• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • Manisa 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor Maçı Ardından

Okunma Sayısı: 3183
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor Maçı Ardından
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası, "Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz" dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-0'lık Beşiktaş galibiyeti sonrası, "Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, müsabakayı değerlendirdi.

 "KAVGA EDİLECEKSE İLK YUMRUĞU BİZ ATALIM DEDİK"

Genç çalıştırıcı, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bizim açımızdan güzel bir akşamdı. Türkiye'nin en pozitif futbol oynayan, pas yapan bir ekibiyle mücadele ettik. Beşiktaş hem kendi karakteri hem de seyircisiyle çok coşkulu bir takım. Yendiğimiz için mutluyum. Maç öncesi takımımla yaptığım toplantıda biz bu işi başarırız dedik. Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynadık. Biz de Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesiyiz. Arkadaşlıklar arasında takımım içinde birbirlerine saygı rakibe saygı felsefesiyle mücadele ediyoruz. Biz de önemli bir takımız. Çok şükür bunları saha içinde kaybetmedik. Bu şekilde de kazandık. Kavga edilecekse ilk yumruğu biz atalım dedik. Bizim de burada karakter sergilememiz gerektiğini söyledim. Beşiktaş bize önde basacaktı ama biz basacağız dedik. Sonra Beşiktaş ikinci yarıda üzerimize geldi ama biz galiba yıprandık ve geriye yaslandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş yorgundu Avrupa maçı sebebiyle. Onlara da saygı duymak lazım. Şenol hocama da başarılılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"SANSASYONEL BİR GALİBİYET ALACAKTIK"

Ligin iyi takımlarından bir tanesiyle oynadıklarını yineleyen Arslan, "Fenerbahçe'de oraya girdi. Beşiktaş'ta en iyi takımlardan bir tanesi ligde. Ben geride kalmamızı kabul etmedim. Ben takımımın birinci bölgede oynamasından rahatsızım. Rakibin gücüne karşı direncimiz bir yere kadardı. Ben kapanmayı tercih etmedim. Bizim direnme gücümüz bizi geriye itti. Avrupa kupası maçına çıkmış bir Beşiktaş'ın mutlaka 60. dakikadan sonra güç kaybedeceğini biliyorduk. Hugo'nun topu da girseydi sansasyonel bir galibiyet alacaktık" ifadelerini kullandı.

"BİZ BÜYÜK AİLE OLDUĞUMUZ MÜDDETÇE BU LİGDE BARINABİLİRİZ"

"Biz küçük bir takımız biliyoruz ama büyümek için de gayret ediyoruz" diyen Ege temsilcisinin teknik direktörü Cihat Arslan, "Gelişime açığız. Süper Lig'in en yaşlı takımıyız. Yönetim sözlerini yerine getiriyor. Huzur var. Şehir bizi seviyor. Bir saygı-sevgi çerçevesi içerisinde birlik var. Biz önce saygı diyoruz. Sonra rakibe saygıyı vurguluyoruz. Biz büyük aile olduğumuz müddetçe bu ligde barınabiliriz. Maç konuşmasında oyuncularımın değerli olduğunu söyledim. Bugün bireysellik bize puan kaybettirir dedim. Şimdi bugüne kadar gelinen kadroda misyonumuz da büyük. Allah inşallah bizi mahcup etmez" diye konuştu.

Cihat Arslan, basın toplantısının son bölümünde, "Akhisar Belediyespor olarak inşallah UEFA'ya gideriz. Bir şeyleri değiştirmek için Türk futbol adına kıvılcım olur mu acaba diye düşünüyoruz. Biz bunun hayalinin peşindeyiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

 Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güneş, Akhisar Belediyespor karşısında kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Maçın ilk bölümlerinde yavaş oynadık. Beklenmeyen bir şekilde, pozisyon olmadan ilk golü yedik" dedi.

 Tecrübeli teknik adam, golün ardından oyuna ağırlıklarını koyduklarını kaydederek, "Etkili ataklarımız oldu. Çok pozisyon bulduk ama golü bulamadık. Arkasından ikinci golü yedik. Oyun hiç bozulmadan hamlelerimizi yaptık, gol pozisyonlarımız oldu. Beklediğimiz golleri bulamadık. Az sayıda pozisyon vermemize rağmen çok basit goller yedik ve rakibimizin direncini artırdık. Şansızlıklar yaşadığımız bir maç oldu" şeklinde konuştu.

"Atamayıp gol de yersen, 3 puanı kaybedersin"

Oyun içinde zaman zaman telaşlandıklarını anlatan tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti:

"Şartlar ne olursa olsun, oyuncularımızın kazanmak için gayretleri vardı. Bugün futbolun beklenmeyen sonuçlarından bir tanesi bizim başımıza geldi. Kaybettik, üzgünüz. Olumsuzluk olarak çok şey söylemek istemiyorum. Sadece yavaş oyun ve telaşın dışında bir de son bölümde zaman zaman dirençleri düştü. Maalesef, lig maratonunda böyle bir sonuç aldık. Futbol böyle, atamayıp gol de yersen, 3 puanı kaybedersin."

Güneş, bir basın mensubunun "Beşiktaş'ın bu kadar favori gösterilmesi takıma zarar mı verdi?" sorusu üzerine, "Medyanın bizi şampiyonluğun en büyük adayı şeklinde göstermesi, oyunumuzun karşılığı olarak bir takdirdir ama buna kapılıp da kendimizi eksik bırakmayacağız" ifadesini kullandı.  

"Önemli olan sahadaki futbol zenginliği"

Barcelonalı milli futbolcu Arda Turan'ın, "Kısıtlı imkanlara sahip olmalarına rağmen çok büyük işler başarıyorlar. İspanya'nın Atletico Madrid'i Beşiktaş" ifadesiyle ilgili siyah-beyazlı teknik adam, şöyle devam etti:

"Galatasaray ve Fenerbahçe'nin o imkanlarının fazla olması, onların bütçesiyle, şartlarıyla ilgili. Kulübümüz de en iyisini yapabilmek için uğraş veriyor. Önemli olan sahadaki futbol zenginliğini yakalayabilmek. Bu maç da dahil futbolcularımızı oyun olarak olumsuz görmüyorum. Öyle bir düşünceleri ve yapıları yoktu. Tabii eksiklerimiz olacak ve o da eleştirilecektir."

Güneş, Alman futbolcu Mario Gomez'in beklentilerin altında bir performans ortaya koyduğunu belirtirken, "Oyunculardan bazen çok şey beklersiniz, eksik yapabilir veya yaptıklarının karşılığını alamayabilir. Bunlar olacak. Burada yıkılmak, hayıflanmak, kafayı yemek yerine doğrulara devam, eksikleri düzelteceğiz" şeklinde görüşlerini aktardı.

  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.