• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 22 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Okunma Sayısı: 8177
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 94. yıl dönümü ile ilgili kutlama programı saat 10:00'da Milli Egemenlik Meydanında ki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı

Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 94. yıl dönümü ile ilgili kutlama programı saat 10:00'da Milli Egemenlik Meydanında ki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Hakan Yıldız ve Ayten Kurt'un tören komutanlığını yaptığı program, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Akhisar Belediye Başkanlığı, Siyasi Parti, Odalar ve Derneklerin çelenk koyması Saygı duruşundan sonra tören sona erdi.

Belediye önünde Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterilerinden sonra Namık Oğul Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fethi Görgülü'nün sunuculuğunu yaptığı İkinci tören Saat 10:30'da Belediye Meclis salonunda başladı. Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Cemile Özlem Kılınç'ın yönetiminde hep birlikte İstiklal Marşı okundu.     

Daha sonra Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. Salih Hızlı yaptığı konuşmada;" Bu gün 5 Şubat 2017 Pazar Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Akhisar’a gelişinin 94. Yıl dönümü. Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın hemen ardından bir çok yurt gezisine çıkmıştır. Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk'ün Akhisar'ımızı ziyaretlerinin 94 yıl dönümü ve bizler bu vesileyle ve aynı heyecanla bir aradayız. Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk'ün Akhisar'ı ziyaretlerinin hemen öncesini düşündüğümüzde ülkemizin işgal edilme milletimizin esir alınma girişimini verdiği Kurtuluş Savaşı ile başa çıkaran milletimiz bu mücadele sonrasında yorgun düşmüştür. Fakat biran önce toparlanmaya Türkiye Cumhuriyetinin kurtuluş sürecini en kısa sürede gerçekleştirmeliydik. Bu amaçla yurdu baştan sona sezen Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk, Akhisar'ımızı ziyaret etmiş. Akhisar'da geç.irdiğim birkaç saatlik zaman uzun zamanlara vücut bulabilecek çok kuvvetli, çok kıymetli hatıra yaratmaya kafi gelmiştir. sözleri ile bizleri onurlandırmış, kadim şehrimizin ve kıymetli Akhisarlıların değerine işaret etmişti. 5 Şubast ziyaretinde Akhisarlılar nasıl Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk'ün geliş ile bu aziz vatan için çalışma azim ve kararlılıklarını perçinlemişlerse. Bu gün yine farklılıklarını zenginlik bilerek kardeşçe ve barış içersinde yaşama azmimizle tarihimizde de olduğu gibi Tüm dünya mazlumların dinlerine, dillerine bakılmaksızın sığınabildikleri Aziz vatanımızı korumaya özgürleştirmeye ve zenginleştirmeye kararlıyız. bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz diyerek sözlerine son verdi.

Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ayşenur Akdeniz "Vatanımız", Çağla Bozkurt "Biri Anadolu, Biri Atatürk", şiirlerini okudular.

Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 94. yıl dönümü ile ilgili konulu konuşmayı Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Murat Kızıltaş yaptı. Murat Kızıltaş;" Osmanlı Devleti, 2 Ağustos 1914’te Almanya ile imzaladığı Türk-Alman ittifak anlaşma Ekim 1914’te Almanya ile birlikte, ittifak devletlerinin yanında 1. Dünya Savaşı’na girmiştir. ittifak devletlerinin savaşı kaybetmeleri neticesinde de Osmanlı Devleti yenik sayılmış ve gerçekçi olmayan hedef!er sebebiyle zor durumlara düşmüştür. Almanya ise, 11 Kasım 1918 tarihinde RETONDES mütarekesini imzalayarak 1. Dünya Savaşı’ndan çekilmesiyle Osmanlı Devleti kaderiyle baş başa kalmıştır. Bundan sonra tüm oklar Osmanlı’ya çevrilmiştir.: 30 Ekim 1918 tarihinde imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması’nın 7. Maddesine göre de vatanımızın toprakları düşman kuvvetleri tarafından işgal edilmeye başlanmıştır. 18 Ocak 7 Mayıs 1919 tarihleri arasında yapılan Paris Konferansı’nda, Elefterios Venizelos’un şiddetli ısrarlarıyla, Izmir ve civarının Yunan ordusu tarafından işgal edilebileceği hükmünü kabul ettirmiştir. Bir hafta sonra, yani 15 Mayıs 1919’da İzmir işgal edilmiştir.

Yunan komutan ve askerlerinin unuttuğu bir şey vardır: Gazi Mustafa Kemal’in - Ben bu millete her şeyi öğrettim, ama bir türlü hizmetçilik yapmayı öğretemedim dediği bu necip millet, ölmeyi seve seve kabul eder, düşmanlara uşaklık yapmayı ve esaret alt4nda yaşamayı asla kabul edemezdi. Yunanlılar tarafından unutulan bir diğer gerçek ise, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da Mustafa Kemal ve arkadaşlarının elleriyle yakılan istiklal meşalesinden çıkan bağımsızlık ışığıdır. İzmir’in işgalinden 10 gün sonra Manisa, 20 gün sonra da Saruhanlı ve Akhisar işgal edilmiştir. Akhisar, iki kez Yunan işgaline maruz kalmıştır. -

Akhisar’ı işgal eden Yunan komutanı Panayapulos, Akhisar. halkını bugünkü iş Bank önündeki Şükran Ayaz parkında toplayarak Belediye Binası balkonundan Akhisar halkına hitap ederek kendilerine zorluk çıkarmamalarını ve teslim olmalarını istemiştir Akhisar’daki Yunanlılar, halk üzerindeki baskılarını arttırmışlar, köylere baskınlar düzenleyerek, mal ve paralarını gasp etmişler, topladıkları hayvanları Bergama ve Dikili üzerinden Yunanistan’a kaçırmışlardır.

Akhisar’ı 5 Eylül 1922 günü terk eden Yunanlılar, Akhisar’daki Rumların hayatların> karşılık yaklaşık 25 kişiyi yanlarında rehin olarak Atina’ya 6 Eylül günü de Yüzbaşı İsrail Hakkı komutasındaki 3. Süvari Bölüğünü Akhisar halkı büyük bir coşku ‘e sevinç gözyaşları içersinde karşılamışlardır. Bu coşku seli arasında Akhisar ‘a öncü olarak giren Teğmen Selim Orsel, Hükümet binasına Türk Bayrağını çekerek Akhisar’ın ilelebet bir Türk şehri olduğu mührünü vurmuştur. 29 Ocak 1923 Mustafa kemal yurt gezisi yapmak is A7yrıca, Samsun’da yaktığı hürriyet ve bağımsızlık meşalesinin şavkını Akhisar’da da görme ve Akhisarlılarla kucaklaşma ar En önemlisi de hasta adam muamelesi görerek toprakları paylaşılmak istenen memleketimizin ölmediğini, tan daha da dinçleştiğini tüm dünyaya ilan etmek için, 4-5 Şubat 1923 günlerinde Ege Manevralarının Akhisar’da yapılacaktı. Mustafa Kemal, bu manevrayı da izlemek arzusundaydılar

Mustafa Kemal’in Akhisar’a geleceği haberi tez yayıldı bir uçtan ta öbür uca. Yine böyle bir 5 Şubat sabahı, Akhisarlılar doldurdu tren istasyonunu Gazi’yi görme sevdasıyla. Sabırsızlıkla bekleyen Akhisarlılar 5 Şubat 1923 yılının saat 10.30’unda kavuştular Ata’larına.

Atamız da şu konuşmayı yaptılar:

Bütün dünya bilir ki memleketimizin bazı kısımları düşman zulümlerine ve işkencelerine maruz kaldı. Sizi kurtarmak için çalışan orduya bütün milletle beraber Akhisar ahalisinin de bir an duadan ayrılmadıklarını biliyorum. Efendiler! Yalnız biz zulüm görmedik, bütün ehl-i İslam zulüm gördü ve esaret altında kaldı. Düşmanlar bizi esaret zinciri altında bırakmak istediler. Fakat milletimizin azım ve hamiyeti bu zincirleri parçaladı istiklalini elde etti.

Mustafa Kemal, 5 Şubat 1923 Pazar günü yapılan askeri tatbikatı, Akhisar halkı ile birlikte, Kayalıoğlu istasyonu yakınlarına kurulan seyyar kolordu merkezinden izlemişler, akşam saat 19.30’da, Kız Meslek Lisesi’nin eski binasının yerindeki Türk Ocağında Akhisar Belediyesi tarafından onuruna bir yemek verilmiştir

Ulu Önder Atatürk burada: “Efendiler! Şurası bir gerçektir ki Akhisar düşman darbelerinin ilk hedeflerinden birini teşkil etti, Fakat bu darbe karşısında dağılmadı. Takdire şayan bir namus cephesi vücuda getirerek mücadeleye fedakar bir surette devam etti. Bundan dolayı bütün Akhisarlılar, milletin övgüsüne layıktır. Bugün Akhisarlılarla yakından temas etmekliğim vesilesi ile ben de kendilerini tebrik ederim” diyerek duygularını dile getirmiştir

Sevgili Atamız, seni bir kez daha minnetle yad ediyor, bize emanet edilen bu ce:nnet vatanımıza düşman ayakları bastırtmamak için söz veriyoruz. Sizin ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi Müzik öğretmenleri Cemile Özlem Kılınç ve Mustafa Kılınç Atatürk'ün sevdiği "Vardar Ovası" ve  "Manastır" türküleri seslendirdiler.

5 Şubat Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 94. yıl dönümü kutlamak için düzenlenen programı hazırlayan Akhisar Namık Oğul Anadolu Lisesi öğretmenleri Protokol, tören sonunda tebrik ettiler.

Atatürk'ün Akhisar'a gelişinin 94.Yıl dönümü törenlerine, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, Daire Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı
Atatürk'ün Akhisar'a Gelişinin 94. Yıldönümü Törenle Kutlandı

  • Yorumlar 10
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.