• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Besim Dutlulu, Proje tanıtım toplantısı yaptı

Okunma Sayısı: 5826
Besim Dutlulu, Proje tanıtım toplantısı yaptı
Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan adayı Ecz. Besim Dutlulu, Proje tanıtım toplantısını Otel Tütün yazlık Büyük salonda yaptı.

Besim Dutlulu, Proje tanıtım toplantısı yaptı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan adayı Ecz. Besim Dutlulu, Proje tanıtım toplantısını Otel Tütün yazlık Büyük salonda yaptı. Sunuculuğunu CHP Gençlik kolları başkanı Ferhat Köprülü ve Ceren Avdağ'ın yaptığı Proje Tanıtım Toplantısı saat 20.30'da başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra, Proje Tanıtım Toplantısının açılış konuşmasını CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli yaptı.

Fikirli;" Martın sonu bahar hedefimiz hızlıca büyüyen Akhisar. Şimdi ittifakımızı oluşturduğumuz millet ittifakını oluşturduğumuz İYİ Parti’den belediye meclis üyelerini belirledik ve projelerimizi hazırladık. Sıra geldi projelerimize ve bu toplantıya geldiğiniz için hepiniz bizlere gurur verdiğiniz hepinize tüm Akhisarlılara teşekkür ediyorum. Bu projeler masa basında oluşturulan projeler değil bunlar birçok belediyemizden başarıyla uygulama, planlar Akhisar’a uyan projelerdir” dedi. 

Proje tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu;" 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli seçimlerde, 17 yıldır ülkemizi idare eden AK Parti iktidarlarının sonucunda memleketimizin içinde bulunduğu zorluklardan kurtulmak, yeni bir dönemin başlangıcının proje tanıtım toplantısına hoş geldiniz.  Ülkemizin yeni den kuruluş felsefesi ayarlarına dönmek için İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya gelerek kurmuş olduğu Milletin ittifakı Gerek Akhisar da gerek Manisa da Teşkilatlarıyla birlikte el birliği ile çalışarak yola çıkmışlardır. Bu gün Memleketimizde Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını yok etmeye çalışan, milli olan kurum ve kuruluşlarımızı yabancılara peşkeş çeken, dünyada kendine yetebilen 7 ülkeden biri iken, bu gün yüz otuz ülkeden ithalat yapan, Çiftçimin, köylümün, esnafın ve diğer tüm kesimlerin durumları ortada, üretim yapamaz. Kendilerini geçindiremez duruma gelmiş. Anneler ve balar artık çocuklarının geleceklerin den umutlarını yitirmiş, çaresiz bırakılmışlardır. İşte İnsanımıza, gençlerimize yeni hayaller kurduracak, yeni ufuklar açacak olan Millet ittifakının yerelde adil bir yönetimin, eşit bir yönetimin iyi belediyeciliğin nasıl yapılacağının zamanı gelmiştir. Bu sebeple Millet İttifakının Akhisar'daki adayı Cumhuriyet Halk partisinden Sayın Besim Dutlulu ve İyi partiden Manisa Büyük şehir adayları olan Sayın Orkun Şıktaşlı yeni hayallerimizin elçileri olacaklardır" dedi.

Daha sonra CHP Grup başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu ve CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli, 2014-2019 yılları arasında Belediye Meclis üyeliği yapmış, Ali Özgen, Caner Yılmaz, Av. Hikmet Çağan, Aynur Öngün, Aydın Coşkun, Av. Özde Demirel, Ali Sevgil, İsmail Seyrek, Lütfü Akdağ, Hamdi Kumova'ya hizmet plaketlerini verdiler.  

CHP Belediye başkan adayı Ecz. Besim Dutlulu, slayt gösterisiyle izleyicilere Proje tanıtım toplantısını anlattı. Dutlulu;"  2 Aralık 2018 yılı yaptığımız ön seçimler yaklaşık 3,5 aydır ilçe başkanımız, millet vekilimiz, İYİ Parti arkadaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız o günden beri çalışmaya devam ediyoruz. O günden beri dersimize çalışıyoruz. Sahada, mahallelerde, köylerde gitmediğimiz yer kalmadı. Bir çok yerlere ikinci, üçüncü kere gitmeye başladık. İnsanlarla birebir onların derdini dinleyerek bu projeleri oluşturduk. Ön seçimden sadece 3 gün sonra CHP ilçe başkanım İsmail Fikirli ile birlikte bu projelerin üstünde çalıştık. Mahalle meclislerini inceledik, dernek meclislerini inceledik. Çok farklı bir kampanya üretiyoruz insanlarla birebir iletişim halindeyiz insanları dinliyoruz kimseyle hesaplaşacak derdinde değiliz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz. Biz sahada sadece yapacaklarımızı anlatıyoruz. Adım adım, nokta nokta her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Daha önce yapılmadığı gibi Akhisar’da anketler yapıyoruz. İnsanlara sorduk Akhisar’ın en büyük sorunu ne o sorunlar hakkında projeler geliştirdik halk ile birlikte bunları ortaya çıkardık. Önce bu halk proje komisyonlarını oluşturduk hepsi mesleğinde uzman işlerini çok iyi yapan arkadaşlarımız. İlçe başkanımın dediği gibi gidip de uzaydan proje üretmedik. Biz çok çalıştık acaba bu projeleri yapabilirmiyiz diye hemen hemen hepsinin alt yapılarını oluşturduk. Çok ufak bütçelerle ama size çok iyi şeyler getirecek projelerimiz olduğu gibi çok büyük projelerimizde var. Biz Akhisar belediyesini yönetmeye hazırız. Akhisar’ı Akhisarlılar ile yönetmeye hazırız. Manisa Büyükşehir belediyesi ile mutlaka bu projeleri paylaşacağız. Seçimi inşallah Orkun Şıktaşlı kazandıktan sonra onunla beraber bu projeler hayata geçecek. Akhisar’a çok iyi ve çok büyük hizmetler getireceğiz. Yeni yasa diyor ki Akhisar’a hizmet vereceksen Büyükşehir belediyesiyle ortaklaşa çalışacaksın. Bizde bunun farkındayız. Biz kavga yapmak peşinde değiliz biz insanlarla uzlaşarak büyük hizmetler getireceğiz” dedi.

Millet İttifakı İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, “İnşallah Akhisar’ı önümüzdeki 5 yılda daha yaşanılası, daha güzel bir şehir haline getirmek için Besim kardeşimiz dört dörtlük bir çalışma yapmış. Çok uzun zamandır belediyecilik ile ilgili çalışıyor ve çabalıyorum ama Besim kardeşim gibi bu kadar içeriği dolu ve zengin bir çalışmayı çok yerde gördüm desem hatalı konuşmuş olurum. Devir ekonomi devri, ülke yanıyor bizim bir şeyler yapmamız lazım. İnsanımızın evine götürdüğü ekmeği büyütmek için çalışma yapmamız lazım. Biz Manisa’nın ilçeleriyle birlikte kendine yetmesine hedef koyduk. Başka yerlere bağımlı olmasının dışına çıkmasını sağlayacağız” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, “Her gittiğimiz yerdeki insanlar Besim beyin heyecanını hissediyor. Bu heyecan Akhisar’a hizmet etme heyecanıdır, inşallah 31 Marttan sonra sizlerin çalışması ve Akhisarlıların vereceği destekle biz bu seçimi kazanacağız. Buna her geçen gün daha çok inanıyorum. Akhisar’da son 5 yılda hiçbir şey yapılmadı. Akhisar’daki insanlar hizmete aç, Akhisar kan kaybediyor ama Akhisarlılar meraklanmasın aranan kan bulundu işte size Besim Dutlulu. Akhisar’da Besim Dutlulu çok önde gözüküyor, çok değişik bir sonuçla karşılaşabiliriz. Ama bunu Büyükşehir ile de taçlandırmamız gerekiyor. Ben hayatımda Cumhuriyet Halk Partisinden başka bir partiye oy vermedim ama 31 Mart’ta sandık başına geçip önce Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’ya oy vereceğim ardından gönül rahatlığıyla ilk defa bir şey yapacağım Orkun Şıktaşlı’ya İyi Parti’ye oy vereceğim. 18 gün sonra Besim Dutlulu’nun, Orkun Şıktaşlı’nın, CHP’nin veya İyi Parti’nin kazanacağı bir seçim değil Akhisar’ın ve Manisa’nın kazanacağı bir seçim olacak” dedi.

CHP Grup Başkan Vekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “ 2 belediye başkan adayı var. Bir tanesi sizin kardeşiniz evladınız benim meslektaşım dededen ve babadan bu mesleğe aşık Besim Dutlulu diğer yanda gönül rahatlığıyla uyum içinde çalışacağı sevgili Orkun Şıktaşlı var. Onlar umudun siyasetini yapıyorlar, ağızlarında sevgi, rakiplerine saygı, birbirlerine bağlılık ve hizmet aşkı var. Bu seçim, geçtiğimiz seçimlerde birileri gelmesin diye açık konuşayım AKP anlayışına Manisa teslim olmasın diye bugün ki İyi Partililerin ve sosyal demokratların ‘Bizim anketlerde oylarımız geride AKP’ye teslim olmayalım’ diye benim babamda CHP’li diye propaganda yapan birilerinin hepimize illet ve zillet diyen Cumhuriyete kasteden rejim değişikliği yapanların adayı olmuş birisi var karşımızda. Şimdi gelip sarayın kurşun askeri olan ve bizlere küfreden Cengiz Ergün’e karşı Millet İttifakı ruhunu taşıyan Orkun Şıktaşlı’yı destekleme zamanı. Biz sevginin, umudun, güzel yarınların siyasetini anlatmaya bu güzel ve iyi adaylara sahip çıkmaya devam ediyoruz. Her iki başkanımızın da arkasındayız. Mart’ın sonu bahar olacak. Her iki başkanımızda iyi olacak” dedi.

Proje tanıtım toplantısına CHP Grup başkan Vekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Orkun Şıktaşlı, CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli, İYİ Parti İlçe başkanı Mustafa Kındıroğlu, yeni belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.            

 

 

Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı
Besim Dutlulu, proje tanıtım toplantısı

Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı
Millet ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, projelerini açıkladı

Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.