• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 22 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Ardından

Okunma Sayısı: 2569
Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Ardından
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise takımının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu belirterek

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise takımının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu belirterek, "Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası'nda da hafta içi karşı karşıya gelmiştik. Kupada da güzel bir maç olmuştu. Bugün daha kaliteli ve heyecanlı bir müsabaka oldu. Güzel bir akşamdı ve daha güzel olabilirdi. İlk olarak klasik bir Umut Bulut golü yedik, ardından kalemizde kendi hatamızdan kaynaklanan goller gördük. Bu hatalarımız da İstanbul'dan eli boş dönmemize neden oldu. Rakip Galatasaray da olsa pes etmedik. Oyucularımın mağlubiyeti kabullenmeyen yapılarını çok önemsiyorum. Şu anda 5 İstanbul takımı arasındaki tek Anadolu ekibi biziz. Bu akşam, geldiğimiz noktanın tesadüf olmadığını da kanıtladık. Son bölümde Galatasaray'ın biraz düşmesi, bizi cesaretlendirdi. Skoru 3-3 yapabilirdik. Bizim kalitemizin fiziksel olarak Galatasaray'dan daha iyi olduğu görüldü" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Brezilyalı futbolcusu Douglao'nun adının Galatasaray'la anıldığının hatırlatılması üzerine Arslan, bu oyuncunun kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, "Douglao gerçekten Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri. Birlikte çalışınca insan daha iyi anlıyor. Çok üst sınıf bir oyuncu. Onu kimseye vermek gibi bir niyetimiz yok" dedi.

Yediği goller nedeniyle kaleci Milan Lukac'a sosyal medyada tepkiler olduğu yönündeki bir soruya ise teknik direktör Arslan, "Bireysel hatalar olabiliyor. Ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Biz bir aileyiz ve burada kimse takımını yarı yolda bırakmaz. Futbolda hatalar vardır, her zaman da olacaktır. Hataların arkasında farklı nedenler aramak yanlış. Bugün puan almayı çok istiyorduk. Hatalar olabilir ancak çok şükür aramızda kimse hain değil" yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, Akhisar Belediyespor'un ligin flaş ekiplerinden biri olduğunu belirterek, "Koşullar ne olursa olsun kayıpsız geçmeyi düşündüğümüz bir maçtı ve öyle de oldu. Her galibiyet önemlidir ancak bugünkü 3 puan, gerçekten bizim adımıza daha büyük önem arz ediyor. Oyunun neredeyse tamamında taraftarla beraber hareket ettik ve bu bize pozitif katkı sağladı. Zaman zaman biz tribünleri oyuna çektik. Yeri geldi tribünler takımı ateşledi. Netice olarak geriye baktığımızda, daha farklı kazanabileceğimiz veya

puan kaybı da yaşayabileceğimiz maç olarak değerlendirebiliriz. Şartlar ne olursa olsun, bu maçı 3 golle ve 3 puanla geçmek, gelecek günlerimiz adına önemli.

İlerleyen her dakika bizim lehimize. Bunu biliyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, önümüzdeki günlerde saha içi ve saha dışı birçok şey değişecek. Bugün zor gol

attık, kolay goller yedik. Dönem itibarıyla yaşadığımız pozisyonlar bizim için hep zordur. Hatalarımızı telafi edeceğiz. Benim felsefem, yediğimizden fazla atmak üzerine kurulu. Tabii ki bu durum bizim için düşünülmesi gereken bir konu ama daha fazlasını atabiliyorsak, telafi etme şansımız var demektir" diye konuştu.

Mustafa Denizli, içinde bulundukları sıkıntılara ve rotasyon sorununa da değinerek, "Maça 18 kişi ile çıkıyoruz ama 19 kişi gerekse çıkamazdık. Bu nedenle alınan 3 puanın çok önemli olduğunu söylüyorum" dedi.

Sabri Sarıoğlu'na forma şansı vermemesiyle ilgili de tecrübeli teknik adam, "Benim görevim, oynasa da oynamasa da futbolcularımın yanında olmak. Bugün böyle bir tercih yaptım. Sabri, kullandığım zaman da kullanmadığım zaman da çok değerli bir oyuncu" ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımı bazı dalları kurumuş bir ağaca benzetmesi konusunda yapılan yorumlarla ilgili Denizli, "Ben tamamen ironik bir benzetme yapmak istemiştim. Değerlendirmemiz gereken bir süreç var ve günlerdir çalışıyoruz. Planlarımı, uygulanması için benden daha üst makamlara sunarım. Fevkalade olumlu yaklaşan bir yönetimimiz var. Hata yapmamak zorundayız. Çalışmalarımızın sonucu 2-3 haftaya alınır. Takımımızın giderek yukarı çıkan bir oyun seviyesi var. Geriye dönüp baktığımızda, istek ve üretkenlik anlamında bugün diğer maçların biraz önünde olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum bizim adımıza güzel bir şey. Daha önce ileriye dönük zamandan bahsederken, bunları söylemek istiyordum. Burada hiçbir değişiklik olmasa da mevcut kadro istenilen seviyede futbol oynayabilecektir. Ayrıca taraftarın da takımın yanında olması bize iki artıyı birden getirdi. Takıma inandığım için burada başladım. Bu yolda giderken inenler veya binenler olacaktır. Bu da futbolun doğasında var" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk'un adının Galatasaray'la anılması konusunda da Mustafa Denizli, "Ben birtakım şeyleri yönetimle paylaşıyorum. Transfer konusu çok mahremdir ve ancak imzalar atıldığında gerçekleşir. Bugün itibarıyla bir şey söylemem mümkün değil. Bir projemiz ve alternatif düşüncelerimiz var. Hangileri gerçekleşecek bilemiyorum. Yönetimimizin çok sağlıklı adımlar attığını görüyorum" dedi.

  • Yorumlar 3
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.