• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

İçinizi Isıtacak Yılbaşı Hediyesi Fikirleri Muhiku’da!

Okunma Sayısı: 1417
İçinizi Isıtacak Yılbaşı Hediyesi Fikirleri Muhiku’da!
Soğuk bir yılbaşı gecesinin tadı ancak içimizi ısıtacak sıcacık bir yılbaşı hediyesi ile çıkar.

 

İçinizi Isıtacak Yılbaşı Hediyesi Fikirleri Muhiku’da!

 

Soğuk bir yılbaşı gecesinin tadı ancak içimizi ısıtacak sıcacık bir yılbaşı hediyesi ile çıkar. Yeni yıla girmeden önce yaşanan o tatlı heyecanlar, yapılan çekilişler, acaba ben kime çıktım düşünceleri yeni yıla girerken keyifli bir dönem geçirmemizi sağlar.

 

Yeni bir yıla girmeden önce heyecanlanmayanımız yoktur. Çünkü gelecek yılın bizim için bir dönüm noktası olacağını hayal ederiz ve öyle olmasını da umarız. Yeni bir yıl, yalnızlar için yeni bir aşkı ifade ederken henüz çalışmayanlar için de bol kazançlı bir işi ifade edebilir. Herkesin yeni yıldan beklentisi farklı olabilir. Fakat yeni yıla girmeden önce hepimizin buluştuğu ortak bir nokta vardır: birbirimize sunduğumuz ve yeni yılda uğur getirmesini dilediğimiz hediyeler.

 

Muhiku, tüm özel günlerde yanımızda olduğu gibi yılbaşında da bizi yalnız bırakmıyor. Bizler için hazırladığı yılbaşı hediyesi temalı hediye kutuları ile sevdiklerimize uğur getirecek sürprizler yapabiliriz. Muhiku’nun yılbaşı hediyesi özelinde hazırladığı yılbaşı temalı hediye kutuları oldukça renkli.

 

Muhiku’nun yılbaşı temalı hediye kutularının içinde neler mi var? Bu hediye kutularının içerisinde; yılbaşı konseptiyle hazırlanan kurabiyeler, kupalar, içimizi ısıtacak rengarenk çoraplar, baston şekerler ve daha pek çok yılbaşı temalı ürünler bulunuyor. Muhiku’nun heyecanla hazırladığı bu hediye kutuları; sevdiklerimiz, dostlarımız, ailemiz ya da iş arkadaşlarımız için muhteşem birer yılbaşı hediyesi olacaktır.

Her Biri Özenle Hazırlanan Hediye Kutusu Seçeneklerine Göz Atın!

Muhiku’nun bizler için hazırladığı hediye kutusu seçenekleri sevdiklerimizi, dostlarımızı, ailemizi ya da iş arkadaşlarımızı mutlu edebilmemiz adına özenle hazırlanıyor. Hediye dünyasında fark yaratan benzersiz hediye kutusu seçenekleri ise görmeye değer. İşte, Muhiku’nun hediye dünyasında yeni bir çığır açan hediye kutusu seçenekleri:

Erkeğe Hediye Kutusu

Erkeklere hediye seçerken pek çoğumuz zorlanırız. Çünkü, piyasada erkeğe sunulan hediye seçenekleri oldukça az. Muhiku, Erkeğe Hediye Kutusu ile tamamen erkeklere özel bir hediye seçeneği sunuyor. Erkeğe Hediye Kutusu’nun tüm ayrıntıları erkeklerin hayatındaki pek çok yaşam alanına dokunuyor. Erkeğe Hediye Kutusu içeriği ve bir erkeğe sundukları ise şu şekilde:

 

  1. %100 Arabica Brezilya Kahvesi
  2. Kahveli Aromatik Mum
  3. Rebul Dark Spice Duş Jeli ya da Kolonya
  4. Siyah Roller Tükenmez Kalem
  5. Seçeceğiniz Bir Kitap
  6. Siyah Seramik Kupa
  7. Kahve Bilgi Kartı

 

Erkeğe Hediye Kutusu içerisinde bulunan her bir ayrıntı siyah renginin asilliğinden yararlanılarak hazırlanmıştır. Bir erkek kendisine armağan edilen Erkeğe Hediye Kutusu ile; kahveli aromatik mumun kokusu eşliğinde kitabını okurken en kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilen filtre kahvesini keyifle yudumlayabilir ve bir taraftan da ona armağan edilen tükenmez kalem ile beğendiği bölümleri not alabilir ya da altını çizebilir. Ayrıca Rebul Dark Spice duş jeli ile de duş saatleri daha keyifli hale gelecektir.

Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu

Kadınlar doğaları gereği tüm ayrıntılara dikkat ederler. Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu ise bir kadının her ayrıntısına bayılacağı cinsten bir hediye kutusudur. İçerisindeki her bir detay bir kadının ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış. Bu özelliği de Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu’nu bayanlar için daha cazip kılıyor.

 

Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu içeriği ve bir kadına sunduğu fırsatlar ise şu şekilde:

 

  1. Godiva Masterpieces Fındıklı Çikolata
  2. Hibiskus Çayı
  3. Parfume Jewels Pure Love El & Vücut Kremi - Eyüp Sabri Tuncer
  4. Ahşap Tarak
  5. %100 Doğal Defne Sabunu
  6. Doğal Vücut Lifi
  7. Yasemin Aromalı Mum

 

Hepimizin bildiği gibi kadınların özel zamanlarında ihtiyaç duydukları en önemli şey bir parça çikolatadır. Godiva’nın fındıklı çikolatası ise tatlı krizleri için birebir! Hibiskus çayı eşliğinde ise rahatlamayacak bir kadın yok. Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu’nun içerisindeki diğer detaylar ile bayanların kendine ayırdığı bakım saatleri artık daha keyifli olacak.

Muhiku’yla Sevdiklerinizi Şımartın!

Muhiku, sevdiklerinizin en özel anlarına en güzel şekilde eşlik ediyor. Muhiku’nun hazırladığı ışıltılı hediye seçenekleri ile sevdiklerinizi şımartabilir ve onların yüreklerinde unutulmayacak izler bırakabilirsiniz.

 

Hayatta bazı anlar paha biçilemezdir. 14 Şubat Sevgililer Günü, doğum günü, Babalar Günü, Anneler Günü, yılbaşı, 8 Mart Kadınlar Günü, Öğretmenler Günü ve bunun gibi daha pek çok özel gün bizi gündelik yaşamın stresinden uzaklaştırır ve kendimizi böylelikle daha özel hissederiz. Muhiku’nun sunduğu benzersiz hediye dünyasında tüm özel günlere uygun hediye seçeneklerinin yanı sıra farklı durumlar için hazırlanmış hediye seçenekleri de mevcut.

 

Muhiku, sunduğu hediye seçeneklerinin yanı sıra bize birtakım fırsatlar da tanımaktadır. Bu fırsatlar nelerdir ve nasıl faydalanabiliriz?

 

  • Ücretsiz Kargo Fırsatı: Muhiku’dan yapacağımız 69 TL üzeri tüm siparişlerde kargo parası ödemiyoruz. Birçok firmanın daha üst sınırda tuttuğu bu miktarı Muhiku olabilidiğince düşük bir seviyeye çekmiş. Bu da hediye seçerken Muhiku’yu tercih etmemizin başlıca sebeplerinden biri.
  • Aynı Gün Ücretsiz Teslimat Fırsatı: Muhiku, İstanbul il sınırları içerisine verilecek 69 TL üzeri tüm siparişlerde ücretsiz aynı gün teslimat seçeneğini sunuyor. Muhiku,  özel kurye ile yapılan bu teslimat seçeneğinde ise bizden herhangi bir ücret talebinde bulunmuyor.
  • Kendi Kutunu Yap Fırsatı: Muhiku, sevdiklerimiz için en uygun hediyeyi hazırlayabilmemiz adına bize Kendi Kutunu Yap seçeneği ile kendi kutumuzu tasarlama fırsatı tanıyor. Böylelikle sevdiklerimizin ilgi alanlarına ve zevklerine en uygun hediye kutusunu oluşturmamızı sağlıyor.

 

Muhiku’yu incelemek için : https://muhiku.com/

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.