• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Manisa 29 °C
  • İzmir 29 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Instagram Profil Fotosunu Uygulamasız Büyütmek Mümkün

Okunma Sayısı: 3661
Instagram Profil Fotosunu Uygulamasız Büyütmek Mümkün
Popüler sosyal medya platformlarından olan instagramı kullanan kişiler hesap açtıklarında profillerine ait fotoğraf belirliyorlar.

Instagram Profil Fotosunu Uygulamasız Büyütmek Mümkün

Popüler sosyal medya platformlarından olan instagramı kullanan kişiler hesap açtıklarında profillerine ait fotoğraf belirliyorlar. Instagram profil fotoğrafı olarak da anılan bu fotoğraf sayesinde tanınmak mümkün oluyor. Ancak uygulamada kullanılan fotonun boyutu küçük olduğundan kişinin tanınması her zaman mümkün olmuyor. Sosyal Evin sitesi ise fotoğraftan kişiyi tanıyamayanlara instagram profil büyütme imkanı sunuyor. Uygulama kullanmaksızın yapılan bu işlemle merak edilen fotoğraf net şekilde görülebiliyor.

 

Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütülüyor?

Sosyal Evin aracılığıyla Instagram profil fotoğrafının büyütülmesi kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bunun için ilk olarak https://sosyalevin.com/instagram-profil-fotografi-buyutme/ sayfasına ulaşmak gerekiyor. Açılan sayfada büyütme işleminin yapılabilmesi için hazırlanmış bir textbox bulunuyor ve textboxta yazan kullanıcı adı bölümünün doldurulması gerekiyor. Kullanıcı adının tam ve doğru şekilde yazılmasının ardından Fotoğrafı Büyüt tuşuna tıklanıyor. Fotoğrafı Büyüt onayının verilmesinin ardından kişilerin 15 saniyelik geri sayımı ve fotoğrafın büyümesini beklemesi gerekiyor. Bu sürenin bitiminde de doğru şekilde yazılan hesaba ait profil resmi büyük olarak açılıyor.

 

2022-05-31_15-25-07.png

Instagram Profil Fotoğrafı Neden Büyütülüyor?

Instagramda profil büyütme işleminin neden yapıldığı konu hakkında bilgisi olmayan kişiler tarafından merak ediliyor. Profil resminin büyütülmesi ilk olarak merak edilen hesap sahibine ait resmin daha iyi görünmesine yardımcı oluyor. Bu sayede kişilerin doğru hesabı takip etmeleri mümkün oluyor. Bunun dışında fotoğrafı büyütmenin nedeni fotoğrafı kaydetme amaçlı olabiliyor. Sevdikleri veya beğendikleri kişiye ait resmi kaydetmek isteyenler büyütme işlemi sayesinde daha net fotoğraf elde etmiş oluyorlar.

 

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütmede Sosyal Evin Farkı Ne?

Online instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi için günümüzde pek çok site hizmet veriyor. Bu siteler arasında Sosyal Evin’in farkının ne olduğu da merak ediliyor. Sosyal Evin sitesi profil fotoğrafının büyütülmesi işlemini 15 saniye gibi kısa bir sürede insanların gerçekleştirmesini sağlıyor. Bunun dışında ücretli uygulama ve ücretli hizmet sunan sitelere inat Sosyal Evin’de fotoğrafın büyütülmesi için herhangi bir ücret ödemesi yapılmıyor. İnternet bağlantısı kullanılarak siteye girilmesi ve büyütme işlemini gerçekleştirilmesi yeterli oluyor.

 

Instagram Profil Fotoğrafı Büyütmek İçin Ücret Ödeniyor Mu?

Sosyal medya uygulamaları üzerine hizmet veren web sitelerinin büyük bir bölümü hizmetlerini ücret karşılığında yapıyorlar. Instagram pp büyütme hizmeti de sitelerin ücret talep ettiği hizmetler arasında bulunabiliyor. Ancak Sosyal Evin sunduğu bu hizmet için ücret talebinde bulunmuyor. Hesaba giren kişiler ücretsiz bir şekilde istedikleri hesaba ait profil resmini büyütme imkanı buluyorlar.

 

instagramda-abonelikten-para-kazanma-zelligi.jpg

Gizli Instagram Hesaplarında Profil Fotoğrafı Büyütülebiliyor Mu?

Kişiler Instagram üzerinde gizli hesap açma imkanına da sahip oluyorlar. Bu gizli hesap açıldığında paylaşımları sadece hesabın takip ettiği veya onay verdiği kullanıcılar görebiliyor. Bu sayede de gizlenen hesaba ulaşmak mümkün olmuyor. Bunun için insanlar gizli Instagram hesabında pp büyütme işleminin yapılıp yapılamayacağını öğrenmek istiyorlar. Web sitesi aracılığıyla gizli olarak açılmış olan hesapların da ppleri büyütülebiliyor. Ancak işlemin yapılabilmesi için hesapta kullanılan profil resminin görünür olması gerekiyor.

 

Sosyal Evinde Büyütülen Instagram Profil Fotoğrafı İndirilebiliyor Mu?

İnsanlar merak ettikleri Instagram profil fotoğraflarını kullandıkları cihazlara indirmek istiyorlar. Bu istek beğenilen kişiye ait resmin saklanmasına imkan veriyor. Bunun için insta pp büyütme işleminin ardından büyütülen fotoğrafın büyütülmesi gerekiyor. Sosyal Evin büyütme işlemine ek olarak profil resminin de indirilmesine imkan tanıyor. Resmin indirilebilmesi için resmin büyük olarak görüldüğü sayfada bulunan Fotoğrafı İndir butonuna tıklama gerekiyor. Bu işlemin ardından kayıt yeri belirlenerek resmin indirilip kaydedilmesi sağlanabiliyor.

 

Instagram Profil Fotoğrafının Büyütüldüğü Hesap Sahipleri Tarafından Anlaşılıyor mu?

Sosyal Evin farkıyla Instagram profil resmi büyütme işlemi yapan kişiler hesap sahiplerine bilgi verilip verilmediğini araştırıyorlar. Bu ücretsiz işleminin yapılması esnasında veya sonrasında profil resminin alındığı hesap sahibine herhangi bir bildirim gitmiyor. Bu sayede de hesap sahipleri resimlerinin büyütüldüğünü veya indirildiğini öğrenmiyorlar. Böylelikle resmi büyütmek ve indirmek isteyen kişiler rahatlıkla hareket edebiliyorlar.

 

Kaynak: https://sosyalevin.com/instagram-profil-fotografi-buyutme/

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.