• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Manisa 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Solıdworks Bilen Eleman Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Gece Bekçisi Aranıyor
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • Kayalı Akaryakıta Bay ve Bayan Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Gıda Mühendisi Ön Muhasebe ve İşçi Aranıyor
  • Beden İşçisi Aranıyor
  • Fabrikanın Üretim Bölümünde Çalışacak Personel Aranıyor
  • Kasiyer Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri

Okunma Sayısı: 4770
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Üretici Kart’ın 10. yılı kapsamında “Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla düzenlenen etkinliğin son durağı Akhisar oldu. DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, basın mensupları,

Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Haber Merkezi

Üretici Kart’ın 10. yılı kapsamında “Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla düzenlenen etkinliğin son durağı Akhisar oldu. DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, basın mensupları, ildeki Devlet erkânı ve bölgedeki tarım sektörünün kanaat liderleri ile  görüşmeler gerçekleştirdi.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde yoğun faaliyetleri ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen DenizBank; tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiği Üretici Kart’ın 10. yıl  etkinlikleri kapsamında Türkiye turuna çıktı. 18 Nisan 2014’te Edirne’den başlayan ve “Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla düzenlenen etkinliğin bir durağı da  Akhisar oldu. DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, basın mensupları, ildeki Devlet erkânı ve bölgedeki tarım sektörünün kanaat liderleri ile bir araya geldi. “Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri’”nde Üretici Kart’ın yanı sıra DenizBank’ın tarım sektörüne verdiği destekler de ayrıntılarıyla ele alındı.

50’den fazla yer gezilecek

DenizBank “Tayfun Talipoğlu – DenizBank Tarım Sohbetleri” çerçevesinde Tayfun Talipoğlu ile yaklaşık 15,000 km yol kat edip tüm Türkiye’yi kapsayan 50’den fazla noktada etkinlik düzenleyerek 1 milyon çiftçiye ulaşacak. Petrol Ofisi tarafından da destek verilen  organizasyon süresince Tayfun Talipoğlu köy, akaryakıt, gübre, yem, tohum gibi tarımsal girdi satışı yapan bayi, birlik ve kooperatif  ziyaretleri ile çiftçi sohbetleri yapacak.

Üretici Kart’la 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde özel avantajlar

Akhisar’da ki etkinlikte konuşma yapan DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, üreticiler ve tarımsal işletmelerin finansal hizmet müşterisi konumuna ilk olarak DenizBank tarafından taşındığına dikkat çekti. Orhan, şöyle konuştu: “Tarım kredilerimizdeki en temel farklılığımız, üreticilerimize ihtiyaç duydukları finansmanı sağlarken tarımsal faaliyetlerine ve gelir elde etme periyodlarına göre ödeme takvimini belirleyebilmemizdir.  Bankamız özel bankalar arasında  tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka konumunda olup müşteri sayımız 700 bine ulaşmış, Türkiye genelinde sektöre kullandırdığımız kredilerin büyüklüğü ise 3 milyar TL’yi aşmıştır. Özel bankalar arasındaki pazar payımız %23,5 ve bu performansla özel bankalar arasında açık ara pazar lideriyiz. Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Üretici Kart’ ile 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlıyoruz. Üretici Kart’taki hedefimiz ise 500 bin kart sayısına ulaşmak. Üretici Kart’ın 10. yılını da çiftçilerimizle kutluyoruz. Tayfun Talipoğlu ile tarım yolculuğumuz başlıyor ama tarım  yolculuğunu Banka olarak aslında 10 yıldan uzun süredir yapıyoruz. Tarımda edindiğimiz tecrübe ile bölgelere özel değerlendirme yapabiliyoruz. Üretici Kart, kendi segmentindeki ilk kart olarak ve rakiplerinden üstün özellikleriyle farklılaşan yapısıyla tarımsal üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.”

Türkiye’de bir ilk olan Üreti Kart ile üreticiler; kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı üye işyerlerinden Üretici Kartları ile 5 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyorlar. DenizBank’ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM’lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyorlar.

Özel çekiliş  ve kampanyalar

DenizBank’ın Petrol Ofisi ile 2006’dan beri sürdürdüğü kampanya çerçevesinde üreticiler, anlaşmalı Petrol Ofisi bayilerinden Üretici Kartları ile 5 ay vadeli ve faizsiz akaryakıt alabiliyorlar.  Geçtiğimiz dönem Üretici Kart’ı kullanan müşteriler arasında yapılan MPİ çekilişi sonucunda 15 DenizBank müşterisine traktör hediye edildi.  DenizBank, önümüzdeki dönemde de benzer kampanyalar ile üretici müşterilerine sürprizler yapmayı hedefliyor. Yine sektörde bir ilk olan DenizBank uygulaması ile üreticilere Bağ-Kur prim ödemelerini hasatta ödeme imkânı sunuluyor.  Aylık düzenli geliri olmayan üreticiler bu uygulama sayesinde Bağ-Kur primlerini Üretici Kartları aracılığı ile otomatik olarak ödeme imkanına sahip oluyor, Kurum’un sağladığı tüm haklardan kesintisiz olarak zamanında yararlanmaya devam ediyorlar. DenizBank’ın Turkcell’le yaptığı kampanyası ile de üreticiler tüm yıl konuşuyor, limit dahilindeki Turkcell Faturalarını Üretici Kart ile hasatta faizsiz ödeyebiliyorlar.

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında...

Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.

Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.

Erken ödeme imkanı sunar.

Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlar.

Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Akhisar’da Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.