• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1

Okunma Sayısı: 3860
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 11. Hafta da İstanbul Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

Kasımpaşa:2, Akhisar Belediyespor;1
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 11. Hafta da İstanbul Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

Kasımpaşaspor : 2

Akhisar Belediyespor  : 1
Stat : Recep Tayyip Erdoğan
Saat : 19.00

Hakemler: Ümit Öztürk *, Ali Saygın Ögel *, Erkan Akbulut *

4. Hakem: Baki Tuncay Akkın

Çizgi Hakemleri: Bülent Birincioğlu, Oğuz Kaan Turan

Akhisar Belediyespor: Milan Lukac **, Ahmet Cebe **, İsmail Konuk **, Caner **, Kadir Keleş **, Güray **, Nguemo **, Merter Yüce **(88 Lua Lua ?), Bruno **(72 Aykut *), Sami **(76 Halil Çolak *),  Hugo Rodallega ***

Kasımpaşaspor: Ramazan **, Erhan **, Tarouco **, Bozhikov ***, Veıgneau **, Donk **, Costro Pereıra **, Oskar Scarıone ***(85 Abdullah *), Tunay **(77 Ferhat Kiraz *), Adem Büyük **, Eren Derdiyok *(48 Valle ***)

Goller: 43.Dk. Hugo Rodellega 0-1, 59. Dk. Oskar Scarıone 1-1, 83.Dk. Valle 2-1
Sarı kart: 39.Dk. Ahmet Cebe, 81 Dk. Nguemo (Akhisar)

Kırmızı kart: YOK

MAÇTAN DAKİKALAR:

2.DK: Tunay Torun'un sağ kanattan ortasını arka direkte Adem Büyük kontrol etti ve pozisyonun devamında Olivier Veigneau'nun ceza alanına gönderdiği pası kaleci Milan Lukac'ta kaldı.

3.DK: Adem Büyük, topsuz alanda kendini yere bıraktı ve oyuncunun saha içindeki kısa süreli tedavisi sonrası karşılaşma yeniden başladı.

8.DK: Güray Vural'ın sağ kanattan ceza alanına kavisli gönderdiği ortaya Hugo Rodallega yetişemedi ve top kaleci Ramazan Köse'de kaldı.

10.DK: Hugo Rodallega sağ kanatta buluştuğu topu ilk rakibinden kurtardı ve ceza alanı dışına gönderdiği yerden pasını Landry N'Guemo kontrol edemedi ve Tunay Torun topu uzaklaştırdı.

11.DK: Vasil Bozhikov'un uzak mesafeden kaleye gönderdiği sert şutu farklı şekilde auta çıktı.

13.DK: Güray Vural sağ kanattan topsuz koşu yapan isim oldu ve Merter Yüce'nin koşu yoluna attığı pas isabet bulmadı ve taca çıktı.

14.DK: Eren Derdiyok, rakibi İsmail Konuk ile girdiği hava topu mücadelesinde başına aldığı darbe sonrasında yerden kalkamadı ve saha içine sağlık görevlileri davet edildi.

16.DK: Erhan Kartal'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını ön direkte yine Caner Osmanpaşa kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

18.DK: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Sami, ceza alanı sol çaprazında buluştuğu topu şut olarak kullanmayıp pas deneyince Kasımpaşa savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

19.DK: Erhan Kartal'ın sağ kanattan kullandığı uzun taç atışını yine Caner Osmanpaşa ön direkte kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

20.DK: Merter Yüce'nin ceza alanı dışına savuşturmak istediği topu ceza alanı yayı üzerinde önünde bulan Tunay Torun'un sol ayağı ile sert şutu farklı şekilde auta çıktı.

21.DK: Ryan Donk'un savunma arkasına gönderdiği yüksek topu Eren Derdiyok kontrol edemedi ve kalesinden çıkan Milan Lukac topu kontrol etti.

22.DK: Sami'nin sol kanattan rakip ceza alanına gönderdiği etkili kavisli ortasını arka direkte Hugo Rodallega'dan önce Vasil Bozhikov kafa vuruşu ile kornere gönderdi.

23.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ramazan Köse yükseldi ve rakiplerinden önce topu kontrol etti.

25.DK: Andre Castro'nun sol kanattan rakip ceza alanına gönderdiği yüksek topu arka direkte Titi'den önce kaleci Milan Lukac yükseldi ve aldı.

26.DK: TOP DİREKTE PATLADI! Sol kanattan gelişen ani atakta Eren Derdiyok topu Oscar Scarione'nin önüne indirdi ve topu düzeltip kendine şut pozisyonu yaratan Oscar Scarione'nin ceza alanına girer girmez yerden şutu Milan Lukac'ı geçti ancak direk gole izin vermedi.

27.DK: LUKAC! Oscar Scarione'nin ceza alanı sol çaprazından sert şutunu Milan Lukac güçlükle kornere çeldi.

28.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşundan kafalardan seken topu arka direkte Titi içeri çevirdi ve Adem Büyük'ün penaltı noktası civarından harika volesi az farkla auta çıktı.

29.DK: Sami'nin sol kanattan ceza alanı içine giren arkadaşı Landry N'Guemo'ya gönderdiği ara pasını Erhan Kartal yatarak müdahalesi ile sona erdirdi.

32.DK: Adem Büyük sol kanatta taşıdığı topu bindirme yapmasını beklediği arkadaşı Olivier Veigneau'nun koşu yoluna bıraktı ancak Olivier Veigneau bu deparını kesince top auta çıktı.

35.DK: Kasımpaşalı oyuncular bu duran topu paslaşarak kullandı ve Olivier Veigneau'nün yay dışından sert şutu barajdan döndü. Dönen topu sağ kanatta Erkan Kartal ceza alanına gönderdi ancak Milan Lukac bu ortayı kontrol etmeyi başardı.

37.DK: GOL İPTAL EDİLDİ! Kasımpaşa'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Eren Derdiyok topu kafa vuruşu ile filelere gönderdi ancak kaleci Milan Lukac'a faul yapıldığı gerekçesi ile bu gol iptal edildi.

38.DK: Ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Bruno Mazenga'nın yay üzerinden sert şutu Vasil Bozhikov'dan döndü. Dönen topta sol kanattan ceza alanına gönderilen ortayı ise kaleci Ramazan Köse kontrol etti.

39.DK: PENALTI! Eren Derdiyok'a Ryan Donk'un harika pasında Eren gol vuruşunu yapacakken Ahmet Cebe rakibinin bileğine vuruyor ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

40.DK: PENALTI KAÇTI! Penaltı vuruşu için topun gerisine Oscar Scarione geldi ve sağ köşeye gönderdiği şutunu kaleci Milan Lukac çıkardı.

43.DK: GOOOLLL! Kasımpaşa savunması arasına atılan topu Vasil Bozhikov sektirdi ve araya giren Hugo Rodallega'nın şutu direkten döndü ve sol çapraza sarkan topu yine Hugo Rodallega tamamladı ve topu filelerle buluşturdu.

44.DK: Kasımpaşa'da sol kanattan kullandılan köşe vuruşunu Milan Lukac altı pas dışında yumrukları ile uzaklaştırdı.

45+1.DK: Ryan Donk'un orta sahadan gönderdiği uzun top hiçbir arkadaşını bulmadı ve kaleci Milan Lukac'ta kaldı.

45+2.DK: Sol kanatta çizgi üzerinde Sami topu önünde buldu ve ortasını yapmak isterken Erhan Kartal yatarak müdahalesi ile topu kornere gönderdi.

45+3.DK: İlk 45 dakikanın son düdüğü çaldı ve Akhisar Belediyespor, Hugo Rodallega'nın 43. dakikadaki golü ile soyunma odasına 1-0 üstün gidiyor.

48.DK: Kasımpaşa maçtaki ilk oyuncu değişikliği yapıldı ve Eren Derdiyok yerini Yonathan del Valle'ye bıraktı.

49.DK: Tunay Torun'un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını Milan Lukac kontrol etmek isterken kendisine faul yapıldı.

50.DK: Hugo Rodallega'ya rakip ceza alanı dışında faul yapıldı ve Akhisar Belediyespor etkili bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

51.DK: Akhisar Belediyespor'da serbest vuruşu Güray Vural kullandı ve doğrudan kaleye gönderdiği şutu üstten auta çıktı.

53.DK: Landry N'Guemo'nun savunma arkasına gönderdiği yüksek topa Güray Vural yükseldi ancak kafa vuruşu yapamadı ve top auta çıktı.

54.DK: Tunay Torun'un ceza alanına gönderdiği kavisli ortasına Akhisar savunması ters bir kafa vuruşu yaptı ve top kornere çıktı.

56.DK: Oscar Scarione sol kanatta Merter Yüce'nin faulü ile yerde kaldı ve Kasımpaşa bu defa sol kanattan duran top kullanacak. Serbest vuruş için topun gerisine yine Tunay Torun geldi ve ceza alanına ortası isabet bulmadı. Top doğrudan auta çıktı.

57.DK: Landry N'Guemo'nun orta sahada kaptığı topu bekletmeden defansın arkasına göndermesi ile Hugo Rodallega kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak yardımcı hakemin kalkan ofsayt bayrağı ile pozisyon son buldu.

58.DK: Ryan Donk, rakip ceza alanının hemen dışında İsmail Konuk'un müdahalesi ile yerde kaldı ve kritik bir noktadan Kasımpaşa serbest vuruş kullanacak.

58.DK: Kasımpaşa'da frikik için topun gerisine Oscar Scarione geldi ve barajın üzerinden harika gönderdiği şutunda bu defa Milan Lukac'ı avladı ve maça dengeyi getirdi.

59.DK: Sol kanattan Yonathan del Valle'nin ortasını ön direkte Ryan Donk kafa vuruşu ile tamamladı ancak yakın mesafeden bu şut auta çıktı.

60.DK: Güray Vural'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını kaleci Ramazan Köse çıktı ve aldı.

63.DK: Tunay Torun'un sağ kanatta çizgi üzerinde kontrol ettiği topu içeri çevirdi ancak bu orta savunmadan döndü ve pozisyonun devamında Tunay Torun rakibi Sami'ye faul yapıyor.

64.DK: Güray Vural sol kanatta Erhan Kartal'ın faulü ile yerde kaldı ve Akhisar Belediyespor serbest vuruş kullanacak. Güray Vural bu faul sonrasında yerden kalkamadı ve oyun alanına sağlık görevlileri davet edildi. Akhisar Belediyespor'da serbest vuruşu Landry N'Guemo kullandı ve arka direğe gönderdiği ortasını kaleci Ramazan Köse kontrol etti.

67.DK: LUKAC! Sol kanattan Yonathan del Valle'nin ortasını altı pas üzerinde Oscar Scarione'nin kafa vuruşunu Milan Lukac harika refleksi ile kornere çeldi.

68.DK: Merter Yüce savunmadan kaptığı top sonrasında Güray Vural'ın koşu yoluna uzun bir pas attı ancak bu pasın şiddeti fazla olunca ataktan sonuç çıkmadı.

71.DK: Akhisar Belediyespor'da sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Güray Vural kullandı ve Adem Büyük'ten seken topu kaleci Ramazan Köse kontrol etti.

72.DK: Akhisar Belediyespor'da Bruno Mezenga kenara gelirken Aykut Çeviker kalan sürede görev yapacak isim oluyor.

74.DK: Tunay Torun'un sağ kanattan rakip ceza alanına gönderdiği ortasını kalesini terk eden Milan Lukac kontrol etti.

75.DK: Akhisar Belediyespor'da Sami kenara gelirken Halil Çolak oyuna giren isim oldu.

77.DK: Kasımpaşa'da Tunay Torun'un yerine Ferhat Kiraz kalan sürede görev yapacak.

78.DK: Yonathan del Valle'nin sağ kanattan ortası isabet bulmadı ve ters kanattan auta çıktı.

79.DK: Güray Vural'ın ceza alanı sağ çaprazından şutunu Ramazan Köse kontrol etti.

81.DK: Akhisar Belediyespor'da Landry N'Guemo, Ryan Donk'a faulü sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

82.DK: Landry N'Guemo, kendi ceza alanı içinde kaptığı top sonrasında riskli hareketler sonrasında topu arkadaşına kazandırdı.

83.DK: Ceza alanı dışı sol çaprazında Ryan Donk'un pasına gelişine harika bir şut çıkaran Yonathan del Valle, harika bir gole imza attı ve kaleci Milan Lukac'ın solundan uzak direk dibine topu gönderdi.

85.DK: Kasımpaşa'da Oscar Scarione kenara gelirken kalan süre için Abdullah Durak oyun alanına dahil edildi.

86.DK: Kadir Keleş sol kanatta atağa destek verdi ve önüne atılan topu Vasil Bozhikov taca gönderdi.

88.DK: Akhisar Belediyespor'da kazanılan serbest vuruş paslaşılarak kullanıldı ve Hugo Rodallega rakip ceza alanına topla girmek istedi ancak Titi rakibine bu şansı vermedi.

88.DK: Merter Yüce'nin yerine Lomana LuaLua oyuna girdi ve iki takımın da oyuncu değişikliği hakkı sona erdi.

89.DK: Sol kanattan Kadir Keleş'in ceza alanına gönderdiği ortasını Landry N'Guemo göğsü ile arkadaşı Hugo Rodallega'ya indirdi ancak araya giren Vasil Bozhikov oldu ve topu uzaklaştırdı.

90+1.DK: Ferhat Kiraz sol kanatta kendi topuyla ilerledi ve orta pozisyonunda İsmail Konuk'a çarpan top kornere çıktı.

90+2.DK: Kasımpaşa köşe vuruşunu paslaşarak kullandı ve süreyi eritmek istedi ancak son olarak Adem Büyük'e çarpan top auta çıktı.

90+3.DK: Ahmet Cebe sağ kanatta rakibi Titi'ye arkadan yaptığı faul sonrasında top Kasımpaşa'ya geçti ve artık son saniyelere girildi.

puan11.jpg

golkralligi.jpg

Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1

Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1
Kasımpaşa:2 Akhisar Belediyespor;1

akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa
akhisar manisa akhisarspor akhisar belediyespor kasımpaşa

  • Yorumlar 6
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.