• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kındıroğlu: İl başkanı bana kumpas kuruyor

Okunma Sayısı: 5283
Kındıroğlu: İl başkanı bana kumpas kuruyor
Akhisar İyi Parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balkan Sofrasında verdiği kahvaltı programında hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi.

Kındıroğlu: İl başkanı bana kumpas kuruyor
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar İyi Parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balkan Sofrasında verdiği kahvaltı programında hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi. Düzenlenen kahvaltı programına İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Akhisar İyi Parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu; Bana ulaşan evrak elimde sizinle paylaşacağım. disiplin kurulunun bana gönderdiği bu evraktan önce siz haberi yaptınız. İl başkanı olarak düşündüğünüzde il başkanı bütün ilçelerdeki sıkıntıları, problemleri ortaya toplar oluşabilecek her türlü problemi ortaya birleştirip sorunları bitirmek il başkanlarının görevlerinden bir tanesi. Bizim il başkanı mevcut il başkanının eline ulaşmadan evrak kendisinin Akhisar haber sitelerinde haberleri yapılıyor. Yani burada nasıl bir il başkanı bu sorunların üstünden gelecek ben çok merak ediyorum. Akhisarlılar, partililerim ben öncelikle şuna üzüldüm, ben hiç kimsenin oyuyla gelmedim ben iyi partinin üyelerinin desteği ile ilçe başkanı olarak seçildim ve bunun dışında hiçbir kişiden güç ve destek almadım.

İL BAŞKANI ONLARI KABUL ETME DEDİ

Yönetim kurulu üyelerim burada kadın kollarım burada. Beni bu noktaya taşıyan yani bu görevi ilçe başlığı görevini veren bu kişilerdir. Bu kişiler sayesinde bu makama geldim. Biz bu makama geldiğimiz günden beri şu oldu. Mevcut il başkanı Akhisar’a ikinci sıra geçen dönem millet vekili adaylarımıza Gökhan Karaçoban, ayrıca Yunusemre belediye başkan adayımız Kürşat Mithat Özkan, Büyükşehir belediye başkan adayımız Orkun Şıktaşlı , bunları Akhisar’da misafir etmememi, bunları karşılamayacaksın karşılama olmayacak misafir edilmeyecek talimatları ile bana telefonda bizzat  kendisi söyledi.

Akhisar’ın İyi Parti ilçe başkanıyım ben kimliğini dahi bilmediğim insanlar benim makam odama geliyor  ben kendilerini misafir ediyorum  çayımı kahvemi ikram ediyorum daha sonrada yolcu ediyorum kendilerini. Bu insanlar bizim partimizin Büyükşehir belediye başkan adayı olmuş günlerce gece gündüz kadın kollarımızla gençlik kollarımızla yönetimimizle bu adamın peşinde koşmuşuz yani sizde takdir edersiniz ki ben bu büyükşehir belediye başkan adayı olan kişiye Akhisar’da ben geleceğim dediğim halde ben başkanımızı nasıl misafir edemem ne diyeceğim il başkanı sizi kabul etmiyor bu yüzden ben sizi Akhisar’da misafir edemem bu yüzden kusuruma bakmayın gelmeyin mi demem gerekiyor. Bu olur mu elinizi vicdanınıza koyun öyle değerlendirin ayrıca Yunusemre’deki belediye başkan adayımız onun için yemin ederim ki dedi ki il başkanından izin aldık ama Akhisar’a geldik dedik diyeceksin dedi.

BEN KİMSENİN EMİR ERİ DEĞİLİM

Geçen akşam söylediğim gibi sayın basın mensupları ben hiç kimsenin özel kalemi emir eli değilim ben yönetim kurulu kadın kolları yönetim partinin üyesi ile seçilmiş bir ilçe başkanıyım. Milletvekili olabilmek için milletvekili uğruna hiç kimseyi düşman görmemekteyim. Milletvekili olabilmek için hiç kimseye karşımıza alamıza gerek yok. Burada belki bir aday adayı çıkabilir Manisa’da bunları genel merkez değerlendirip ona göre bir değerlendirme sonucu sıralama yapacak. Yani ben birinci sıraya oturayım ikinci sıra benim olsun kavgasıyla ben bu ilçeye belediye başkan adayını Akhisar’da karşılayamama gibi hakka sahip değilim. İl başkanı kendine rakip gören herkese düşman kesildi. Ben şunu söylüyorum ben sadece Akhisar’da değilim 17 tane ilçe var tek tek sayarım bunların hepsi il başkanına karşı beni arayarak yanımda olduklarını söylediler ilçe başkanları herkesin il başkanına karşı bir tepkisi var. Biz önce partimiz için çalışacağız partimizin çıtalarını ne kadar yükseltebilirsek bizim görevimiz bu bunu yapacağız.

Üye sayımızı arttıracağız eğer birbirimizi yemek istiyorsak il başkanı ilçe başkanı önce ahlaki şekilde yiyeceğiz. Bir il başkanı kendi ilkeleri doğrultusunda ilçe başkanı yiyebiliyorsa tabi ki de yiyebilir ama bunun doğrultusunda madde 79’a dayanarak işte işlemde usulsüzlük ne yapmış olabilirim çıksın açıklasın disiplin kurulunun bana gönderdiği karar burada sizinle paylaşacağım. Karar gönderiyorlar içeriği yok. Madde 79’dan işlem yaptıklarını söylüyorlar.

BENİM ONURUMLA KİMSE OYNAYAMAZ

Akhisar 180000 nüfuslu ilçe burada bütün oda ve dernek başkanları sivil toplum örgütleri hepsi beni aradı birçoğunun telefonlarını açamadım hiç kimse benim onurum ve şerefimle oynayamaz. İl başkanı değil yanlış anlamayın feriştahı olsa benim onurum ve şerefimle oynayamaz. Oynatmam ve buna asla müsaade etmem. O yüzden birbirimiz yiyeceksek eğer birbirimize hainlik yapacaksak yani buradan il başkanımıza mesajım şu önce benimle ne sıkıntın varsa kamuoyu ile paylaş ben bunu bileyim kamuoyu bunu bilsin disiplin suçu işlemiştir diye bunu savsaklamaya gerek yok önce net olalım kamuoyu bunu bilsin.

Ben Akhisar’da çoluk çocuk sahibi bir insanım hiç kimseye yanlış yapmadım partime leke getirecek herhangi bir hareket yapmadım geçmişte belediye başkanı ile bir takım sorunlar yaşamıştık hep partinin değerlerini savunduğum için yapmıştım. Kendi bireysel hiçbir sıkıntım yoktur. Yani ne yapmamız lazım il başkanı öyle istedi diye kendi makamımızda sıkıntı olmasın diye her istenilene tamam başkanım olur başkanım diye boyun eğmeliyiz. Bu olur mu bunu kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.

KAMUOYUNU KARŞISINA BERABER ÇIKALIM

Yarın gelsin il başkanı beraber çıkalım kamuoyunun karşısına basının karşısına benimle ilgili ne biliyorsa söylesin, ben de onunla ilgili ne biliyorsam söyleyeyim veya benimle ilgili dilekçe benim yönetimimde yönetim dediğim teşkilat başkanım benim teşkilat başkanımı arıyor il başkanı diyor ki Manisa’ya gel senle özel bir şey konuşacağız, Mustafa’yı oradan alacağız onun yerine sen geleceksin teşkilat başkanım beni arıyor durum vaziyeti anlatıyor.

Kendisinin de bundan haberi olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 25 gün sonra başka birini arıyor başka biri dediğim kişi il başkanı çağırır çağırmaz başka birinin yanına gidiyor, görüşüyor, o gün bugündür de onlarla birlikte hareket ediyor.

İl başkanı Akhisar’da ya da Kula’da olur Selendi’den olur Turgutlu’dan olur fark etmez karar defterini istiyorlar benden istemiyorlar. Yönetimden sıradan birini arıyorlar Akhisar’da mevcuttaki ilçe başkanı benim daha ortada hiçbir şey yokken hazırlık ya da bana karşı kumpas yapılırken benim karar defterim isteniyor. Karar defterim istenir istenmez benim yönetim kurulu üyelerimden istiyorlar yönetim kurulu üyelerinden ne istenir ya benden istenir ya da ilçe sekreterinden istersin karar defterini. Yerel anarşi zaten yok o yüzden il başkanının bana kurduğu kumpası sizinle paylaşmak istedim.

İTRAZ DİLEKCESİNİ RET ETTİ

Saruhanlı ilçe başkanı Hüseyin Baysal beni aradı davet etti ben toplantıya gitmedim çünkü toplantıda bana karşı yapılabilecek hareket benim aleyhime olur diye ben gitmedim. İlçe başkanımız Aslı Öz geçenlerde milletvekili adayımızdı. Kendisini Saruhanlı ilçe başkanımız davet etmiş icabet etmiş kendisi kadın arkadaşları ile il başkanı masaları dolaşırken başkanım demiş ki çok güzel dilekçe yazmışsınız itiraz dilekçesi fakat reddettik , hani ben sorunca il başkanına seninle bir sorunum yok benlik bir durum da yok dilekçeler geldi biz bu dilekçeleri disipline gönderdik senin problemin disiplin kurulunla senle ilgili karar disiplin kurulu üyelerinden çıkacak aslında kararı kendisi veriyor .

Benim elime evrak gelmeden basına açıklama yapılıyor , nasıl bir il başkanı  ben şunu söylüyorum soruşturma aşamasındayım hiçbir  şekilde benim savunmam alınmadı bu bir haktır bu benim yasal hakkımdır insanlar cinayet işliyor hakim kamerada görse bili bunu siz mi yaptınız diye savunması yapılıyor ve cezası bu şeklide veriliyor.

Benim hiçbir şekilde savunmam alınmadan , itiraz etmeme rağmen başkanıma söylenen reddettik demeleri bizde bunun akabinde elime yine ulaşmadan genel merkeze gidip yetkili yerlere itirazımı yapıcam , kendi kişiliğimle mücadelemi vereceğim, hiç bir iyi partilinin, hemşerilerimin sizlerin şüphesi olmasın dedi.

Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim
Kındıroğlu: Ben kimsenin emir eri değilim

  • Yorumlar 7
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.