Yetiş
Soma Master: Mehmet Güvendiren, Faik Ay, Cenk Önder, Engin Kahraman, Hasan Oğuz, Halil Sümer, Osman Şahin, Seyit Çetinkaya, Emin Kökçü, Yusuf İpek, Şükrü Zenger
Yedekler: Yücel Biçer,Remzi Paşalı, Reha Fidan, Ahmet Meriç, Ahmet Koyun, Ayhan Demir,Orhan Karslı
Teknik Sorumlu:Hakan Durur  

Salihli Bel.Master: Emin Aydın, Ecevit Dinçer, Kemal Sönmez, Hürriyet Gündoğdu, Zafer Bozkurt, İ.Ege Üsttürk, A.Baki Türken, Cengiz İğneci, Hakan Sucu, O.Fikret Budak, Serdal Boyraz   
Yedekler:Ömer Gündağ, Ahmet Akuygur, Fahrettin Arabacı, Adem Başaran, Akın Karagök

İzmir Bornova Stadında oynanan karşılaşmada Soma Masterler sahaya: Mehmet Güvendiren-Emin Kökçü-Hasan Oğuz-Engin Kahraman-Cenk Önder-Halil Sümer-Osman Şahin-Seyit Çetinkaya-Faik Ay-Yusuf İpek ve Şükrü Zenger on biri ile çıktı.

Soma Masterler, 30. dakikada öne geçti. Yusuf İpek’in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Şükrü gole çevirdi:1-0 İkinci yarının 15.dakikasında Salihli Masterler adına Serdal mükemmel bir gole imza attı:1-1 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca seri penaltı atışlarına geçildi.Soma Masterler, kullandığı 5 penaltıdan dördünü: Şükrü, Yusuf, Seyit ve Faik ile gole çevirdi. Salihli Masterlerin ise kullandıkları 5 penaltıdan üçünü gole çevirirken iki penaltısına Soma Master kalecisi Mehmet Güvendiren izin vermedi ve 2014-15 Ege Bölgesi Masterler Ligi şampiyonu Soma Masterler oldu. Yukarıdaki fotoda son penaltıyı kullanan Faik Ay, bir ayrıntıyı da peşinde getirdi. Kasım ayında çıktığımız ilk resmi maç olan Seferihisar Master karşılaşmasında ilk golümüzü Seferihisar Master maçında kaydeden Faik Ay, Soma Masterlerin son golünü de Salihli Belediye Master ağlarına gönderen oyuncu oldu.

3.lük kupası Manisa 1965 oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise normal süresi 0-0 berabere biten karşılaşmada penaltılar sonunda Smyrna Sk Masterlere üstünlük sağlayan Manisa 1965 Masterler 3.oldu.

Gol kralı ‘’Şükrü Zenger’’ Soma Masterlerin şampiyonluğunda attığı gollerle çok büyük katkı sağlayan Şükrü Zenger, gol kralı oldu.

En az gol yiyen kaleci ”M. Ali Dalkıran” Turnuva boyunca Manisa 1965 Masterler adına önemli kurtarışlara imza atan ”M. Ali Dalkıran” turnuvanın en değerli kalecisi seçildi.

Teşekkürler.. Maden kazasının getirdiği acıları bir nebze hafifletmek adına Faal futbol yaşantısına son vermiş, misyonunu tamamlamış ancak halen daha futbola devam eden kişilerden oluşturduğumuz Soma Masterler takımımız ile, ilk defa katıldığımız Ege Bölgesi Masterler liginde önemli başarılara imza attık ve şampiyon olduk.

Sert grupta mücadele ettik.. Öncelikle Salihli Belediye Master, Smyrna Sk Master, İzmirspor Master, Alaybey Master, Mak-Göç Master, Seferihisar Master, Çeşme Belediye Master ve Balçova Teleferik Master’in yer aldığı ‘’en sert grup’’ diye adlandırılan C- grubun mücadele edip; 15 maçta 34 puan toplayıp çeyrek finale adımızı yazdırdık. Çeyrek finalde Gaziemir Master’i  Yusuf İpek (2) ve Şükrü Zenger (2) golleriyle 4-2 mağlup ettik. Yarı finalde Manisa 1965 Master’i Yusuf İpek (2), Halil Sümer ve Cenk Önder’in golleriyle rakibini 4-3 mağlup ettik ve adımızı finale yazdırdık. Finalde ise, Salihli Belediyespor’u normal süresi 1-1 biten karşılaşma sonunda Şükrü, Yusuf, Seyit ve Faik’in gole çevirdiği penaltı atışları ile 4-3 mağlup edip 2014-15 Ege Bölgesi Masterler Liginde şampiyon olduk..

Bu bağlamda; Soma Master camiasının içinde bulunan bu oluşuma büyük özverilerde bulunup katkı sağlayan başta kurucularımız, Hakan Durur, Cevdet Yıldırım Ve Yusuf İpek Olmak Üzere; Mehmet Güvendiren, Yücel Biçer, Muzaffer Okyay, Reha Fidan, Orhan Karslı, Remzi Paşalı, Engin Kahraman, Hasan Oğuz, Osman Şahin, Yusuf Mayak, Ahmet Meriç, Faik Ay, Şükrü Zenger, Seyit Çetinkaya, Emin Kökçü, Ahmet Koyun, Ayhan Demir, Cenk Önder, Celal Demirel, Uğur Geren, Sait Kurkan, Mustafa Çamzeybek, Fatih Kaya, Yılmaz Analı, Sinan Karaağaç ve sporcu eşlerine,

 Tamamen kendi imkânlarımızla kurduğumuz Soma Masterler Derneğimize ”çorbada benim de  tuzum olsun ”diyerek katkıda bulunan; Somaspor Kulüp Başkanı Sinan Vardar’a Somaspor 2. Başkanı Gökhan Gür’e Somaspor Kulüp Müdürü Özcan İnanöz’e TEİAŞ Eğitim Tesisleri Sorumlularına, La-Bella Otel müdürü İnanç Turan’a, Şahan Züccaciye’ye, Egerens Otel ortakları Ramazan Güral ve Akın Ümmetoğlu’na, Mayda Madencilik Müdürü Turhan Sağlam’a, Emre Tekstil sahibi Emre Uz’a Ve Öğretmen Evi İşletme sahibi Mustafa Kapucu’ya  gibi gönül destekçilerine, Deplasmanlara gitmemize otobüslerle katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Oğuz Belgül’e, Soma Belediye başkanı Hasan Ergene’ye Final maçında çektiği karelerle başarımızı ölümsüzleştiren Namık Aslan’a, Final maçında bizleri yalnız bırakmayan soyunma odasına tatlı ile giren Kazım Ayazköylü’ye, Akhisar Gücü Masterler’e, Şükrü Ustalar’a, Ali Karaman’a Mehmet Ergaz’a, Masterler Turnuvasını düzenleyen Bornova Belediyesine, Master camiasının içine bizleri dahil eden Komitedeki görevlilere. Her zaman yanımızda olan Gaziemir Master Derneği başkanı M. Muammer Şentürk’e, Yine her zaman yanımızda olan Seferihisar Master ve Evrim Ataman’a, İzmirspor Master oyuncusu Türkay Başaran’a, Salihli Belediye Master derneği başkanı Muzaffer Uysal’a, Alaybey Master oyuncusu Feridun Hamarat’a, Master ruhu taşıyan takım ve oyuncularına, Master karşılaşmalarına görsellik kazandıran IVFA’ya, Şampiyonluk sevincimizi gerek telefonla arayarak, gerekse de sosyal medyadan mesajla paylaşan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.. Cevdet Yıldırım

Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi
Kupa Kömür Kenti Soma’ya Geldi

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 6
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.