• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

BBP Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser’den Çarpıcı Açıklamalar

Okunma Sayısı: 3150
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser’den Çarpıcı Açıklamalar
Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser Soma davası için Akhisar’a geldi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu

BBP Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser’den Çarpıcı Açıklamalar
Haber Merkezi

Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser Soma davası için Akhisar’a geldi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akhisara gelen Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser ve beraberinde Milli İttifakın Manisa 1. Sıra milletvekili adayı Murat Sancak ile birlikte Büyük Birlik Partisinde parti başkanları ile buluşup ziyaretleri hakkında bilgi verdi.

İSTİSMARCI GRUPLARLA İŞİMİZ YOKTUR

Ali Keser konuşmasında Soma davasının görüldüğü mahkeme salonu önüne gittiklerini ancak buradan protesto ederek ayrıldıklarını belirtti. Keser;“ Bugün buraya gelme sebebimiz Soma’da maden faciasında şehit olan işçi kardeşlerimizin ailelerine destek olmak ve aynı zamanda seçim arifesinde istişare yapmaktır. Fakat mahkemenin yapıldığı yere gittiğimiz zaman gördüğümüz manzara bizi tereddüde düşürdü. Orada bulunan gruplar ve STK’ların kesinlikle provoke edecek yapıda insanlar ve kuruluşlar olduklarını gördük. Bizim esas gayemiz samimi bir şekilde şehit kardeşlerimizin yakınlarının dertleri ve sıkıntılarıyla ilgilenmek ve gerekli mercilere iletmektir. Orada istismarcı grupları görünce protesto ederek, şehitlerimizin ruhuna Fatiha okuyarak ayrıldık. Biz Fatiha okurken bile oradaki grupların bize alaycı bakışları da onların hangi manada oraya geldiklerinin ispatıdır. Biz kesinlikle yine de şehit aileleri ile ilgimizi irtibatımızı devam ettireceğiz. Tabi ki bu tip provakatif eylemlerle kesinlikle işimiz yoktur. İstismarcı gruplarla da işimiz yoktur.

ADALETSİZLİK VAR

İkinci mesele; şimdiye kadar Türkiye’de seçim sisteminde, baraj nezdinde, siyasi partiler kanununda bir adaletsizlik vardı. Bu adaletsizlikleri Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden beri dile getirdi. Ne yazık ki hükümet temsilcileri, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ‘o kanunu biz mi getirdik’ diyerek hep geri adım attı. Bu konuları hiç gündeme getirmedi. Bahane olarak ta ‘ihtilal ürünüdür, ihtilalciler getirdi’ dedi. Diğer siyasi partilerde bu konuda hiçbir şey dile getirmedi. Yalnızca CHP son zamanlarda bu konuyu gündeme getirdi ve diğer partiler razı olmadığı için bu iş öylece kapandı. Her zaman olduğu gibi yine algı oluşturdular. Kötülemiyorlar; ancak ‘iyiler ama barajı aşamadılar ne yapalım’ diyorlar.

GÜÇ BİRLİĞİ HEYECAN UYANDIRDI

Ülke ekonomisi çökmek üzere, halkın bundan haberi yok. Biz görüyoruz ve bunu söylüyoruz. Türkiye’nin gidişatı iyi değildir. Şu an da hazine de var olduğunu söyledikleri paranın yüzde 80’i ipotek altındadır ve yabancıların elindedir. Ancak havuz medyası denilen iktidarın şak şakçısı 15 ulusal televizyon bizim muhalefetimize hiçbir zaman yer vermedi. Bu ortamda demokratik bir seçim kanunun çıkmayacağı belliydi. O yüzden bizim bir şeyler düşünmemiz gerekiyordu. Bunun üzerine MHP ile bizzat ben görüşme yaptım. Bu görüşmenin sebebi de Devlet Bahçeli’nin eski bir arkadaşım olmasıdır. Bu görüşmede bir araya gelinmesi gerektiğini söylediğimde makul karşıladı. Bu iş yakında olacak diyerek bizleri oyaladı. Zaten Saadet Partisi ile görüşmelerimiz, bazı isteklerimiz oluyordu. MHP kesinlikle bir cevap gelmeyeceğini anladıktan sonra da bu görüşmelerimiz sıklaştı ve Saadet Partisi ile seçimde iş birliği yapma kararı alındı. Şu anda bu güç birliği gerçekten de heyecan uyandırdı. Tek anlamadığımız şey bu güç birliğine MHP’nin de katıldığı takdirde iktidarın değişeceğinin yapılan kamuoyu araştırmalarında görülmesine rağmen bu işe neden dirsek çevirdikleridir. Bizim hiçbir şartımız yoktu; Sayın genel başkanımız da yeter ki ülkemiz kazansın diye son ana kadar bunu devam ettirdi. Ama yine de Saadet Partisi ile ittifakımız çok heyecan yarattı, her yerde konuşulur oldu. Bu hareket milletin umudu olacaktır. Biz inanıyoruz ki MHP dönen oylar ve AKP’den dönen oylar bize gelecektir ve bu bir adım olacaktır.

BARAJI AŞAMASAK BİLE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Yüzde 10 barajını belki aşamayabiliriz; ama bu Milletvekili çıkaramayacağımız anlamına gelmez. Genel başkanımızın bizzat anayasa mahkemesine başvurusu sonucu aldığı cevaba güvenerek bunu söylüyorum. Parti yüzde 10 barajını aşamasa bile o ilde o aday oy aldıysa seçilebilir. Seçimlerden sonra inşallah yüzü gülen Türkiye ve biz olacağız.

Yeni Akhisar’ın Sesi Gazetesi muhabirinin “ ‘Mahkeme salonu önünde gördüğümüz manzara karşısında protesto ederek geri döndük’ dediniz. Orada nasıl bir durumla karşılaştınız” sorusu üzerine Büyük Birlik Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi ve Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser şunları kaydetti : “ Ben 1965 yılından beri siyasetin içerisindeyim. 50 senedir tecrübe kazanmış birisiyim. Provakatörler nasıl olur bunları ezberlemiş biriyim. Oradaki yapı, bayraklar, kişilerin duruşları, tavırları bile bizi hemen kanaat sahibi yapar. Oradaki DHKPC, komünist örgütlerin hepsi ve STK’lar adı altında Marksist- Leninist örgütlerin gelmesi, sorsanız orada neler olduğunu mahkemede neler olduğunu bilmeyen bayanlar burada insanlar ne yapıyor diye sorsalar onlara bile cevap veremeyeceklerdir. Oradaki insanlara bu insanlar mahkemede ne istiyorlar diye sorsanız ona bile cevap veremeyeceklerdir. Pankartlarını gördük. Orada işçilerin haklarının suistimal edildiğini gördüğümüz için protestomuzu şehitlerimize Fatiha okuyarak gösterdik ve oradan ayrıldık” dedi.

BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar
BBP  Teftiş Kurulu Başkanı Ali Keser_den Çarpıcı Açıklamalar

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 3
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.