• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Ergün: Üç İlçe Tek Yürek

Okunma Sayısı: 3451
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinglerde. Köprübaşı, Gördes ve Akhisarlılarla buluştu.

Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Haber Merkezi

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinglerde. Köprübaşı, Gördes ve Akhisarlılarla buluştu. Tüm ilçelerde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ergün, binlerce vatandaşa ilçe meydanlarından hitap etti. Manisa’yı 5 yılda yaşanabilir bir kent haline getirdiklerini belirten Ergün, bu güzel hizmetlerin 17 ilçenin tamamına ulaşması amacıyla 5 yıl daha göreve talip olduklarını ifade etti.

MHP İl Başkanlığı’nın Köprübaşı, Gördes ve Akhisar ilçelerinde düzenlediği mitinglere MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve partililer katıldı. İlçe girişinde yaklaşık 350 araç konvoyuyla karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, otobüs içerisinden vatandaşları selamlayarak, miting alanına geldi. Köprübaşılıların büyük ilgisi ile karşılanan Ergün, miting alanını dolduran vatandaşları selamladı. Manisa Şehzadeler Mehteri’nin konser verdiği miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay kürsüye davet edildi. Akçay, 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı, Türkiye’nin yolsuzluklara, hırsızlıklara ve gününü gün edenlere ‘dur’ diyeceğini söyledi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Duman unutulmadı

Akçay’ın ardından MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral söz aldı. Oral, 1 hafta sonra ilk sonucu Köprübaşı ilçesinden almayı temenni etti. Oral’ın ardından MHP Köprübaşı İlçe Başkanı Rahmi Erdem de söz alarak, mitinge katılanları selamladı. Elim trafik kazasında hayatını kaybeden Cavit Duman’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileyen Erdem, kazanın herkesi derinden üzdüğünü ifade etti. Erdem’in ardından MHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Av. İsa Uysal kürsüye davet edildi. Uysal da, elim trafik kazasında hayatını kaybeden Cavit Duman’ı rahmetle andı.

Birlikten kuvvet doğar

Köprübaşı’nda ortaya koyacakları projeleri açıklayan Uysal, eğitim, sağlık ve tarımsal alanda önemli projelerinin olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından İsa Uysal ve ekibi tanıtıldı. Daha sonra MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün kürsüye davet edildi. Yaklaşık 4,5 aydır Manisa’da köy köy, belde belde gezerek, vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Ergün, “Biz 2009 yılında inanmak başarmanın yarısıdır ve birlikte kuvvet doğar anlayışını ispat ettik. 5 senedir Manisa halkına hizmet etmenin mutluluğuyla bugün karşınızdayız” dedi.

Manisa yaşayan bir şehir haline geldi

Manisa’da ortaya koydukları 100’ün üzerindeki projeyi anlatan Ergün, “Allah’a çok şükür Manisa’nın 57 mahallesinde hiçbir ayrım gözetmeden, en ücra sokağa hizmet götürmenin mutluluğuyla sizlerin karşısındayız. Yoksulun, gerçek ihtiyaç sahibinin yanında olmak için Gıda Bankası’nı hayata geçirdik. Allah nasip ederse, Köprübaşı’nda da İsa Başkanımla beraber bu projeyi hayata geçireceğiz. Manisa’da insanlarımız bundan 5-6 yıl önce akşam 7’den sonra sokağa çıkmazdı. Bütün Manisa’nın tamamında yaptığımız aydınlatma çalışmalarıyla, sevgi yolları ve yeşil alanlar ile sosyal alanları arttırarak Manisa’yı yaşayan bir şehir haline getirdik” dedi.

500’ün üzerinde köye destek

Büyükşehirin, büyük bütçe getirdiğine de dikkat çeken Ergün, “65 milyon TL ile aldığımız Manisa Belediyesi’ni 195 milyon TL gelire ulaştırdık. Çalmazsan, çırpmazsan, kutucuklara doldurmazsan bu oluyor. Yandaş kayırmazsan, hortumlamazsan Allah da yardım ediyor. Şimdi büyükşehir 1 trilyon TL gibi bir bütçeyi getiriyor. Bu parayı kim daha emin yönetir? Adaletli dağıtımı kim yapar, bunun kararını vereceksiniz. O nedenle bu parayı emin ellere emanet edin. Biz daha büyükşehir olmadan, Manisa Belediyesi’nin kendi bütçe imkanlarıyla 500’ün üzerinde köye 40 milyon TL’nin üzerinde bir destek sağladık” diye konuştu.

Tanrıverdi köylere 12 senede bir durak bile gönderemedi

AKP Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye de göndermelerde bulunan Ergün, “Bugünlerde Hüseyin Tanrıverdi, ‘2 oturak 1 durakla bu vatandaşı kandıramazsın’ diyor. Ben de kendisine 12 senedir Manisa Milletvekili’sin. İl Özel İdare elinin altında. Sen bu köylerin bir tanesine daha bir oturak bile göndermedin, bunun hesabını ver. Biz bu hizmetleri gönderirken, onlar da son 2 aydır aynı hizmetleri göndermeye başladı. Sevaba öncülük ettik. Ama daha önce aklınız neredeydi? Sayın Tanrıverdi, Manisa’ya tıbbi atık tesisi yapma sözü vermişti. Biz 2,5 sene önce bu tesisleri yaptık, bitirdik. Daha bundan haberi yok. Manisa’nın tüm ilçelerinin yanında İzmir’in tüm ilçelerinin de tıbbi atıklarını Manisa Belediyesi olarak biz topluyoruz” dedi.

Gördes bayram yeri gibi

Ortaya atılan sahte anketlere en güzel cevabı halkın vereceğini belirten Ergün, anketleri ortaya atanlara verileri ispatlamaları çağrısında bulundu. Köprübaşı mitinginin ardından Gördes ilçesine hareket eden Ergün, ilçe girişinde yaklaşık 400 araçla karşılandı. Dev araç konvoyuyla ilçe halkını selamlayan Ergün, Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre ile birlikte miting alanına ilerledi. Miting alanına varılmasıyla birlikte sloganlar ve alkışlarla karşılanan Ergün, kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. ‘En büyük başkan, bizim başkan’ sloganları atan vatandaşları otobüs üzerinden selamlayan Ergün, gösterilen büyük ilgiye layık olacaklarını vurguladı.

Cengiz Ergün ile yola çıktığım için şanslıyım

Gördes Meydanı’nı dolduran binlere seslenen Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, tüm projelerinde insanı ön planda tuttuklarını söyledi. Manisa’nın çalışkan, dürüst ve güvenilir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile yola çıktığı için kendisini şanslı gördüğünü ifade eden Emre, “Sadece Manisa’da değil, ilçe, belde ve köylerde de yaptıklarıyla herkesin gönlünü kazanmıştır. Yaptıkları, bundan sonra yapacaklarının teminatıdır” dedi.

5 yıl daha göreve talibiz

Emre’nin ardından söz alan MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, 5 yılda Manisa’ya sayısız hizmet kazandırdıklarını, kendilerini denetlemeye gelen müfettişlerden teşekkür alarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Hiçbir ayrım yapmadan yalnızca hizmet ürettiklerini aktaran Ergün, şimdi bu hizmetleri 17 ilçe ve 870 mahallesine ulaştırmak için 5 yıl daha göreve talip olduklarını ifade etti. Belediyeciliğin yalnızca yol, kaldırım ve asfalt yapmaktan ibaret olmadığına da vurgu yapan Ergün, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de Manisa’da verdiklerini söyledi.

Cevabı vatandaş sandıkta verecek

AKP’nin para karşılığı yaptırdığı anketlere CHP Adayı Özgür Özel’in atladığını belirten Ergün, “Özgür Bey, bu sahte anketlerden broşür yapmış, her yere dağıtıyor. Asıl anketi 30 Mart’ta siz yapacaksınız. Ben şimdiden söyleyeyim büyükşehir zaten bitti. Yüzde 55’lere gidiyoruz Allah’ın izniyle. Özgür Özel kendi derdine düşmüş, yeniden nasıl milletvekili seçilirim diye. Meyve veren ağaç taşlanır. Eleştiriler elbette olacaktır. Biz yapıcı olanları alacağız, saldırı amaçlı olanları kenara koyacağız. Varsın söylesinler. Cevabı vatandaş sandıkta verecek inşallah” dedi.

Makam için değil hizmet için

Ergün, son mitingini Akhisar ilçesinde yaptı. İlçe girişinde büyük bir coşkuyla karşılanan Ergün, Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay ile birlikte vatandaşları selamlayarak, mitingin yapılacağı Efendi Mahallesi’ne kadar yürüdü. Havai fişekler ve meşalelerle karşılanan Ergün ve Onay, vatandaşların sevgi gösterileri arasında miting alanına geldi. Burada ilk olarak Akhisarlılara hitap eden Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, makam için değil, hizmet için bu yarışa dahil olduğunu ifade etti.

Ergün Akhisarlıların desteğini istedi

Onay’ın ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, Akhisarlılara kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti. Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay ile birlikte Manisa’daki değişimi Akhisar’a da ulaştırmayı amaçladıklarını, bunun için destek istediklerini belirten Ergün, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’ye ve Manisa’ya hayırlar getirmesini diledi. Manisa’da 5 yıl boyunca güzel hizmetler ortaya koyduklarını da sözlerine ekleyen Ergün, aynı hizmetleri fazlasıyla ayrım yapmadan 17 ilçenin tamamına ulaştıracaklarını ifade etti.

Sandık hilebazlarına geçit vermeyin

Konuşması sık sık vatandaşların alkış ve sloganlarıyla kesilen Ergün, mitingi tamamladıktan sonra meydanı dolduran yüzlerce Akhisarlıya karanfil saçtı. Akhisarlılardan oylarını kullandıktan sonra sandıklara da sahip çıkmalarını isteyen Ergün, “Sandık hilebazlarına, emek hırsızlarına geçit vermeyin. Her türlü oyunu çevirmek isteyebilirler. Bunlara imkan tanımayın” dedi. Mitingin ardından Ergün, sevgi gösterileriyle Manisa’ya uğurlandı.

Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek
Ergün: Üç İlçe Tek Yürek

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.