• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Festivalde Görev Alanlara Teşekkür!

Okunma Sayısı: 4080
Festivalde Görev Alanlara Teşekkür!
548. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında etkinliklerde görev alanlara Akhisar Belediyesi tarafından teşekkür gecesi düzenlendi. Akhisar Belediyesi Yüzme Havuzlarında düzenlenen geceye katılanlara birer plaket ve teşekkür belgesi ver

Festivalde Görev Alanlara Teşekkür!
Akhisar (Akif ÖZALP)

548. Çağlak Festivali ve Zeytin Şenlikleri kapsamında etkinliklerde görev alanlara Akhisar Belediyesi tarafından teşekkür gecesi düzenlendi. Akhisar Belediyesi Yüzme Havuzlarında düzenlenen geceye katılanlara birer plaket ve teşekkür belgesi verildi. Gecede ilk olarak konuşan Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Nadir Güven “bu gece festival boyunca bizlerin yanında olan ve bir çok etkinlikte görev alan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istedik. Sadece Akhisar’ lıların görev aldığı etkinliklerimiz gerçekten çok güzel olduğuna inanıyorum. Uzun yıllar süre gelen festivalimizi yaşatma çabası içerisinde bir çok etkinlik düzenledik. Bir çok organizasyondan da yüzümüz ak olarak çıktık. Bu festivalde görev alan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “548 yıldır süregelen Çağlak festivalimiz sonrası bugün buradayız. Bu yıl da gerçekten sizlerin destekleri ile çok güzel bir ortamda geçtiğine inanıyorum. Burada önemli olan bu geleneğimizi paylaşmaktır. Bu yıl ki çağlak festivalimizde amacımız 548 yıl önceki olayları canlandırmaktı. Bunun için yine Akhisar’ lı arkadaşlarımızla çalışarak çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Sizlerin gayretleri ile bütün organizasyonların üzerinden geldik ve çok güzel bir festival yaşadık. Yaptığımız işlerden hiçbir bedel almadan kendimizi ifade ederek gayret sarf ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatçı Ercan Yaren “548 yıldır devam eden bir festivalde ilk kez bu yıl görev almaktan büyük gurur duydum. Daha uzun yıllarda inşallah devam edecek bu festivalde katkımızın olması güzel olurken bu sergimde yer alan eserlerimi bitirebilmek için yeri geldiğinde sabahlara kadar çalıştım. Bundan sonra katılmayı düşünmüyorum  çünkü artık başka arkadaşlarımızın da burada yer alarak onların önünü açmak istiyorum ve onlara sonuna kadar destek olacağım. Buradan da bana hep destek olan eşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Akhisar Değişim Tiyatrosu sorumlusu Kemalettin Pehlivan“öncelikle sahnede 7 gün boyunca yer alan 340’ ın üzerindeki Akhisar’ lı gençlere ve onları izleyen binlerce Akhisar’ lıya bende teşekkür etmek istiyorum. 548 yıl daha bu etkinlikleri düzenlemeyi arzu ediyoruz” dedi.

Akhisar Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhun Fidan “bizlerde sizler gibi bu gece buraya misafir olmaktan çok mutluyuz. Okulumuz 2 binli yıllardan bu yana sosyal etkinlikler adına sürekli yenilenme içerisinde her bir farklı ekiplerle yeni oyunlarla öğrencilerimizle okullardaki kötü davranışları silebilmek adına onları sosyal yönden güçlendirmek adına bir takım çabalar içerisindeyiz. Bu çabaları gösteren özellikle yakın çalışma arkadaşım uzun yıllardır bir arada çalıştığımız müdür yardımcımız Mustafa Çandır’ a çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar kolay değildir, bir çok zorluklarla karşılaşıyoruz. Ancak bizlere bu zorluklarda her zaman yardımcı olan başta belediye başkanımız Salih Hızlı’ ya, meclis üyelerimize, halkla ilişkiler müdürümüz Nadir Güven’ e hepsine çok teşekkür ediyoruz. Akhisar çocukları için elimizden gelen gayreti sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Moto Drag Yarışları organizasyonunda görev alan Doğan Kırbaş “Türkiye’ nin çeşitli yerlerinde yarıştım. Bu Türkiye çağında düzenlenen yarışların neden Akhisar’ da yapılamayacağına düşündüm ve bu konuyu Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ ya tavsiye ettim. Akhisar’ ın geleceği için büyük önem taşıyan bu yarışlar yılda 15 kez yapılıyor. Bu da Türkiye’ nin yılda 15 kez Akhisar’ a gelmesi demektir. Burada bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ ya teşekkür ederim. Buradaki drag pisti Türkiye’ nin en iyi drag pisti olarak geçmektedir” dedi.

Uluslar arası Satranç Hakemi Kıyasettin Aydın “Satranç turnuvası boyunca bizlere emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Toplumsal, kültürel ve sosyal anlamda hizmet, çok büyük bir ayrıcalık, çok büyük bir kültür, çok büyük bir inanç ister. Çünkü kolay yapılan yatırımlar kısa sürede geriye dönmüyor, çok uzun yıllara yayılıyor. Bizim belediye başkanımız bu işleri çok güzel yapıyor ve bütün emeğini bu işe veriyor. Bir öğretmen bir vatandaş olarak Akhisar’ ımıza bu güzel hizmetleri verdiği için Başkanımız Salih Hızlı’ ya çok teşekkür ediyor ve kutluyorum. Halkla İlişkiler birimimiz Nadir Güven’ e yürekten teşekkür ediyorum, gece yarıları dahi bizlerin yanına gelip hep yanımızda olmuştur. Türkiye’ de bir ilk yaparak ilçeler bazında en büyük organizasyonu gerçekleştirdik” dedi.

Akhisar Belediyespor Başkanı Ömer İşçi “diğer amatör branşlarımız gibi satranç tabiri ile üvey evlatlarımızdan birisidir, kişisel gayretler ile gitmektedir. Burada yeri gelmişken ismini anmak istiyorum geçen yılki kaptanımız Dr. Tuncay Şen hocamızın da çok ciddi emekleri var. 550 tane lisanslı sporcu Akhisar Belediyesinde olması ciddi rakamdır. Ben hocamızı tebrik ediyorum bundan sonra desteğimizi artırarak devam edeceğinin sözünü burada veriyorum” dedi.

Akhisar Çağdaş Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Şener “bir roman derneği olarak böyle bir etkinliğe ilk kez katılıyoruz. Festivale bizlerde maalesef hazırlık yakalandık, ancak belediyemiz elinden gelen yardımları bizlerden esirgemedi. Bizlerde katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Yalnız bundan sonraki etkinliklerde emin olun ki daha hazırlıklı, daha başarılı daha etkin bir şekilde karşınızda olacağız” dedi.

Güvenlik görevinde bulunan Akhisar Özel Güvenlik Şirketi sahibi “böyle tarihi bir şehirde, böyle bir tarihi bir süreç varken bizler Akhisar Özel Güvenlik olarak daha önce faaliyetlerini devam ettiriyorduk, ancak bu şekildeki iş’ te bizlerde ilk kez görev aldık. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki hizmet aşamalarında her zaman Akhisar’ lıların hizmetinizdeyiz” dedi.

Güreş organizasyonunda görev alan Şahin Koca “bu imkanları bizlere sağlayan sayın belediye başkanıma, sayın belediyespor başkanımıza ve bu organizasyonlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Güreş organizasyonları gerçekten ilk kez yaptığımız için çok korkuyorduk ve bu tür organizasyonların çok zor olduğu söyleniyordu. Ancak Şahin hocamız sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadık, tam tersi çok yüksek bir katılım ile iyi bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Bu organizasyondan yüzümüzün akı ile çıkarttığı için hepinizin huzurunda Şahin hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğraf Yarışması organizasyonunda görev alan Tahir Ün “Gerçekten Fatih Sultan’ dan bu yana devam eden çok önemli kent olarak da bizleri onurlandıran bir festivalimiz var. Festival toplumun çok farklı kesimlerini bir mozaik içinde birleştirmesidir. Bu festivalde yer almaktan büyük onur duydum ve herkese katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Şeyhisa Mahallesi Muhtarı Zarif Süzgün“Ben çocukluğumdan bugüne çağlak festivalini her zaman iple çekmişimdir. Bu yıl da çok güzel yaşanabilir festival gördük. Bu festivalde hiçbir yardımı esirmeyen görev alan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede ayrıca Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan festival boyunca yaşanan kareleri kapsayan sinevizyon gösterimi yapıldı.















  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.