• BIST 8039.18
  • Altın 1680.946
  • Dolar 27.1765
  • Euro 28.9407
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Manisa ASKF, Alt yerel ligler açıklaması
  • Argon Kaynak Ustası, Torna Ustası ve Üretim Personeli aranıyor
  • Kalite Mühendisi Aranıyor
  • Grafik Tasarım Personeli Aranıyor
  • Bay-Bayan Garson Aranıyor
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Koruma Kurulu Tanıtımı İçin AKSEK Kermes Düzenledi

Okunma Sayısı: 1835
Koruma Kurulu Tanıtımı İçin AKSEK Kermes Düzenledi
5402 sayılı kanunla, Adalet Komisyonlarının bulunduğu yerlerde kurulması öngörülen “Koruma Kurulu” Akhisar’da  Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner başkanlığında oluşturuldu. 14 kişiden oluşan Akhisar  Koruma Kurulu’nun kamu oyuna dah

AKHİSAR KORUMA KURULU, AK-SEK VAKFININ KERMESİ İLE KAMU OYUNA TANITILIYOR

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
        
5402 sayılı kanunla, Adalet Komisyonlarının bulunduğu yerlerde kurulması öngörülen “Koruma Kurulu” Akhisar’da  Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner başkanlığında oluşturuldu. 14 kişiden oluşan Akhisar  Koruma Kurulu’nun kamu oyuna daha iyi tanıtılması için Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AK-SEK) Vakfı Kadın kolları kermes düzenledi.
           Yasa ve yönetmelikler gereği aydı en az bir kez toplanan  Akhisar Koruma Kurulu şu üyelerden oluşuyor; Ekrem Aydıner (Cumhuriyet Başsavcısı), Gürcan Adıyaman (Baro Temsilcisi), Nihat Yıldıztaş (Belediye Başkan Yardımcısı), Ramazan Fidanoğlu (Ceza İnfaz Kurumu Müdürü), Sevil Albayrak (D.S.Yrd.Mrk.Şube Müdürü), Burhanettin Görenez (İlçe Milli Eğitim Müdürü), Ali Dursun (İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü), Halil Ay (Sosyal Yard.ve D.Vakfı Sekreteri) Orhan Gücük (Ziraat Bankası Şube Müdürü), Eyüp Sacit Ünal (Halk Bankası Müdürü), Mehmet Atlaş (Tic.ce San.Odası Yön.Kurulu Üyesi), Mustafa Bayraktar (Ticaret Borsası Meclis Başkanı), Abdullah Yıldız (Ziraat Odası Yön.Kur.Bşk. V.) Hüsnü Kahraman (AK-SEK Vakfı temsilcisi)
        5402 sayılı kanunun 17. maddesinde Koruma Kurlarının görevleri şöyle sıralanıyor.
        1-Suçtan zarar görenlere  yardımcı olmak.
        2-Ceza İnfaz Kurumlarından salıverilen hükümlülere yardımcı olmak.
        3-Ceza İnfaz  Kurumlarından salıverilen çocuk ve genç hükümlülerin öğrenimlerine devam etmelerini sağlamaya yardımcı olmak.
        4-Şube müdürlüğünce bu konularda  hazırlanan projeleri görüşmek ve karara bağlamak.
        5-Kanunda  verilen diğer görevleri yapmak.

        
Akhisar Koruma Kurulunun kamu oyuna daha iyi tanıtılması için AK-SEK vakfı kadın kollarının düzenlediği kermes beş gün müddetçe  sürecek, üç gün Sevgi Yolunda, iki günde Hükümet Konağı önündeki stantlar da kermeslerde hem ikramlar yapılacak hem de Akhisar halkına “Koruma Kurulları” anlatılacak. Sevgi yolunda açılan stantda Akhisar Koruma Kurulu Başkanı  Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner  Ankara’da bulunduğu için Vekil olarak  Halil İbrahim Akkan ve eşi Sulh Hukuk Hakimi  Ünzüle Akkan ve Cumhuriyet Savcılığı personeli ev sahibi olarak hazır bulundu. AK-SEK vakfı kadın kollarının hazırladıkları, börekler, yaprak sarmaları, kekeler, orada hazırlanan mantılar ve tatlılar ikram edildi. Koruma Kurulu üyeleri, ve ilçe daire amirleri de gün boyu  standı  ziyaret ettiler.




  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.