• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • Manisa 29 °C
  • İzmir 29 °C
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi

Okunma Sayısı: 5703
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı kurucuları AK Parti ve MHP’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel’in tanıtım programı Akhisar Belediyesi parkiçi sinema salonunda yapıldı.

Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Cumhur ittifakı kurucuları AK Parti ve MHP’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel’in tanıtım programı Akhisar Belediyesi parkiçi sinema salonunda yapıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkan Vekili Dilşat Ulaş, AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Bozbıyık, AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal, MHP İl Başkanı Ahmet Namal’ın şehir dışında olması nedeniyle yerine Başkan Yardımcısı Halil Öksüz ve İlçe Başkan Vekili Fatih Tuncer, MHP Kadın Kolları Başkanı Esin Güngör, Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayları ile bir çok partili katıldı.

Sunuculuğunu Feyyaz Eroğlu’nun yaptığı tanıtım programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken açılış konuşmasını AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın yaptı. Ardından söz alan MHP Akhisar İlçe Başkan Yardımcısı Halil Öksüz yine birlik ve beraberlik mesajı vererek Hüseyin Eryüksel’in başkanlığının şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Ardından söz alan AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, yine 15 yıldır süren AK Partili Belediyeyi kaldığı yerden devam edeceğini, görevinin sonuna gelen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya hizmetlerinde dolayı teşekkür ederek tecrübelerinden faydalanacaklarını ifade etti. Eryüksel yaptığı konuşmada, “Hayırlısı ile bu yola çıktık, Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile aday olduk. 15 Temmuz olayının yaşanması bizlerin Milliyetçi Hareket Partisi ile birleşmemize vesile olmuştur. Burada 3 dönemdir gerçekten Belediye Başkanlığı yapan Salih Hızlı başkanımızı tebrik ediyorum. Gerçekten takdire şayan işler yaptı. İnşallah onun bitirdiklerini, onun şuanda başladıklarını projelerini beraber paylaşacağız. Bana Salih Hızlı’nın deneyimi lazım. Akhisar’ın en önemli sorunu trafik, çözüm yolu da 520 dönümlük eski Akhisar diye tabir ettiğimiz alan var. Burada bir çok tescilli bina ve tarihi eserler var. Burası ile ilgili revizyon planlarını ilan edildi, burası kentsel dönüşüm alanı olarak da ilan edildi. Şuanda da sanırım TOKİ’de ve son aşamaya geldi. Eğer buralarını hayata geçiremezsek sulak tarlalarımız gibi birçok yeri kaybediyoruz. Kazandığımız takdirde birinci hedefimiz budur. Ardından Cumhurbaşkanımızın yaklaşık 3 ay önce yayınladığı bir genelge çerçevesinde hizmet anlayışını sürdüreceğiz. Bu genelge kapsamında da belirtildiği gibi vatandaşın tüm işlemlerine belediyemiz açık olacaktır. Her türlü işlerini takip edeceğiz. Çözüm üreten, vatandaşın başvurduğunda talebini alıp çözümünü vatandaşa ileten bir belediyecilik anlayışı ile bu yola çıkacağız. Belediye, belediye işleri dışında da her işe dokunmalı ve dokunacakta” dedi.

Son olarak söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise gündeme dair açıklamalar yaparak Cumhur ittifakına vurgu yaptı. Milletvekili Uğur Aydemir, “Aday adayları Akhisar’ımıza yakışır bir şekilde yarış yaptılar ve Allah’a hamd olsun başımızı öne eğdirecek hiçbir olumsuzluğa imza atmadılar. Rabbimde Hüseyin Eryüksel’e bu adaylığı nasip etti. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan aday adaylarımıza teşekkürü borç bilirim. Cumhur ittifakı 15 Temmuz’a belki öncesine dayanıyor. Her zaman devlet ve vatanımız diyen ve vatan devlet söz konusu olduğu zaman gerisi teferruattır diyen büyük devlet adamı Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederim.

Cumhur İttifakı dediğimiz zaman çok büyük bir anlam teşkil ediyor. Türkiye, coğrafyamız ve dünya için çok büyük bir anlam teşkil ediyor. Bütün gariplerin, mazlumların, bütün islam aleminin gözü kulağı Cumhur İttifakındadır. Cumhur İttifakını AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nden oluşturuyoruz. Ama yerel seçimlere geldiğimizde Büyük Birlik Partisi bu ittifakta yer almadı. Cumhur İttifakı yerel yönetimlerde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında geçiyor. Bu ittifakın karşısına da birileri çıktı, onlarda ittifak kurdular. Onlarda kendi ifadeleriyle millet ittifakı dediler. Her parti istediğini yapabilir. Onlarda tercihini yaptılar, milletin gözünün önünde her şey cereyan ediyor. Ama bir de milletin gözünün önünde olmayan kameraların arkasında gerçekleştirilen işler var. Milletimize bunları göstermemiz ve söylememiz lazım. Çünkü doğru bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi her şeyi milletin gözünün önünde yapıyor. Dönüp baktığımızda Cumhuriyet Halk Partisi ne yapıyor, İyi Parti ile ittifak kurduğunu söylüyor. Onlar da kurabilirler ama bir de bunların gizli ortakları var. O kim? HDP. Biz söylediğimiz zaman isyan ediyorlar. Milletin görmediği yerde bunlar pazarlık yapıyorlar, ortaklık yapıyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 786 bin kilometre kare toprağı vardır. Bunu kim savunuyorsa, kim tek millet, tek bayrak, tek devlet diyorsa Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü konuşuyorsa ve terör örgütlerine karşı duruşlarını sergiliyorlarsa PKK’ya karşı sen bir terör örgütüsün diyebiliyorsa FETÖ’ye terör örgütüdür diyebiliyorlarsa bunların her birisiyle bayrağımız inmesin ezan sesi dinmesin kimler söyleyebiliyorsa teröristlerle mücadele ettiğimiz güney doğuda bizim askerimize kim sahip çıkıyorsa onlarla beraber biz yol yürürüz. Onlara saygı duyarız, onları severiz ve onları kurdukları ittifakta alkışlarız. Ancak birileri ittifak kurup da yanlarına gizli ortak alarak PKK’ya terör örgütü diyemeyenler ve bunları gizli gizli destekleyenler, güney doğuda bizim askerimizi utanmadan sıkılmadan işgalci diyecek kadar hadlerini aşanlarla birlikte yol yürüyorlarsa bunlara millet ittifakı değil bunlara zillet ittifakı demek her birimizin boynumuzun borcudur.

Birileri şunu söylemiş; Uğur Aydemir bölücülük yapıyor, milleti kutuplaştırıyor, sokağa çıktığı zaman milletin yüzüne nasıl bakacak diye birileri mesaj göndermiş, basın açıklaması yapmışlar. Buradan o birilerine sesleniyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz, 786 bin kilometre kareye kim göz dikerse onun gözünü oyarız diyebilen kim varsa onlarla birlikteyiz. Sokağa çıktığımızda da bunu söylüyoruz. PKK terör örgütüdür diyoruz, onlara terör örgütüdür diyen herkese de saygı duyuyoruz. Ama terör örgütüne destek veren partiyle kameralar arkasında iş birliği yapanlara zehir ittifakı demek bölücülük değildir Türkiye’yi aydınlatmaktır. Her bir kardeşimize doğruyu bildiğimizi söylemek boynumuzun borcudur. Onlarda sokağa çıktıklarında kiminle ittifak yaptıklarını millete anlatsınlar.

Bu bir seçim değildir, 31 Mart bir beka meselesidir. Belediye başkanlığını bu güne kadar Salih Hızlı yaptı, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hüseyin başkanımızda alkışlattı. Tarihin sayfalarına altın harflerle ismini yazdırdı. Kendisinden ve ekibinden Allah bin kere razı olsun. Ondan önce de belediye başkanları geldi geçti, kim taş üstüne taş koyduysa Allah hepsinden razı olsun. Ama bu iş belediye seçimlerini aştı, beka meselesi olmaya başladı. CHP ve İyi Partiye gönül veren kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Kim bu vatana sahip çıkmak istiyorsa onlara sesleniyorum, lütfen bu 31 Mart seçimlerinde kendi partilerinize gidin sorun siz kimlerle yürüyorsunuz diye. Gerçek bölücülüğü kimin yaptığı o zaman ortaya çıkar. Sokağa kim çıkar kim çıkamaz o zaman görürüz. Ben her gün sokağa çıkıp tek başıma Akhisar sokaklarında yürüyorum ve yürümeye de devam edeceğim. Utanılacak hiçbir iş yapmadık. Başımız dik.

Cumhur İttifakı genel başkanlarımızın ifadesiyle pazara kadar değil mezara kadar devam edecek ve devam etme durumunda. Coğrafyamız ateş çemberiyle yanıyor. Somali, Myanmar, Mısır, Ürdün, Yemen, geçmişte Bosna Hersek’e bakın, Afganistan’a, Doğu Türkistan’a bakın, Suriye ve Irak’a bakın hep Müslüman kanı akıyor. Bu bir tesadüf mü? Hep Müslümanlara mı denk geliyor nasıl bir tesadüftür diye başımızı iki elin arasına alacağız ve düşüneceğiz. Bu saydığım ülkelerin tamamı yer altı zenginliklerine sahip, hepsi belki de bu olaylar olmasa dünyanın süper gücü olacaklar. Ama varlık içerisinde yokluk çekiyorlar, açlıkla mücadele ediyorlar. Açlıktan ölüyorlar ve ölmeye de devam ediyorlar. Bu düzene dur diyen ülke Türkiye’dir. Türkiye’yi de bu ülkelerin arasına katmaya çalışanlar var. Bizi de o ülkeler gibi leş yapmak istiyorlar. Leş yapıp kargalar, sırtlanlar bizi yemek istiyorlar. Ya birleşeceğiz, ya da leş olacağız. Cumhur İttifakıyla birleşip bu dünyada kargalara, sırtlanlara yeter artık bu ülkelerin yem olmasını önleyelim diyoruz.

AK Parti çok güzel işler yaptı. Yollar, sağlık, eğitim, savunma sanayi ve aklınıza ne geliyorsa. Birileri dur dedi ama millet o dur diyenlere dur dedi ve 15 Temmuz’da onları alaşağı ettiler. Ama su uyur düşman uyumaz. İyiler ve kötüler kıyamete kadar devam edecek. Bunlarda bizle mücadele edecekler. 15 Temmuz gitti, her şey düzeldi mi hayır. Bunlar bu mikroptan yeni bir şeyler üretebilirler. Geçtiğimiz günlerde de ekonomik darbe vurmaya çalıştılar Türkiye’ye. O biter başka bir şey bulurlar onun için Müslümana uyumak yakışmaz. Bundan sonra hep birlikte bunlara dur diyeceğiz.

Akhisar’ımızda çok güzel işler yaptık. Stadyum inşaatıyla başlayarak, demiryolunun dışarıya alınmasıyla devam eden çevre yollarının yapımıyla Gürdük barajıyla, Çamönü barajıyla, Zeytin İhtisas OSB’mizle, organize sanayimizle, diş hastanemizle, sigara fabrikamızdaki üniversite alanımızla, sigara fabrikasındaki yüz dönümlük sağlık alanımızla, cezaevinin dışarı alınmasıyla çok güzel işler yaptık. Belki 5 sene büyükşehir belediyesiyle beraber uyumlu çalışamadık belki Akhisar’ımız hizmette biraz geri kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Cumhur İttifakımızın adayı, Akhisar Belediye Başkan adayımız Hüseyin Eryüksel Cumhur İttifakımızın adayı. AK Parti hükümeti de iktidar, yani sacayağı oluşmuş durumda. Büyükşehir belediyesiyle aynı dili konuşan yerelde aynı dili konuşan genelde de aynı dili konuşan partiler iktidarda. Akhisar’ımıza 5 sene de eksik gelen hizmetlerin tamamında açığımızı kapatma zamanı. Bu beka seçimi ama milletimiz hizmet de bekliyor. Yalan konuşmayacağız, yapamayacağımız hizmetlerin sözünü vermeyeceğiz. Ama bu cumhur ittifakı Akhisar’ı uçurur, Manisa’yı uçurur, Türkiye’yi uçurur diyorum.

Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi
Cumhur ittifakı adayı Eryüksel, tanıtım programında birlik mesajı verdi

  • Yorumlar 38
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.