• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

İnşaatta Güvence Fabo Makine

Okunma Sayısı: 1229
İnşaatta Güvence Fabo Makine
Kentsel dönüşüm ve diğer destekler ile ülkemizde son yıllarda popüler hale gelen ve oldukça hızla gelişen inşaat sektörü birçok farklı kişiye de istihdam olanağı sağlıyor.

İnşaatta Güvence Fabo Makine

Kentsel dönüşüm ve diğer destekler ile ülkemizde son yıllarda popüler hale gelen ve oldukça hızla gelişen inşaat sektörü birçok farklı kişiye de istihdam olanağı sağlıyor. İnşaatlarda kullanılan beton, seramik ve diğer malzemeler birçok farklı sektörün de bu gelişmelerden yararlanması anlamına geliyor. Aynı zamanda son yıllarda beton kalitesinin artmasına ve inşaatlarda beton döküm kalitesinin artmasına yönelik birçok farklı teknoloji kullanılmaya başlandı.

Fabo Makine, inşaat sektöründe 16 yıllık deneyimi ile 43 farklı ülkeye çeşitli inşaat makinaları ihracatı yaparak ülkemize döviz girdisi ve istihdam sağlamaktadır. Oldukça kaliteli taş kırma eleme yıkama ve beton santrali üreten Fabo Makine firması hem ülkemizde hem de ülkemiz dışındaki 43 ülkede üstün kalitesi ve sorunsuz çalışan makineleri ile tanınmaktadır.

Fabo Makine İnşaat Makinaları

Fabo Makine 16 yıllık deneyimi ve birçok farklı ülkeye ihracat yapması ile biliniyor. Sabit ya da mobil beton santralleri, taş kırma eleme yıkama makineleri, mobil ya da sabit konkasör tesisleri ile tanınmaktadır. Bu tür makinaların her çeşidini üretmekte olan Fabo Makine bu makinaları en uygun fiyata en iyi kalite ile satmaktadır.

Fabo Makine Sabit Beton Santralleri

Teknolojinin verdiği en son olanaklar kullanılarak tasarlanan ve üretilen Fabo sabit beton santrali sayesinde oldukça ucuza ve yönetmeliklerde istenilen nitelikte beton üretimi yapılabilmektedir. Fabo Makine karıştırıcılarının her türlü ortamda tam kapasitede çalışabilmesi amacı ile özellikle imalatlarını çok sade bir dizaynda yaparak tüm dünyada tercih edilen firmalar arasına girmiştir.

Sabit Beton Santrali Nedir?

Birçok kişi beton santralinin ne işe yaradığını bilmemektedir ve bu konuda akıllarda soru işareti oluşabilmektedir. Beton Santrali, bilgisayar sistemleri yardımı ile agrega, su ve çimento gibi betonun üretimi için gerekli olan en elzem malzemeleri belirli oranda karıştırıcı mikserde bir süre karıştırdıktan sonra, mikser kamyonuna boşaltmasını sağlayan tesise verilen ana isimdir.

Fabo Makine, Powermix 30, 60, 100, 130, 200 gibi çeşitli sabit beton santrali modellerine sahiptir. Çift milli mikser, pan mikser, tek milli mikser ya da agrega bunkerleri gibi yan modelleri de mevcuttur.

Fabo Makine Mobil Beton Santralleri

Bazı durumlarda sabit beton santralinin müşterinin gereksinimini karşılamadığı haller olabilmektedir. Bu gibi durumlarda sabit beton santrallerine nazaran daha kısa ve hızlı çözüm isteyen kişilerin tercih ettiği mobil beton santralleri kullanılmaktadır. Fabo mobil beton santrali kolay taşınması, hemen montajı-demontajı ve düşük işletim maliyeti ile piyasada adından sıkça söz ettirmekte olan bir şirkettir. Saatte 60 m3 ve 100m3 beton üretimi sağlayan mobil beton santralleri ile dünyanın hızla mobilize olması, şantiyelerin sıklıkla yer değiştirmesi ve zamanın giderek önem kazandığı günümüzde koşullarında, gücü ve kalitesiyle birçok projenin vazgeçilemeyen mobil beton santralindendir.

Saatte ortalama 30 ila 150 m3 hazır beton üretimi için uygun olan 30 m3 mobil beton santralidir. Düşük ve orta bütçeli işletmelerin ihtiyacını karşılarken maliyet ve zamandan tasarruf sağlamaktadır. İhtiyaç anında bir gün gibi oldukça kısa bir sürede kurularak çalışmaya başlayan bu ürün, otomasyon sistemi ile çalışmaktadır.

Mobil Beton Santrali nedir?

Birçok kişi tarafından sabit beton santrali ile mobil beton santrali arasındaki farklar bilinmemektedir. Bu konuda bilgi verilecek olursa hızlı ve kolay çözüm isteyen kişilerce tercih edilen ve inşaatların çok daha hızlı bitmesini sağlayan bir beton üretim sistemidir.

Bu beton santral tiplerinin dışında piyasada sabit ve mobil beton santrallerinin yanı sıra kompakt ve skyperli gibi beton santralleri çeşidi mevcuttur. Gereksinimler gözetilerek bunlar arasından seçim yapılır.

Mobil Beton Santralinin kurulumunun nasıl olduğunu çoğu kişi merak etmektedir. Fabo Makinadan beton santrali satın alma durumlarında montaj da hizmete dahildir. Müşteriler farklı bir şey belirtmez ise adrese kurulum yapılmaktadır. İstenilen beton santralini ve kurulum yapılacak olanın bildirilmesi halinde firma çalışma yapmaya başlayacaktır. Beton sahasında yapılacak olan çalışma ile santralin kurulumu için yerleşim planı hazırlanır. Böylece santralin kurulması için altyapı hazırlanır ve ondan sonra sıra kuruluma gelir.

Demonte halde parçalar halinde getirilen santral, inşaat sahasındaki uygun alana kurulur. Kurulum esnasında ihtiyaç olan tüm personel ve ekipmanlar da firma tarafından karşılanır.

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.