• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 22 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak

Okunma Sayısı: 6210
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, yarın akşam Tahir Ün Caddesi´nde 5 bin kişilik dev iftar programı düzenleyecek.

ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
Akhisar Haber Ajansı – AHA

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, yarın akşam Tahir Ün Caddesi´nde 5 bin kişilik dev iftar programı düzenleyecek. Yönetim Kurulu üyeleri Levent Eren ve Adem ÇAkır'ın da katılımı ile yapılan basın açıklamasında Abdurrahman Yılmaz güncel soruları da yanıtladı.

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve paylaşmak adına yapılan iftar programları dahilinde bu yıl bir ilke imza atarak 5 bin kişilik dev iftar programı düzenleyecek olan ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, konu ile ilgili açıklama yaptı. Yarın akşam Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi´nde yapılacak dev iftar programına tüm Akhisar halkının davetli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, bu programın geleneksel hale gelmesini istediklerini ve bunun için çabaladıklarını dile getirdi.

ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, iftar programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Malum Ramazan ayının farklı bir anlamı var. Küslüklerin bittiği, barışın, birlikte olmanın, fakir fukaranın hatırlanmasının öne çıktığı ve dinimiz açısından da farklı bir manevi bereketi olan bir aydır. Şunu hep söylüyorum ki, biz Ticaret Odası olarak mevzuatın gerektirdiği rutin olan işlerimizi hep gerçekleştiriyoruz. Üyelerimize, kendilerini evlerinde hissettirecek derecede ve işlerini çok çabuk gerçekleştirebilecek şekilde çalışmalar yapıyoruz. Bu manadaki memnuniyetleri de alıyoruz. Sekretaryamız üyelerimizi bir misafir edasıyla karşılayıp canla başla çalışıyor. Biz bu rutin işlerin dışında da çalışmayı hep arzu ettik.  Akhisar´ımıza nasıl bir katma değer katabiliriz noktasında gerçekten çaba sarf ettik. Altını çizmek istiyorum ki, ben oda başkanı olduğumdan bu yana birincisi eğitim, ikincisi sağlık, üçüncüsü spora gerçekten ciddi anlamda destekler verdik. Bunları tek tek söyleyebilirim. Bir sivil toplum örgütü olarak Akhisar Ticaret Odası, rutin işlerinin sosyal sorumluluk projeleri olarak eğitim, sağlık ve spora katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri anlamında bir geleneği başlatmak istediklerini vurgulayan ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, “ Sağ olsun yönetimimizden Levent Bey´in fikriyle Tahir Ün Caddesi´nde, Allah nasip ederse Kadir Gecesi günü 5 bin kişilik bir yemeği tertip edip bunun da önderliğini yapıp, fakirin, fukaranın da zenginin de ayrım yapmadan herkesin orada Ramazan´ın bereketini Tahir Ün Caddesi´nde birlikteliğimizle- ki bu günler de o birlikteliğe çok ihtiyacımız var-  geleneği başlatmak adına bu programı düzenledik” diye konuştu.

Yarın akşam yapılacak olan iftar programına tüm oda başkanları ve üyelerinin de haberdar edilerek katılacağını belirten Yılmaz, programın tüm halka duyurularak herkesin katılmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

İftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada büyük sinema alanı konusuna da değinen Yılmaz, sürecin bayram sonrası başlayacağını söyledi. Yapılacak olan projedeki amaçlarının Akhisar´daki eski çarşının yeniden hareketlenerek oradaki piyasanın canlanması olduğunu dile getirdi. Kendi odaları dahil bütün odaları eski büyük sinemanın olduğu bölgeye toplamak istediklerini dile getiren Yılmaz, proje içeriğinde, banka, otopark, butik otel gibi yapılarla Tahir Ün Caddesi´nden sonra olan devamındaki çarşıyı da ticari anlamda hareketlendirmek istediklerini söyledi. Başkan Yılmaz, Ticaret Odası olarak bu projeyi de rutin işler dışında sosyal sorumluluk projesi anlamında Akhisar kazandırmak istediklerini belirterek oda olarak aldıkları tarihi evinde tadilatının da %95´nin tamamladığını, tarihi bir kütüphane olarak da değerlendirilebilecek evin ilk etapta restorasyonunun tamamlanacağını açıkladı.

Sivil havacılık konusunda havaalanı meselesi konusunda da açıklama yapa Abdurrahman Yılmaz, “Bayram sonrasında Alaşehir, Salihli, Gölmarmara, Demirci, Soma hatta Balıkesir´in ticaret odalarını, borsalarını, kanaat önderlerini gerekirse kaymakamlarını, valilerini bir yerde toplayıp Allah nasip ederse Akhisar sivil havacılıkla ilgili olan havaalanı meselesi için ciddi anlamda önderlik edip farklı bir konsepte ve ortamda bu konuyu ele alacağız ve çözüme ulaştırmaya çalışacağız” dedi.
(B.G.-MÜ.ÖZ)

ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak
ATSO Tahir Ün Caddesinde 5 Bin Kişiyi Ağırlayacak

  • Yorumlar 18
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.