• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Fatih Füzün Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Okunma Sayısı: 4116
Fatih Füzün Milletvekili aday adaylığını açıkladı
AK Parti İlçe başkanı Fatih Füzün, 14 Mayısta yapılacak genel seçimleri için Manisa Milletvekili aday adaylığını saat 17.00’de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda görkemli bir toplulukta açıkladı.

Fatih Füzün Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Akhisarhaber.com:Kenan MOLLA

AK Parti İlçe başkanı Fatih Füzün, 14 Mayısta yapılacak genel seçimleri için Manisa Milletvekili aday adaylığını saat 17.00’de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda görkemli bir toplulukta açıkladı. Aday açıklamasına gelen misafir ve davetlileri Milletvekili Aday adayı Fatih Füzün ve eşi Şükran Füzün karşıladı. Sunuculuğunu AK Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Necati Özcanlı’nın yaptığı aday adayı açıklaması Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Sahnede konuşan Milletvekili aday adayı Fatih Füzün;” Hanımefendiler Beyefendiler

Sevgili çocuklar Çok kıymetli yol arkadaşlarım Manisa’nın ayrı ayrı ilçelerinden bizimle olmaya gelmiş hemşeri olmakla gurur duyduğum gönül dostlarım. Salonu dolduran Akhisar’ın her bir mahallesinden sokağından gelen güzel insanlar bugün burada sizlerle bir arada olmayı nasip eden Rabbime bin şükür sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın selamı ile selamlıyorum.

Asrın felaketini yaşadığımız şu günlerde milletçe zor günlerden geçiyoruz gönlümüz üzgün bitkin ve çaresiz hissediyoruz. işte o zaman bir ayetin ferahlığı yüreğimizi kaplıyor. La Tahzen İnnallahe Meana alemlerin Rabbi buyuruyor ki üzülmeyin ben sizinleyim! İçimiz bir parça ferahlarken biliyoruz ki Asrın felaketinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülünde yaralarımızı saracak yüreklerimizi ve coğrafyamızı yeniden inşa edeceğiz. 11 ilimize de ve çevresinde bulunan tüm depremzedelere ve tüm ülkeme geçmiş olsun diyor sizleri depremde hayatlarını kaybeden deprem şehitlerimizin ruhlarına birer Fatiha okumaya davet ediyorum. Neferi olmaktan onur duyduğum çok kıymetli AK Parti Teşkilatları;

Birlikte  kutlu bir yol yürüdüğümüz Cumhur İttifakının değerli temsilcileri; değerli hazirun AK Parti kurulduğunda Kurucu Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan.“Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan, gücünü milletten alan Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözü tuttuğuna 22 yıldır hep beraber şahitlik ediyoruz.

AK Parti kuruluşunda

2023’ü, 2053’ü, 2071’i hedef koymuş vizyonu ve siyasi çıtayı çok farklı bir noktaya çekmiştir. Bu vizyon ,siyasi öngörü ve iktidarda ortaya koyduğu performans ile Rabbimiz’in yardımı ve milletimizin iradesi ile girdiği her seçimde zaferle ayrılmıştır. Artık yeni hedefimiz “Türkiye Yüzyılını “ hep birlikte inşa etmektir. Bendeniz Siyasi hayatına Milli Görüş ile başlamış, AK Partinin kuruluş aşamasında Sayın Cumhurbaşkanımıza yarenlik eden kıymetli ekipte bulunma şansı yakalamış bir kardeşinizim. Refah Partisinden bu yana teşkilatımızın her kademesinde şerefle hizmet ettim. Son olarak teşkilatımız bizi İlçe başkanlığı görevine getirdi

Değerli dava arkadaşlarımın yönetim kurulumun kadın kollarımın ve gençlik kollarımın desteğiyle, 3 yıla yakın süredir bu görevi sürdürüyoruz. Bu süreç içerisinde Akhisar’ımızın her bir ferdi için durmadan yorulmadan çalıştık. Cumhur ittifakında yer alan kıymetli yol arkadaşlarımızın, 109 mahalle muhtarımızın tüm desteğini yanımızda hissettik. Sevdamız olan  Akhisar’a hizmet etme şansını bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart 2023 Cuma günü imzaladığı kararname ile 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönme Milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecektir. Bizlerde daha ilk gün söz verdiğimiz gibi bu kutlu yolculukta AK Davamızda Cumhur İttifakı olarak Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız; AK Partimizi de bu güne kadar alınan en güzel sonuçla  tekrar İktidar partisi  yapmak için gece gündüz çalışacağız. Çok kıymetli dava arkadaşlarım; Kıymetli misafirlerimiz; Sizin bir kardeşiniz, hemşehriniz olarak AK Parti İlçe Teşkilatımız, bu güne kadar görev yapmış ilçe başkanlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve davamızın önde gelen kanaat önderleri ile istişareler gerçekleştirerek, Milletvekillerimiz ve Koordinatör Vekillerimiz ve AK Parti Genel Merkez müsaadeleri ile AK Parti 28.Dönem Manisa Milletvekili Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için, geçmişe kalkıp sövemem.

Anlayışıyla; Hak Teala; Milletimizi korusun, Birliğimizi dirliğimizi, daim eylesin, Hak davamızı muzaffer olsun inşallah. Rabbim bizi sizden, sizi bizden,bizi birbirimizden ayırmasın; Çıkmış olduğumuz bu yolda, bize güç ve azim versin; Bizleri Vatanı, milleti, maneviyatı, mukaddesatı için çalışanlardan eylesin Duasıyla; Beden Ölür çürür cana bakın siz; Kim Kiminle yürür, ona bakın siz; Bırakın dönsün dönme dolaplar; Haktan hakikatten yana bakın siz, diyerek; Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ile birlikte Haktan, hakikatten yana çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta “Sefer Bizim Zafer Allah’ındır”!!!! Desteklerinizi ve hayır dualarınızı bekliyorum. Böyle önemli bir günde AK Davamızı ve bizleri yalnız bırakmayan Akhisarlı hemşehrilerimize, Büyükşehir Belediye ve Belediye Meclis Üyelerimize; AK Parti Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Temsilcilerine; Cumhur İttifakının kıymetli temsilcilerine; mahalle muhtarlarımıza; sivil toplum örgütünün kıymetli temsilcilerine; misafirlerimize; Basınımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Rabbim hepinizden razı olsun.

Milletvekili aday adayı Fatih Füzün’ün programına AK Parti İl Başkan yardımcısı Ömer İşçi, AK Parti Kadın Kolları başkanı Melike Karabacak, Gençlik Kolları Başkanı Ümit İldeş, MHP İlçe başkanı Ahmet Namal, Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran, BBP İlçe başkanı Abdullah Ergin, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf Oda Başkanları, partili üyeler ve ailesi katıldı.

 

Fatih Mehmet Füzün, 1972 yılında Akhisarda doğdu. İlköğretimini Misak-ı Milli İlkokulunda tamamladıktan sonra Hilaliye Kuran Kursunda eğitim gördü.Orta okul ve liseyi Akhisar İmam Hatip lisesinde tamamlayan füzün 1994 yılında Akdeniz Üniversitesi Harita Kadastro bölümünden mezun oldu Gıda, tarım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Fatih Füzün 1989-1994 yıllarında Refah partisi gençlik kollarında aktif olarak çalıştı .1994 yılından itibaren refah partisinde ilçe başkan yardımcısı olarak görev almıştır.2002-2014 yılları arasında Akpartide Sandık kurul başkanlığı mahalle başkanlığı ve delege olarak görev yapan Füzün ,
2006-2015 yılları arasında Ulucami eğitim kültür vakfının başkan yardımcılığı görevinde bulundu .2014 yerel seçimlerinde Akparti meclis üyesi olarak seçildi.2019 seçimlerine kadar mecliste imar komisyonu başkanlığını yürüttü 2020 Şubat ayında genel merkezin tensibiyle ilçe başkanlığına atanan Fatih Füzün mart 2020’de yapılan seçimlerle Ak parti ilçe başkanı seçildi.Birçok sivil toplum kuruluşunda  (Manisa Tavuk Yetiştiricileri Birliği ,İmamhatipliler Derneği ,Hüdayi Vakfı vb.)yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevi  bulunan Fatih Füzün 13 Mart 2023te milletvekili aday adayı olmuştur.Fatih Füzün evli ve üç çocuk babasıdır.


































































































































  • Yorumlar 16
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.