• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Manisa 18 °C
  • İzmir 18 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Kadın Meclisinden, Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi

Okunma Sayısı: 12492
Kadın Meclisinden, Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve Yönetim Kurulu üyelerinin Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan Belediye Sinema Salonunda organize ettiği “Akhisar’ın Öncü Kadınları” gecesine ilgi yoğun oldu

Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney ve Yönetim Kurulu üyelerinin Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içinde bulunan  Belediye Sinema Salonunda organize ettiği “Akhisar’ın Öncü Kadınları” gecesine ilgi yoğun oldu.Gecede Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Temet Eğitim BölümüÖğretim Grevlisi Berna İşbilir'in "Perdeyi Aralayan Kadınlar" sergisi açıldı.Serginin konusu şiddet gören ve mağdur olan kadınların fotoğraflarının resim olarak perde kumaşlara işlenmesiyle oluşan 11 adet tuval'den oluşuyor.

Kent Konseyi Kadın Meclisinin düzenlediği “Akhisar’ın Öncü Kadınları” gecesine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ufuk Merde, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu, Esnaf Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Dernekler Başkanları, Daire Müdürleri, iş kadınları ve iş adamları katıldı.

 

Gecede Kadın dostu İşletme Ödülünü TYH Tekstil kurucusu Selçuk Mehmet Kaya, Akhisar Kadın Meclisi ile gerçekleşen 24 Eğitim Proje Mimarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer,Yılın Başarılı sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Yılın Anneleri Şehit Polis Ali Aksoy’un annesi Medine Aksoy, Şehit Er Ahmet Tezcan’ın annesi Arife Tezcan, Akhisar’a faydalı dernekler Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Özkan Kalın, Sarı Ahmet Paşa Aşevi Başkanı Harun Eryüksel, Akhisar Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nursen İzmirlioğlu, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, Erzurumlular derneği Başkanı Müslim Yılmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğretim Görevlisi ve Başarılı İş Kadını  Sinem Kabasakal, Can Köfte işletmesinden Sezen Garipcan, Nev Sigorta İşletmecileri Vecihe Uz, Nihan Özcan, Diş Hekimi ve başarılı iş kadını Tülin Coşkun, Spor Eğitmeni  Dilara Taşköprü,  Proje ve Çözüm Ortağı Sağlam Sürücü Kursu İşletmecisi Umut Altaş, Manavlar ve Pazarcılar odası başkanı Mustafa Güral, Keyfi Sefa dergisi İşletmecisi Mehmet Saygı, Akhisarspor Taraftarları Derneği, Akhisargücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Uz, ^Kadın Dostu İşletme Toprak Zeytincilik Sahibi Levent Eren, Kadın ve Anne Dostu İşletme Özel Doğuş Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Bülent İpek, Kadın Dostu işletme Egea ve Şehir Pastanesi işletmeleri adına İsmail Kantarcıoğlu’na ödülleri Protokol tarafından verildi.  

Sunuculuğunu Burak Yurdakul’un yaptığı Akhisar’ın Öncü Kadınları” gecesi Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gecenin açış konuşmasını Akhisar Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney yaptı. Pınar Güney;” Ve hayatın ağır yüklerini gülümseyerek taşıyan elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren küçük yüreğine kocaman sevgiler sığdıran güçsüz bedenlerin güçlü kahramanı bu şehrin tüm kadınlarına selam ederek Akhisar'ın Öncü Kadınları gecesine hepiniz hoş geldiniz. Unutulmamalıdır ki İstiklal Savaşının Nene Hatunu Halide Edip’i Şerife Bacısı bizim kadınımızdır. Kadının müdahil olmadığı kafasında yer etmediği hiç bir sosyo kültürel ve siyasal hareket başarıyı yakalayamaz. Bu düşünce ve anlayışla 3 yıl önce çıktığımız Kadın Meclisi yolunda yürekli Akhisar Kadını adına iz bıraktığımızı başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Kadın meclisi olarak bizler kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit parçası olduğuna inanıyoruz. Cinsiyetler arası adaleti şiar edinen bir dinin mensubu olarak ayağının altına Cennet serilen Peygamber emanetleriyiz. Kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü yeniden imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz. İşte bugün bu sorumluluğu yeniden hatırlama vaktidir.

SEVGİLİ HANIMEFENDİLER

Bir güne sığar mı emeğimiz ? Haklarımız, uğradığımız haksızlıklarımız sırf kadın olduğumuz için maruz kaldıklarımız ne değişir bir günle demeyin bence Herşey... Bugün senin günün kararını ver. Sen kadınsın ne ezil ne ez, sen üreyebilen güzel olan her şeyi çoğaltabilensin. Bakıldığında bağ, bakılmadığında dağ olan o güzelliğinin dağ oluşunun bile kıymetini bil. Çünkü sen isterse her şeyi yapabilecek olan hırsa sahip bir canlısın. Canlısın dedim çünkü kadın candır.bilin istedim.

SEVGİLİ BEYEFENDİLER

Kadınları anlamak zordur yalanını tekrar edip durmayın. Dünyadaki bütün kadınları anlamak zorunda değilsiniz. Hayırlı bir evlat olun, annenizi anlayacaksınız, sevgi dolu bir baba olun kızlarınızı anlayacaksınız, sadakat ve merhamet dolu bir eş olun karınızı anlayacaksınız.

Varsın yılda bir günde olsa anneliğimizden, ablalığımızdan, evlatlığımızdan kısacası kadın olmamızdan gurur duyduğumuz bir günü layığıyla yaşayalım.

Sivil toplum örgütlerinde başarılı olmak bir bayrak yarışıdır, bizler açtığımız bu yolda naçizane kendi ışığımızı kendi izimizi bırakmaya çalıştık. Bu bayrağı devralacak onurlu, üretken, özverili kadınımıza yürekten inanıyor ve destekliyoruz. Göreve başladığımız günden beri meclisimizden desteğini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Kaan Peker olmak üzere Akhisar Belediyesine Başkanımız Salih Hızlı ve Başkan Yardımcılarına, Kent Konseyi Başkanı Sayın Hüsnü Kahraman’a, Genel Sekreterimiz Sayın Umut Ak beyefendiye, Baskı ve Tasarım işlerimizi karşılıksız her daim sağlayan Güven matbaası sevgili kardeşim Sayın Hasibe Dalçam hanımefendiye hiçbir etkinlikte şahsımı ve yönetim kurulumu yalnız bırakmayan başta değerli eşim Sayın Erkin Güney olmak üzere ailelerimiz ve dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu, mutlu ve daim olsun" dedi.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Salih Hızlı;”  Kadın değince bizim toplumumuz içinde çok önemli bir varlık. Bu günlerde bir trajedi olarak hatırlamak kadınlar gününü bizi üzüyor. üzüyor. İnşallah hep birlikte bütün kadınlar, erkekler bütün toplum olarak evrensel değerler üzerinden bu meseleyi de halledeceğiz. Akhisar göreceli olarak bu konuda bence iyi bir noktada, Akhisar’daki kadınlarımız kadın derneklerimiz birey olarak kadınlarımız bu konunun bilincindeler ve çalışıyorlar. Bu güzel bir örnek teşkil ediyor. Pınar Güney hanım, Kent konseyi kadın meclisi olarak 2015 yılında başladığı çalışmalarında ekibiyle birlikte bu güne kadar çok iyi çalışmalar yaptı ve kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Akhisar olarak çok kadim bir şehirde yaşıyoruz. Yaklaşık 5 bin yıllık bir gelenekten bahsediyoruz. Biz kendi zamanımız ilgili üzerimize düşen her şeyi yapmak durumundayız ki bizden sonraki insanlar bizi güzel ansınlar. Pınar hanım ve arkadaşları bir çok şahsiyetleri andılar, bizde onları rahmetle, minnetle anıyoruz. En önemli faktör kadınlarımızdır. Onların gücüne inanıyoruz. Kadınlarımız inşallah bu toplumun temel taşları olarak hayatlarına devam edeceklerdir. Buradan tekrar Pınar Hanıma, Kent konseyi Kadın meclisine  teşekkür ediyorum. Ve aynı şehirde sizlerle yaşadığımız duyguyu ifade etmek istiyorum. Akhisarlılar yaşananlara belediye başkalığı olarak şahitlik etmekten büyük mutluluk duyuyorum, tekrar hepinizin 8 Mart dünya kadınlar gününüzü kutluyorum diyerek sözlerine son verdi.

Akhisar Kent Konseyi Başkanı Hüsnü Kahraman;” Emekçi kadınlar hayatımızın her aşamasında kadınımız var, ve emekçi kadınımız var. Emek veren kadınımız var. Eşinle, işinle daima emek veren kadınımız var. O yüzden kadınlarımız, kızlarımız, evlatlarımız, torunlarımız hepimiz için fevkalade önem arz ediyor.  Hükümetimizde kadınımıza anneanneye, babaanneye katkıda bulunmak için çalışan kadını öne çıkarmayı yardımcı olamaya destek vermeye çalışıyorlar. Kadınımız toplumumuzun yüzde 50’i kadardır. Eşitiz, bu eşitliği kadının her konuda eşit olmasına da getirmek icap ediyor. Onun için kadınımıza apayrı değer vermemiz lazım, onu her konuda desteklememiz lazım, her konuda kadınımızla beraber olmamız lazım. Kadınımız ülkemizde yüzde 10 okuma yazma eksikliğine sahip, Meclisimizin yüzde 14 kadındır. Toplumda kadını daha değerli kılabilmek adına hepimizin özel gayret sarf etmesi lazım. Akhisar Kont Konseyi olarak Kadın Meclisimizin başkanı Pınar Güney hanım ve ekip arkadaşlarını yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Hepinizin 8 Mart Dünya kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi.

Gecede konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı;” 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle düzenlenen bu gecede aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Organizasyonda büyük emeği geçen Sayın Pınar Güney olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hayatımıza anlam katan kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum. Akhisar olarak çok kötü durumda değiliz, elimizdeki adli istatistikler bu gösteriyor. 6284 sayılı kanun uyarınca verilen tedbir kararlarıdır. 2016 yılı için 1060, aslında rakam yüksek gibi görünüyor, birçok ilden çok daha gerideyiz. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı olarak, çalışan, hayata anlam katan, değerler üreten bütün kadınlarımızın destekçisi olduğumuzu 7/24 saat kolluk birimlerimiz ve nöbetçi savcılığı vasıtasıyla, yaşadığınız bütün sıkıntıları alacağımızı, değerlendireceğimiz ve çözüm öreteceğimizi söylemek istiyorum. Şimdiye kadar bunu yapmaya çalıştık, bundan sonra da daha da iyisini yapmaya çalışacağız. Kadınımız her şeyin en iyisine layık. Ben, kadınımızın sorunlarını değil, başladığını konuştuğumuz günlerde değil, diyerek sözlerine son verdi.  

Kent Konseyi Kadın Meclisinin organize ettiği “Akhisar’ın Öncü Kadınları” gecesi 8 Mart Kadınlar gününe özel O Ses Türkiye İlker Aslan konseriyle gece geç saatlere karda devam etti. 

Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi
Kadın Meclisinden Akhisar’ın Öncü Kadınları Gecesi

xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx
xxxxx

  • Yorumlar 28
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.