• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç

Okunma Sayısı: 3003
Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin Manisa’ya büyük hizmetler getirmek için büyük fırsat büyük kazanç olduğunu söyledi.

Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Haber Merkezi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin Manisa’ya büyük hizmetler getirmek için büyük fırsat büyük kazanç olduğunu söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi’ye destek vermek amacıyla Manisa’ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Salihli Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 “SALİHLİMİZİN YEREL KALKINMASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçiden önce bir konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, “El ele tutuşan, aynı dili konuşan, aynı duyguları paylaşan belediye başkanları olarak Salihlimize önemli hizmetleri kazandırmak ve eserlere kavuşturmak bizim görevimizdir. Bize itimat eden, güvenen bütün Salihlili hemşerilerimizin güvenini boşa çıkarmayacak çalışmaları ortaya koyacağız ve Salihlimizin yerel kalkınmasını gerçekleştireceğiz. İnşallah Salihlide Hüsnü kardeşim belediye başkanı olduğunda çalışma arkadaşları ile birlikte gönüldaşlarımızın, teşkilat mensuplarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın önerilerini dikkate alan bir çalışmayla Salihlide güzel hizmetleri ortaya koyduğu gibi büyükşehir belediyesi olarak da biz büyükşehir kapsamındaki yetkisindeki hizmetleri Salihlimize getireceğiz. Salihlinin buna ihtiyacı var. Salihlinin kayıp yılları var. Salihli yerel yönetimlerde bir türlü çağdaş medeniyet hizmetlerine kavuşamadı. Bu açığı kapatmak için büyükşehir nezdinde pozitif ayrımcılığa sahip olacak ve kısa zamanda gelişecek ve kalkınacak.”dedi.

“DAVOS’U SALİHLİ’YE GETİRECEĞİZ”

Büyükşehir projelerinin arasında yer alan Davos toplantılarını Salihli’de yapmak için çalışmaları ortaya koyacaklarını ifade eden Tanrıverdi konuşmasını şöyle tamamladı; “Dünyanın ilk parasının basıldığı yer olan Sart elbette önemli bir yerdir. Ekonomi adına önemli bir merkezdir. Davos’u dünyanın ekonomi merkezidir. Her yıl dünyadaki ülkelerin yöneticileri başbakanları ekonomiden sorumlu bakanları orada toplanır, önemli kararlar alırlar. İnşallah Salihlide Hüsnü kardeşimi belediye başkanı yaptığınızda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da Hüseyin Tanrıverdi’yi seçtiğinizde hemen önemli projelerimiz arasında yer alan Davos’ta yapılan o toplantıyı Salihli’ye getireceğiz inşallah. Böylelikle Salihli’yi dünyanın ekonomi merkezi haline getireceğiz. Bu Salihli’nin büyümesi ve gelişmesi demektir. Bunu söylediğimiz medya da yer aldığında ana muhalefet ve muhalefet partisinin temsilcileri Hüseyin Bey hayal kuruyor diye konuşmaya başlayacaklar. Büyük işleri yapmak için önce hayalini kuracaksınız sonra da gerçekleştireceksiniz. Sizin hala Manisa için büyük hayallerinizi görmedik. Çünkü siz küçük düşünüyorsunuz. Biz Manisa’yı Büyükşehir belediyesi yaptık, büyük düşünüyoruz ve hayalimizi gerçekleştireceğiz bundan emin olasınız.”

“MUHALEFET ÇÖKMÜŞLÜK VE YOK OLMA SENDROMU YAŞIYOR”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ise yaptığı konuşmasında; “ Milletimizin hizmetkârları göreve geldiği zaman o şehir o ilçe alır başını gider. Çünkü milletin emanetini canından aziz bilir. Millet onlara bir emanet ettiği zaman ölür asla o emaneti yere düşürmez. Başbakanımızın bize tembihatı vardır. Bizim üç altın kuralımız vardır. Söz söyledik mi asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz. AK Parti’nin hizmetkârlarının düsturu budur. Başbakanımızın tembihatı budur. Öyle gördük. Öyle öğrendik. Böylede devam edeceğiz. Muhalefet partilerinden her hangi birinin iktidara gelme ihtimali var mı? Böyle bir ihtimalin olmadığı yerde milletten böyle bir vize alamayacaklarını bile bile millet bunları iktidara getirmeyeceğini bile bile bunların demokrasi yolunda hareket etmelerini beklemek herhalde saflık olur. Bunlar onun için her şeyi yapacaktır. Şuanda bunların yaşadıkları muhalefetin çökmüşlük yok olma ve mağlubiyet sendromudur. Onun için bunda sonraki dönemde neler göreceksiniz. Aklınızın hayalinizin almayacağı kadar yalan iftira ve çamur atmak göreceksiniz. Bunların yalanları ve iftiralarıyla suçüstü yakaladığımız zaman diyorlar ki; ‘siyaset yapıyoruz’. Bunlar için siyasette yalan meşrudur. İftira meşrudur. Kul hakkı meşrudur. Biz 12 Eylülden önce Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle dolaşırken bunların elinde kızıl bayrak vardı, Mao’nun, Lenin’in posterleri vardı. Bu millet, bunları unutmadı ve unutmayacak.”diye konuştu.  

“TANRIVERDİ BİZİM BAŞKANIMIZDI”

Kendisinin 7 yıl belediye başkanlığı yaptığı dönemde Hüseyin Tanrıverdi’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığını yaptığını dile getiren Zeybekçi, “Hüseyin Tanrıverdi bizim reisimizdi. Yerel yönetimlerle ilgili fikirlerini projelerini biliyorum. Kendisi Manisa için büyük fırsat, büyük bir kazançtır. Bizim yerel yönetimlerle ilgili asıl ustamızın da neler düşündüğünü de tüm Türkiye biliyor. Biz eğer hizmetten korkan, kaçan olsaydık büyükşehir yasasını böyle yapmazdık. Problemlerin kökünü kurutana kadar çalışıyoruz, çalışacağız. Öyle bir çalışma içerisinde yer alacağız ki, Salihlinin en ücra yerindeki vatandaşın standartları Ankara’nın, İstanbul’un en lüks mahallelisindeki standart’a gelene kadar çalışacağız.”ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, İl Başkanı Murat Baybatur, İlçe Başkanı Fatih Azak ve Salihli Belediye Başkan Adayı Hüsnü Tuğrul tarafından AK Parti Salihli Seçim Bürosunun kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Seçim bürosunun açılışına Bakan Zeybekçi’nin yanısıra AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Fatih Azak, AK Parti Salihli Belediye Başkan Adayı Hüsnü Tuğrul, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Varol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Şencan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç
Ekonomi Bakanı Zeybekçi; Tanrıverdi Manisa İçin Büyük Kazanç

  • Yorumlar 13
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.