• BIST 9524.59
  • Altın 2522.673
  • Dolar 32.5237
  • Euro 34.5672
  • Manisa 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

İmplant Fiyatları İstanbul da Ne Kadar?

Okunma Sayısı: 3055
İmplant Fiyatları İstanbul da Ne Kadar?
İmplant, sıklıkla ağız içindeki boşlukların doldurulması için tercih edilen yöntemlerden biridir.

İmplant Fiyatları İstanbul da Ne Kadar?

 

İmplant, sıklıkla ağız içindeki boşlukların doldurulması için tercih edilen yöntemlerden biridir. Elbette bölgeden bölgeye ve dönemden döneme implant ücretlendirmeleri değişmekle beraber, hekimden hekime de değiştiği önemli bir gerçektir. İmplant tedavisine başlamadan önce fiyat araştırması yaparken çeşitli kriterler ve bazı önemli etmenler göz önünde bulundurulmalıdır. Bu konuda sektörün en deneyimli isimlerinden Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya ile röportaj yaptık, kendisinden bilgi aldık.

İmplant Fiyatları Hakkında Araştırma Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler

Soru: “Hocam, implant fiyatlarını araştırırken dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? İmplant fiyatlarını ne gibi etmenler belirler?”

İmplant fiyatlarını belirleyen birçok farklı etmen mevcuttur. Fiyat araştırması yaparken çok dikkatli olunmalı ve birçok noktaya özen gösterilmelidir. Fiyatlar operasyonu yapan tedavi merkezinin uzmanlarının geçmişine, sektördeki tecrübesine göre değişmektedir. Ayrıca implant diş malzemesinin kalitesi de uygulanacak tedavinin fiyatını doğrudan etkileyecektir. Hastanın ilk diş muayenesinden sonra planlanacak implant diş tedavisinin özellikleri ve kullanılacak implant sayısı bu süreçte önem arz eder. Kaç adet implant diş yapılacağı veya bunun kaç seansta gerçekleşeceği,kemik tozu sinüs yükseltme gibi spesifik işlemlerin yapılması da  tedavinin fiyatını etkileyecektir. Tüm bunlar, üzerinde durulması gereken kriterlerdir.

 

implant-fiyatlari-2017.jpg

 

Diş İmplantları Hakkında Nasıl Bilgi Alabiliriz? Neler Önemlidir İmplant Seçiminde?

Soru: “Hocam birçok diş implantı yapan kurum ve hekim mevcut. İmplant yaptırmadan önce hekimlerden bu konuda nasıl bilgi alabiliriz? Bilgi alırken dikkat edeceğimiz hususlar neler olmalıdır?”

Diş Dr. Sertaç Kızılkaya: “Diş implantının standart bir fiyat tarifesi mevcut değidir. Olamaz da zaten. Fiyatlar yukarıda bahsettiğimiz kriterlere göre belirlenmektedir. Fakat implant diş fiyatı alacağınız kurum veya hekimlerin deneyimi, implant diş tedavisinde çok önemlidir. Çünkü implant yapımı yaygın bir diş sağlığı hizmeti olmasına rağmen yüksek tecrübe gerektiren bir tedavi türüdür. Aynı zamanda implant uygulamasını iyi şartlarda yapmak için de ekonoomik yatırım gerekmektedir. İmplant uygulayan kliniğin ameliyathane şartlarını oluşturması otoklav kullanması ve kalibrasyonları tam yapılmış ekipman ile çalışması büyük önem taşır.

Soru: “İmplant tedavisini deneyimli bir hekime yaptırmak neden bu kadar önemlidir?”

Diş Dr. Sertaç Kızılkaya: “İşinin uzmanı bir hekim tarafından uygulanacak tedavi ile hastalar hem acısız bir tedavi atlatabilecekler hem de gelecekte oluşma ihtimali olan diş hastalıklarından kurtulabileceklerdir. Tedavinin doğru planlanması da önem taşır. Başlarken işlemin bitmiş halini görebilmek bilgi deneyim ve adanmışlık ister. Hekim işine kendisini adamalıdır. Her hastası için uyguladığı tedaviyi en sevdiğine yapacağı tedavi gibi yapmalıdır.

Soru: “Peki hocam İstanbul ve çevresindeki implant diş fiyatlarını öğrenmek için sizden nasıl bilgi alabiliriz?”

 

implant-dis-fiyatlari-2017.jpg

 

Diş Dr. Sertaç Kızılkaya: “Diş implantı hakkında önemli olan sadece fiyat bilgisi değildir. Özellikle İstanbul da olan veya daha doğrusu Türkiyede bulunan hastalar için implant fiyatı araştırmak yerine doğru planlamayı sorgulamak önemli olmalıdır. Sonrasında da güvendiğiniz yerde işlemi rahatlıkla yaptırmak en doğru yol olacaktır. Ucuz yaptırdığını düşünürken büyük sorunlar ile karşı karşıya kalan o kadar çok mağdur insan var ki. Diğer taraften telefon ile alınan rakamlar çoğu zaman gerçek tedavi planınız ile örtüşmeyecektir. Belki sizin düşündüğünüz tutarın çok üzerinde veya altında bir gerçek rakam çıkma olasılığı vardır. Whatsapp üzerinden gönderilen röntgenler ile yurt dışındaki hastalar için elimizden geldiğince fiyatlandırma yapmaya çalışsak da dişlerin klinik görünümü, hastanın istek ve beklentileri nedeni ile farklılık oluşabilmektedir. Türkiye’deki hastalar özellikle İstanbul implant muayenesi için telefon değil randevu alarak süreç içerisinde ilerlemelidir. Genel bilgi almak için randevu alarak diş hekimlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca diş ve diş sağlığı ile ilgili birçok bilgi verdiğim, makalelerimin bulunduğu web siteme http://www.drsertac.com/implant adresinden ulaşabilir ve ihtiyaç duyduğunuz konular hakkında yazıları okuyarak bilgi edinebilirsiniz.”

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.