• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • Manisa 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Doğan;" Akhisarlılar, her zaman Akhisarspor’a sahip çıkmıştır" dedi

Okunma Sayısı: 4474
Doğan;" Akhisarlılar, her zaman Akhisarspor’a sahip çıkmıştır" dedi
Halil İbrahim Doğan, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Lokali önünde sosyal mesafe kurallarına uyularak basın açıklaması yaptı.

Doğan;" Akhisarlılar, her zaman Akhisarspor’a sahip çıkmıştır" dedi
Akhisar Kenan MOLLA

Manisa Valiliği İl Hıfzıssıha Kurulu, 16230 sayılı kanunun koronavirüs ek tedbirleri konulu genelgeleri doğrultusunda 1 Aralık 2020’ye kadar tekrar ertelenen Akhisarspor’un genel kurul kongresinin iptali ile Akhisarspor eski başkanı Akhisar Şoförler ve Otomobilciler başkanı Halil İbrahim Doğan, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Lokali önünde sosyal mesafe kurallarına uyularak basın açıklaması yaptı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler başkanı Halil İbrahim;" Bugün buraya toplanmamızın amacı Akhisarspor’da yapılacak olan kongre için toplanmış bulunuyoruz. Fakat ne yazık ki bir belirsizliğin olmasından dolayı son güne kadar hiçbir Akhisarsporlu yönetici çıkıp şeffaf olarak bir açıklama yapamadıkları için kongremiz olacak mı olmayacak mı diye bir açıklama yapmadı bunun için tereddüt içerisindeyiz" dedi

AKHİSARLILAR, HER ZAMAN AKHİSARSPOR’A SAHİP ÇIKMIŞTIR

Doğan ;" Dün edindiğimiz bilgilere göre Akhisarspor’un kongresi pandemi dolayısıyla ertelendi. Fakat Valiliğin özel izni ile pandemi tedbirleri alınarak yapılabilir. Biz bugün buraya genel kurul olabilecek düşüncesiyle buraya toplanmış bulunmaktayız. Akhisarspor hiçbir zaman sahipsiz değildir. Ne zaman Akhisarspor sahipsiz kaldığı zaman biz Halil İbrahim Doğan ve ekibi olarak kellemizi değil gövdemizi koyduk. Onun için bugünde mevcut yönetim Akhisarspor’a sahip çıkmıyor diye beyanatlar veriyor.  Akhisar halkı Akhisarspor’a her zaman sahip çıkmıştır. Fakat mevcut yönetim artık itibarını kaybetmiştir. Çünkü şeffaf değiller. Akhisarspor’un otobüsü satılıyor kimsenin haberi yok. Bu paraların nereye gittiği belirsiz. Akhisar halkının size güveni kalmamış ki size para versin. Onun için bu iş ilgi ister bu iş tecrübe ister biz hazırız. Bugün kongre olsaydı bizim listemiz hazırdı. Biz burada Akhisarspor’a sahip çıkmak için yönetim kurulu listemizi hazırladık ve buraya geldik" dedi.

AKHİSARSPOR İSTANBUL’DAN YÖNETİLMEK İSTENİYOR

Doğan;" Diyeceksiniz madem bu kulüp batmış siz kaynağı nerden bulacaksınız. Kaynak Akhisarlılar. Bizim daha önce yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Akhisarspor ne zaman kötü duruma düştüyse biz hep vardık. Akhisarspor’a bir emek vermiş ekip olarak Akhisarspor’un arkasını arayacağız. Akhisarspor İstanbul’dan yönetilmek isteniyor. Akhisar muhasebesi Akhisar’daki tek bir tane yeminli müşavir vardı senelerce Akhisarspor’un muhasebesini tutuyordu. Sonrasında muhasebeci bunları yapmayın suçtur diyince Sedat Tetiker’den muhasebecilik alındı İstanbul’a götürüldü. Kulübün avukatı İstanbul’dan tutuluyor. Ben anlamış değilim Akhisarspor İstanbul’dan mı yönetilecek. Biz burada taraftarıyla, ekibiyle Akhisarspor’a sahip çıkmaya geldik" dedi.

NEDEN YENİ ÜYE KAYITLARI ÜYELİĞE ALINMIYOR

Doğan ;" Burada anlamadığım bir şey de var Akhisarspor’a sahip çıkılmıyor deniliyor. Akhisarspor’a yardım etmek için insanlar kuyruğa giriyorlar üye olmak için 2 milyar para yatırıyorlar ama bunların üyelikleri kabul edilmiyor. Neden yeni üye kayıtları üyeliğe alınmıyor. Buradaki amaç nedir? Genel kurulda aday çıkıp bu yeni olan üyelerle acaba biz seçimi kaybedebilir miyiz  korkusu mu var. Çıksın bir yetkili açıklasın. 110 kişi bankaya para yatırıyor ayniyetten Köfteci Ramizler şirketi 350 milyar sponsorluk parası veriyor ve üyeliğini sunuyor bu şahısların dahi listede isimleri yok. Ben Akhisarspor’a eski başkan olarak bunları duydukça üzülüyorum" dedi.

İMZA YETKİSİNİ VERMEK KANUNSUZDUR

Doğan;" Akhisarspor’da öyle şeyler oluyor ki Türkiye’de öyle şeyler yok. Başkan, başkan vekili oluyor başkan vekili başkan oluyor. Olmadı tekrar siz ayrılın İstanbul’dan  menajerlik şirketine imza yetkisi veriyorsun. Bu kanunsuzdur. İmza yetkisini vermek kanunsuzdur. Menajerlik şirketi olan biri takım yönetemez. Yönetim kurulunda başkansın diyip imza yetkisi veriyorsun boy boy pozlar veriyorlar. Onun için bu gidişata dur demek için biz de Akhisarspor ile olan olumsuzluk durumlarını dile getirmek için buradayız. Daha önce menajerlere karşı olan yönetim bugün menajere takım veriyor. Onun için artık susmayacağız. Şimdiki kadromuz da yer alan futbolcularımız canla başla mücadele ediyorlar" dedi. 

ALTYAPIDA NE ÇOCUKLAR VARMIŞ HABERİMİZ YOKMUŞ

Toplantıda konuşan 1970 Akigo Taraftarlar Dernek Başkanı Cumhur Özkaynak;" Akhisarspor’un 30 kusur milyon borcu olduğu söyleniyor.  Yeni gelenler Akhisarspor’un bu borcunu kefiliz ödüyoruz üstüne de 10 milyon transfer parası koyuyoruz takımı şirketleştiriyoruz deseler güzel. İstanbul’dan geliyorlar transfer yapamıyoruz transfer yasağı da açılmıyor, zaten bunu başkan Fatih Karabulut’ta yapıyordu. O zaman bu adamlara takım verildi. Yıllardan beri Akhisarspor’un altyapısından bir şey olmaz diyorlardı altyapıda ne çocuklar varmış haberimiz yokmuş " dedi.

 

Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;
Doğan;

  • Yorumlar 14
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.