• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisarspor başkanı Alkan: Akhisarspor’un kurtuluşu için ciddi projelerimiz var

Okunma Sayısı: 2358
Akhisarspor başkanı Alkan: Akhisarspor’un kurtuluşu için ciddi projelerimiz var
11 Mart 2023 tarihinde yapılan kongrede Akhisarspor başkanlığına seçilen Özay Alkan, bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor başkanı Alkan: Akhisarspor’un kurtuluşu için ciddi projelerimiz var
Akhisar Haber Ajansı-AHA

11 Mart 2023 tarihinde yapılan kongrede Akhisarspor başkanlığına seçilen Özay Alkan, bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Açıklama öncesinde yarın oynanacak Bergama Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Akhisarspor’da yönetim kurulu kurban keserek Bergama’ya uğurladı.

ALKAN: MART AYINI BORÇSUZ TAMAMLADIK

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Alkan, Mart ayını borçsuz kapattıklarını ifade ederek:

“Bu ay bitmeden aldığımız kararlarla ilgili basın açıklaması yapmak istedik. Maçlar içinde prim sözlerinin hepsini yerine getirdik. Bütün primler hesaplarına yattı. Personelimizin bizim süremizde 15 Mart’tan itibaren maaşlarını da dağıttık. Salı günü de elimizdeki bütçeye göre bütün futbolculara 1’er aylık maaşlarını yatıracağız. Mart ayını borçsuz bir şekilde bitirdik. Geriden gelen borçlar olduğu için bir kısım da bu borçları ödedik. Eski yönetimden kalan küçük esnafların alacaklarını ödedik. Elimizde borçlar var. Bunlarla alakalı program yapıyor ve projeler üretiyoruz. Üyelikleri paralı yapmamızla çok büyük oranda pozitif bir geri dönüşler oldu. Biz aile şirketi değiliz. Her iş insanın Akhisarspor’da yönetme hakkı olmasını istedik. Ben kendi etrafımdaki eşimi dostumu üye yapmaktansa iş insanları ve taraftarlarla bunu halletmeye çalıştık. Ciddi bir üyelik yaptık. 8 Nisan’da kuruluş yıldönümümüz vardı. Ramazan ayı ve milletvekili aday programları nedeniyle bunu ligde matematiksel olarak garantileyip Mayıs ayı içinde yapmak istedik. İyi bir gidişat var taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ciddi bir sayıya ulaştık. Bizlerin arkasında durdukları için onlara teşekkür ediyoruz.

HALKIN DESTEĞİNİ ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ

Bizim bağış adı altında topladığımız üyelik ve reklamlar ile ilgili kasamızda 8 bin liraya yakın paramız kaldı. Geri kalan bütün parayı futbolcu, personel, prim, borç ve gıda alışverişine harcadık. İnşallah her ay borçsuz şekilde devam ederiz. Halkın desteğini arkamızda hissediyoruz. Belediye başkanımız stadın içindeki tüm kantinleri bize verdi. Bu kantinleri Akhisarspor işletiyor. Eski reklam panolarını da aldık. Burada da ciddi bir talep var. Bunları da tamamlayınca ciddi bir rakam toplayıp eski borçları da ödeyerek sezonu borçsuz tamamlamak istiyoruz. Ciddi oranda ilerledik.

KARAVAN PROJESİ

Onun haricinde kabası bitmiş 4 tane karavanımız var. Gezginci Karavan yönetimimizde olduğu için onun üzerinden 4 tane karavan yaptırıyoruz. Bunların ikisi Tahir Ün Caddesinde cafe ve hamgurber tarzı Akhisarspor işletmeciliğiyle karavan yaptırıyoruz. Diğer ikisi de gezici şekilde store olarak hizmet verecek. Yeni baskı ve tasarımlarla taraftarın karşısına çıkacak.

HEDEFİMİZ 2. LİG

Bizim 2 tane projemiz var. Yarın projenin biriyle ilgili görüşmeler olacak. Bu olduğunda Akhisarspor’un kurtuluşu için çok önemli olacak. Diğer projemizde sezon sonu transfer tahtasını açmak için büyük bir gelişme olacak. Sezon sonunda transfer tahtasını açıp önümüzdeki sezona 2. Lig hedefiyle çıkmak istiyoruz.

ANTRENMAN SAHASI ÇİFT SAHA HALİNE GELECEK

Yarım kalan tesisin ruhsatları alındı yaz sonunda içine geçmek için önündeki çalışmalar 1-2 haftada bitecek. Tesis hazır hale gelecek. Ayrıca tesislerin içindeki saha bozukluğu düzeltmek için proje çizdirdik. Antrenman sahası çift saha haline gelecek. Tesis içindeki konumlanmayla alakalı belediye ile yaptığımız görüşmeler ve protokoller gereği yaz sonuna kadar burayı bitirmek hedefimiz.

Ligden 3 takım düşse bile biz 3 takımın içine girmeme hedefindeydik. Futbolcularımız da her maçı kazanmak için çıkmak istediklerini söylediler. Her maça derbi, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyorlar. Biz lig sonunda en az 3 takımın üstünde bitireceğiz. Düşme hattında bir takım olması bile bizi değiştirmeyecek.

HER MAÇ ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ

Futbolcular sezon başından beri tek maçta 2 bin TL prim almışlar. Biz geldiğimiz günden beri 15 bin TL futbolculara prim ödedik. Futbolcuların maaş talimatlarını da bankaya verdik. Bu maçı da kazanırsak bir o kadar da para vereceğiz. Ciddi anlamda çalışma içerisindeyiz. Diyetisyen Banu hanım ile protokol yaptık. Kendisi beslenme ile alakalı bizi projelendiriyor. İsmail Sungur da psikolog olarak başladı. Maç analizi yapıyor ve hazırlıklarını tamamlıyor. Her maçta da üzerine koyarak devam edeceğiz.

FUTBOLCULAR AKHİSAR’I BENİMSEDİ

Ara transferde 11 futbolcu ayrıldı. Oynadıkları oyunla hak ettikleri yerde olmadıklarını düşünüyorum. Daha da yukarı çıkacaklarını düşünüyorum. Şu anda takımda 25 futbolcu var hepsi Akhisarlı. Hepsi burayı benimsemiş ve altyapıda kalmış futbolcular. Onların hepsini Akhisarlı olarak değerlendiriyoruz. Akhisar’ı çok seviyorlar ve burayı aileleri olarak düşündüklerini söylediler. Geldiğimiz günden beri pozitif bir ilişki içerisindeyiz. Taraftar, futbolcu ve yönetim üçgenini çok iyi kurduk. Hocalarımız futbolcuları çok iyi dinliyor, eksikliklerini tamamlıyorlar. Maçlara çok iyi hazırlanıyorlar, en az 3-4 müsabakalarını izliyorlar. Bergama deplasmanında puan alarak yerimizi garantilemek istiyoruz”

Alkan son olarak: “Özbeyler ile hiçbir bağlantı kalmadı. Kendileri arayıp tebrik etti. Üyelikleri silebilirsiniz dediler. Dostane bir şekilde ayrıldık. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı” dedi.

 


kmo_6485.jpgkmo_6491.jpgkmo_6494.jpgz-(1)-008.jpgz-(2)-008.jpgz-(3)-004.jpgz-(4)-001.jpg

  • Yorumlar 4
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.