• BIST 9714.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Manisa 27 °C
  • İzmir 28 °C
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Okunma Sayısı: 3518
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 96. kuruluş yıl dönümünü Parti Lokalinden Milli Egemenlik Meydanına kadar yürüyerek Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.

CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
Haber Merkezi

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 96. kuruluş yıl dönümünü Parti Lokalinden Milli Egemenlik Meydanına kadar yürüyerek Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı saat 09.15'de Parti Lokalinde üyelerinin toplanmasıyla başladı. CHP 96. kuruluş yıl dönümü kutlamaları için parti Lokalinde toplanan CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Av. İsmail Fikirli yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Parti Lokalinde saat 09.15'de Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, 17 Sokak, ve 15 sokak güzergâhı ile konvoy ile yürüyerek Milli Egemenlik Meydanındaki Atatürk anıtında son buldu. 

CHP Kadın Kolları Başkanı Ruhan Tatlıdil ve Gençlik Kolları Başkanı Tolunay Akalın eşliğinde CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli Atatürk Anıtına çelenç koydu. Bir dakikalık Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı toplu olarak okundu.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı CHP İlçe Başkanı İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli yaptı. İsmail Fikirli; “Milletvekilim, Belediye Başkanım, Saygıdeğer Hanımefendiler, Geleceğimizin teminatı Sevgili Gençler, STK Temsilcileri, Muhtarlarımız, Basın Emekçileri, Partimize yıllarca gönül vermiş, omuz vermiş, Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Sevgili Akhisarlılar. 

Bu mutlu günde, sözlerime başlarken, başta Partimizin ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş, Kuruluş ve Devrim sürecinde ona yoldaşlık yapmış, silah ve fikir arkadaşları, Milli Mücadele ve Devrim şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş, partimize üyelikten, Genel Başkanlığa kadar her kademede emek vermiş büyüklerimizi saygı ve minnet duyguları ile selamlarım. Ruhları şad olsun. 

Altı yüz yıllık Büyük Osmanlı İmparatorluğu, küresel gelişime ayak uyduramamış, üç yüz yıllık bir gerileyişin son halkası olan Büyük Paylaşım Savaşından yenik çıkmıştır. Mondros Ateşkes Anlaşması sonrası, Başkent İstanbul’un işgalinden itibaren İngiliz ve Fransız Askeri Komiserlerinin kuklası olmuş bir Padişah, onların talebi ile sık sık değişen Sadrazamlar ve hükümet, üyeleri sürgüne gönderilmiş son Meclisi Mebusan, dağıtılmış bir ordu, subayının işgalci subaylara selam vermek zorunda kaldığı sadece adı kalmış bir İmparatorluk. Ardı ardına gelen, yıllarca süren ve büyük yenilgilerle biten savaşlar sonucu üreten genç nüfusunu ve kendine güvenini yitiren bir toplum.

Emperyalizmin maşası Yunanlılar tarafından Güzel İzmir’in işgali, ufkun karardığı en kara günler olmuştur. Gecenin en kara zamanında, kara bulutların arasından bir umut ışığı doğmuş. 19 Mayıs 1919 sabahı, Samsun limanında Anadolu topraklarına atılan adım, sadece kurtuluşun değil, kuruluş ve devrim fikrinin de başlangıcı olan büyük değişim sürecinin miladı olmuştur.

Bugün 9 Eylül, Ulu Çınarımızın, Sevgili Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 96 inci yıldönümü. Aslında o tarihten dört yıl önce, biraz önce bahsettiğim, Kurtuluş mücadelesinin hazırlık safhasında, Erzurum ve Sivas Kongrelerinde her türlü sömürge, manda ve bağlılık anlayışını reddeden, tam bağımsız, modern bir devlet, çağdaş bir topluma dönüşüm fikrinin doğduğu, Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk Cemiyetleriyle ete kemiğe büründüğü günler, dört yıl sonra kurulan Ulu Çınarımızın çekirdeğinin filizlendiği günlerdir.

Askeri alanda, Başkomutan Mustafa Kemal önderliğinde, cephelerde varoluş mücadelesi sürerken, öte yandan da yeni devletin çekirdeği Anadolu bozkırının tam ortasına Ankara’ ya atılmış, Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmuştur.   

Türk’ ün Ateşle İmtihanı başarıyla sonuçlanmış ve Emperyalizmin uşaklarının işgalci ordusu 9 gün içerisinde denize dökülmüştür. 3 yıl 3 ay 24 gün süren Yunan işgali toplumda derin travma yaratan bir dönem olmuştur. Yunan mezalimi ile Anadolu, yakılmış, yıkılmış, soyulmuş ve kirletilmiştir. Bizler yaş itibariyle işgali yaşayan dedelerimizin, ninelerimizin anlattıkları acı hatıraları bizzat ilk ağızdan dinlemiş kişileriz. Görevimiz, yeni nesillere, bu çekilen acıları unutturmamak, her zaman özgür ve tam bağımsız bir Türkiye yurttaşı olmanın ne kadar büyük bir varlık olduğunu öğretmek olmalıdır. Bunu yaparken de ana fikrimiz, eski düşmanlıkların sürdürülmesi değil, Ulu Önderin “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” hedefini göstermektir.        

Bugün, Ülkemizin kurtuluşu ve Partimizin kuruluşu yıldönümüdür. Bugün mutlu bir gün, bugün kutlu bir gün, bugün milletimiz, ülkemiz için yepyeni bir dönemin başlangıcı olan bir gündür. 

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucu gücüdür. Lozan’ da, Tam Bağımsız Türkiye gerçeğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Kurulduğundan günümüze kadar Milli Mücadele ve Cumhuriyet Devrimi ruhunu temsil etmiş ve bu devrimin nihai hedefine ulaşması sorumluluğunu taşımıştır. Bu görev ruhu ilelebet parti programının esasını teşkil edecektir.

Son yıllarda, ülkemizi yöneten kadrolar Emperyalizmin ışıltılı tuzaklarına kapılmış, ülkemiz aynı Osmanlı’ nın son döneminde olduğu gibi, üretimden uzaklaşmış, ülkenin kaynakları, havası, suyu, toprağının altı ve üstü, insanımızın teri, kanı, canı, küresel kapitalizmin temsilcilerine peşkeş çekilmiştir. Şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde ekonomik bağımsızlığımız yitirilmiştir. Emperyalizmin bizlere biçtiği siyasal İslam doktrini gereği izlenen, sürekli tarikatlaşmaya taviz veren anlayış sonunda, modern toplum yapısını tehlikeye sokmuştur. Öyle ki, Siyaset başta olmak üzere, Türk Ordusu, Yargısı, Medyası, bilim dünyası bu odakların kontrolüne girmiştir. 15 Temmuz darbesinin ardından yapıldığı söylenen devletteki kirliliğin temizlenmesi işlemini, o örgütle aynı yolda yürüyen bir iktidarın yapmasını beklemek gerçeklikten uzaktır. Aynı iktidar, izlediği güdümlü dış politikalarla ülkemizi bir ateş çemberinin ortasında bırakmıştır.

Tüm bu zor durumda demokrasiden ve hukuktan uzaklaşan iktidar, yapılan anayasa değişikliği ile Tek Adam Rejimine geçmiştir. Bugün halkın seçtiği Milletvekillerinden oluşan Meclisin hiçbir etkisi kalmamıştır. Ülkede seçim güvenliği kalmamıştır. Tek adam dışında  seçilmişlerin de güvenliği yoktur.

Şu anda Türk Halkı bir bütün halinde, Cumhuriyete, demokrasiye, devrimlere ve çağdaş hukuka karşı gelişen zorlukları ve direnci yenmek üzere yapılan mücadeleyi başarı ile sürdürmektedir. 7 Haziran Milletvekili Seçimlerinde başlayan değişim, iktidarı ürkütmüş, oyunun kurallarını yeniden değiştirmiştir. Buna rağmen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde iktidarın güç kaybı devam etmiştir. En son 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ülke insanımız hep birlikte iktidara, hak ettiği tokadı indirmiştir. On yedi yıllık kibirli iktidar, beklemediği bu darbe ile kontrolünü kaybetmiş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini tekrarlatmıştır. Bunun sonucu 23 Haziran’ daki halkın şamarı daha da kuvvetli olmuştur. Şu anda ülke yönetilemez haldedir. Günlük iç siyaseti ve ekonomik problemleri kontrol edecek yapay gündemler üretilmektedir. Ancak, bu iktidarın bitişini önlemeyecektir. Sadece zaman kazandıracaktır.       

Ben partimizin Akhisar İlçe Başkanı olarak sizlerle, örgütümle gurur duyuyorum. Görev yaptığım bu son dönemde, Akhisar örgütü olarak iki başarılı seçime hep birlikte imza attık. Bu gün, yıllar sonra Akhisar’ ımızı Ankara’ da temsil eden bir vekilimiz var. Bizler, yine hep birlikte partimizi on beş yıl sonra yerel iktidara kavuşturduk. Gerek Millet Vekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, gerekse Belediye Başkanımız Besim Dutlulu kısa zamandaki başarılı hizmetlerle Akhisar’ lının gönlünde taht kurmuşlardır. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine örgütüm adına teşekkür ederim.

Akhisar önümüzdeki süreçte bölgemizin yıldızı, örnek gösterilecek bir merkez  olacaktır. Sadece ilçe merkezinde değil,  kırsaldaki üreten çiftçimizin, fabrikada yeni hayatlar kuran işçimizin, sonuçta çocuğumuzun, gencimizin, tüm insanımızın hayatının kolaylaştığı bir kenti hep birlikte kuracağız.    

Bugün sorumluluğumuz daha da büyüktür. Örgütlülüğümüz güçlendirilmelidir. Yönetme erki zayıflayan bu iktidara son verecek seçime hazır olmalıyız. Bunun için Genel Başkanıyla, Milletvekilleri ile, Belediye Başkanları ile birlikte tüm örgütümüz var gücümüz ile çalışmalıyız. Bu mücadele, devletimizin, milletimizin varoluş mücadelesidir. Sözlerime son verirken; bu bilinçle, hep birlikte ayağa kalkacak ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün başlattığı devrimleri tamamlayacak, ülkemiz halkını hak ettiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracağız” dedi.

Törende konuşan CHP Manisa Milletvekili A.Vehbi Bakırlıoğlu; “Mustafa Kemal Atatürk, iki tane önemli eserim var diyor. Bunlardan biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir. Kurucusu Gazi Mustafa Kemal olan Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 96. Yıldönümündeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Anadolu’da kök salmış ulu bir çınardır ve o büyük dallarının arasında koyu gölgesinin altında tüm yurttaşlarımıza yer vardır. Ancak ben Cumhuriyet Halk Partisini zeytin ağacına benzetiyorum; ulu, büyük, bereketli bir zeytin ağacıdır. Zeytin ağacı dünyanın en bereketli ağaçlarından biridir aynı Cumhuriyet Halk Partisi gibi.

Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğundan bu güne bu ülkeye ve bu ülkede yaşayan insanlara büyük eserler vermiştir, büyük hizmetler yapmıştır. En büyük hizmeti bu günkü cumhuriyetimizdir.

 Coğrafyamıza bakalım yan tarafımızda Suriye var Irak var Balkanlara bakalım Kuzey Afrika’ya bakalım yani bir dönemler Osmanlı İmparatorluğuna faydası olan sınır içerisinde olan bölgelere bakalım oralarda kargaşa var kan var gözyaşı var barut kokusu var fakat tüm bu kargaşanın ortasında Türkiye Cumhuriyeti var yıllardan beri ayakta ve bu kargaşadan uzakta. Cumhuriyet bile başlı başına Cumhuriyet Halk Partisinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi verimli bir partidir yani bu ülkeye hizmet etmesi için kurulan partidir ilahla iktidarda olmasına gerek  yok. İktidarda olmadığı zamanlarda da bu ülkeye hizmet etmiştir. Zeytin ağacının bir özelliği vardır ölümsüzdür zeytin ağacının belirli bir yaşı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi de aynı şekilde 96. yıl önce kuruldu ve bu bayrak bu topraklarda dalgalandığı sürece var olacaktır. 100 yıl evvel 1919 yılında cumhuriyet halk partisini ve Cumhuriyeti kuran kadrolar destansı bir yolculuğa çıktılar. Bir kurtuluş savaşı verdiler 1923 yılında bu kurtuluş savaşını yeni bir devlet kurarak yeni bir cumhuriyet kurarak taçlandırdılar arkasından da bir aydınlanma süreci ve arka arkaya gelen devrimler şuan için bulunduğumuz zaman yani 2019 yılında inanın Cumhuriyet Halk Partisine bu topraklar 100 yıl öncesinde olduğundan daha fazla ihtiyacı var. Karşı devrim ile karşı karşıyayız fakat biz buna izin vermeyeceğiz nasıl 100 yıl önce tam bağımsız Türkiye dediler bizde Cumhuriyet Halk Partisini kadroları ile buna izin vermeyeceğiz. Bu karşı devrimi durduracağız.

Bir zamanlar hedef 2023 diyorlardı ancak son günlerde artık diyemiyorlar söyleyemezlerde zaten bu saatten sonra özellikle 31 Mart ve 24 Haziran seçimlerinden sonra biz bir hedef koyduk bizim hedefimiz 2023. 2023’de yani cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında yapılacak olan resepsiyonda Cumhuriyet resepsiyonunda ki o resepsiyon kaçak sarayda  yapılmayacak o resepsiyon Çankaya köşkünde olacak olması gerektiği yerde olacak ve o resepsiyonun ev sahibi de Cumhuriyet Halk Partili bir Cumhurbaşkanı olacak.  Hep beraber bunun için mücadele edeceğiz. Bugün 9 eylül halkın partisi  Cumhuriyet Halk Partisi 96 yaşında, bugün 9 eylül Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi 96 yaşında, bugün 9 eylül Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi 96 yaşında ben partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onunla birlikte kuran tüm arkadaşlarına ve partimize geçmişte hizmet eden üyelerine, başkanlarına, ilçe başkanlarına, il başkanlarına, genel başkanlarına herkese çok teşekkür ediyorum. ” Dedi.

 

CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı
CHP 96. Kuruluş yıldönümünü kutladı

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.