• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • A1 İngilizce Kursu Açılacak
  • A2 İngilizce Kursu Açılacak
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Baybatur;" Bu Enerjiyle Arazide Olmamız Gerekiyor" Dedi

Okunma Sayısı: 4245
Baybatur;" Bu Enerjiyle Arazide Olmamız Gerekiyor" Dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Murat Baybatur, Yönetim kurulu üyeleriyle, Akhisar AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret ederek yeni yönetimin çalışmalarında başarılar diledi.

Baybatur;" Bu Enerjiyle Arazide Olmamız Gerekiyor" Dedi
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Murat Baybatur, Yönetim kurulu üyeleriyle, Akhisar AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret ederek yeni yönetimin çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur ve Yönetim kurulu üyelerini, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları başkanı Süleyman Çakar, yönetim kurulu ve partili üyeler tarafından kapıda karşıladı.

Mevlit kandili ve yeni yılı kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit;” Sayın il başkanım sayın il başkan yardımcım ve il yönetim kurulu arkadaşlarım ve  değerli basın temsilcilerimiz  öncelikle yeni yılınızı ve mübarek mevlit kandilinizi kutluyorum. Allah bizleri nice böyle günleri yaşatmaya nasip etsin diyorum. İl başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarıma öncellikle ziyareti için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Manisa’mızda bütün ilçelerin kongreleri oldu. Sayın başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız tebriye bizlere ziyarete geldiler. Ayaklarına sağlık Allah razı olsun. evet bizlerin hakket ten bu kongrelerde sonra  2015 yılındaki genele seçimlerinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü hedeflerimizin 2023-2053- 2071 olduğunun farkındayız. Bu yüzden 2015'teki genel  seçimlerinin yeni anayasa yapmak için ez az 330 millet vekillerini çıkartmamız için partimizin ve hükümetimizin bu alanda ciddi çalışmaları var. Bu yüzden bizde ilçe teşkilatı olarak yeni yapılanmalara geçtik. Bizde 2015 teki seçimlere Allah nasip ederse en yüksek oy alarak bizde Manisa’mızda en iyi ilçelerden bir tanesi  olacağız. Türkiye ortalamasını yakalamak tüm çalışmaları elimizden geldiği kadar gerçekleştireceğiz. Biz şimdi burdan bu seçimlerin Akhisar'ımıza, Manisa’mıza, Türkiye'mize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını dilerim ve hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim diyerek konuşmasına son verdi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur;" Evet çok değerli ilçe başkanım kıymetli, Belediye başkanım, Akhisar teşkilatındaki kıymetli dostlarımız kıymetli başkan yardımcısı arkadaşlarımız Bende hepinizi saygıyla muhabbetle selam yeni yılınız bugün cuma cumanız ve mevlit kandiliniz mübarek olsun yeni yıl inşallah hepimize bolluk bereketlik sağlık sıhhat içinde geçsin.  Değerli dostlar malum olduğu üzere kongre süreçlerini yaşadık yaşamaya devam ediyorduk bitirdik artık bir ilçemiz haricinde 16 ilin kongrelerini çok şükür tamamlamış bulunmaktayız. Bugün herkesin tatil yaptığı bir dönemde ham dolsun bakın teşkilatımız tatil, matil dinlemiyor herkes bura ilçe ziyaretlerini yapalım yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri kongresine katılım gösterdik. Milletvekillerimizle beraber Akhisar'da genel başkan yardımcımız vardı koordinatör vekilimiz vardı. Hem bir hayırlı olsun ziyareti yapalım hem de tekrar sünnettir tanışalım bugün buradayız. Ben tekrar sen başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun rabbim akhisar'da ülkemize yapacak olduğunuz faydalı önemli hizmetlerde önünüzü açsın diye temenni ediyorum. Değerli dostlar çok önemli bir süreç geçirdik tabi kongreler bizim için çok önemliydi çok şükür kazasız belasız bitirdik. AK Parti artık kültür oturmuş bir parti AK Partinin genel başkanı değişir biliyorsun kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu. AK Parti genel başkan değişti, bakanlar değişti, genel başkan yardımcıları değişti ilçe kongreleri yapıldı. Kazasız belasız kavgasız gürültüsüz ham dolsun onları tamamladım. Partilerinde bırakın genel başkan değişmedi grup başkan vekili değiştiği zaman genel başkan yardımcısı değiştiği zaman kavga gürültü hat safa da oludur. Olağanüstü kurul taylara gitmek zorunda kalırlar AK Partide çok şükür bu kültür var bu dava kültürü var benden önce biz kültürü var buda her zaman bizim önümüzü açıyor işin bereketini artırıyor. Değerli arkadaşlar tabi önümüzdeki süreçte 2015genel seçimleri gelecek artık 30 Martta yerel seçimler yapıldı. Akhisar'da bir başarı sağlandı tekrar belediye ham dolsun Salih Hızlı başkanla beraber ve sizlerin desteği ile belediye bizlerde.10 Ağustosta Cumhur başkanlığı seçimleri yapıldı" dedi.

Şimdi bunu tamamlayacak olan önemli bir seçime daha gireceğiz.

Baybatur: Şimdi Bunu tamalayacak olan önemli bir seçime daha girecepğiz. O da 2015'teki genele seçimler. 30 Mart'taki ve 10 Ağustostaki alınan zaferler neticeleri 2015 seçimleri tamamlayıcı olacaktır. Bu seçimleri de yaptıktan sonra inşallah 2019 a kadar bir seçim olmayacak hep beraber bir şekilde hizmetlerimizi yapacağız. Başkanımın da ifade ettiği gibi bu seçimlerde bizim için önemli olan en önemli kısmı anayasa değişikliğidir. 2015 seçimlerinde en aşağı üç yüz otuz milletvekili de en azından bu anayasa değişikliğini referanduma götürmemiz gerektiği için bu sayıyı yakalamamız gerekiyor. Onun için Akhisar ilçe başkanımız ve yeni çıktım şimdi kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi ne yapacağız inşallah ondan sonra artık tam saati arazi ye inmemiz gerekiyor. Mahalle temsilcilerimizle eski ismi ile köy sevgilisi temsilcisi şeklinde oldular hep beraber çalışacak. Burada en önemli işlere imza atmamız gerekiyor ilçe başkanımıza da söylüyorum burada belediye meclis üyelerine de görevlendirin" dedi.

Bu enerjiyle Arazide olmamız gerekiyor 

Baybatur;" Herkese mahalle zimmetleyin tam saha AK Parti arazide olması lazım. Kadın kollarımızla beraber gelişimi ile beraber bu enerjiyle arazide olmamız gerekiyor. Sağa sola bakınca AK Partiyi görmesi gerekiyor bu bakımdan bu seçimler önemli taştan durmamız lazım ilçe başkanımıza güvendik yönetimine güvendik gençlik kollarında güvendik belediye başkanımıza meclis üyelerine güvendik Manisa genel olarak her zaman size güvendi bu güvenin karşılığını ham dolsun bizde sükûti hayal 2015 seçimlerinde inşallah bizi sukutu hayale uğratmayacağınızı biliyoruz. Bu azimle inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak bu önümüzdeki süreçte 30 Martta biliyorsunuz sayın başbakanımıza Cumhurbaşkanımıza ve siyasi hareketimize bir sürü şeyler yaptılar sandıklarda alaşağı edemedikleri AK Parti iktidarını ne yazık ki karanlık odalarda ayak oyunlarıyla çelme atabilirmiyiz bunları sandık dışında yol arayarak AK Partiye bir istikamet verebilirmiyiz derdine düşmüşler bunu beceremediler. 10 Ağustos'ta da yaptılar beceremediler zannetmeyin ki bu iş bitmiştir 2015 seçimlerinde de bunu yapacaklar yine devam edecekler yine yalan ve iftira ile ak parti yüklenecekler ama inşallah biz beraber olduğumuz müddetçe biz bildiğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe galip gelemez Allah'ın izniyle biz neticeye varacağız. son olarak ta şunu söylüyorum yeni belediye başkanımız da 30 Mart vesile ile tekrar seçildi. İşin kolayını tabiri caizse sizlerden istediğim şu kıymetli yönetici arkadaşlarımız bize inanan insanlarız biz bizim inancımız doğrultusunda hareket etmemiz lazım nedir icraat yapan başkan olanlar yönetim kurulu üyeleri hepimizin yanlışlar olacak önemli olan kalplerin kötü olmaması önemli olan art niyetli olmak kötü olan bu süreçte sizlerden ricam Müslüman bir müslümanın eksiğini hatasını gördüğüm zaman gece gibi olması lazım. Bu ne demektir birbirimizi birbirimizin hatası olduğu zaman onları dışarıda konuşmayacağız bunları sokaklarda konuşmayacağız. Eksiğimizi hatamızı partimizin ilgili kurumların da görüşeceğiz belediye başkanımızla meclis üyeleriyle alakalı Tavsiyeleriniz varsa onları ilgili yerlerde ama kendi içimizde görüşeceğiz parti içersinde içtiğimiz gezdiğimiz varsa bunları ilgili kurumlarımızda görüşeceğiz" dedi.

Eksiğimizi hatamızı pazar yerine dökmeyeceğiz

Baybatur;" eksiğimizi hatamızı pazar yerine dökmeyecek pazarda işe gitmeyeceğim böylelikle inşallah bunu yapmadığımız taktirde beraber olduğumuzda birbirimizin eksiklerini tamamlamak başkanlarımızın yetmediği yerde bende bir baştan gibi olmam gerekir başkanım eksik veya hatası varsa bunu kapatmam gerekecek mantığıyla inşallah çalışır birbirimize destek vereceğiz. Çünkü şunu iyi bilin ki AK Partideki bu birlik ve beraberlik ak parti'deki insana ne yazık ki kafalarındaki karanlık oyunlar bozan olaylar onun için sizlerden ricam AK Partinin misyonuna davasına hep beraber uygun davranalım. Bu parti kademelerinde peşin olarak görevimiz var ama şunu bilin ki bu partinin hiçbir kademesinde görev yapmakta gece teravih namazından sonra namazından sonra insanlarımız çoğu iki büklüm insanlar secdede bu siyaset siyasi hareketin üzerine dua ediyorum rabbim bu insanların yardımcısı olsun. Rabbim emeklerini karşı şikayet çıkar mısın bir dua eden insanlar var önemli olan bu insanların doğasında var birileri bize her ne kadar beddua onların bedduası önemli değil önemli olan bu insanların bize beddua etmemelidir. Boylu insanların bize beddua etmesini sağlayacak dua etmelerini devam ettireceğiz inşallah böylelikle de hedefimize varacağız. 2015 seçimlerinde de galibiyeti inşallah zafer kazandığı zaman 2023 hedef 2053 hedefine emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. Başkanım şahsında yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum Akhisar için Manisa için hayırlara vesile olsun inşallah bundan sonra 2015 seçimleri için hep beraber gece gündüz çalışacağız hepinize saygılarımı sunuyorum hepinize Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Her türlü görevi yaparız

Bir gazetecinin milletvekilliğine aday olacakmısınız sorusuna cevap veren Murat Baybatur;" çalışma geçer evet arkadaşlar bizim 31 Ocak'ta il kongremize bu kongreye doğru da biz de yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Bizim durumumuz şuan itibariyle daha net genel başkanımız ve başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile geçen Edirne'deki il başkanları toplantısında istişare etme fırsatı oldu. Manisa'yı konuştuk teşkilat bizimle alakalı mesele ile biraz konuştuk. Önümüzdeki günlerde inşallah Ankara da kendisine bir görüşme yapacak bu da 15 gün sonra belli olacak ondan sonra kararımızı ilan edecek. Ama şunu söylemek istiyorum bizim olmazsa olmazımız bizim için asıl olan şudur değerli arkadaşlar gençlik kollarından biri bu teşkilatın içersindeyiz en güzel gönüllerimizi bu davaya etmiş insanlarız. Bizde dava şuuru vardı bizim genel başkanımız ve başbakanımız yapılan istişareler neticesinde il başkanı olarak devam ederse il başkanı başka bir vazife verilecekse vekildir şudur budur onu yaparız. Yoksa bu vazifede hiçbir yapmayacaksın gençlikle alakalı beyaz ve cemiyet hayatı ile alakalı sosyal faaliyetler yapman gerekir bunun üzerine çalışır bizim için bir iş değildir bu mesele milletimizin bunları söylemesi onur verir, şeref verir ama bizim olmazsa olmazımız değildir istişareler Başvuru vardı. Bizim genel başkanımız ve başbakanımız yapılan istişare neticesinde il başkanı olarak devam edersin başka bir vazife verilecekse Betül de şudur budur son yaparız yoksa bu vazifede hiçbir şey yapmayacaksın gençlikle alakalı veya bir cemiyet hayatı ile alakalı sosyal faaliyetler yapman gerekirdi. Bizim için bir hırs değildir bu mesele milletimizin bunları söylemesi onur verir şeref verir ama bizim olmazsa olmazımız değildir istişareler gitar işaretlerden çıkan karar ne ise onu yarın devam ederiz diyerek sözlerini tamamladı.

Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;
Baybatur;

  • Yorumlar 27
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.