• BIST 9079.97
  • Altın 2305.115
  • Dolar 32.3153
  • Euro 35.0737
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar

Okunma Sayısı: 5848
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Spor Toto 1. Ligde mücadele eden Akhisarspor Başkanı Harun Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri Ufuk Merde, Zekeriya Güneş ve kulübü 6 aydır yöneten imza yetkili kulüp başkanı Evren Özbey, Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen basın toplantısınd

Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto 1. Ligde mücadele eden Akhisarspor Başkanı Harun Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri Ufuk Merde, Zekeriya Güneş ve kulübü 6 aydır yöneten imza yetkili kulüp başkanı Evren Özbey, Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

 ERYÜKSEL: “BAZI SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ BİR ÜST LİGE ÇIKAMADIK”

 Harun Eryüksel yaptığı açıklamada: “ Son günlerde gündemde olan imza toplamayla ilgili genel kurul kararı alınması hakkında bilgiler vermek istedik. Bildiğiniz üzere, biz bu kulübü geçen sene sezon sonunda pandemiden ve bazı sebeplerden ötürü maalesef bir üst lige çıkarmayı başaramadık. O zamandan sonra da ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladık. Kulübün kasasında para kalmadı. Daha sonra Fatih başkan ve yardımcısı Ali Kuloğlu ağabeyimiz tabiri caizse Akhisar’da çalınmadık kapı bırakmadılar. Biz artık yorulduk diyerek yönetimin değişmesi ve yeni arkadaşların başa gelmesi anlamında arayışlarda bulundular. Maalesef ondan da bir olumlu sonuç alınamadı. Ondan şirketleştirip gelir etmekle ilgili bir iki firma ile görüşüldüğünü biliyoruz. Sonrasında kulübümüzün avukatı Levent Bey vardı. Onun maliyeti yüksek olduğu için Bışar Bey ile kulübümüzün hukukçusu olması adına irtibata geçtik ve verebileceğimiz rakamı söyledik. O da sağ olsun kabul etti ve kulübümüzün avukatı oldu.

 “GENEL KURULA GİDECEĞİZ”

 En son tabiri caizse artık bütün kapılar yüzümüze kapanınca Fatih, Bışar Bey’e böyle bir teklifte bulunuyor. Bışar Bey’de kardeşlerimle görüşeyim şayet onlarda olumlu bakarlarsa tekrardan görüşürüz diye cevap veriyor. Daha sonrasında Bışar Bey, bize geldi. Yani Ufuk Ağabey ile bana geldi. Ne yapalım diye. Biz de tabi kulübün avukatı olduğu için bizden daha hakimsin, dosyalara sen bak sen karar ver dedik. Ardından biz 3 kardeş toplandıktan sonra onlar da kabul ederiz ancak şartlarımız var dediler. O esnada genel kurula gidileceği için Fatih ile Ali Ağabey görevlerinden istifa ettiler. Arkadaşların şartları da biz 3 kardeşiz, yönetim 11 kişi, 8 tane Akhisar’ın ileri gelenlerinden hatta şuan ki hali hazırda yönetimden Fatih Karabulut, Harun Eryüksel, Ufuk Merde, Zekeriya Güneş, Mutlu Özdemir bu arkadaşlar yönetimde devam ederse biz geliriz. İkinci şartımız genel kurul olmadan maddi olarak biz buraya bir şey koymak istemiyoruz. Tabi biz kabul ettik. Şuan ki yönetimin burada bulunmasının sebebi Akhisarspor’un menfaati, 2 tane kupası olan ve Süper Lig’te 7 yıl kalan bir takım olan Akhisarspor yaşasın diye. Genel kurula gideceğiz fakat maalesef pandemiden dolayı yapamadık genel kurulu. İkinci bir karar aldık onda da aynı sıkıntıyı yaşadık. Tabi o birincisinde de aldığımızda arkadaşlar hemen alıp çocuklara borçlarımızı ödeyeceklerdi ki takımdaki o para alamıyoruz modundan çıksınlar ve başarılı sonuçlar alalım derdindeydik.

 “KİMSE AKHİSAR’DAN ALMADI”

 Tabi genel kurul ötelenince bu sefer biz arkadaşlara baskı yaptık. İlk önce Akhisarlılara Fatih Başkan, Ali Ağabey ile beraber hakikaten çok çaba sarf etti. Kimse Akhisar’dan almadı dolayısıyla başka aday çıkmayacağının biz teminatını vermiş olduk ki para harcamaya başladılar. Tabi para harcadık. İlk yarıyı malum bazı sorunlardan ötürü çok iyi kapatmadık. Cem Hoca vardı bırakmak istedi. Ben artık takıma fayda sağlayamıyorum dolayısıyla bırakıp takımın önünü açayım dedi. Ona da teşekkür ettik. Sonra malum Mesut Hoca geldi. İkinci yarıya tabi iyi başladık. İlk iki maçımızı kazandık. Ondan sonraki süreçte de bildiğiniz gibi üst üste mağlubiyetler aldık. Şimdi Akhisar’da şöyle bir algı oluştu. İşte Özbey kardeşlerin arkasında bugün ki yönetim duruyor. Biz bu gün duruyoruz. Hala da durmaya devam edeceğiz. Neden durmaya devam edeceğiz? Çünkü biz bu adamlara söz verdik. Bu kapının kapısı kilitlenecek duruma gelmişken bu arkadaşlar bu kilidi açtılar ve şuan hakikaten ciddi bir mücadele içerisindeyiz. Kalan son 11 tane maçımız var.

 “BU ARKADAŞLARI BURAYA DAVET EDEN KENDİSİ”

 Şimdi tabi açıklamalarda Fatih Karabulut’un ismi geçiyor. Eğer öyle bir dertleri varsa, böyle bir niyetleri varsa yani imza toplandı falan filan, şimdi o zaman ki yönetim kurulu Fatih ve Ali Ağabey bize getirdiğinde biz bunu niye kabul ettik? Akhisar’ın menfaati için kabul ettik. Yoksa biz maça çıkacak durumda değildik. Şimdi böyle bir söz vermişken arkadaşlara şuan ki Zeki Ağabey’de burada, Ufuk Ağabey’de burada, Mutlu ve diğer yönetici arkadaşlarımızın hepsi aynı fikirdeyiz arkadaşlarımızın arkasında duracağız. Şayet başka bir yönetim varsa buyursun gelsin. Eğer Fatih varsa, arkadaşları buraya davet eden zaten kendisi. Gelsin arkadaşlara, kardeşim ben tekrardan talibim harcadığınız para hesaplar kitaplar ortada hepsi resmi. Harcadığınız para ne kadar biz onu size takdim edelim, teşekküre edelim gönderelim. Bunun şık olması için bunu yapmamız lazım. Bütün Akhisarlılar olarak bunu yapmamız lazım. Aksi takdirde herhangi bir başkası da yoksa o zaman hep beraber bu takımın bütün birlik ve beraberlik içinde tekrardan galip gelerek ligte kalmasını hedeflememiz lazım.

 “KEŞKE AKHİSARLI BİRİ ÇIKSAYDI DA DESTEK OLSAYDIK”

 Gayemiz Akhisarspor olduğu için biz hala burada devam ediyoruz. Mesela benim yaklaşık burada 17-18 senem oldu. Zeki Ağabey’de ona keza. Keşke Akhisarlı birisi çıksaydı da biz de kenardan destek olsaydık. Bu sorumluluğu artık Akhisar’dan birilerinin alması lazım yani. Daha öncesinde de keşke Akhisarlı birisi çıksaydı da biz de kenardan destek ve yardımcı olsaydık. Fatih Başkan istifa ettiğinde bana geç başkan ol dediler bir akşam Ali Ağabey, Fatih, Zeki Ağabey oturduk başkan ol dediler. Nereye kadar? Kongreye kadar. 15 gün sonra ben başkanlığı devredeceğim diye kabul ettim. Ben başkanlığı alacak olsaydım Süper Lig’den ilk düştüğümüz sene kasamızda yaklaşık 20 milyon lira varken alırdım. Ben o zaman kabul etmedim ki şimdi başkanlığı isteyeyim. Ben kongreye kadar olduğu için aldım. Biz arkadaşların yanındayız. Bu böyle bilinsin.

 MERDE: “EL BİRLİĞİYLE TOPLANALIM” 

Akhisarspor yöneticisi Ufuk Merde: “ Ben dün ki olayda üzüldüm. Gerek Fatih Başkan ile gerek Halil İbrahim Başkan ile uzun süreler çalıştım. Fatih Başkanla yeni tanıştım çok iyi bir çocuk. Ali Ağabey ile ikisi inanın olağanüstü gayret gösterdiler. Burada insanları topladılar. Bakanlarımız, belediye başkanlarımız geldi. Bir netice çıkmadı. Hatta arkadaşlar bildiğim kadarıyla biz seçimli kurulda olursak varız diye konuştular. Hatta o meşhur bir fotoğraf vardır. Mafya gibi geldiniz kondunuz diye. Arkadaşlar oturmak istemediler Fatih Başkan ille de oturun, biz gideceğiz, artık çok yıprandık çok yorulduk dediler. Ondan sonra gelip burada, şık olmadı. Neden olmadı? Bu işler böyle olmaz arkadaşlar. Hepimiz Akhisar’da yaşıyoruz. Halil İbrahim Ağabey benim de dükkanımı biliyor, hanımınkini de biliyor. Fatih’te yönetimdeydi aynı zamanda çünkü ben Perşembe günü görüştüm Fatih’le yanında Avukat Sezer Bayram vardı. Beraber oturuyorlardı. Hatta orada konuştuk bu işler nasıl gidecek oturalım Harun, sen ve ben üçümüz bir istişare yapalım, çare bulalım diye. Doğru söylüyorsun ağabey dedi. Böyle bir sözleştik. Tabi takım 6 tane yiyince zaten moraller bozuldu. Akhisar için şık olmadı. Biz hepimiz yeri yurdu belli insanlarız. Randevu alınır geliriz bekleriz Fatih’e verirsin, bana verirsin. Ama burada kalkıp insanı itibarsızlaştırmaya çalışmak o kadar kötü ki. Hiç biri de kötü değil. Hacı Ağabey Halil İbrahim Doğan’ı nasıl kötüleyeyim. Beraber Akhisarspor’u çıkardık. Ama bu böyle olmamalı. El birliğiyle toplanalım, yapıcı olalım. Konuşarak bu işi çözelim. Çünkü çok kritik maçlara giriyoruz. Son düzlükteyiz artık”

 EVREN ÖZBEY: KARABULUT BU KULÜBÜN OTOBÜSÜNÜ SATAN ADAM

6 aydır yöneten imza yetkili kulüp başkanı Evren Özbey: Bizim önce hafızaları tazelememiz lazım. Fatih Karabulut kimdir? Kulübün başkanıdır. Şu anda kimdir? Kulübün yönetim kurulu üyesidir. Bu adam kim? Bu kulübün otobüsünü ayrıca Mercedes Vito’sunu ve Ford’unu satan adam. Benim on beş gün daha dayanacak günüm yok, kongreyi bekleyemem Evren, bırakıp gideceğim diyen, bana imza yetkisini veren adam. Biz geldiğimizde açıklama yapmıştı. Onun tabiriyle genç, dinamik, iş bilen bu arkadaşlara ben bu işi bırakıp manevi destekte bulunacağım diye yazı yazmıştı. Şimdi bu dünyada 2 çeşit insan vardır. Biri para için yaşar biri de onuru, şerefi gururu için yaşar. Ben onuru, şerefi, gururu için yaşayan bir insanım. Para her zaman ikinci sıraya gelmiştir benim için. O şu anda benim onurumla gururumla oynamaya çalışıyor. O kadar kolay değil.

“BİZE BAŞARISIZ DİYENLER TAKIMI SÜPER LİG’DEN DÜŞÜREN İNSANLAR”

Ben bu kulübe para yatıracağım, kulübün bütçesini yüzde 50’den daha fazla aşağı indireceğim o da Ali Cengiz oyunlarıyla uyanıklıklarla imza toplayacak ben bir daha hazıra konayım başkan olayım diyecek. Kardeşim cesaretin varsa ara beni, yüzü yok çünkü. Ben bir daha aday olmayacağım sen yöneteceksin dedi şimdi arkadan imza topluyor. Kimlerin imzasını topluyor? Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar kim bunlar? Bize başarısız diyenler, kim bunlar yüz milyon gelirli Süper Lig’den takımı düşüren yönetimde olan insanlar. Yönetseydin kardeşim, Fatih bırakırken tanımıyor muydun Fatih’i sen? Ben şerefi onuru için yaşayan insanlardanım. Bu kulübü böyle Ali Cengiz oyunlarıyla gelip benden alamaz.

“BİZ KONGREDEN KAÇMIYORUZ”

Sportif başarısızlık varmış. Süper takım kurdum. Senin bu negatif elektriğin takımı da vuruyor. Terbiyesizlik yapıyorlar. Herkes kenetlenecek kardeşim bu takım ligde kalacak. Takımı ligde tutabilmesine güveniyorsa gelip arar beni 11 tane maç var tut bakayım. Bana 50 kere ben futboldan anlamam dedin. Bilmiyorsan niye gittin? Niye geri gelmek istiyorsun? Biz herkese beyefendi davranalım dediğimiz halde bize mafya diyorlar yok onu tehdit ediyor diyorlar. Ben her şeyimle netim. Bu kulüp  Denizbank ile çalışıyor. Zülfü bey oranın müdürü, gidin sorun bu kulüp nasıl yaşıyor? Evren kulüpten para mı alıyor borç mu veriyor? Benden aldığı borç olmasa bu kulüp yaşayamıyordu. Milletvekilleri nerede? Herkes kapı duvar. Transfer açılacak kimse yok. Açıldı, oyuncular geldi kimse yok. Şimdi ortaya siyasisi de çıkıyor, eski yöneticisi de çıkıyor. İmza topluyor, biz kongreden kaçmıyoruz ki. İki defa pandemiden dolayı ertelendi. Yine devlet erteleyecekse ben ne yapayım? Zaten Şubat sonunu bekliyorduk karar almak için.

“KENDİNE GÜVENİ VARSA BENİ ARASIN”

Ama tekrar diyorum, ben takımın bütçesini yüzde 70 düşüreceğim, Fatih’te gelecek hazıra konacak. Niye bırakıp gittin demesi lazım Akhisarlıların ona. Madem iyi yönetiyordun, hocan Yılmaz Vural’dı. Bütçen vardı, 20 milyon Hüseyin Eryüksel bıraktı sana, 8.5 – 9 milyon kredi çekmişsin Fiba’dan. Hala kulübün gelecek seneki geliri bile temlikli. 4.5 milyon borcu var hala Fiba Bankasına. Kim çekti bunu Fatih Karabulut çekti. Benim daha 1.5 senemi gasp edecek bir kulüp bırakıyor bana, biraz bütçeleri düşürdüm, birkaç iyi oyuncu getirdim. Kim gelirdi ya? Sissoko’yu mu getirebilecektin, Alya Toure’yi mi getirebilecektin? Ben iyi oyuncular getirdim. Sıralama bizi yanıltmasın. Düşebilir de allah korusun bu futbol. Ama ağzının suyu akıp bedavadan kimse gelemeyecek artık. Kongreyse kongreyle gelecek. Kendine güveni varsa beni arasın.

“BU AVUKAT 50 BİN TL PARA ALMIŞ KULÜPTEN”

Bir tane avukat bulmuş, kulübe baktım 50 bin liraya yakın para almış bu kulüpten. Akhisarspor’u seven adammış. Akhisarspor’u seven adam Bışar Özbey’dir. 1 TL para almadı bu güne kadar kulüpten. 1.5, 2 milyon da borç para vermiştir kulübe. Millet eleştirebilir ama diyorum iftira atmayın. Beni hırsızlıkla suçlamayın. Her dakika oraya Akhisarspor’un geleceği gasp ediliyor. Menajerlikler alınıyor diyor. Benim buradan gelecek topçunun menajerliğine ihtiyacım yok. Topçu kendisi benim işimi siz yapın derse ayrı bir şey. (Avukat hakkında) Recep İşçi’yi arayıp “Recep ağabey, Evrenler ile konuşur musun beni yeni yönetime alsınlar” diyen bir avukat bu. Madem ben dolandırıcıyım, hırsızım, kulübün geleceğini gasp ediyorum, kulübün vekaleti de vardı sende geçen hafta fesih ettik. TFF’ye sordursaydın, gelen oyuncuların yarısından çoğu asgari ücret mi değil mi? Ben madem kötü adamım neden yönetimimize girmek istedin? Şimdi niye Fatih Karabulut’un yanında oturmuş şov yapıyorsun?

“BİZİ GETİREN KENDİLERİ”

Bir de kongreye gideceğiz de adayınız kim sizin? Belki biz Fatih Karabulut diyoruz da yanılıyoruz. Millet belki bize yanlış bilgi veriyor. Ortaya çıkın net olun. Zik zak adam olmayın. Biz buradayız, ben bütün Akhisar’ı buradaki değerli ağabeylerim gibi görmek istiyorum. Mert, düzgün ve dürüst. Bizi getiren bunlar da değil, bak yanımda duruyorlar. Bizi getirenler o kendileri.

“ALİ KULOĞLU BENİ POH POHLUYOR”
 

Tuzla maçı bitti Ali Kuloğlu beni arıyor. Başkan sen nasıl bir takım kurmuşsun, Süper takım kurmuşsun. Biz niye kavga ettik? Bir an önce kongre yapalım, seni başkan yapalım dedi. Hani Ali ağabey neden imzaladın? Kongre yapmıyor muyum ben sana telefonda da söyledim. Yasak bitsin yapalım dedim. Bana basın toplantısında demişti ya adımı ağzına almasın diye neden beni arıyorsun o zaman? Tuzla maçında 3-0 galip gelince arayıp poh pohluyor beni. Biz kongreden kaçmıyoruz.

“BU KULÜBÜ BIRAKIP KAÇAN FATİH KARABULUT’TUR”
 

Benimle satranç oynamasın, aday değilse çıkıp aday değilim desin adaysa da çıkıp söylesin. Milletten imza toplamasın artık ben zaten kongre yapacağım. Kongrede de Akhisarlılar Akhisar’ındır diyor ya onu seçerlerse yapacak bir şey yok. Kaderimizdir diyeceğiz ama bilsinler ki bu kulübü bırakarak kaçan Fatih Karabulut’tur. 
 

“BU KULÜBE KİLİT VURDURMAYACAĞIM”
 

Şunu da bil Fatih Karabulut, bu kulüp düşse de Evren Özbey’in maddi ve manevi gücü var bu kulübü çıkarmaya. Bu kulübe kilit vurdurmayacağım. Sana da böyle Ali Cengiz oyunlarıyla bırakmayacağım. Kongrede kazanırsın ayrı bir şey ama orada da herkesin vicdanına bırakıyorum. Beni zorla getirip, para harcattırıp, ucuza takım kurdurup şimdi de kongrede başkan olmak istiyor. Karakter bu, ama ben o kadar umursuz değilim bunu da bilsin.

 

Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar
Eryüksel ve Özbey'den çarpıcı açıklamalar

Etiketler: ,
  • Yorumlar 31
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.