• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • Manisa 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Saadet Partisinden AK Partiye Tebrik Ziyareti

Okunma Sayısı: 2996
Akhisar Saadet Partisinden AK Partiye Tebrik Ziyareti
30 Mart yerel seçimler öncesi Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, adaylığı kesinleşen AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kuru

Akhisar Saadet Partisinden AK Partiye Tebrik Ziyareti
Akhisar HAber Ajansı - AHA

30 Mart yerel seçimler öncesi Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, adaylığı kesinleşen AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti yaptı. Dostluk havasında geçen ziyarette barış mesajları verildi.

İlk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit “demokrasinin değişmez unsurlarından olan partiler belirli aralıklarla seçime gidiyorlar. Bu seçimler öncesi siyasi partilerin birbirlerine ziyaretleri daha sonraki yapılacak seçimlerde doğacak değişik atmosferlerin engelleyicisi oluyor. Bu sıcak ortama hakikaten biz bunları daha önceki seçimlerde yaşadık. Bu ikili diyaloglar sık diyaloglar, dostluk, arkadaşlıklar ön plana çıktıktan sonra bu doğacak şeyler olumsuz hareketler son buluyor. Allah nasip ederse biz Akhisar’da bunu her zaman başardık, bundan sonra da başaracağız. Çünkü bu seçimler gelip geçici, belli bir süre geçtikten sonra yine biz burada dost olduğumuzu kardeş olduğumuzu birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımızı hep beraber biliyoruz. O yüzden seçim kampanyalarının dozajını çok yükseltmeden belli seviyelerde tutarak bunu gerçekleştiriyoruz. Bu da Akhisar’ın bir güzelliğidir ve Akhisar’ın bir bereketidir.

MHP’YE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

Diğer ilçelerde yaşanan bazı olumsuzlukları şiddetle kınıyoruz. Örneğin 4-5 gün önce bir adayın taşlanması ve hele hele 2 gün öncesi İstanbul’da MHP İlçe seçim bürosunun taşlanarak saldırıya geçilmesi bir arkadaşımızın vefat etmesidir. Bu olayları da şiddetle kınıyoruz ve ölen arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah bunlar Türkiye çapında bir daha olmaz. Ben öncelikle Saadet Partisi ilçe başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bu ziyaretlerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu; “Bizler de inşallah sizleri teşkilatımıza bekliyoruz, ama bizim teşkilatımız bu kadar büyük değil, ama bizim gönlümüz çok büyük. Ben de değerli başkanımın bu iyi dilleklerine katılıyorum. Bizler rakip partileriz, hiçbir zaman başka türlü düşünmedik. Asla da bunun aksine bir düşünceye sahip olmadık. Çünkü ne denirse densin sizler bizim yuvamızdan giden gurbete çıkan kardeşlerimizsiniz. Bizler sizi artık bu gurbet olayını bırakıp yuvanıza dönmenizi sizin bu mekanınızda sizden rica ediyorum. Tabiki ben bunları söylerken sizlerin samimiyetinize inandığım için söylüyorum. Başka bir türlüsü zaten olmaz. Diğer siyasi partilerimizi de ziyaret ettiğimizde onlara başarılar diledik. Aynı başarıları çok değerli başkanımıza ve başkan adayıma bütün kalbi dileklerimle sunuyorum. Allah kendisine tekrar başarılar dilesin diliyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Salih Hızlı; “her ne kadar seçimlerde rakip de olsak, bu kardeşlerimiz ile biz birlikte siyaset yaptık. Dolayısıyla hepimiz bu ülkeye hizmet için varız. Biliyoruz ki Türkiye’de siyaset  yapmak zor iştir. Ama buna rağmen biz zor da olsa bu işi yapmaya çalışıyoruz ve bu ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bütün siyasi partilerimiz de bunun için mücadele ediyor. Dolayısıyla bize düşen sonuçları belirlemek biliyorsunuz bu senaryoyu yazmak Allah’a ait. Bize düşen ise süreci yönetmek ve sürece ilişkin doğru adımlar atmak. Biz bundan sorumluyuz. Burada kadim kültürümüze, kadim değerlerimize olan değerleri hatırlayarak yapmamız gerekiyor. Sevgi kardeşlik, hoşgörü ve barış aklına gelebilecek bütün insani erdemleri, insani duyguları ve evrensel ilkeleri ortaya koyarak siyaset yapmamız gerekiyor. Biz bunu yaptığımıza inanıyorum. Biraz önce başkanlarımız çok güzel ifade ettiler, seçim bir hizmet yarışıdır, neyi en güzel yapabilirsin yarışıdır, bir hayır yarışıdır bu. Bu aziz millete hizmet etmek için hep birlikte gayret ediyoruz. Herkesin iddiası da budur, bunun dışında hiçbir iddiası olan siyasi partimiz yoktur. Dolayısıyla bu seçim kampanyaları da bu anlayışa da yakışır şekilde yürütülmelidir ve böyle olacağına inanıyorum. Münferiden olan olaylar evet hepimizi üzüyor, derinden yaralıyor, hangi siyasi partimizden olursa olsun. Artık ben den hayatını kaybeden o arkadaşımıza, kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, baş sağlığı diliyorum. Gerçekten bunlar bizi çok üzen ve yaralayan şeylerdir. Türkiye’ye hizmet için çıktığımız bu yolda bu tür şeylerle karşılaşmak bizi üzüyor. Ama bunları çok genellememek lazım, çok da yaygın olarak konuşmamak lazım. Acını büyümemesi, başka yerlere sıçramamasını sağlamak lazım. Tabiki hep birlikte bu tür olayları kimden gelirse, kime karşı olursa olsun kınıyoruz.

AKHİSAR’DA SİYASİ BİR GELENEK OLUŞTURDUK

Önümüzde bir seçim var, inşallah hep birlikte bu süreci çok güzel hale getireceğiz. Akhisar’ımıza yakışır, Akhisarlı’lığımıza yakışır bir şekilde çok güzel bir seçim kampanyası ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Sonuçta aday arkadaşlarımızın bir tanesi de belediye başkanlığını kazanacaktır ve Akhisar’da hizmet edecektir. Bunun hayırlı olarak sonuçlanmasını temenni ediyorum. Bizler hizmet yarışında olan insanlarız. Hiç birimiz diğerinde daha üstün değildir. Sonuçta kendini en iyi tarif eden, en iyi sunan, belki de bunlara bile gerek olmadan bir kişiyi belediye başkanı olacaktır. Bu şehirde belediye başkanlığı yapmak, bu şehirde belediye başkan adayı olmak, bu şehirde siyaset yapmak çok değerli bir şeydir. Akhisar’ımız gerçekten çok seçkin şehirlerden bir tanesidir. O yüzden bu şehirde siyaset yapıyor olmak bize ayrıca başka sorumluluklar da yüklüyor. Oysa bu şehirde siyaset yaparken bizler aynı zamanda siyasi geleneği oluşturduğumuzun da farkına varmamız gerekiyor. Bu siyasi geleneği oluştururken evrensel ilkelerin bize ait değerlerin bizim milli değerlerimizin, bize ait olan güzel değerlerin tekrar açığa çıkması, varsa üzeri örtülmüşleri açığa çıkararak hizmet etmemiz gerekiyor. Bizler farklı siyasi düşüncelerden de olsak farklı partilerden de olsak, aynı medeniyetin evlatlarıyız, bizler aynı medeniyetin mirasçılarıyız” dedi.

Saadet Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum; “sayın başkanlarımızın kullandıkları ifadelere katılmamak mümkün değil. Hepsinin söylemlerinin ifadelerinin altlarına imzamı atıyorum. Bizler Saadet Partisi olarak bu süreçte, tüm adayları ziyaret kararı aldık. Bizler Akhisar olarak bütün Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. Bizler hepimiz kardeşiz, biler düşman değil, sadece rakibiz. Biz tüm Türkiye’ye Akhisar’daki siyaseti örnek olarak göstermek istiyoruz. Bu bir yarıştır, tabiki bu yarışı bir kişi kazanacak. Bir çok arkadaşımız hep birlikte yarışacağız, muhakkak bir kişi kazanacak, ama kim kazanırsa kazansın biz bu kazananı alkışlayacağız ve diyeceğiz ki rabbim hayırlı hizmetlerinde yar ve yardımcısı olsun” dedi.


Akhisar Saadet Partisinden Ak Partiye Tebrik Ziyareti from akhisarhaber on Vimeo.









































  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.