• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Avukat Ali Alper Tüfekci’den Yılport Samsunspor’a Tam Destek

Okunma Sayısı: 2061
Avukat Ali Alper Tüfekci’den Yılport Samsunspor’a Tam Destek
Türkiye’nin en büyük iddaa sitelerinden Oley.com Hukuk Müşaviri Ali Alper Tüfekci, Yılport Samsunspor’a verdiği destekle dikkatleri üzerine çekti.

 

Avukat Ali Alper Tüfekci’den Yılport Samsunspor’a Tam Destek

 

Türkiye’nin en büyük iddaa sitelerinden Oley.com Hukuk Müşaviri Ali Alper Tüfekci, Yılport Samsunspor’a verdiği destekle dikkatleri üzerine çekti. Türkiye’nin en saygın avukatlarından biri olan Tüfekci, hukuk alanındaki başarılarının yanı sıra spora verdiği katkılarla da göz dolduruyor. Başarılı avukat, “ Anadolu’nun koca çınarı Yılport Samsunspor’a destek olmak benim için gurur. Keşke herkes şehrinin takımını desteklese ve bu sayede Türk futbolu çok daha iyi yerlere gelse” açıklamalarında bulundu. Kariyerini ve çalışmalarını da anlatan Tüfekci, gençlere tavsiyelerde bulundu.

 

“Doğduğum Günden Beri Samsunsporluyum”

 

Türkiye’nin lisanslı ve yasal canlı iddaa online bayisi olan Oley.com’un hukuk müşavirliği görevini başarı ile yürüten Ali Alper Tüfekci, Türk sporuna katkılarıyla da adından söz ettiriyor. Samsun’da dünyaya gelen Tüvekci’nin memleketine olan düşkünlüğünü bilmeyen yok. Şehrinin takımı Yılport Samsunspor’a olan tutkusu ile tanınan başarılı avukat, takımına verdiği destekle de takdir topluyor. Tüfekci, ”1983 yılında Samsun’da dünyaya geldim. Aslen Rizeliyim ama Samsun benim için bir başka. Doğduğum ve büyüdüğüm şehir. Kendimi bildim bileli Samsunsporluyum. Şimdi mesleğini başarıyla icra eden bir avukat olarak takımıma elimden gelen desteği veriyorum. Bu benim için tarifi olmayan bir gurur ve mutluluk kaynağı” şeklinde konuştu.

 

“Tek Hayalim Avukat Olmaktı”

 

Tüfekci, “ Aslında lisans eğitimime ilk olarak halkla ilişkiler bölümünde başladım. Bu bölümü başarı ile tamamladım. Meslek hayatına atıldığım zaman farkettim ki benim için doğru meslek avukatlık. Hayallerimi gerçekleştirmek için hukuk okumaya karar verdim. Aslında çalıştığım alanda gayet başarılı bir kariyerim vardı. Hayallerimi gerçekleştirmezem daha sonra keşke diyeceğimi biliyordum. Bunu yaşamak istemedim” dedi. 5 yıldır avukatlık yapan Tüfekci, “Şimdi Türkiye’nin en başarılı icra avukatları arasında yer alıyorum. Ülkemizdeki tahsil kabiliyeti en yüksek icra hukuk bürosu olan Akat Hukuk’un kurucu ortağıyım” ifadelerini kullandı. “Şu anda Samsun, İstanbul ve Ankara’da üç ayrı hukuk büromuz var” diyen Tüfekci, kısa zamanda büyük finans kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmasını mesleğine olan tutkusuna bağladığının altını çizdi. Tüfekci, “Ben eğer başarılıysam, bu mesleğimi tutkuyla yapmamdan kaynaklanıyor. Şu an icra başta olmak üzere, trafik kazaları, iş kazaları ve işçi alacaklarıyla ilgili uzmanlaşmış kadroya sahip bir hukuk bürom var. Ayrıca Türkiye’nin en büyük yasal iddaa sitelerinden birinin hukuk danışmanlığını yapıyorum. Mesleğimde kısa zamanda büyük başarılara imza attım ve çok yol katettim” şeklinde konuştu.

 

“Başarımızın Sırrı Ekip Çalışmasında”

 

Başarılı çalışma hayatının ayrıntılarını paylaşan Tüfekci, “Akat Hukuk bünyesinde her biri kendi alanında deneyimli finansçı ve hukukçulardan oluşan büyük bir ekibimiz var. Başarımızın bir sırrı da ekip çalışması” dedi. Ülkemizdeki faktoring şirketleri ile bankalara hizmet veren sayılı hukuk ofislerinden birisi olma unvanını kazanan Akat Hukuk Bürosu’nun çalışma prensiplerinden bahseden Ali Alper Tüfekci, “Başarımızın perde arkasında istihbarata yönelik yaptığımız ayrıntılı çalışmalar yatıyor. Bu her dosya için geçerli. Böylelikle dosyalar çok kısa sürede çözüme kavuşturulmuş oluyor. İşlerimizi önceliklerimizi gözeterek yapıyoruz, bu sayede ise zaman ve işgücü kaybının önüne geçiyoruz” ifadelerini kullandı. Teknolojinin bütün imkanlarından faydalandıklarının altını çizen Tüfekci, “Müvekkillerimiz için son teknolojiyi kullanıyoruz. Yenilikleri hukuk alanına entegre ederek geliştirilen yazılımları kullanıyoruz. Bu sayede her evrak ve rapora istenildiği zaman ulaşılmasını, bilgilerin düzenli bir şekilde işlenmesini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Tüfekci Gençlere Tavsiyelerde Bulundu

 

Başarılı avukat, hayata yeni atılan gençlere tavsiyelerde bulundu. “Hiçbir zaman hayallerinizden vazgeçmeyin” diyen Tüfekci, “Hayalinizdeki mesleği yapmak için hiçbir zaman geç kalmış sayılmazsınız. Önemli olan sevdiğiniz ve başarılı olacağınız işi hakkıyla yapmanız” dedi. Genç meslektaş adaylarına ise “Avukatlık mesleği gerçekten çok kutsal. Hukukun üstünlüğünü hiçbir zaman unutmayın ve çok çalışın. Mesleğimizde genç arkadaşlara her zaman ihtiyaç var. Buradan onlara vereceğim en önemli tavsiye, çalışmaktan ve araştırmaktan hiçbir zaman vazgeçmesinler” sözleriyle seslendi.

 

Kaynak: https://www.acunn.com/spor/ali-alper-tufekciden-samsunspora-tam-destek-1183933-haber

whatsapp-image-2020-10-21-at-16.03.36.jpegwhatsapp-image-2020-10-21-at-16.03.39.jpeg

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.