• BIST 9777.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Manisa 25 °C
  • İzmir 24 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Hubla Design Hamile Kreasyonu İle Göz Dolduruyor

Okunma Sayısı: 1124
Hubla Design Hamile Kreasyonu İle Göz Dolduruyor
Hubla Design Hamile Kreasyonu İle Göz Dolduruyor

Hubla Design Hamile Kreasyonu İle Göz Dolduruyor

 

Anne adaylarının hem fiziksel hem psikolojik olarak pek çok değişimi bir arada yaşadıkları hamilelik dönemi, uyku düzeninden beslenmeye ve giyim tercihlerine kadar pek çok alanda tercihlerinin değişmesine neden oluyor. Hamilelik döneminde yaşanan değişiklikler sonucunda anne adayının bu süreci konforlu geçirebilmesi için tüm tercihlerinde kendi sağlığını ve rahatlığını ön plana alması zorunluluğu ortaya çıkıyor. Anne adaylarının vücutlarında meydana gelen değişiklikler ve kilo alımı sonucunda çoğu anne adayı hamilelik döneminden önceki giysilerini uzun süre kullanamıyorlar; kullanmaya devam ettikleri takdirde de bu giysiler hamilelik döneminde vücutlarında oluşan değişikliklere uyumlu olacak şekilde tasarlanmadığından hem anne adayının hem de bebeğin konforunda azalmalarla karşı karşıya kalınabiliyor.

 

Hamilelik Döneminde de Giyiminizde Tarzınızı Yansıtın

 

Hamilelik döneminde anne adayları vücutlarında sürekli bir değişim yaşadığından seçtikleri kıyafetlerin bu değişikliklere uygun ve anne adayını sıkmayacak şekilde tasarlanması gerekiyor. Anne adaylarının seçtikleri kıyafetlerde öncelik bu nedenden dolayı evde ya da dışarı çıktıkları zamanlarda kendilerini rahatsız hissettirmeyecek olan parçalara veriliyor. Özellikle uzun hamile elbiseleri anne adaylarının hamilelik dönemlerini konforlu bir şekilde geçirmesini sağlıyor. Hubla Design diğer tüm ürün gruplarında olduğu gibi uzun hamile elbisesi modellerinde de kullandığı kaliteli kumaşlar ile anne adaylarının vücut ısısının korunmasını hedefliyor. Bunun yanı sıra Hubla Design’ın yumuşak kumaş dokusuna sahip ürünleri sayesinde anne adayları, ciltleri rahatsız olmadan gün içerisinde uzun süreli kullanım rahatlığını yaşıyorlar. Uzun hamile elbisesi modelleri sağlıklı ve rahat kullanım imkanının yanı sıra aynı zamanda şık bir görüntü de sağlıyor. Bu sayede anne adayları fiziksel konforunun yanı sıra kendilerini psikolojik olarak da gayet iyi hissedip hayatlarının en özel dönemlerinden biri olan hamilelik sürecinin keyfini çıkarabiliyorlar. Farklı modellerde ve renklerde, birbirinden farklı kumaşlar kullanılarak üretilen uzun hamile elbisesi modelleri şifon ve bu tarz kumaşların kullanımı ile özel gecelerde ve davetlerde de anne adaylarının kurtarıcısı olabiliyor. Kısa kollu ya da uzun kollu modelleri bulunan uzun hamile elbiselerini spor tarzdan vazgeçemeyen anne adayları için de farklı seçenekler sunuyor.

 

Anne Adaylarına Özel Üretilen Hamile Pantolonları İle Spor Şıklığı Da Yakalıyor

 

Hubla Design hamilelik süresi boyunca anne adaylarının giderek büyüyen göbeğini sarmaya bu arada da gün boyunca rahatlığını korumaya yönelik olarak tasarlanan hamile pantolonu modelleri ile farklı tarzlara sahip anne adaylarına hitap ediyor. Hubla Design hamile pantolonu modelleri hem hamilelik süresince hem de hamilelikten sonraki lohusalık döneminde uzun süre ve rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Klasik kumaş pantolon, jean pantolon, bol paça ve dar paça pantolon gibi farklı şekillerde üretilen Hubla Design hamile pantolonu koleksiyonu kadınların günlük hayatlarıda kullanmayı tercih ettiği pantolon stillerine benzer tarzlarda üretiliyor. Bununla birlikte hamile pantolonu modellerinde anne adaylarının genişleyen karnını sarabilecek ve rahat kullanım sağlayacak esnek bir bel bandına ya da ayarlanabilir elastik kemer eklentisi yer alıyor.

 

Anne adayları Hubla Design’ın hamile pantolon modelleri arasında yer alan klasik, spor ve şık tarzları yansıtan çeşitli modelleri arasından kendi zevklerine en uygun modelleri seçerek hamilelik döneminde de kendilerini memnun edecek bir görüntüye sahip olabiliyorlar. Model seçimi esnasında; hamile pantolonlarının kullanım amacının anne adayının konforunun ve rahatlığının sağlanması olduğunun unutulmaması önemli bir konu olarak kabul ediliyor. Hamile pantolonu seçimi yapılırken anne adaylarının öncelikle pantolonda yerleşik olarak bulunan karın bandının, hamileliğin ilerleyen dönemlerde de kendisini rahat hissettirecek esneklikte ve yumuşaklıkta olup olmadığına dikkat etmesi gerekiyor. Stres kumaşlar, ribana kumaşlar ve jarse kumaşlar bu rahatlığı elde edebilecek yeterli esnekliği sağlayabiliyorlar. Kuşaklı pantolonlar tercih edildiği durumlarda da belinin yeterli genişliğe ayarlanabilir olması önem taşıyor. Tüm bunların yanı sıra yoğun polyesterin kullanıldığı nefes almayan kumaşların tercih edilmemesi gerekiyor. Bunun yerine keten, pamuk, polyester pamuk gibi hafif kumaşlardan üretilmiş hamile giysilerinin tercih edilmesi anne adayları için çok daha sağlıklı olarak kabul ediliyor.

 

Hubla Design Hamile Koleksiyonları İle Modayı Yakından Takip Edin

 

Hubla Design anne adaylarının ve annelerin hamilelik ve doğum sonrası süreçlerini şıklıklarından ve rahatlıklarından taviz vermeden geçirmelerini sağlayacak ürünleri ile sektöre yön veriyor. Hamilelerin ve yeni annelerin vücut yapılarına en uygun kumaşlar ve kesimler ile ön plana çıkan Hubla Design tasarımları kalitesinin ve moda trendlerini yakından izliyor olmasının yanı sıra uygun fiyatları ile de ön plana çıkıyor. Kaliteyi uygun fiyata sunma politikasını benimseyen Hubla Design dönemsel olarak gerçekleştirdiği kampanyalar, indirimler ve hızlı kargo gibi avantajları sayesinde anne adaylarının ve lohusalık dönemini yaşayan yeni annelerin hayatlarını kolaylaştırmaya ve hayatlarının bu en özel döneminde de kendi tarzlarını yansıttıkları bir şıklığa imza atmalarına imkan veriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.