• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası

Okunma Sayısı: 1535
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’ın Hacıosmanlar Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’ın Hacıosmanlar Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla ve çevre mahallelerin muhtarlarıyla sohbet eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ eliyle kazandırılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahallesini ziyaret etti. Başkan Ergün, mahalle girişinde davul zurnalar eşliğinde ve büyük bir coşkuyla karşılandı. Programda Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yaçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu   Burak Aslay ve Ertuğrul Yıldırım, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, SPİLAŞ Genel Müdürü Engin Anlı, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal eşlik etti. Programda çevre mahallelerde görev yapan muhtarlar da yer aldı. Mahalle meydanında muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Ergün, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde mahalleye yapılan yatırımların detaylarını paylaştı.

Hacıosmanlar’da alt ve üstyapı dönüşümü tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Hacıosmanlar Mahallesine 101 Mahalle Projesi kapsamında, 4 milyon TL yatırım bedeli ile 7 buçuk kilometre kanalizasyon, 3 kilometre de içme suyu hattı döşendi. Mahallede 35 bin metrekare kilit parke taşı döşenmesi ve bağlantı yolunun asfaltlanmasıyla üstyapı dönüşümü de Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı. Hacıosmanlar’da ayrıca, içme suyu deposu ve terfi binası tadilatı yapıldı. İçme suyu sondajı da açılan mahalle kesintisiz suya kavuştu.

“Hacıosmanlar çağ atladı”

Karşılamanın ardından mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelindi. Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı, şimdiye dek yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Muhtar Çalımcı’nın ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle burada bulunan herkesi sevgiyle selamlıyor, analarımın, büyüklerimin ellerinden öpüyorum ve saygılarımı sunuyorum. Her şeyden önce sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Allah nasip ederse bundan sonrasında her hafta böyle bir mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte olmayı planlıyoruz. Hacısomanlar da bunlardan ilki. MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde ilk hayata geçirdiğimiz altyapı projelerimiz arasında yer almasından dolayı Hacıosmanlar Mahallemiz gerçekten de şanslı mahallelerimizden biri. 101 Mahalle Projemiz kapsamında ilimiz genelindeki bin 88 mahallemizden en ivedi durumda olanları belirlemiş ve buralarda altyapı hizmetlerimizi hızla uygulamaya koymuştuk. Hizmetlerimiz kapsamında mahallemizin içme suyu sondajlarından depo yenilemelerine, içme suyu ve kanalizasyon hatlarına, parke taşı döşenmek suretiyle yapılan üstyapısına, asfalt bağlantı yoluna kadar önemli ihtiyaçlarına çözümler ürettik. Muhtarımız az önce bana “Buranın birkaç yıl öncesindeki halini görmüş olsanız, şuanki ile kıyaslayamazdınız bile. Resmen çağ atladık” dedi. Ben de helali hoş olsun diyorum. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar inşallah. Eskiden bu toz toprak, çamur deryasında çizmelerle gezen analarımız, bacılarımız, şimdi artık terlikle dolaşabiliyorlarmış. Bizim için en büyük mutluluk, memnuniyet budur.

Yapılan hizmetlerle vatandaşın refah seviyesi yükseliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen hizmetlere de değinen Başkan Ergün, “Bunun yanında ulaşım hizmetlerimiz de aynı şekilde her yöne erişebilir vaziyettedir. Bu gün bin 88 mahallemizin bin 73 tanesinde dolmuşlarımız mahallelerimize gidiyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımız da bundan ücretsiz faydalanabiliyorlar. Ayrıca mezarlık temizlikleri, mezarlık yollarımızın taş kaplamaları, asfaltlama çalışmaları, ceviz fidanı dağıtımı gibi farklı hizmetlerimiz oldu. Hizmetler elbette saymakla bitmez. Aynı şekilde sonu da gelmez. Allah daha nicelerini yapmayı nasip etsin. Geride bıraktığımız 10 buçuk yıllık süreçte hepsini kıymetli hemşerilerimizle buluşturmaya çalıştık. Elbette ki eksiklerimiz oldu. Takdir edersiniz ki elimizde sihirli değnek yok. Ben de isterim ki bir anda tüm ilçe ve mahallelerimizin ihtiyaçları karşılansın. Ancak bunlar eninde sonunda bütçeye, yatırıma, plan ve programa bakan işler. Elimizden geldiği, gücümüzün yettiğince yaptık; Rabbim sağlık sıhhat verdiği müddetçe de yapmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz ekonomik krizin yanı sıra Manisa Büyükşehir ve MASKİ olarak hedefimiz, bu 200 mahallemizi imkanlarımız doğrultusunda 400-500 rakamlarına ulaştırmak ve tüm vatandaşlarımızın refah düzeylerini daha yüksek seviyelere taşımak. Emeği geçenlere, vesile olanlara, katkıda bulunanlara, sahadaki ekiplerimize, mahalle muhtarımız ve azalarına tek tek teşekkür ediyorum. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı olma noktasında desteğini esirgemeyen, bizleri layık gören, oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Sağ olun, var olun” dedi.

Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası
Hacıosmanlar’ın alt ve üstyapısına başkan Ergün imzası

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.