• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • Manisa 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Kasiyer Aranıyor
  • Amerikan Kültür Erken Kayıt Dönemi Başladı
  • Kuzey Ege Kurs Erken Kayıt Dönemi başladı
  • Louka Döner ve Et Lokantası İftar Menüsü
  • Ön Muhasebe ve Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Yapı Markette Çalıştırılacak Personel Aranıyor
  • Ön Muhasebede Çalıştırılmak Üzere Bayan Personel Aranıyor
  • SPESYA FOOD Firması Takım Arkadaşları arıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Forklift Operatörü Aranıyor
  • Sürücü Belgelerinin Değişiminin Son Tarihi 31 Aralık 2024
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Deniz Kurs’ta İngilizce Hazırlık Sınıfları Kursları Başlıyor
  • Pusula Kurs’ta İngilizce Sınıflarına Hazırlık Kursu başlıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

Akhisar Ziraat Odası 2019 seçimleri, Ahmet Akbuğa 3. kez güven tazeledi

Akhisar Ziraat Odası 2019 seçimleri, Ahmet Akbuğa 3. kez güven tazeledi
Oldukça gergin başlayan Akhisar Ziraat Odasının Meclis seçimini Ahmet Akbuğa!nın listesi kazandı. 110 delegeden 109 üyenin kullandığı, 2 oy geçersiz sayıldığı seçimde Ahmet Akbuğa'nın listesi 79 oy alırken, Ali İsmet Uçar ise 28 oy aldı.

Ahmet Akbuğa 3. kez güven tazeledi
Akhisar (Kenan MOLLA)

Oldukça gergin başlayan Akhisar Ziraat Odasının Meclis seçimini Ahmet Akbuğa!nın listesi kazandı. 110 delegeden 109 üyenin kullandığı, 2 oy geçersiz sayıldığı seçimde Ahmet Akbuğa'nın listesi 79 oy alırken, Ali İsmet Uçar ise 28 oy aldı. Saat 17.00'de açılan sandıkların ardından 3. kez seçilen Ahmet Akbuğa;" Genel kurula göstermiş olduğunuz ilgiye desteğe şahsım ve odamız adına çok teşekkür ediyorum. Burası benim değil bizim değil hepimizin yeri bundan sonra hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Akbuğa ve Ali İsmet Uçar'ın listelerinin yarıştığı Olağan Genel Kurul toplantısı Divan Başkanı seçimi yapıldı. Delegelere divan başkanlığı için hazırlanan liste sunuldu ve oy birliği ile Divan başkanlığına Kırkağaç Ziraat Odası başkanı Süleyman Boğaz, başkan vekili Ahmetli Ziraat Odası başkanı Adnan Ünsal, Katip üyeliklere Demirci Ziraat Odası başkanı Mehmet Karakaya ve Saruhanlı Ziraat Odası başkanı Aydoğan Okur seçildi.

Akhisar Ziraat Odası Meclis seçimleri Ziraat Odası Ahmet Dutlulu toplantı salonunda saat 12:00'de başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Yönetim kurulu faaliyet raporunu Akhisar Ziraat Odası Tarım danışmanı Ziraat Mühendisi Aytekin Değirmenci okudu. Kesin hesap müzakeresini memur Sultan Yaşarlar, tahmini bütçeyi memur Özge Günay okudu.

Divan başkanı Süleyman Boğaz, her iki adaya da 10'ar dakika konuşma süresi verdi. Ali İsmet Uçar bu sürenin az olduğunu söyledi. Divan başkanı Süleyman Boğaz, delegelerin oyuna sundu ve delegeler, sürenin 10 dakika olmasını kabul ettiler. Bunun üzerine seçimde ortalık gerildi ve delegelerin araya girmesiyle olay yatıştırıldı. Seçim konuşması yapan Ahmet Akbuğa;" Konuşmama başlamadan önce şahsım ve Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu adına Genel Kurul Toplantımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum.Bugün burada yapılan Akhisar Ziraat Odası Genel Kurul Toplantısının ülkemize, milletimize, çiftçilerimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Akhisar Ziraat Odamız en eski ve köklü sivil töplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Uzun bir tarihi geçmişe sahip olmanın yanında temsil ettiği kitle açısından da çok önemli ve güçlü bir kuruluşudur. Akhisar Ziraat Odası, Yönetim Kurulu ve Meclisi geçen sekiz yıllık faaliyet döneminde İlçemiz tarımının ve çiftçilerimizin karşılaştığı sorunların çözümü için mevcut imkanları kullanarak her türlü çabayı göstermiştir. Ancak, şunu çok açık olarak belirtmem gerekir ki: 26 Şubat 2011 tarihinde yapılan Genel Kurulda delegelerin büyük desteği ile göreve geldikten sonra geçen sekiz yıllık bu dönem içinde odamız için büyük bir “değişim ve atılım dönemi” olmuştur. Yine görev yapmış olduğumuz bu süre zarfında, bir taraftan odamızın daha güçlü hale gelmesi için çalışılmış, diğer taraftan çiftçilerimizin sorunlarını çözmek ve ilçemiz tarımını geliştirmek amacıyla çok önemli çalışmalar yapılmıştır. 1984 yılından itibaren 26 yıl boyunca hizmet verdiğim kuruma 26 Şubat 2011 tarihinde yapılan Genel Kuruldan bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu görevi onurlu bir şekilde taşımaya devam ediyorum. Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin 16.02.2015 tarihli oturumunda

“İl Merkez Odası” olarak odamızın belirlenmesi nedeniyle Merkez Oda Başkanı, 26 Temmuz 2015 tarihinden itibaren de Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurul Başkanı görevimi yine Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyinde (UZZK) Birliğimizi temsilen görev yapmaktayım. Kurum içinden gelmenin getirdiği avantajlarla 8 yıllık görev süremi başarılı bir şekilde geçirdiğime inanıyorum. Burada bulunan birçok kişinin bildiği gibi görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken içten ve dıştan şahsım ve kurumum en ağır şekilde eleştirildi. İnsanlar gerçek olmayan konularla gündemde olmaya çalıştı. Ancak geldiğimiz noktada sayın delegelerimiz biliyor ki havanda su dövmekle, karalama politikasıyla bir yere varılamıyor. Göreve yeniden gelirsek Akhisar tarımını, Akhisar’ın çiftçisini daha yükseklere taşımak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sözlerime son verirken Akhisar Ziraat Odasının daha önce olduğu gibi bundan sonra da yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde dürüst ve şeffaf yönetimi ile çiftçilerimizin sesi olmaya devam edeceğimi belirtir, Genel Kurul Toplantısının Akhisarlı çiftçilerimize ve teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler, hepinize tekrar en derin saygılarımı sunar, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Akhisar Ziraat Odası Yeni Meclis üyeleri

Ahmet Akbuğa : Ahmet Akbuğa, Şehabettin İnal, Bülent Kabayel, Saim Balatacıoğlu, Mehmet Tumrul, Tunay Aytan, Türker Subaşı, Gürol Güneş, Hüseyin Karaoğlan, Ali Yaşbudak, Zülfikar Kavas, Nafiz Türker, Önder Demirbaş, Hayri Keskin, Özkan Karaca, Tuğrul Tuğlacı, Şeref Togul, Şevket Er, Aydın Demir, Zekeriya Çimen, Mehmet Özhan

Yedekler: Mustafa Varol, Rasim Tümer, Mehmet Emin Dursun, Cengiz Akyiğit, Arif Er, Ali Önal, Mehmet Ali Kartal, Mehmet Gencer, Hüseyin Türkoğlu, Mustafa Basan, Mahmut Gül, Vedat Öğütveren, Semih Hasar, Muammer Emre, Ali Çetin, Hüseyin Mastan, Salih Yeşildağ, Ramazan Eriş, Hasan Şentürk, Murat Paşalı, İbrahim Cebesoy 

İzlenme: 2531
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.