• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu

Okunma Sayısı: 9038
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsasının geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta verdi.

Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar: (Kenan MOLLA)

Akhisar Ticaret Borsasının geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta verdi. Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta düzenledikleri ödül gecesi ve iftar yemeğine gelen misafir ve konukları kapıda karşıladılar.

Akhisar İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın yemek dualarından sonra, Borsaya en fazla işlem hacmi yaptıran firmalara Plaket, Teşekkür ve Takdir belgeleri Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve Manisa Ticaret Borsası başkanı Sadık Özkasap tarafından verildi.

İftar yemeğinde konuşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Alper Alhat;” Kıymetli Misafirlerimiz, sizleri, şahsım ve Akhisar Ticaret Borsası adına gönül dolusu muhabbetle selamlıyorum. Bu sene yine her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, üyelerimizle ve   siz çok değerli dostlarımızla birlikte olma fırsatı bulduğumuz  İftar yemeği ve ödül törenimize hoş geldiniz. Bizlere şeref verdiniz. Biz geleneksel olarak her yıl kendi muhasebemizi yaparız. Bu nedenle geçtiğimiz ödül töreninden  bugüne yaptıklarımızın bir kısmına değinmek istiyorum.  Öncelikle yerel kalkınmaya odaklandık. Bunun için de Borsamızın hizmet kapasitesini artırdık. Borsamızın işlem hacmini bir önceki seneye göre yüzde 70 artırarak  777 milyon TL’den 1 milyar 320 milyona çıkarttık" dedi.

Borsalar arasında sıralamamız 37’ye yükseldi

Alper Alhat;” Böylece borsalar arasında sıralamamız da 37’ye yükseldi. Bu başarı da emeği olan siz değerleri üyelerimize çok teşekkür ederiz. Şehrimiz için olumlu sonuçları olacak birçok projeye destek verdik. Akhisar Zeytini İyi Tarımdır Projesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Zirvesi, Zeytin ve Zeytinyağ Rekolte tahmini projesine destek olundu. Ayrıca Akhisarımızı marka şehir yapmak için hazırladığımız Markalaşma projemizi  KOSGEB Manisa Hizmet Müdürlüğü’ne  bu ay teslim ediyoruz. Bu projeyle üyelerimize çok büyük kazançlar sağlayacağımızı umuyoruz .Bu proje sayesinde üyelerimiz rakipleriyle daha kolay rekabet edebilir hale gelecekler ve bunun için gerekli olacak tüm danışmanlık hizmetleri tarafımızdan sağlanacaktır.  “Zeytin de pirim”  lobi faaliyetlerimize yıl boyunca devam ettik ve bu konuda kendimizi en iyi şekilde anlatarak, sona yaklaştık" dedi.

Fuarlarda ürünlerinin tanıtımını yaptık

Alper Alhat;” Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak üyelerimizin  ve ürünlerinin tanıtımını yaptık. Bu sene  Akhisar ve Kırkağaç kaymakamlıklarımız , Belediyelerimiz, Ziraat odalarımız Akhisar Ticaret ve Sanayi odamızın destekleri, üyelerimizin ve halkımızın coşkulu katılımı ile Hasat şenliğimizi gerçekleştirdik. Ulusal ve yerel basında toplamda 1065 haberde yer aldık. Böylece Türkiye’de çok daha fazla kişiye ulaştık. Borsamızın kotasyonuna yeni ürünler kazandırdık. Canlı hayvan, büyük ve küçük baş hayvanlar, kırmızı et, beyaz et, kurutulmuş domates ve orman ürünlerinden odun, tomruk ve kereste artık borsamız kotasyonunda. Şehrimizin ürün çeşitliliğine destek vermek, tarımı geliştirmek öncelikli hedeflerimizdendir. Biz hizmet için buradayız,Hizmete de devam edeceğiz" dedi.

Çevreyi önemsiyoruz

Alper Alhat;” Zeytinden çıkan karasuyun çevreyi kirletmeden ve ekonomiye kazandırılarak doğal gübre olarak kullanılması için başlattığımız projemizin sonuna geldik ve meyvelerini almaya başladık. Ayrıca Akhisar TSO ile birlikte pirina tesisi yapılması çalışmalarımız hızla devam etmektedir" dedi.

Temiz bir çevre hepimizin hakkı

Alper Alhat;” Akhisar’ın sesinin yurtdışında daha gür çıkması için küresel ilişkilerimizi genişlettik. TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkan Yardımcısı olarak , Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2015 yılı kongresine onur konuğu olarak katıldık.  Orada yaptığım konuşmada Türk zeytin ve zeytinyağını, Ukrayna’daki raflarda görmek istediğimizi belirterek Oda’lar arasındaki çalışmalara ivme kazandırmak için "komite" kurulmasını önerdik. Çünkü kaybedecek vaktimiz yok" dedi.

Sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam ettik

Alper Alhat;” Akhisar Üniversitesi yapımı için  sayın Emin Demirci başkanlığındaki, bir önceki  Yönetimin Kurulu’nun  taahhüt etmiş olduğu  200 bin tl’yi üniversite inşaatı için aktardık" dedi.

54  üniversite öğrencisine yıl boyunca burs veriyoruz

Alper Alhat;” İlköğretimde okuyan yaklaşık olarak 1000  öğrencimize eğitim yardımı yaptık. Çünkü geleceğimizin en önemli aktörleri olacak olan çocuklarımızı çok önemsiyoruz" dedi.

Organ bağışında Akhisar’a teşekkür gecesine destek olduk

Alper Alhat;” Daha huzurlu ve refah içerisinde yaşamamız için gece gündüz demeden canla başla çalışan emniyet teşkilatımıza Akhisar Ticaret ve Sanayi odası ile birlikte araç hediye ettik. Tüm bu saydığım işleri ve daha sayamadığım pek çoğunu, sadece geçtiğimiz temmuz  ayından bu güne kadar olan bir yıllık süre içinde yaptık. Bütün bunları 435 üyemizin ve paydaşlarımızın desteği ile  Birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı ile, işte burayı dolduran sizlerle birlikte başardık. Ayrıca, çalışmalarımızda hep yanımızda olan  sayın valimize, kaymakamımıza, belediye başkanımıza,siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm paydaşlarımıza Akhisar Ticaret Borsası olarak teşekkür ederiz. 2015 seçimleri sona erdi .Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız" dedi.

Bizler karamsarlığa kapılamayız

Alper Alhat;” Bizim doğalgazımız, petrolümüz yok. Ama dağları delen, ufkun ötesini gören, imkânsızı mümkün kılan cesur insanlarımız var. Bizler karamsarlığa kapılamayız, bizler umutsuzluk içinde olamayız. Biz şehrimize ,ülkemize  hizmet sevdasıyla gecesini gündüzüne katanlarız. Biz dualarla dükkânını açan, siftahını besmeleyle yapan, ham dolsun demeden kepenk kapatmayan tüccarlarız.

Biz bu toprakların çocuklarıyız.

Alper Alhat;” Rahmetli Özal diyordu ki “Bizim insanımız ateş gibidir. Dokunduğu yeri yakar. Yeter ki engel olmayalım.” İşte o engeller kalktıkça biz ürettik. Biz ürettikçe dünyayla rekabet ettik. Biz dünyayla rekabet ettikçe, işçimiz kazandı, halkımız kazandı, şehrimiz kazandı, ülkemiz kazandı ve  kazanmaya devam edecek. Nereden nerelere geldik, daha da ileri gideceğiz. Emekliyorduk, yürüdük, şimdi koşuda herkesi gececeğiz. Çalışacağız, üreteceğiz, rekabet edeceğiz, bu şehri daha da zenginleştireceğiz. İhracatı artıracağız Türkiye’de Dünyada tanınan en az “10 Akhisar markası” kazandıracağız. Davamızda, sevdamızda Akhisar.  Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız. Aynı ruh aynı heyecan ile başaracağız! Ayrıca Bu sene  tarihi değiştiren Çanakkale destanının 100. yılındayız.

Varlığımızı borçlu olduğumuz  Çanakkale'de ve sonra Milli Mücadele'de canlarını ortaya koyarak bize bu vatanı kazandıran, başta “Anafartalar Kahramanı” Mustafa Kemal olmak üzere, Fevzi Çakmak’ı, Kazım ve Fahrettin Paşaları, Nusret’in kaptanı Tophaneli Hakkı Yüzbaşı’yı, Seyit Onbaşı’yı ve kahraman Mehmetçiği rahmetle, saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

Emeği geçenlere teşekkür

Alper Alhat;” Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Akhisar’daki zeytin işletmelerimizin teneke ambalaj ihtiyacını karşılayan ve bu gece sizlere sunduğumuz küçük hediyelerimizin teneke ambalajlarını hediye eden Sarten Ambalaja, iftar mönümüzün oluşmasında ve her aşamasında emeği geçen sayın Hakan Füzün’e, yediğimiz güzel pideler için Sayın Ufuk Merde’ye, Ziyafet Restauranta, Kirazlarımız için Alaşehir Ticaret Borsamıza, Yönetim Kurulu ve Meclisimize ve çalışma ekibime emekleri için teşekkürlerimizi sunarım. Allah gönlümüzü zengin, emeğimizi ve kazancımızı bereketli, birlik ve beraberliğini daim kılsın. Yolumuz açık olsun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Gecede Ödül Alan Firmalar

1.Lik ödülü

KESKİNOĞLU TAV. VE DAM İŞL. SAN. TİC. A.Ş. adına sayın Mehmet Keskinoğlu

2.Lik ödülü

ÇANDAROĞLULLARI DERYA UN VE YEM SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ.

3.Lük ödülü

HİKMET GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. adına sayın Yusuf Aydın

4.lük ödülü

ÜNLÜ TARIM ÜRÜNLERİ  LTD. ŞTİ adına sayın Süleyman Ünlü

5.lik ödülü ALHATOĞLU ZEYTİNCİLİK GIDA ZİRAİ İLAÇ VE TAR. MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına Sayın Hüseyin Alhat

2.Grup sırasıyla

 MUSTAFA YEMEN

HÜNKAR ZEYTİNCİLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. İlknur Gürdük,

 KARABULUT PAMUK ÇIRÇIR SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına Bahadır Sınay,

 GÜNGÖR ZEYTİNCİLİK GIDA İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adına sayın Ahmet Güngör,

YENİÇAĞ GIDA SAN. TİC. A.Ş. adına sayın Ali İhsan Teceren’i

3.Grup sırasıyla

 ÇELENLİOĞLUGIDA İNŞ. TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına sayın Uğur Mertkal,

 FERKAY ZEYTİNCİLİK VE TEDARİK A.Ş.

HİSAR ZEYTİNCİLİK GIDA MAD. LTD. ŞTİ. Adına Sayın Fettah Gürmen,

 ÖZ TARIM AK. ENERJİ TAR.SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

 Metin Eser

FATİH MEHMET BAŞARAN,

MEHMET UYAR,

TOPRAK ZEYTİN Z.YAĞI TAR. ÜR. HAY. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adına Sayın Levent eren,

GİZEM YAĞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına Sayın Tuncay Bilen,

 BAKTAT GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına sayın Erol Şirin,

EGE TURKUAZ ZEYTİN VE Z. YAĞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına sayın Enis Yakut

4.Grup sırasıyla

 ÖZYANIK ÇIRÇIR İŞLET SAN .TİC. LTD. ŞTİ ,

GENCEROĞLU ZEYTİNCİLİK TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ

AYDOĞAN KIRKAR,

ÇOLBAN ZEYTİNCİLİK GIDA TAR. ÜR. İNŞ. LTD. ŞTİ adına sayın Mümin Çolban,

MERİDYEN GIDA SAN. İTH. İHR. LTD. ŞTİ adına sayın Gökhan Birel,

 BAĞCI GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına Sayın Ali Koç,

 BESAN SALÇA GIDA VE TARIM LTD. ŞTİ

VOLKAN ZEYTİN SAN. TİC. LTD. ŞTİ adına Sayın Erdoğan Ansal,

KURTULUŞ YAĞ LTD. ŞTİ adına Sayın Kerim Turhan,

AZİM ZEYTİNYAĞ TİC. LTD. ŞTİ adına sayın Orhan Erdem,

 GÖKLER GIDA LTD. ŞTİ adına sayın Ali Göke,

 ÖZTÜRK SARRAFİYE VE ZEYTİN LTD. ŞTİ adına Sayın Ömer Haktan

YILMAZ TAR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adına Sayın Mehmet  YILMAZ,

 NURİ GÜNER adına Sayın Hakkı Emre Güner,

ZER SALÇA VE KONSERVE  A.Ş. adına Sayın Abidin Tatlı,

YILDIRIM GIDA İNŞ. LTD. ŞTİ adına Sayın Mesut Yıldırım,

 HASAN HÜSEYİN TAHTALI,

NESA ERBEK ZEYTİNCİLİK LTD. ŞTİ adına sayın Necati Erbek,

GİNTAŞ TAR. ÜR. LTD. ŞTİ adına Sayın Hakan Girgin,

YİĞİT ZEYTİNCİLİK LTD. ŞTİ adına sayın Zahit Beyazıt,

 Mustafa Cihangir,

TOSUN GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ adına sayın Hasan Ali Tosun,

M. YILDIRIM ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞ LTD. ŞTİ adına Sayın Mustafa Yıldırım,

 DEREKÖYLÜ ÜMİT ZEYTİNCİLİK LTD. ŞTİ adına sayın Ümit Kaçar

Akhisar Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ve çok düzenli bir ortamda geçen iftar yemeğine, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Yürekli, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Keskinoğlu, ilçe Daire Müdürleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri, Oda başkanları, Sivil toplum yöneticileri, Dernek başkanları, Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim kurulu üyeleri, Borsa üyeleri, katıldılar.

 

Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu
Akhisar Ticaret Borsası Ödül Gecesi Yoğun Oldu

  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.