• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 24 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Carvento Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti İle De Yanınızda

Okunma Sayısı: 1281
Carvento Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti İle De Yanınızda
İstanbul kurumsal araç kiralama hizmetinin yoğun ilgi gördüğü metropollerimizden biri olup Carvento bu alandaki yüksek standartları ile ön plana çıkmaktadır

Carvento Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti İle De Yanınızda

 

İstanbul kurumsal araç kiralama hizmetinin yoğun ilgi gördüğü metropollerimizden biri olup Carvento bu alandaki yüksek standartları ile ön plana çıkmaktadır. Yıllık araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde farklı etkenlere bağlı olarak değişse de Carvento her zaman için müşterilerine en ekonomik fiyatlarla en kaliteli hizmetleri sunmaya ve müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımaya odaklanmaktadır.

 

Kurumsal araç kiralama şirketlerin uzun dönemli olarak ihtiyaç duydukları araçları kiralaması ve belirlenmiş olan süre sonunda araçları iade etmesi temelinde ilerleyen bir hizmettir. Şirketler açısından oldukça avantajlı olan kurumsal araç kiralama hizmeti sayesinde kiralanan araçların kiralama süresi içerisindeki periyodik bakımları, hasar ve kaza işlemleri sözleşme şartları dahilinde Carvento tarafından gerçekleştirilir. Kiralık araçların bakım ve onarım işlemleri yapılırken şirketlerin standartlarını korumaları için kendilerine ikame araç hizmeti sunulur. İkame araç olarak kiralanmış olan aracın muadili ya da üst bir modeli olan araç verilir. Araçların kira süreleri boyunca Motorlu Taşıtlar Vergisi dönemleri Carvento tarafından takip edilir ve bedelleri karşılanır. Böylece şirketlerin çalışanlarına araç tahsis etmek için araç satın almaları ve bunlar için büyük bütçeler ayırmaları gereksinimi ortadan kalkar. Verginin yanı sıra kasko ve bakım giderleri de şirket bütçesi için bir yük haline gelmekten çıkar. Kurumsal araç kiralama hizmetlerine gösterilen ilginin artmasının temelinde her geçen gün daha fazla sayıda şirketin bu avantajlardan yararlanabilmek için kurumsal araç kiralama hizmetlerine başvurması yatmaktadır.

2021-12-02_14-30-29.png

Yıllık Araç Kiralama Hizmeti İle Maliyetlerinizi Düşürün

 

Araç kiralama sektörü ülkemizde en hızlı büyüyen sektörlerden biri olup hem bireysel hem kurumsal olarak bu hizmetlerden yararlanmak mümkündür. Carvento ekonomik grup araçlardan lüks araçlara kadar geniş bir yelpazedeki araçlardan oluşan filosu ile hem bireysel hem kurumsal müşterilerine geniş bir çeşitlilik sunmaktadır. Yıllık araç kiralama hizmetinden yararlanan şirketler fiyat artışlarından etkilenmeden uygun fiyat avantajı ile ulaşım ihtiyaçlarını çözümleme imkanından yararlanırlar.

 

Araç sektörünün önde gelen isimlerinden Carvento’dan yıllık araç kiralama hizmeti alınması öncelikle araç tescil ücreti, trafik müşavirliği ve vekalet ücreti gibi araç sahibi olmanın gerektirdiği zorunlu ücretlerin ödenmesi gerekliliğini ortadan kaldırır. Araç kiralama hizmeti alan kişiler ve kurumlar Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Sigortası ve Kasko Sigortası ödemez ve bu yükümlülük kiralama sözleşmesi boyunca Carvento’ya ait olur. Araçların periyodik bakım ücretleri, yazlık ve kışlık lastik ücretleri de müşteriler için ekstra bir yük olmaktan çıkar. Kullanıcılar araç kiralama hizmetlerine ilişkin faturaların tamamını gider olarak kullanabilirler. Araç sahibi olmak ve buna ilişkin bakım, sigorta vb masrafları karşılamak için kullanacakları kaynakları kiralama hizmetini tercih ederek kendi işlerini büyütmek için sermaye yapabilirler. Araçların bakımı, muayenesi ve gerekli diğer tüm işlemleri Carvento tarafından gerçekleştirildiği için hizmet alanların kiraladıkları araçlara yalnızca yakıt koyup ulaşım sorunlarını çözümlemeleri mümkün olur. Tüm bunların yanında yıllık araç kiralamanın en büyük avantajı yıl içerisinde oluşabilecek fiyat değişikliklerinden etkilenme olasılığını ortadan kaldırmasıdır.

 

Carvento yıllık araç kiralama hizmetleri ile müşterilerine üst düzey kalitede hizmet sunmayı ve maksimum müşteri memnuniyeti oluşturmayı hedefler. En fazla 3 yaşında araçlardan oluşan araç filosu ile müşterilerine güvenli ve konforlu sürüş imkanı sunar. Araçların markalarına ve modellerine göre değişen güvenlik donanımları arasında ABS ve sürücü hava yastığı standart olarak sunulan paketlerden olduğu gibi bunlara ek olarak birçok ek güvenlik donanımıyla güvenli ve konforlu seyahat imkanı verir. Carvento yıllık araç kiralama hizmeti alarak siz de kaliteli ve güvenli hizmet avantajlarından yararlanabilir, şirket bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

 

Carvento müşterilerinin sürüş ve güvenlik konforunun artırılabilmesi için araçlarını her yıl düzenli olarak yeniler. Birçok marka ve modelin sınıfında lider kabul edilen araçları Carvento tarafından müşterilerinin kullanımına hazır halde bulundurulur. Carvento’dan kurumsal araç kiralama hizmeti alan şirketler en yeni teknolojilere sahip araçlar sayesinde sürüş konforunu en üst düzeye taşırlar. Klima gibi iklimlendirme sistemleri standart donanım paketlerinden biri olup Carvento sürücü konforu konusunda son derece hassas bir duruş sergiler. Bu yüzden kiralama hizmeti sunulan araçlarda marka ve modele göre değişecek şekilde konfor paketleri bulunması Carvento’nun hizmet anlayışı dahilinde en önemli konulardan biri olarak kabul edilir.

 

Carvento araç kiralama fiyatlarına bakım, lastik, trafik sigortası ve muafiyetli (kasko genel koşulları çerçevesinde) kasko dahil olmaktadır. %18 KDV de dahil olduğu gibi bebek koltuğu, ek sürücü, navigasyon gibi ek hizmetlerin ücretleri rezervasyon işlemi sırasında öğrenilebilir. B ve C segmenti araçlarda günlük 300 km, aylık 3000 km; D ve E segmenti araçlarda günlük 200 km, aylık 2000 km kullanım ve kilometre limiti bulunur. Carvento’nun tüm araçları Rent A Car kaskolu ve en fazla 3 yaşında olan araçlar olmakla birlikte trafik cezaları ile otopark ücretleri araçları kiralayan müşterilere ait olmaktadır.

 

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.