• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Manisa 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Genel Seçimlerde Nüfus Müdürlüğü Açık Bulunacak
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti

Okunma Sayısı: 3258
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut, As Başkan Ali Kuloğlu ve Kulüp Müdürü Rıza Çakır ile birlikte Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisar haber Ajansı-AHA 

Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut, As Başkan Ali Kuloğlu ve Kulüp Müdürü Rıza Çakır ile birlikte Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 

TÜRFAD Akhisar Şube başkanı Nurullah Zağlı, yönetim kurulu üyeleri H. İbrahim Doğan, İbrahim Arslan, Memiş Büyük, Zeki Şenyiğit, Yusuf Çalışkan, Vedat Helvacıoğlu, Tayfun Ursavaş, Ali Rıza Çelik ve üyeler İbrahim Macana, Şener Kırbekli, Rıza Aydın, Bülent Yıldırım karşıladı.  Ziyarette Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut, TÜRFAD Akhisar Şube başkanı Nurullah Zağlı, yönetim kurulu üyesi İbrahim Arslan'a Akhisarsporlu futbolcuların imzalı çerçeveli formasını hediye etti.

Ziyarette konuşan TÜRFAD Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı;" Bizler TÜRFAD ailesi olarak her zaman Akhisarspor’un yanındayız ve Akhisar’da sporun ileri gitmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Altyapı takımlarıyla, amatör takımlarıyla iş birliğine gidip projeler üretebiliriz. Bizce bir takımın başarılı olması için kentle bütünleşmesi gerekir. Akhisarspor’un da başarısı için kentle bütünleşmesi çok önemli. Bu noktalarda gördüğümüz eksiklikler var, bunları istişare ederek gidereceğimizi umuyorum. Bizler TÜRFAD olarak Akhisar çocuklarına sahip çıkılmasını, altyapılara önem verilmesini ve altyapıdan gelen çocukların Akhisarspor’da futbol oynamasını arzu ediyoruz. 80-90’larda en az 6-7 tane Akhisarlı futbolcu oynardı ve takımlarımız çok başarılı oluyordu. Her sene bir veya iki tane kendi içimizden sporcu çıkarırsak Akhisar futbolunu ileriye götürebiliriz. İkinci olarak da Akhisarspor’dan şeffaf olmasını istiyoruz. Şeffaflık olduğu sürece kamuoyunda dedikodular olmaz, yanlış haberler ortaya çıkmaz. Üçüncü olarak üye başvurusu yapan arkadaşların üyelikleri kabul olmuyordu. Bu konuda da sizlerden açıklama bekliyoruz. Spor camiası da üyeliklerin açılmasını bekliyor. Akhisar Store’da bir personel görevlendirilip üye alımı yapılabilir. Ayrıca vatandaşlarımız Akhisarspor’u halkın içinde görmek istiyor. Akhisarspor’u sosyal faaliyetlere katarsak halkla yakınlaşma açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Ortak bir panel yapabiliriz" dedi.

KARABULUT; KULÜP ÜYELİKLERİ AÇIK

Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut;" Kulübe üyeliklerimiz açık, bizim 125 tane üyemiz var şu anda ve yüzde 90’ı eski üye. İsteyenler üye olabilir ama bunun da belli bir kriterleri var. Bunu biraz daha geliştirmek istiyoruz. Akhisar’a gönül veren insanlar gelsin, Akhisar sevdalısı insanlar gelsin. Geçtiğimiz kongrede üyelik konusu gündeme geldi ve karar aldık. Üye alalım diye kongre kararında belirttik. Akhisarspor’un halkla kaynaşması adına okullara hocamızı ve sporcularımızı gönderiyoruz. Bunu Milli Eğitime de söyledik. Herkesi idmanlarımıza bekliyoruz. Akhisarspor sevgisini temelden aşılamak istiyoruz. Okullardaki öğrencilere maçlara gelsinler diye projelerimiz var. Bilet fiyatlarını dip fiyat yaptık, 5 TL oldu yani bundan aşağısı olmaz. Balıkesir maçında seyircimiz geldi ama olmadık olaylar oldu. Kulübümüz 12 bin TL ceza yedi. Boluspor maçında 40 bin TL ceza yedik.

KULOĞLU; ALKOLLÜ SEYİRCİ İSTEMİYORUZ

Akhisarspor As Başkanı Ali Kuloğlu;" Ali Kuloğlu; “Yapılan hareketler Akhisarspor taraftarına yakışmıyor. Derneklerdeki en büyük eksiklik bana göre dernekler kendi kontrolünden çıkmış. Balıkesir gibi bir İl’e Akhisarspor’u temsilen gidiyoruz. Bu arkadaşlarımız alkol alarak maçlara geliyorlar ve orada çok çirkin hareketler yapılıyor. Bu son derece yanlış" dedi.

EMNES’E 970 BİN EURO BORCUMUZ VAR

Kulübe gelen transfer yasağı hakkında açıklama yapan Kuloğlu, “Şu an bizim FIFA ve CAS’ta onanmış olan cezamız Marvin Emnes olayında 1 milyon 170 bin Euro’dur. Bunun 200 bin Eurosu ödendi. Aslında 1 buçuk milyon Euro, 500 bin Euro da federasyon tarafından geçen sene kesintilerimizden aldılar. Şu an 970 bin Euro Emnes’e borcumuz var ve bu para ödenecek" dedi.

HER AY 3 MİLYON GİDERİMİZ VAR

Kuloğlu;"Ama Akhisarspor’un TFF 1. Ligde Federasyon gelirlerimiz aylık 860 bin TL’dir. Maç başı galibiyetlerimiz 60 bin TL, beraberlikler 50 bin TL ve mağlubiyetlerde de 40 bin TL para geliyor. 6 aylık ilk dönem içerisinde gelen para 230 bin TL yani bir 230 bin TL daha gelecek ve Akhisarspor’un TFF 1. Ligde toplam gelirleri 10 milyon TL’yi bulmuyor. Şu an Akhisarspor’un aylık masrafı futbolcular, maç başları, personel, kiralar, SSK ve stopaj toplamda 2 milyon 800 ve 3 milyon bandında paramız gitmekte. Biz göreve geldiğimizden beri Haziran ayından itibaren bu paraları ödüyoruz. Şu an itibariyle bizim Ocak, Şubat ve Mart’a gelecek bir paramız daha rezervde var. Şu anda bizim 9 milyon gibi bir paramız kenarda var. Transfer yasağımız var ve bunu aşmak üzereyiz çünkü 2 tane transfer düşünüyoruz. Bir tane kanat oyuncusu ve hocanın kafasındaki isimlerden birini transfer etmek istiyoruz" dedi.

FIFA’DA 4 TANE DAVAMIZ VAR

Kuloğlu;" Ayrıca FIFA’da devam eden 4 tane davamız var. Emnes olayı noktalandı, Grbic olayı var büyük ihtimalle aleyhimize sonuçlanacak. Şu an CAS’ta bir 650 bin euroda ordan var. Josue konusunda bizim bir alakamız yok. Osmanlıspor’dan fesih olduktan 1 ay sonra onu transfer ettik. Fakat Josue’nin avukatı bu protokole uymayıp 85 bin Euro Osmanlıspor’dan prim alacaklarını FIFA’ya şikayet ediyor. Osmanlıspor fesh ettiklerini söyleyip Akhisarspor’a transfer olduğunu söylüyor ve Akhisarspor’un adına da tazminat davası açıyor. Aslında bizle ilgili yok. Dany konusunda yeni olarak FIFA’ya dava açtı, 500 bin euroluk. Bunu da onun kazanma ihtimali çok zor. Onun geçen sene ilk yarıda sakatlığı tescilli raporlarla birlikte ve devre arasında bize kendi bildirileriyle Fransa’ya gittiğinde ameliyat olup geleceğini söyledi. Fakat ameliyat olmadan geri geldi ve sağlık kurulumuz gerekli incelemeleri yapıp ameliyat olmadığını ve kulübe faydalı olamayacağına dair elimizde raporlar var. O anlamda bizim Dany’den ceza alma şansımız yok. Biz 220 bin Euro da karşı dava açıyoruz. Gekas sürecinde dava lehimize sonuçlandı. Gekas’tan da yaklaşık 670 bin Euro alacağımız söz konusu. Bunun muhatabı hem Gekas hem Eskişehirspor kulübüdür. Biz bunu Gekas’tan tahsil edemezsek Eskişehirspor’dan federasyon yoluyla tahsil edeceğiz" dedi.

AKHİSARSPOR’U KURUMSALLAŞTIRMAK İSTİYORUZ

Kuloğlu;" Şampiyon olabilecek kadromuzun olduğuna inanıyorum ama bunu sağlamamız için 3 tane ayağımızın olması lazım. Birinci ayak seyirci, ikinci ayak futbolcular ve teknik heyet ve üçüncü olarak da biz yönetimiz. Motivasyonu da yükselterek bu takımın Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. Çıkarsak 100 milyon TL’ye yakın bir gelir elde edebiliriz. Çıkınca Akhisarspor’u CEO ile yönetmek ve altyapıda muhakkak profesyonel koordinatör getirmek ve Akhisarspor’u kurumsallaştırmak istiyoruz" dedi.

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDUĞUDA EVİMDE TERÖR ESTİRİYORUM

Akhisarspor Eski başkanı Akhisar Şoförler Odası başkanı Halil İbrahim Doğan;" Çok heyecanlıyım çünkü karşımda Ali Rıza Çelik benim sporcum, Vedat Helvacıoğlu benim sporcum, TÜRFAD başkanım Nurullah Zağlı benim sporcum, Memiş Büyük hocam benim hocam hem de sporcum şimdi tabi gerçekten şu durumda çok heyecanlıyım. Akhisarspor galip geldiği zaman ben evimde mutlu oluyorum. Akhisarspor mağlup olduğu zamanda evimde terör estiriyorum. Şimdi benim bu söylediklerimden dolayı muhalif gibi görmeyin beni. Benim şimdiki başkanım, benim çok sevdiğim kardeşim çok iyi niyetlerle bu işe girdi ve malından mülkünden parasıyla ki futboldan da pek fazla anlamaz ama iyi niyetiyle bu Akhisarspor’un faydası için bu taşın altına elini koydu. Ali Kuloğlu kardeşim zaten futbolun içinden her zaman bu işlerle ilgileniyordu ve yönetime dahil olduğu için de mutlu oldum. Değerli arkadaşlar iyi niyetlilikle bu işe girdik eğer bu işler başarılı gitseydi bu konular olmazdı tabii. Değerli arkadaşlar bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın tavsiye bakımından kulübün bir tane basın sözcüsü olması lazım bu konularla kulüp binasında bu konuları karar aldıktan sonra basınımıza cevaplar vermesi lazım. Hep beraber taşın altına elimizi koyacağız. Burası kimsenin babasının malı değil yönetimi kim geliyorsa takımın iyiliği için çalışır.  Buraya gelen buradan bir şey kopartalım, bir şeyler alalım diye gelmez. Dahası da cebinden verir ama değerli arkadaşlar şeffaf olmamız lazım. Tek kişini üzerine kaldığı zaman veya yönetimin üstüne kaldığı zaman bu işler yürümez. Akhisar Akhisarlıların malıdır onun için hep beraber yapacağız. Beni muhalefet olarak görmeyin bizim tecrübelerimiz var. Ben zamanına Rodallega satılmasın dedim anlaşılsın dedim vallahi billahi kusura bakmayın ben dışlandım. Ben bu kulübe hayatımı verdim. Ekmek teknemi ben yeşil siyah boyatarak Bursa’lar da takımı öne çıkarttım. Eğer amatörlerden bu takımı çıkartmasaydık bugünlere gelemezdik. Bütün yardım edenlere Allah razı olsun. Fatih Karabulut sokaktan bulmadı parayı bu verir parayı bunda para var diyemeyiz. Benim başkanlığımda Köfteci Ramiz’ler her gittiğimde, Ali Pehlivanoğlu hepsinden Allah razı olsun. Takım küme düşecekti Tütün Otelde oturduk Allah rahmet eylesin eski Belediye başkanı Bülent  Ciğeroğlu’na dedik para lazım dedikten sonra Ali Pehlivan çeki önümüze attı kaç para istiyorsanız yazın dedi. Çünkü benim verdiğim para yerini bulur dedi. Şimdi size insanlar güveniyor ama şeffaf olacağız basın sözcüsüyle kaynaşacağız, taraftarlarla kaynaşacağız. Başkanım onun için siz doğru bildiğinizi yapın” dedi.  

ACİLEN TARAFTARLARLA BÜTÜNLEŞMEMİZ LAZIM

Akhisarspor eski Teknik direktörü Memiş Büyük;" Pozitif enerjiyi bizde onlara vermeliyiz. Akhisarspor şuanda mali yönden Türkiye’nin yüzde 70 takımından iyi durumda ve onlara tavsiyem bizim öyle ilk 6 diye hedefimiz yok ilk 2 hedefimiz var. İlk 2’ye bu takım girecektir buna taraftarı da inandırmak lazım. Taraftarlarla da bütünleşmek lazım acilen bir kombine bilet kampanyası  başlatmak gerekiyor yoksa böyle küçük toplantılarla değil bunların yaptığı ziyaretlerle bizde üstümüze düşeni yapmalıyız. Özellikle sosyal medyada isim olarak destek vermeliyiz. Oraya imzamızı koymalıyız. Birde şuna da inanın kadroda şu eksik bu eksik ben alıyorum kadroya bakıyorum süper ligde oynayan 4-5 oyuncu bizim yedek kulübümüzde. Banko oynayan adamlar bizim yedek kulübümüzde. Orada bir problem varsa o teknik adamla çözülür ama kadro yetersiz değil. Bu kadroya inanın. Takım taraftarlarla buluşursa Akhisar’dan desteği görürse ben çıkacağına inanıyorum" dedi.   

Ziyaretten sonra Akhisarspor başkanı Fatih Karabulut, As Başkan Ali Kuloğlu ve Kulüp Müdürü Rıza Çakır ve TÜRFAD Akhisar şube başkanı Nurullah Zağlı, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte, Akhisar'da spor tarihini gün yüzüne çıkaran spor araştırmacısı İbrahim Macana'nın çalışmalarıyla oluşan Spor müzesini ziyaret ettiler.

 

Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti
Akhisarspor başkanı Karabulut, Akhisar TÜRFAD'ı ziyaret etti

  • Yorumlar 5
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.