• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ön Muhasebe Personeli Aranıyor
  • Karabulut Şirketler Grubundan Duyurulur
  • Köfteci Ramiz İçin Denetim Elemanı Aranıyor
  • 5 Mayıs’ta Yenileme Eğitim Dönemi Başlıyor
  • Bay ve Bayan Beden İşçileri Aranıyor
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar’da Abdülkadir Molla için gıyabi cenaze namazı kılındı

Okunma Sayısı: 4469
Akhisar’da Abdülkadir Molla için gıyabi cenaze namazı kılındı
Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla için Manisa, Akhisar'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Akhisar’da Abdülkadir Molla için gıyabi cenaze namazı kılındı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Bangladeş Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla için Manisa, Akhisar'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Akhisar’da Yeni Camisi'nde İkindi namazı sonrası bir araya Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akhisar Temsilciliği üyeleri, Dakka'daki bir cezaevinde dün idam edilen Molla için cenaze namazı kıldı. 

Namaz sonrası basın açıklaması yapan derneğin şube başkanı Metin Toktaş, Molla'nın göstermelik yargı süreciyle idam edildiğini belirtti. İslamı ülkeden silmeye çalışanların hayallerinin boşluğunu çok kısa sürede anlayacaklarını dile getiren Toktaş, şunları söyledi:

Çok kıymetli Anadolu Gençlik Sevdalıları, İzzet ve Şerefi, batı kulüplerinde değil, ancak ve ancak Allah’ın yanında olduğunu bilen değerli kardeşlerim.

    Basınımızın kıymetli temsilcileri ve güvenliğimizi sağlayan değerli emniyet mensuplarımız;

    Bildiğiniz gibi Geçtiğimiz Salı günü, Batılı egemen ülkelerin güdümünde faaliyetler yapan B.M Genel Kurulunun, Dünya insan Hakları evrensel beyannamesini ilan edişinin 65. Yıldönümü anma programları yapıldı. Bu programları, çoğu yandaş medya ve yandaş kalemşörler, övgü dolu yazılarla desteklediler.

    Anadolu Gençlik Camiası olarak diyoruz ki;

Feraseti  kararanlar, doğruları yanlış, yanlışları da  doğru olarak görmeye başlarlar. Bu sebeple;

Defalarca  Haçlı seferleri düzenleyip, insanları acımasızca katledenler, dünyaya barış getiremezler.

Sadık köleler oluşturmak için, Afrika’dan gemiler dolusu masum insanı, ailelerinden koparıp, zorla ülkelerine götürenlerin,dünyaya insan haklarını anlatmaya hakkı yoktur.

Avrupa’nın ortasında  ve tüm dünyanın gözü önünde,Bosna’da,  onbinlerce masum insanı, kadın çoluk çocuk demeden hunharca öldürüp, cesetlerini  toplu mezarlara tepenler, insan haklarını  sahiplenemezler.

Kan kokan tarihlerini ve çürümüş ahlaki yapısını, Hollywood filmlerinde ruj sürüp, parfüm sıkarak  gizleyen , kendini  biryandan  kudretli ve ihtişamlı göstermeye çalışırken, diğer yandan da kan ve göz yaşı akıtmaya devam edenler,  dünyaya asla huzur getiremezler.

Ebu Gurayb, Guantanamo gibi hapishanelerdeki   tutuklu bulunan esirlere yapılan insanlık dışı hakaret ve işkencelerin sahipleri,  bize insan haklarını  mı bildiriyorlar?

Onlara cevabımız, en mütevazi olarak,  ancak şöyle olabilir;   Hadi ordan!  Hadi ordan!

Irak’ta paralı Amerikan askerlerinin,savunmasız binlerce Müslüman kadına tecavüz edip, öldürdükleri insanların cesetlerine  idrarını yapanlar , ”Dünyaya insan haklarını biz getiririz”  sözünü söylemeye hakkı da yoktur,  yüzü de yoktur.

Filistin – Cezayir – Tunus- Doğu Türkistan-- Libya - Somali – Irak - Suriye  ve  Mısır ;

     Batının  insan haklarını ulaştırdıkları yerler buralar  ise biz, bu bildirgeyi uygulayanları reddediyor, böyle bir insan hakları  ve demokrasi  anlayışını kabul etmiyoruz.

    Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesinin, bir barış ve ilerleme projesi olmadığını haykırıyoruz. Kuzu postuna bürünmüş sırtlanların,  dünyaya barış değil, kan ve gözyaşı getirdiklerini görüyoruz, yaşıyoruz.

    Anadolu Gençlik Olarak, zulüm  karşısında, kişisel ya da kurumsal menfaatlerimizi söz konusu etmedik. Ümmet olma şuuruyla hareket ettik.  Menfaatçi ve çıkarcı olmadan, bir zaman değil, her zaman haykırdık ve dik durduk.

    Bu basın bildirimizi, Müslüman olsun ya da olmasın tüm mazlumların  temel hak ve özgürlüklerinin gerçek anlamda korunmasının ancak ve ancak kurulacak İslam Birliğine ait, İslam Ülkeleri birleşik Askeri Gücü tarafından sağlanabileceğini hatırlatmak için  yapıyoruz.

“Bir damla petrol, bir damla kandan daha değerlidir.”  Sözünün sahibi olan  batılı  işgalciler,  insan hakları, demokrasi, barış  gibi sözlerle, ülke insanlarının beyinlerini  uyuşturmak ve mücadele etme kaabiyetlerini köreltmek niyetindedirler.

Sözde kalmış, göstermelik  bu tür bildirgelerin  savunucuları tarafından  dünya, maalesef şu acılarla yaşamak zorunda bırakılmıştır.

7  milyar insandan 925 milyonu, her gece aç yatmaktadır

2 milyar insan, yoksulluk sınırının altında sefalet içindedir.

Her geçen  6 saniyede 1 çocuk, açlık nedeniyle ölmektedir.

Her geçen 4 saniyede 1 insan, mülteci durumuna düşmektedir.

Ama bakınız, Dünya denilen  bu gezegende başka tablolar da var.

Gelişmiş 6 ülkede köpek maması için 1 yılda harcanan tutar 32 milyar dolardır.

Kozmetik için 1 yılda  harcanan tutar  70 milyar dolardır.

Profesyonel  futbolcuların  yıllık ortalama geliri  244 bin dolardır. 

Dünyanın en zengin ilk 3 kişisinin serveti, en fakir 48 tane ülkenin gelirleri toplamından  daha fazladır.

Halbuki bu gezegende, temel insan haklarının temini için gereken kaynak, dünya  toplam üretiminin sadece % 1 i kadardır. Öyleyse bu durum, niçin düzelmiyor? Niçin İnsan hakları her geçen gün daha kötüye gidiyor ?

İşte burada inanç devreye giriyor.

Batıda “insan,insanın kurdudur.” İnancı  hakimdir. Çünkü aldıkları eğitimin temelinde, Darwin’in “Doğal seleksiyon “düşüncesi “  vardır.Yani  “ancak güçlüler ayakta kalır, zayıflar ölmeye mahkumdur.” düşüncesi .Yani hayvanlar arasındaki hayatı, kendi hayatlarına örnek almışlardır.

Çok kıymetli kardeşlerim ; insan Hakları evrensel beyannamesinin anma programlarından sadece  3 gün sonra

Cemaati İslami Hareketinin Genel Sekreteri Abdülkadir Molla, Bangladeş’in kukla hükümeti tarafından idam edilmiştir. BM-NATO-ULUSLAR ARASI  AF ÖRGÜTÜ ve buna benzer örgütlerin nezdinde; insan hakları, eşitlik, adalet, barış, güvenlik gibi kavramların çerçevesine almadığı tek topluluk “İslam Ümmetidir”.

Genel Sekreter Abdülkadir Molla’nın idamı ,  Allah’a, Peygamberine ve ahiret gününe inanan her Müslüman’ın nezdinde bir şehadettir

Bangladeş’te, Müslümanlara karşı terör estiren ,çok yerde olduğu gibi kukla bir hükümet işbaşındadır. Allah’ın laneti bu hükümetin mensuplarının üzerine olsun. Allahın laneti bu kararı alan sözde yargı mensubu kasapların üzerine olsun. Allahın laneti bu infazı gerçekleştiren cellâtların üzerine olsun.  Allah’ın laneti yeryüzündeki tüm zulümlerin arkasında yer alan Siyonizmin üzerine olsun.

      Kukla Bangladeş Hükümetinin Cemaat-i İslami’nin önderlerine ve Müslüman halka karşı uyguladığı insanlık dışı tutumu şiddetle lanetliyoruz. Cemaat-i İslami’nin suçu, Müslümanları emperyalizme karşı birlik içerisinde olmaya davet etmektir. Bu suç, bütün Müslümanlar için bir onurdur.

Şimdi bütün bu olayları gözden geçirdiğimizde tüm İslam Coğrafyasında bir yangın olduğunu görüyoruz. Arakan, Bangladeş, Afganistan, Pakistan, Irak, Suriye, Filistin, Mısır, Yemen, Lübnan, Suriye, Libya, Mali, Orta Afrika Cumhuriyeti ..İşgaller, darbeler, tutuklamalar,  yargısız infazlar, çatışmalar, akan kan ve dökülen gözyaşı.  Sivil toplum kuruluşlarının protestoları, telinler, lanetler, kınamalar.. Netice değişmiyor. Yapılması gereken bir an evvel birleşik bir savunma gücü olan İslam Birliği’nin kurulmasıdır.

Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak biz her platformda Büyük İslam Birliği  çağrımızı yinelemeye devam edeceğiz. Bu uğurda yaptığımız mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Ey şehid, yolun yolumuzdur.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Tükürün, milleti alçakça vuran darbelere!
Tükürün, onlara alkış dağıtan kahpelere!
Tükürün, Haçlıların  o hayasız yüzüne!
Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!
Medeniyyet denilen, maskara mahluku görün:
Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün.

Çağrımıza destek verip , basın  açıklamamıza  katıldığınız için, hepinize,  Anadolu Gençlik Akhisar Dergi Temsilciliği  adına teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.










































  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.