• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 13 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Anasınıfı öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi muhteşemdi

Okunma Sayısı: 12867
Anasınıfı öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi muhteşemdi
Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Ana sınıfı Okul öğretmenlerinin Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda hazırladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinliklerinde öğrencilerin gösterileri görülmeye değerdi.
Anasınıfı öğrencilerinin 23 Nisan gösterisi muhteşemdi
Akhisar: (Kenan MOLLA)

            Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Ana sınıfı Okul öğretmenlerinin Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda hazırladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinliklerinde öğrencilerin gösterileri görülmeye değerdi. Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Ana sınıfı öğretmeni Serpil Atlı'nın sunuculuğunu yaptığı program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemimi anlatan konuşmayı Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Ana sınıfı okulu öğretmeni Fatma Kozan yaptı. Fatma Kozan;” Bu yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 90. Yılını kutluyoruz. Peki Ulusal Egemenlik ne demektir? Ulusal Egemenlik milletin kendi kaderini kendi eline aldığı; var olma ve yok olma savaşını verdiği; haklarını kazanarak kendi kendine egemen olduğunu gösterdiği ve bunu bütün dünyaya ilan ettiği yani ilk TBMM nin açıldığı gün ve aydır. 23 Nisan mevsim gibi bir bahardır, 23 Nisan çocuk gibi genç ve tazedir. 23 Nisan yağmursa çocuklarımız sevgi damlacıklarıdır. Mevsim baharsa çocuklarımız gelecek yazın meyveleridir. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ilk meclisin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü Ulusumuza aynı zamanda çocuk bayramı olarak armağan etmiş, bu yönüyle de Büyük önderimiz dünya ölçeğindeki eşsiz liderliğini bir kez daha göstermiştir. Geleceğimiz olan çocuklara ne kadar önem verdiğini göstererek 23 Nisan gününü siz çocuklara bayram olarak ilan etmiştir. Türk Ulusu Atatürk ilke ve devrimlerini, Cumhuriyetin temel niteliklerini özümsemiştir. Anayasamızın değiştirilmez ilkeleri çerçevesinde bağımsız bir ülke olarak tek amacımız akıl ve bilimin önderliğinde çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak ve onu aşmaktır. Binlerce yıllık ortak bir tarih ve kültürel birikimin yarattığı Türk Ulusu, bütün sorunlarına çözüm bulacak ve uygulayacak güç ve yetenektedir. Her kuşak kendisinden sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğundadır. En yakın zamanda tüm sorunlarını çözmüş bir Türkiye göreceğimiz inanç ve temennisiyle hepin izin bayramını kutlarım. Bu vesileyle bugünleri

           Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Ana sınıfı Okul Müdürü Ayşe Kuyucu;” Bu gün ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızın 90.yılını kutluyoruz. Öğretmenlerimiz çok yoğun bir çalışma yaparak bu etkinliği hazırladılar. Tüm bu duygularla çocuklarımızın değerli öğretmen arkadaşlarımın,siz misafirlerimizin bayramını kutluyor, bu vesileyle bu günleri bize armağan eden Büyük önderimizin önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum, teşekkür ederim” dedi.

            Okul Müdürü Ayşe Kuyucu, öğretmenler Serpil Atlı,  Sevilay Topuzkanamış, Seher Avcı, Nuray Sarı, Fatma Kozan, Gülcan Güney, Bilge Kırmacı, Bahar Solmaz, Zeynep Altay'ın büyük titizlikle hazırladıkları gösterileri veliler tarafından çok beğenildi.

            Gösteriler Papatyalar sınıfı öğrencileri Zeynep Sıla Bağır ve Dila Kantaş'ın “23 Nisan” şiirini okudular. Gülen Kalpler sınıfının hazırladığı Palyaço isimli müzik gösterisi, Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri Zehra Buse Filik, Can Kesimler, Eylül Azra Girgin, Hüseyin Mert Malal'ın “23 Nisan şiirleri okudular.Minik Dontolar sınıfının Kelebek Rond gösterisi izleyenleri büyüledi. Papatyalar sınıfının öğrencileri Berke Solmaz Gökdeniz Sevil “23 Nisan” şiirlerini, Uçan Balonlar sınıfı öğrencileri Yaren Önaydın, Emir Çiçek “23 Nisan” şiirlerini okudular. Renkli kelebekler sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Katibim” adlı oyunu oynadılar. Papatyalar sınıfı öğrencileri Öykü Abut, Alper Uçar “23 Nisan”, Uçan balonlar sınıfı öğrencileri Seren Sanağı, “23 Nisan” şiirini okudular. Minik eller sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Sev kardeşim” adlı müzik dans gösterisini izleyiciler  ayakta alkışladılar. Uçan Balonlar sınıfı öğrencisi Furkan Karakülah, Çağatay Küç, “23 Nisan” şiiri, Parlayan Yıldızlar sınıfından Ege Ersoy, Ayşenur Sevinen “Atatürk Ve demek” adlı şiirleri okudular. Çok Şekerler sınıfının hazırladığı “Atam” adlı müzikli oyun salonu dolduran veliler tarafından çok beğenildi. Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri Çağıl Uzel, Zeynep Dilara Özek, Baran Demircan “23 Nisan” şiirini okudular. Uçan Balonlar sınıfının hazırladığı “Anadolu Ateşi Dans Grubu” izlemeye değerdi. Papatya sınıfı öğrencilerinden Hatice Kübra Şenoğlu ve İrem Nil Yıldız “23 Nisan şiirini okudular. Parlayan Yıldızlar sınıfı hazırladığı Kelebeklerin dansı ve Arı Rond gösterilerinden sonra Uçan Balonlar Sınıfı öğrencileri Baran Doğan, Can Topuzkanamış ve Resul Seyrek “çocukların dileği” şiirini okudular.Papatya sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “harmandalı ve Kezban Yenge” oyunlarını oynadılar. Parlayan Yıldızlar sınıfı öğrencileri Yağmur Sığınç, İlgar Bartu Adar ve Emir Kaltakçı “23 Nisan “şiirleri okuduktan sonra Program sona erdi.










































































  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.