• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Cengiz Ergün; Cumhur İttifakı Manisa’yı rekor oyla kazanacak

Okunma Sayısı: 1900
Cengiz Ergün; Cumhur İttifakı Manisa’yı rekor oyla kazanacak
Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Salihli’de ittifak ortağı AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Cengiz Ergün; Cumhur İttifakı Manisa’yı rekor oyla kazanacak
Haber Merkezi
Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Salihli’de ittifak ortağı AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Başkan Ergün, burada yaptığı konuşmada, “Hedefimiz Yüzde 70 oy almak. Dün ortaya çıkan anketlerde ve bu sabah televizyonda gördük. Cumhur İttifakında rekoru kırmak bizlere düşüyor. Manisa'yı inşallah rekor bir oyla alacağız” ifadelerini kullandı.
 
Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Salihli ilçesi ile devam etti. Salihli’de coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı açılışının ardından Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Salihli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Ergün’e, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen ve Tamer Akkal, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, partilerin kadın kolları başkanları, ilçe başkanları eşlik etti. Teşkilat ziyaretinde siyasilerden birlik beraberliğin sonsuza kadar devam edileceği mesajları verildi. Türkiye’nin bekası için ortaya konulan gönül birliğinin Manisa’yı rekor bir oyla kazanılmasını sağlayacağının altı çizildi.  
 
“Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”
Teşkilat ziyaretinde oluşan birlik ve beraberliğin kalıcı temeller üzerine oturduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, “İnşallah 31 Mart’tan sonra beraberliğimiz sonsuza dek sürecektir. Yatırımları birlikte açarak tüm Türkiye'nin hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Salihli halkı, kendilerine sandıkta gereken desteği vereceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek birliktelik oluşturdu biz de yerelde bu birlikteliği sağlamak durumundayız. Manisa Cumhur İttifakında Türkiye’de rekor kıracaktır'  diye konuştu.
“Devletin bekası önemlidir”
MHP il başkanı Ömer Baysal, yapılacak olan yerel seçimlerin ülkenin bekası için büyük önem taşıdığını belirterek, “Cumhur İttifakı olarak biz bu seçimi alacağız.  Devletin bekası önemlidir” dedi.
“Hedefimiz Yüzde 70 oy almak”
Teşkilat üyelerini selamlamasının ardından konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Coşkulu karşılama için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere iki dönemdir destek olan herkese teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir kez daha bizlere bu görevi verdikleri için teşekkür ederim. İnşallah 5 yıl daha bugüne kadar nasıl hizmetleri yaptıysak bundan sonra yapacağız. Hedefimiz Yüzde 70 oy almak. Dün ortaya çıkan anketlerde ve bu sabah televizyonda gördük. Cumhur İttifakında rekoru kırmak bizlere düşüyor. Manisa'yı inşallah rekor bir oyla alacağız. Köprülü kavşağı açtık. Hayırlı olsun. Salihli’de bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptık, sizlerin desteği ve Cumhur İttifakının gücü ile daha iyilerini yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin" diye konuştu.
“7 ilçe ve Büyükşehir ile birlikte 18’de 18 yapacağımıza inanıyorum”
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, “PKK’nın siyasi kanadı olan HDP ile temasların yapılmaması konusunda verdiğimiz uyarılara kulak asılmaması beni bu karara yönlendirdi. 17 ilçe ve Büyükşehir ile birlikte 18’de 18 yapacağımıza inanıyorum” açıklamalarında bulundu.
“Çok çalışıp yorulmadan insanlarımıza projelerimizi, beka meselesini anlatacağız”
Cumhur İttifakı Salihli Belediye Başkan Adayı ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Bu tablo içerisinde en şanslı Belediye Başkanı benim. Manisa ayağında Cengiz Ergün Başkanımın hep yanındaydım, Ankara ayağında İsmail Bilen Vekilimizin yanındaydım. Bu şekilde tüm projelerimizi birlikte yaptık. Gönül birlikteliği ile iki yüz araçla köylere gidiyoruz. Çok çalışıp yorulmadan insanlarımıza projelerimizi, beka meselesini anlatacağız.
Ziyaret sonunda AK Parti ilçe başkanı Selçuk Dinç, Başkan Ergün'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresi takdim etti.

unnamed-(14).jpgunnamed-(15).jpgunnamed-(16).jpgunnamed-(17).jpgunnamed-(18).jpgunnamed-(19).jpgunnamed-(20).jpgunnamed-(21).jpgunnamed-(22).jpg

Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.