• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı

Okunma Sayısı: 5726
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Haber Merkezi

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’ya gelerek Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından önce Manisalılara seslenen Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e vatandaşlar ‘Manisa seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarıyla destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçenin belediye başkan adaylarını, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda tanıttı. Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhur İttifakının Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut başkan Cengiz Ergün ve 17 ilçenin belediye başkan adayları da eşlik etti. Binlerce vatandaşın katılım sağladığı ve coşku içerisinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptı. Başkan Ergün’ün sahneye çıkmasıyla birlikte Cumhuriyet Meydanında  ‘Manisa seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla yankılandı.

“Şerefle şevkle 10 yıl hizmet verdim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Manisa’da ağırlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, “Şu anda karşınıza 10 yıldan beri keyif duyarak, şerefle, şevkle, istekle üstlendiğim Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıktım. Doğup büyüdüğüm, her taşını tek tek bildiğim Manisa’mda artık kuruluş aşamasının zorluklarını aştığımız ve tırnaklarımızla kazıdığımız bir büyükşehir belediyesi var. O günleri hatırlıyorum da; hiçbir siyasi tecrübesi olmayan, Manisa sevdasıyla sadece yüreğine ve bileğine güvenen bir kardeşiniz olarak yola çıktım. Siz değerli hemşerilerimin teveccühü ile 2009 ‘da Manisa Belediye Başkanı 2014 de Manisa’mızın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olma onuruna nail oldum.  Yapmış olduğumuz çalışmalar takdir görmüş olup önümüzdeki dönem yeniden aday olmamız Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partimizin değerli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından uygun görülmüştür. Kendilerine buradan bizi bu göreve tekrar layık gördükleri için huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Gün Birlik Olma Günü”

Manisalı vatandaşlara hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, “Manisalı hemşerilerim vefalıdır. Kadir kıymet bilir. Vatanını, cumhuriyetini, bayrağını sever, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kanı pahasına olsa sahip çıkar. Gün birlik olma günü, Cumhuriyete, vatanımıza ülkemizin geleceğine sahip çıkma günüdür. İnanıyorum ki önümüzdeki dönem siz değerli hemşerilerimin oylarıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Cumhuriyetimize, bu güzel Manisa’mıza, siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek benim için büyük bir şereftir” dedi.

“Manisa Ülkemizin Göz Bebeği”

2009 yılından bu yana Manisa’da önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Tarımıyla sanayisiyle tarihi ve kültürel mirasıyla ülkemizin göz bebeği olan Manisa’mızın değişimi ve gelişimi için 2009 yılından bu yana önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Manisa’mızın büyükşehir olmasıyla birlikte bu hizmetlerimizi ilimiz geneline ayrım yapmadan götürdük ”şeklinde konuştu.

“3 Milyarın Üzerinde Yatırım Yaptık”

Büyükşehir olarak geride kalan 5 yıllık görev sürecinde Manisa’nın 17 ilçesinde 3 milyarın üzerinde yatırım yaparak önemli projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Çevre olmazsa olmazımız diyerek dünyamız için felaket niteliği taşıyan küresel ısınma ve çevre kirliliği ile mücadele noktasında Manisa’mızı adından söz edilen bir şehir haline getirdik. Bu kapsamda Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi, Atıksu arıtma tesisleri, içme suyu çalışmaları, merkezde çevre dostu elektrikli otobüsleri, ilimiz genelinde ulaşım master planı kapsamında 1000’e yakın araç dönüşümünü hayata geçirerek, gelecek nesillere temiz bir Manisa emanet etmenin çabasında olduk. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmak ve ölümlü kazalara son vermek amacıyla kavşak projelerimizin tek tek yapımını gerçekleştirdik.200 mahallenin alt yapı ve üst yapısını tamamladık. Spor tesislerinden,  yeşil alanlara varıncaya kadar önemli yatırımları şehrimize kazandırdık” dedi.

“Kutlu İttifakın Sonuna Kadar Destekçiyiz”

Manisa’da Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede Cumhur İttifakı’nı başarıya ulaştırmak için gece gündüz demeden gayret sarf ettiklerini dile getiren Başkan Ergün, “Kıymetli destekleriniz ve değerli katkılarınızla Manisa’mızın, işaret ettiğiniz 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Zatı aliniz ve Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde oluşan Cumhur İttifakı şemsiyesi altında 31 Mart 2019 yerel seçimlerine Manisa’da el ele, gönül gönüle ve omuz omuza giriyoruz. Ülkemizin ve milletimizin bekası için, içeride ve dışarıdaki hainlerin cennet vatanımız üzerindeki kötü emellerini yerle bir eden bu önemli ve kutlu ittifakın Yenikapı ruhuyla devam etmesini önemsiyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Aldığımız bu önemli ve büyük sorumluluğun farkında olarak Manisa’da Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçemizde Cumhur İttifakı’nı başarıya ulaştırmak için gece gündüz demeden gayret sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Cumhur İttifakı’nın Gücüyle Zafer Kazanacağız”

Cumhur İttifakı’nın gücü ve Manisalı vatandaşların teveccühüyle 31 Mart yerel seçimlerinde zafer kazanacaklarına canı gönülden inandığını belirterek konuşmasına son veren Başkan Ergün,” Bizlerin, özünde vatan sevgisi ve Türk milletine mensubiyet şuuru bulunan bu ittifaka halel getirmeyecek şekilde üzerimize düşen ne varsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler 17 İlçemizle birlikte tüm Manisalı hemşerilerimizi dün olduğu gibi bugün de kucaklayacağız. Bu güne kadar bize oy vermiş/vermemiş ayrımı yapmadan çalıştık, bundan sonra da böyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçesiyle birlikte 31 Mart’ta Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı’nın gücü ve siz değerli hemşerilerimin teveccühüyle zafer kazanacağımıza canı gönülden inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Bakanlar Manisalıları Selamladı

Başkan Ergün’ün ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da konuşma yaparak Manisalı vatandaşlara selamlama konuşması yaptı.

“AK Parti ve MHP’nin Oyları Bir ve Beraber Olmalı”

Programda son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da olmaktan ve Manisalılarla hasret gidermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “31 Mart’ta Manisa’nın desteğine talibiz. Büyükşehir’de ve ilçelerde Cumhur İttifakına destek bekliyoruz. Manisa 31 Mart’ta memleket işi gönül işi diyor muyuz? 31 Mart’ta gönül belediyeciliğine evet diyor muyuz? 31 Mart’ta Cumhur ittifakını destekliyor muyuz? 31 Mart’ta Milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? 31 Mart’ta Bir kez daha ülkemize demokrasi şöleni yaşatıyor muyuz? 31 Mart’ta özellikle Büyükşehir’de Cumhur’un adayını en ufak bir tereddüde düşmeden destekliyor muyuz? İlçelerimizde de AK Parti ve MHP adaylarını destekleyeceğiz ve zillet ittifakına gereken dersi vereceğiz. Manisa 31 Mart’ta bir kez daha hizmet siyasetini tercih ediyor muyuz? Memleket işi gönül işi diyenlerle yola devam ediyor muyuz? Tercihimizi bir kez daha istikrar ve güvenden yana kullanıyor muyuz? Mahalli seçimlerden sonra önümüzde 4,5 yıl kesintisiz bir hizmet dönemi var. Biz Cumhur ittifakını 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda kurduk. Ülkemize saldıran terör örgütlerinin bombaları altında kurduk. Biz Cumhur ittifakını pazara kadar değil, mezara kadar kurduk. Ak partili kardeşlerim aranızda en ufak bir oy kaybı olmamalı. MHP’li kardeşlerim aranızda en ufak bir oy kaybı olmamalı. AK Parti ve MHP’nin oyları bir ve beraber olmalı” diye konuştu.

Adaylara Başarılar Diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve 17 ilçe Belediye Başkan Adayları tek tek sahneye çağırıldı. Başkan adaylarıyla birlikte fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm adaylara başarılar diledi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı

20190221-huseyin-eryuksel-ahmet-namal-cenigz-ergun.jpg

ak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(1).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(2).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(3).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(4).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(5).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(6).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(7).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(8).jpgak-parti-manisa-recep-tayyip-erdogan-huseyin-eryuksel-(9).jpg
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı

whatsapp-image-2019-02-22-at-10.11.25.jpg
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur’un Adaylarını Tanıttı

ak-parti-manisa-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-(1).jpgak-parti-manisa-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-(2).jpg

ak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(1).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(2).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(3).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(4).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(5).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(6).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(7).jpgak-parti-cumhur-ittifaki-akhisar-manisa-recep-tayyip-erdogan-(8).jpg

manisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(1).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(2).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(3).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(4).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(5).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(6).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(7).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(8).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(9).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(10).jpg

manisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(11).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(12).jpgmanisa-ak-parti-cumhur-ittifaki-recep-tayyip-erdogan-(13).jpg

Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.