• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 21 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı

Okunma Sayısı: 14392
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı için eski başkan İsmail Fikirli ve Umut Çavuş’un listelerinin yarıştığı seçimin galibi belli oldu.

CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
Akhisar Haber ajansı - AHA

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı için eski başkan İsmail Fikirli ve Umut Çavuş’un listelerinin yarıştığı seçimin galibi belli oldu.

411 delegeden 391 delege sandığa giderken, İsmail Fikirli 177 oy alırken Umut Çavuş 212 oy aldı ve 2 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin ardından yeni ilçe başkanı Umut Çavuş’u ilk olarak CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu tebrik etti.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu yaptığı konuşmada, eski ilçe başkanı İsmail Fikirli’nin bir zamanlar ilçe sekterliği görevini yaptığını dile getirerek, “İsmail Fikirli’nin kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir son değil, İsmail ağabeyin daha sağlığı yerinde daha çok güzel CHP’ye hizmet etmeye devam edecektir. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş bütün yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir seçim oldu, biz hep şunu söyledik, gittiğim her kongrede aynı ifadeleri kullandım. Saat 17.00’dan sonra sandıklar açılacak ve bir aday diğerinden daha fazla oy alacak. Diğer aday diğerinden daha az oy alacak. Hiçbir yerde kazanan veya kaybeden kelimelerini kullanmadı.

Yeni İlçe Başkanı Umut Çavuş’un çok başarılı bir ilçe başkanı olacağını bildiğini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “gerçekten çok güzel bir gündü, dediği gibi vekilimin kazananı ve kaybedeni değil, CHP açısından örnek gösterilecek bir gündü. Hepinize teşekkür ederim. İsmail ağabeye çok teşekkür ediyorum, çok güzel günler geçirdik. Benim üzerimde emeği hakikaten unutulmaz, çok teşekkür ediyorum herşey için. Umut kardeşim de hep beraber çalıştığımız arkadaşımız, yönetimdeki arkadaşlar aynı şekilde, çok başarılı bir ilçe başkanı olacağını biliyoruz ve eminim. İnşallah çok güzel işler onlarla beraber, hem kendilerine teşekkür ediyorum, hem de siz katılan bu olgunluğu gösteren bir tek tatsız olay yaşanmadan bu seçimi geçiren ve dost düşman herkese CHP’de demokrasi nasılmış gösteren siz delegelere ve üyelere bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bugün de Akhisar kongresinde, kazananı, kaybedeni olmayan bir kongredir, bu kongrede tek kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Umut kardeşimiz de genç bir kardeşimizdir, yönetimin bir çok kademesinde görev almıştır, Süleymanlı beldesinde belediye meclis üyeliği yaptı. Umut Çavuş ve yönetimindeki tüm arkadaşları tebrik ediyorum.  Bugün görev alan veya görev almayan bütün Cumhuriyet Halk Partililere tarih büyün bir misyon yüklemektedir. Bu zorlu yolculukta onların her zaman arkasındayız, her zaman yanındayız. Amacımız belli, ilk etapta birinci olarak Akhisar’daki yereldeki iktidarımızı daha sonraki senelere taşımak, Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak ve hedef 2023 diyoruz. 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve genel seçimlerde Akhisar’daki ve Türkiye’deki yereldeki iktidarımızı geneldeki iktidar ile taçlandırmak olacaktır" dedi.

Çok farklı bir kongre yaşadıklarını ifade eden aday İsmail Fikirli, “Katılım çok güzeldi, CHP’nin dışında sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlardan diğer partilerden çok zengin bir katılımla farklı bir kongre geçirdik. Bu bir bayrak yarışı ve bayrağı biz Umut arkadaşımıza teslim ediyoruz. Ben umuyorum ki, Umut arkadaşımız bizden çok daha hızlı koşacak ve yeni ufuklara partimizi taşıyacak. Ben, kendisine hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum, başarılar diliyorum. Örgüt liderliğinde vereceği her türlü göreve zaten hazırız ve hep birlikte yeni hedeflere; hedef 2023” dedi.

Bu seçimde kazanınn ve kaybedenin olmadığını ifade eden yeni başkan Umut Çavuş, "Değerli yol arkadaşlarım, ilk önce bu çıktığım onurlu yolda beni yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarıma yönetim kurulu arkadaşlarıma hepsine teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca bu parti içi yarışımızda İsmail başkanımıza ve ekibini centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. İsmail başkanımızın yıllardır partiye maddi manevi kazandırdıklarına çok saygı duyuyorum, bundan sonra tecrübelerinden kesinlikle yararlanacağım. Kazananın ve kaybedenin olmadığı bir kongre yaşadık, kazanan CHP oldu. Bize güvendiğiniz ve yetki verdiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim öncesi söz alarak belediyenin 9 aylık faaliyetlerini anlatan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı konuşmada, "Sözlerime başlamadan önce, beraber çalışma şansı bulduğum, yönetim kurulundan arkadaşım ve bir süre önce görevi başında rahatsızlanarak aramızdan ayrılan partimizin emektar ismi, değerli ağabeyim Lütfi Yavuz’u sizlerin huzurunda saygı ve rahmetle anıyorum. Bugün karşınızda Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilmiş Akhisar Belediye Başkanı olarak konuşuyorsam bunda sizin payınız kadar onun da payı büyüktür.

Bugün burada siz değerli yol arkadaşlarım ile bir arada olmak benim için hem heyecan hem de gurur verici. Cumhuriyet Halk Partisi'nin farkını bir kez daha hissediyor ve hep birlikte yaşıyoruz. Delege seçimleri ile başlayan ve bugün ilçe başkan ve yönetim seçimleri ile devam ettirdiğimiz süreç parti içi demokrasi adına çok önemlidir. Çoğu zaman başka partilerce göz ardı edilen parti içi demokrasi kavramı ile yerel bazda seçilmiş değil, atanmış yöneticilerin yaşattığı sıkıntıları hep beraber görüyor ve yaşıyoruz. 
 
İki adaylı olarak girdiğimiz bu seçimde, insanı Cumhuriyet Halk Partili olduğu için gururlandıran bir tablo ile karşı karşıyayız. Partisini düşünen iki yol arkadaşımız ve ekipleri temiz bir siyaset anlayışı ile birbirilerini kötülemeden, suçlamadan, kavga etmeden çok güzel örnek bir süreç geçirdiler. Sadece partimize değil tüm siyasi partilere örnek oldular, iki yol arkadaşıma ve onlarla birlikte mücadele eden tüm partili dostlara bu yüzden teşekkürlerimi sunuyorum.
Adaylarımızı hepiniz tanıyorsunuz zaten; biri geçtiğimiz dönem içinde olduğum yönetimin başkanı, yıllarca partimize hizmet etmiş, son yerel seçimde beraber koşturduğumuz abimiz İsmail Fikirli, diğeri  yine partimizde yıllarca mücadele etmiş, yöneticilik ve meclis üyeliği yapmış, son yerel seçimi taşıyan ekibin içinde yer alan değerli arkadaşım Umut Çavuş. Ben de, bu salondaki herkes gibi, iki kıymetli aday arasından delegelerimizin yapacağı seçimi merakla bekliyorum.
 
2014 yılında yapılan yerel seçimlerde listesinde olduğum, her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiğimiz, omuz omuza aylarca mücadele ettiğimiz, daha sonra 2018 yılında parti yöneticisi olduğum dönemde milletvekili seçilen ve seçilmesine de çok sevindiğim, tanıdığım en dürüst, en düzgün siyasetçilerden biri olan, ilçemizi, ilçemizin çiftçisini Ankara’da başarı ile temsil eden milletvekilimiz Sayın Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’na sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Onun gibi bir insan ile çalışmak benim için büyük bir şans. Kendisini saygıyla selamlıyorum. 
 
Sevgili meslektaşım, partimizin değerli ismi, Grup Başkanvekilimiz Manisa Milletvekili Sayın Özgür Özel’i de sevgi ve saygı ile selamlamak istiyorum. Kendisiyle tanışıklığımız çok uzun yıllar öncesine, Eczacılar Odası günlerine dayanıyor. O gün eczacıların sesi olan Sayın Özel, bugün tüm Türkiye’de ezilen, haksızlığa uğrayan insanların sesi oluyor. Bu yüzden de birçok insanın hedefi olmakta ve eleştirilmekte. Biz Cumhuriyet Halk Partililere düşen, tüm Türkiye’de partililerin ve halkın sevgisini kazanmış hemşerimize sahip çıkmak ve destek olmaktır…
 
Değerli arkadaşlarım, Bir önceki seçimde siz değerli yol arkadaşlarımın desteğiyle yönetim kurulu üyesi görevine gelirken, yine partimizin kıymetli üyelerinin desteğiyle belediye başkan adayı oldum. Geçmişe baktığımda anlıyorum ki, 6 aday arkadaş ile beraber girdiğimiz belediye başkanlığı önseçimleri, hem seçim öncesi hem seçim sonrası parti içi birlik ve beraberliğine çok büyük katkılar sağlamıştır. Çok zor bir süreç olan seçim öncesi ve sonrası dönemde, bir elin parmağını geçmeyecek sayıdaki partili arkadaşım ile sorun yaşamamın ve bu sorunların da genel olarak belediyeden kişisel beklentilerini karşılamamamdan kaynaklanmasının temelinde gene bugün yaşadığımız gibi centilmence geçen önseçim sürecinin çok katkısı olmuştur.
 
Arkadaşlar, yerel seçim sürecini hep beraber yaşadık. Karşımızda kazanmayı alışkanlık haline getirmiş bir rakip vardı. Çok çalıştık, sahada hiç bir şekilde rakibimizden geri kalmadık. Çok daha düşük bir bütçeyle, çok daha etkili çalışmalar yaptık. Daha da önemlisi çalışmalarımızda bilimsel verileri esas aldık; Seçim sürecine başladığımızda Akhisar’ın sorunlarını, vatandaşlarımızın memnun olduğu ya da olmadığı hizmetleri ve beklentilerini çok iyi biliyorduk. Bir örnek vermem gerekirse, rakiplerimizin küçümseyerek baktığı yol sorununun, Akhisar halkı için ne kadar önemli olduğunu o gün de biliyorduk. Göreve başlamamın ilk aylarında, bütçemizin önemli bir kısmını yol yapım ve tamiratlarına ayırmamızın ve ayırmaya devam etmemizin sebebi de buydu. Hala bu konu ile ilgili oldukça şikayet alıyoruz. Ama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor, planlamalarımızı yaptık. Halkımızın beklentilerini karşılamak için canla başla mücadele ediyoruz. 
 
Seçim döneminde iki söz verdim. Birincisi çok çalışacağıma dairdi. İkincisi ise belediyede harcadığım her bir kuruşunun hesabını vereceğim şeklindeydi. Bugün, bu iki temel sözü de tutmamın verdiği gurur ve mutluluk ile karşınızdayım. 
 
Göreve gelir gelmez belediyemizin tüm borcunu hiç yorum yapmadan açıkladım. Yorum yapmadım çünkü biz belediyenin durumu ne olursa olsun enkaz edebiyatı yapmaya değil, çalışmaya, şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye geldik. En son geçtiğimiz günlerde son durumumuzu gene açıkladık. Hizmetlerimize hiç ara vermeden, daha da arttırarak, yeni hizmet ve projeler ekleyerek, hizmette değil bürokraside tasarruf yaparak, geldiğimiz zaman 52 milyon civarında olan borcumuzu net 45 milyonun altına indirdik. Yaptığımız tasarruf miktarı ise 6 milyonu geçmiştir. Bunu yaparken işçilerimize geçmiş yıllardan olan belediye borçlarımızı, sendika temsilcilerinin söylemi ile belediye tarihinde ilk defa yeni yıla ödemiş olarak girdik. 12 yıldır sosyal haklarını alamayan memurlarımızı, imzaladığımız toplu sözleşme ile tüm haklarına kavuşturduk. İşçilerimiz belediyeden tüm alacaklarına kavuştukları için tek tek memnuniyetlerini ifade ettiler. Bunun yanı sıra kiralık araç ve iş makinelerini banka kredisi ile satın alarak aylık 40 bin TL civarında tasarruf yaptık. Biz bunları anlatırken birilerini kötülemeyi, kavga çıkarmayı değil, şeffaflık ilkesi gereği halkımıza bilgi vermeyi amaçladık. Tüyü bitmemiş yetim hakkına sahip çıktığımız için, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışı sergilediğimiz için eleştirilmek bizleri üzmez. Aksine gurur verir. 
 
Akhisar Belediyemizde göreve başladığımızda; belediyemizin işleyişte ağır bir yapıda olduğunu, vatandaş ile diyaloğunun koptuğunu ve Akhisar halkının belediyemize olan güvenini kaybettiğini gözlemledik.  Bu sorunları ortadan kaldırmak için belediyemizi kısa süre içerisinde daha dinamik, insan odaklı, hızlı çözümler getiren bir yapıya dönüştürdük ve o dönüşüm hala devam etmekte.
 
Göreve geldikten sonra hiç kimsenin ekmeği ile oynamadık. Emekli olmak isteyenlerin yolunu açtık. Kimsenin siyasi görüşü ile derdimiz olmadı. Liyakati her zaman ön planda tuttuk. Ancak performansından memnun olunmayan bazı arkadaşların yerlerini değiştirdik, başkanlık kararlarına direnen az sayıdaki arkadaş ile de yollarımızı ayırdık. 
 
Hizmeti de genele yaydık. Belediye olarak insanları, mahalleleri, köyleri, oncu buncu diye ayırmadık. Kimin ne hizmete ihtiyacı varsa ona elimizi uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Herkesin belediye başkanı, her siyasi kimlikten insanın belediyesi olmak için çalıştık.
 
Sosyal ve kültürel anlamda Akhisar’a yıllardır özlemini duyduğumuz canlılığı getirdik. Kültürel ve sanatsal etkinlikler, konserler, festivaller, tiyatrolar ile daha canlı daha hareketli, gençlerin yaşamak isteyeceği bir Akhisar için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Akhisar'ımızı sadece Manisa'da ya da Ege Bölgesi'nde değil tüm Türkiye'de parmak ile gösterilen bir kent haline getireceğiz. 
 
Belediye Spor Kulübümüzü kurarak şehrimizdeki amatör ve profesyonel tüm takımlarımızı destekledik. Akhisarlı dünya cimnastik şampiyonumuz Ayşe Begüm Onbaşı'yı da kulübümüze dahil ettik. Bunun yanı sıra açtığımız yaz ve kış spor okulları ile çocuklarımızı spor ile buluşturduk, geleceğin şampiyonlarına zemin hazırladık. Ayrıca Taraftarlarımızın ulaşım taleplerini hiç geri çevirmedik. 
 
Göreve geldiğimiz şu kısa sürede az önce de bahsettiğim gibi halkımızı bozuk yol sorunundan kurtarmak için tam 130 bin metrekare asfalt çalışması, bir o kadar da sathi kaplama çalışması yaptık. Yapmış olduğumuz bu yol çalışmaları Akhisar'ın son 7 yılında yapılan yol çalışmalarında daha fazla bir orana tekabul ediyor. Bunların yanı sıra 110 köyümüzün arazi yollarını düzenledik. Yol düzenleme çalışmalarımızı aynı hızla sürdüreceğiz. 
 
Engelli arkadaşlarımızın sosyal hayata tutunarak ekonomik olarak da gelir elde edebilecekleri kafemizi açtık, engelli araçları için kullanılan bozuk olan şarj istasyonlarını tamir ettik yenilerini ilave ettik. Engelli bireylerimize sosyal hizmetler müdürlüğümüz vasıtasıyla engelli araçları verdik, diğer isteklerinde her zaman yanlarında olduk, daima yanlarında olmaya devam edeceğiz. 
 
Zeytinliklerimizi artık belediyemiz kendisi işletiyor. Kurulan kooperatiflere destek verdik, boş olan tarlalarımıza yerli buğday ektik. Dünyaca ünlü gıda fuarlarında zeytin ve zeytinyağımızın tanıtımını yaptık. Tarımsal kalkınma hedeflerimizin ilk adımlarını attık.
 
Çocuklarımız için Zeynelzade Çocuk Kütüphanesini açtık, kişisel gelişimlerine destek olmak ve eğlenerek öğrenmelerini sağlamak için çocuk atölyeleri kurduk. Ücretsiz internet hizmetimiz de Şubat ayında başlıyor. 
Temiz enerji için güneş enerji santralleri kuruyoruz. Böylece hem belediyemize kaynak sağlarken hem de çevreye katkımız olacak. Bu projenin finansman kısmındayız.
 
Fabrika işçilerimizi, öğrencilerimizi, vatandaşlarımızı yağmurda, soğuk ve sıcak havalardan koruyacak klimalı ve modern servis bekleme durakları yaptık. 
 
Her seçim döneminde söz verilen ayakkabı boyacılarımızın hayalini gerçekleştirdik ve onları soğuk havalarda koruyacak Lostra Salonumuzu hizmete soktuk. 
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi güçlendirdik. Ortak hizmet anlayışı ile Belediyemizde kurduğumuz Büyükşehir İrtibat Bürosu ile halkımızın sorunlarına hızlı çözümler üretiyoruz. 
 
Büyükşehir yasasından kaynaklanan sıkıntıları en aza indirdik. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Acil Müdahale Timleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki cadde ve sokaklara da  hizmet götürdük. Vatandaşımızı, "O sorun Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda, bu sorun Akhisar Belediyesi sorumluluğunda" diye süre gelen paradokstan kurtardık.
 
Akhisar Belediyesi olarak öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okullarımızın her zaman destekçisi olduk. Çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmeleri için çağrılarına her zaman cevap verdik.
Merkez ve Kırsal Mahallelerde hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumak için temizlik timleri kurduk. Bunun yanı sıra farkındalık oluşturmak için halkımız ile birlikte temizlik seferberliği başlattık.
Ev hanımlarına gelir, öğrencilere burs olarak geri dönecek Kadın Emeği Pazarımızı hayata geçirdik. Kadın kooperatiflerini ve derneklerini destekleyerek kadınlarımızın üretimde söz sahibi olmaları için destek verdik. 
Daha yeşil bir Akhisar için şehrimize 6 yeni park alanı kazandırdık. Binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Kötü görünüme sahip onlarca park alanını yeniledik. 
 
Halkımız ile doğrudan iletişim kurmak, sorunlarına hızlı çözümler üretmek için halk buluşmaları düzenledik. Vatandaşımızın belediyeye gelmesini beklemedik, biz vatandaşımızın ayağına gittik. 
 
Yeni kurduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce 9 ayda tam 32 bin 289 kişiye yardım eli uzattık. 
Yeniden düzenlediğimiz Çözüm Merkezimize gelen 5 bini aşkın sorunun yüzde 98'ini çözüme kavuşturduk.

Halkımızın memnuniyetini önceliğimiz yaptık. 
 
Arkadaşlar, eski belediye binamızı aslına uygun bir şekilde yeniden yapıyoruz. Bildiğiniz gibi burası 10 yıldır atıl vaziyette bekliyordu. Orayı canlandırmak istiyoruz. Kafeleri, konferans ve toplantı salonu, sanat atölyeleri, Fuaye alanı ile bir kültür ve sanat merkezi olarak kısa sürede inşa edeceğiz. Yıllardır boş duran ve çarşıya da zararı olan bu bina yaşayan hareketli canlı bir merkez olacak. Eğer meclisimiz de onay verirse burasının ismini de Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Saat Merkezi koymak istiyoruz. Şehrimize modern bir görünüm sağlamanın yanı sıra çarşımızı da canlandırmak istiyoruz.
 
Eski demiryoluna yürüyüş ve bisiklet yolu ve yeşil alan yapılması için tüm hazırlıklarımız tamam. Bu alanın sahibi oldukları için Devlet demiryollarının bu konuda bize izin vermesini bekliyoruz.
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan ve gurur duyduğumuz T.C. ibaresini belediyemizin isminin önüne ekledik. Gururla taşıyoruz. 
 
Göreve geldiğimiz 9 ay içerisinde yaptığımız hizmetlerin sadece bir kısmından bahsettim. Hepsini anlatarak sizleri de sıkmak istemiyorum. Zaten sizler bizim hangi hizmetleri yaptığımızı görüyorsunuz. Hizmet etmeye daha yeni başladık. Sizlerin desteğiyle şehrimizi daha güzel, daha yaşanabilir bir marka bir kent yapacağız. 
 
Arkadaşlar ülkece ekonomik olarak zor günler yaşıyoruz. Piyasada yaşanan zorlukların yanında iktidarın da bize karşı bakış açısı hepinizin malumu. İller bankasından gelen kaynak maaşlarımıza yetmiyor. 2019 yılında Ocak ayında gelen kaynak 4.5 milyonken bu ay gelen kaynak 3.5 milyon. Maaşlar için 3.5 milyon ödeme yapmamız gereken bir ortamda Kasım ayında aldığımız kaynak ise sadece 2 milyondu. Devlet bankaları kredi taleplerimize karşı oran bile vermiyor. Ancak konuşmamın başında da vanlattığım gibi bunları bahane olsun diye değil, siz partililerimiz ve Akhisarlı hemşerilerimizin tabloyu görmesi, durumu bilmesi için anlatıyorum. Biz böyle bir tablo ile karşılaşacağımızı biliyorduk. İlk günden beri planlarımızı ona göre yaptık. Sonuç olarak gerek finansal açıdan gerek hizmet açısından bu güne kadar alnımızın akıyla geldik. Önümüzdeki günler daha da güzel olacak. Yeniden yaptığımız eski belediye yeni kültür merkezini belediyenin öz kaynakları ile yapacağız ve bununla ilgili finansal hazırlıklarımız da tamam.
 
Değerli arkadaşlarım, bize karşı önyargılı olan veya belediyeden beklentisi olan partili dostlarımız veya partili olmayan insanlarla sıkıntı yaşadığımız dönemler oldu. 
 
Bu sorunların bazılarının belediyeden iş beklentisi olan dostlarımızın isteklerini karşılayamamamızdan kaynaklandığını belirtmek isterim. Biz de gençlerimize iş fırsatları tanımak isteriz fakat az önce belirttiğim ekonomik sebeplerden dolayı bizim de elimizin kolumuzun bağlı olduğu durumlar oluyor. Bu konuda yaşadığımız sıkıntıları sayın milletvekillerimiz de iyi biliyorlar. Onların gösterdiği anlayış ve hassasiyeti siz değerli partili dostlarımızdan da bekliyoruz. 
 
Bizim de hatalı olduğumuz konular mutlaka olabilir. Ancak bu yolda doğru bildiklerimizden şaşmadık, kimseye saygısızlık yapmadık. İnsanlık onuruna yakışmayacak açıklamalarda bulunmadık. Bu seviyemizi her zaman koruyacağız, ancak siz de hak verirsiniz ki bizim şahsımıza hakaret eden, saygısızlık eden, ailemize laf eden insanlar ile de aramıza mesafemizi koyacağız.
 
Sözlerimi sonlandırırken, buraya gelip partimizin ve şehrimizin geleceğini belirleyecek tüm delege ve partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu demokrasi adına güzel günde yeni seçilecek tüm arkadaşlarımda zorlu görevlerinde başarılar dilerim. Onlardan gelecek her türlü katkıya açığız. Her zaman dediğim gibi güzel günler daha başlamadı bile… Sevgi ve saygı ile hepinizi selamlıyorum" dedi.



CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı
CHP Akhisar İlçe Başkanlığını Umut Çavuş ve ekibi kazandı


chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim
chp akhisar seçim


akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim
akhisar chp seçim

  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.